Atlantic Park

Hotel położony blisko plaży, blisko centrum Magaluf. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna, pokoje standardowe, nie za duże ale wystarczające, czyste. Codziennie Panie sprzedające w pokojach, bardzo miłe. Szeroki wybór jedzenia, smacznie. Basen czysty, codziennie sprzątanie basenu. Ogólne wrażenia bardzo dobre.

Pokój ładny. Otoczenie też. Dobre położenie. Miła obsługa. Czyste pokoje. Posiłki dobre

Hotel bardzo dobry. Obsługa bardzo miła i pomocna. Zawsze uśmiechnięta ,pogodna niezależnie na recepcji, w barze czy na stołówce. Pokoje czyściutkie, wyposażone w TV , lodówkę, codziennie sprzątane. Jedzenie i napoje na najwyższym poziomie. Posiada 2 baseny i bardzo dużą liczbę leżaków. Posiłki bardzo urozmaicone, każdy znajdzie coś pysznego dla siebie. Zarówno wołowinę, cielęcinę, ryby, różne dania z indyka, kury, kozła,. Do wyboru wszelkiego rodzaju makarony, ryże , ziemniaki pod różnymi postaciami. Duży wybór dodatków, sałatek, wędlin, serów , owoców morza. Hotel szkoda trochę, że nie jest przy samym morzu. Trzeba te kilka minut przejść na plażę, dla zdrowia super. Ma za to doskonałe połączenie praktycznie z całą wyspą- przystanek autobusowy tuż przy wyjściu z hotelu. Polecam wszystkim: młodzieży, rodzinom ,samotnym.

Hotel jest brudny i stary. Biuro podróży nacina klientów w ofercie są zamieszczone zdjęcia nie zgodne z realiami. Jedzenie jest tragiczne ,ludzie nie dajcie się naciąć, (...)

Hotel czysty, obsługa miła, pomocna. Jedzenie urozmaicone, regionalne, dobre. Piętra 0d 4 wzwyż wyremontowane, nowoczesne, czyste, pachnące pokoje.

Nazwa  Atlantic Park
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Magaluf
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Wyświetlono 22 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Położenie, jedzenie

JOLANTA

Zalety

miła obsługa i ładne pokoje. Codzienne sprzątanie. Posiłki urozmaicone.

Wady

brak możliwości wcześniejszego zakwaterowania w pokojach , nawet za odpłatnością. Przyjechałyśmy do hotelu o godz. 10 i trzeba było czekać do 14.

Andrzej

Zalety

Hotel jest bardzo dobrze ustawiony, praktycznie nie nagrzewają się pokoje. Basen zewnętrzny z dużą ilością leżaków, Obsługa bardzo miła i pomocna. Zawsze uśmiechnięta ,pogodna niezależnie na recepcji, w barze czy na stołówce. Pokoje codziennie sprzątane. Posiłki bardzo urozmaicone. Do wyboru dania kuchni hiszpańskiej, angielskiej, włoskiej, niemieckiej. Codzienne animacje . Ma doskonałe połączenie praktycznie z całą wyspą- przystanek autobusowy tuż przy wyjściu z hotelu.

Wady

Brak dostępu do morza (4-5 minut spacer), Czasami zbyt głośna młodzież. ( za to bardzo uprzejma i miła)

1.8

Zalety

Dramat

Wady

Dramat

Patrycja

Zalety

Bardzo dobre położenie, na uboczu a jednocześnie b. Blisko centrum. Do plaży 300-400 m.

Ilona

Miły hotel - na uboczu Magaluf a jednocześnie odległość od plaży to dosłownie 5 min spacerkiem. Pod hotelem przystanek autobusowy- autobusy do Palmy dosłownie co kwadrans. Niedaleko hotelu piękne klify. Do sklepu 2 min drogi. -tyle samo na duży plac zabaw. Obsługa miła i pomocna. Pokój sprzątany codziennie. Jedzenie smaczne i urozmaicone.

Zalety

Lokalizacja! Blisko plaży, sklepów i nieco bardziej dzikich terenów - jednym słowem wszytko na wyciągnięcie dłoni. Czysto, jedzenie dobre i urozmaicone, dużo owoców świeżych. Dobrze skomunikowany- pod hotelem przystanek autobusowy. Dwie windy. Dość sprawne.

Wady

Basen pod hotelem i teren zabaw dla dzieci nieco ubogi ale niedaleko jest plażą i duży plac zabaw. Cienkie ściany- słychać chrapiących w nocy ludzi. Suszarka umieszczona tak wysoko z tak krótkim kablem że ciężko było suszyć włosy dzieciom . Brodzik trochę przeciekał.

2.8
Marharyta Tsyhanova

Pobyt - Wrzesień 2019

Bardzo złe posiłki, które niemożliwie jeść. Pełna porazka.

Zalety

Duży pokój, dobrze sprzontany

Wady

Posiłki nie do jedzenia, a do wyrzucenia na śmietnik

Pobyt - Sierpień 2019

Byliśmy tam tydzień czasu i żałowałam, że muszę wracać. Hotel bardzo przyjemny, blisko plaży, z dala od nocnych hałasów Jedzenie było przepyszne, obsługa fantastyczna. Szczególne pozdrowienia dla kelnera Romana

Zalety

Hotel położony blisko plaży, z dala od hałasów nocnych. Bardzo miła obsługa, szczególne podziękowania dla kelnera z Polski- pana Romana. Przepyszne jedzenie, duże urozmaicenie posiłków Bardzo fajny basen, duże pokoje

Polak

Pobyt - Wrzesień 2018

Hotel zdominowany przez Anglików i ich głośną młodzież. Ciężko się wyspać. Jedzenie bardzo słabe. Położony 5 min od ślicznej plaży, zaraz obok są przystanki. Obsługa miła.

Zalety

Czysty hotel, miła obsługa, bardzo dobrze położony. Przeczytajcie też o minusach.

Wady

Jedzenie jest bardzo słabe!Monotonne, większość dań bez smaku. Drinki ze śladową ilością alkoholu, drogie. Kawa najzwyklejsza z automatu a kawa kupiona w barze została podana w zwykłym kubeczku, nie do wypicia! Barman nie rozumie za dużo po angielsku:). Brak widoku na morze. Klimatyzacja powinna zostać wyczyszczona.

Pobyt - Wrzesień 2018

opłata klimatyczna jest dość wysoka, ja płaciłam 23,60 euro za tydzień. wiem, że są i droższe opłaty i tańsze. ponadto nie wiem czy cała Majorka, ale Magaluf gdzie byłam to wszystko pod Anglików, puby, kluby, restauracje. ciężko znaleźć coś hiszpańskiego aby spróbować. Wilgotność powietrza daje popalić czasem no i pogoda zmienna. nie ma co patrzeć na prognozy. od prażącego słońca, przez porywisty wiatr po burze i za chwilę słońce. Ale warto. I wiadomo, tydzień to za mało, aby zwiedzić i odpocząć :)

Zalety

Przepyszne jedzenie! fantastyczna, radosna i uśmiechnięta obsługa! Kelnerzy pocieszni. Animatorzy REWELACJA! codziennie coś się dzieje. Aqua areobik, piłka wodna, joga, gry zabawy, tance, zarówno dla dorosłych i dla dzieci. Blisko stolicy, można samemu jechać autobusem, blisko plaży, promenady, sklepów, pubów, klubów, aquaparku.

Wady

Troszkę mały basen. Byłam we wrześniu więc chyba nie było pełnego oblężenia hotelu więc wystarczał, ale jeżeli w innych miesiącach jest więcej ludzi to jest raczej ciasno. Ponadto ściany z papieru, słychać jak ktoś kichnie, włączy telewizor itp

Natalia

Pobyt - Czerwiec 2018

Byliśmy w hotelu Atlantic Park w Czerwcu 2018 z biura Grecos. Pobyt tygodniowy w opcji all inclusive. Położenie hotelu około 5 min od plaży oraz centrum Magaluf. Hotel znajduje się w bocznej uliczce dlatego, nie słychać gwaru panującego w centrum. Bezpośrednio pod hotelem znajduje się przystanek autobusowy, z którego można udać się do stolicy wyspy Pallma de Majorca za około 3 euro. Oferta all inclusive bardzo bogata : śniadanie, lunch, kolacja, a pomiędzy nimi otwarty snack bar, gdzie można zjeść różne przekąski. Bar z napojami i alkoholami czynny do 24 . Fajne animacje w hotelu. Miła obsługa oraz animatorzy . Pokoje są ładne i czyste (sprzątane codziennie). W pokoju znajduje się lodówka i suszarka, Wifi darmowe. Niewielka miejscowość Magaluf to dobra baza wypadowa, jest mnóstwo barów, sklepów , sporty wodne ,wypożyczalni samochodów itd ogólnie każdy znajdzie coś dla siebie. Na plaży było dużo miejsca chociaż im bliżej wysokiego sezonu zaczyna robić się tłoczno. Polecam wczasy z Grecosa.

Zalety

Położenie hotelu Czystość pokoi Miła obsługa Fajne animacje Dobra oferta all inclusive

Pobyt - Wrzesień 2017

Ogólnie pobyt w Magaluf bardzo udany. Hotel czysty, pokoje codziennie sprzątane, posiłki smaczne. Polecam całodzienną wycieczkę z Grecosa \\\"objazd wyspy\\\". Przepiękne widoki, niezapomniane wrażenia

alicja

Pobyt - Wrzesień 2017

Wrażenie ogólne dosyć dobre. Pobyt w miłej atmosferze. Cisza i spokój, ale niekoniecznie głośna muzyka na basenie przez cały dzień. Raziły zniszczone fotele przed recepcją. Odległość hotelu od morza odpowiednia na mały spacerek. Zaletą jest też, dobry dojazd spod hotelu do Palmy. I mała uwaga. Nie podobała mi się dosyć oschła obsługa jednej z rezydentek. Może była przemęczona pracą, ale nie powinna tego dać po sobie poznać. W końcu obsługuje ludzi na urlopie, a więc pełen luz.

Zalety

zacisze, z dala od głośnego centrum, eleganckie łazienki, miła obsługa zawsze do usług, dbałość o wygodę klienta i czystość w hotelu i na basenie

Wady

pokoje trzy osobowe zbyt ciasne, wg mnie powinny być 2-os., jeżeli miałyby być 3-os., to wówczas cena za 3-cią osobę powinna być obniżona

Pobyt - Wrzesień 2017

Pozytywne, ale raczej dla osób, które nie chcą urlopu spędzić w hotelu

Zalety

położenie- blisko do morza, blisko do przystanku autobusowego jedzenie-spory wybór, duża różnorodność klimatyzacja w pokojach

Wady

brak wody/czajników w pokojach mały basen

Xxx

Pobyt - Wrzesień 2017

Idealne miejsce dla osob ktore chca odpoczac i osoba ktore chca sie bawic :)

Zalety

Super hotel polecam bliskość do miasta i plaży.

Wady

Za duzo drzew przy basenie szybko robi sie cień :/

Pobyt - Lipiec 2017

Chętnie wróciłabym tam jeszcze raz. Położenie hotelu idealne - plaża i centrum 5 min pieszo. Spędziliśmy z mężem naprawdę udany tydzień w Magaluf :)

Zalety

Pyszne, zróżnicowane jedzenie. Mnóstwo potraw, każdy znajdzie coś dla siebie. All inclusive bogate m.in lody dostępne przy basenie cały czas, fajne drinki, Ballantine\\\'s w all. Bardzo ładne czyste łazienki.

Wady

Pokoje mogłyby być bardziej nowoczesne. Najgorsza sprawa to psująca się winda, która osobą na pietrach 7-9 mocno dawała w kość. Animacje w hotelu - średnie.

Karol

Pobyt - Lipiec 2017

Nie polecam tego hotelu i tej miejscowości. W hotelu hałasy co noc. O różnych porach w nocy, grupy pijanych, głośnych, wymiotujących anglików. Na plaży cały dzień głośna muzyka z klubów.

Zalety

Norma. Dość czysto.

Wady

Brak widoku na morze. Czasem długo się czeka na windę. Duży wybór potraw, ale niewiele rzeczywiście smacznych.

Ola

Pobyt - Lipiec 2017

Hotel czysty, jedzenie różnie, ogólnie każdy znajdzie coś dla siebie. Ja po 2 dniu jedzenia różności musiałam przejść na delikatniejsze rzeczy :) Dużo świeżych owoców. Pieczywo świeżutkie. Obsługa hotelowa zmienia pościel i ręczniki codziennie. Choć ściany pokoi bardzo cienkie. Najważniejsze, aby nie trafić na młodych z GB, bo będzie lipa- nam się udało mieć pokój w cichszej części :) Hotel jak i chyba cała wyspa nastawiona głównie na Anglików. Basen fajny, choć nie jesteśmy typem kanapowców, więc polecam nieopodal plaża piękna z możliwością wynajmu leżaków (2 szt. z parasolem słomkowym) w cenie 13,5 Eur. Do plaży spacerkiem ok 5 minut. Polecam wynajem samochodu. Nie z hotelu bo nadpłaci się 10 Eur - my daliśmy nieopodal hotelu 40 Eur za FIATA PANDĘ spokojnie wystarczy i klima jest i odstawiliśmy pod hotel a tam już czekali pracownicy firmy wypożyczającej. Doba wypożyczonego auta to nie przykładowo od 9 rano do 9 rano dnia następnego, tylko od 9 rano do 20. Do stolicy wyspy wycieczka obowiązkowa! Spod hotelu autobusem za cenę 3 Eur za osobę dojazd ok 40minut pod samą starówkę. Ogólnie pobyt oceniam bardzo dobrze. Jedyny mankament, który wszystkich gości irytował to, że po zamknięciu baru o 24 wypraszano nas ze stolików. Nie można sobie posiedzieć jeszcze na świeżym powietrzu i pochillować niestety. No i animacje trochę słabe :)

_babeczka_

Pobyt - Czerwiec 2010

Średni poziom w swojej klasie.Wady:mało urozmaicone,odgrzewane posiłki,kucharze w brudnych strojach w jadalni,niesprzątany na bieżąco teren basenowy.Zalety:ładny pokój,łazienka,balkon,cisza w nocy(ubocze,obsługa kelnerska.Cena za wysoka do jakości.

Dorota K.

Pobyt - Kwiecień 2010

Pokój i łazienka czyste i pachnące, codziennie zmieniana pościel, i ręczniki. Wybór potraw spory, choć śniadania monotonne. Basen średniej wielkości. Cicha okolica, do chałaśliwego centrum z 200 metrów, tyleż samo skrótem na plażę. Ogólnie polecam:)

Atlantic Park