Atlantic (Agadir)

Bardzo ładny, klimatyczny hotel. Dobre jedzenie, bardzo miła obsługa.

Klimatyczny, piękny, kameralny hotelik. Bardzo miła, pomocna obsługa, świetna lokalizacja- blisko do centrum jak i do plaży. Czyste pokoje, basen. Śniadania i obiadokolacje bardzo smaczne. Polecam

Wszystko na szóstkę 👍warunki hotelowe, pokój, lokalizacja, obsługa, jedzenie - idealne. Czysto, spokojnie, relaksacyjnie. Basen, patio👍 Polecam 👍

Cudowny, kameralny hotel. Spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Przemiły, pomocny personel. Wszyscy życzliwie uśmiechnięci. Czuliśmy się dopieszczani przez kelnerów. Panie sprzątające pomimo zmęczenia zawsze uśmiechnięte. Patio hotelowe to uroczy zakątek, gwarantujący wypoczynek. Jedzenie wyśmienite, zwłaszcza kolacje (często przy muzyce na żywo). Serwowane porcje ogromne i bardzo smaczne. Jeśli wrócimy do Agadiru to na pewno wybierzemy hotel Atlantic. Dopiero wróciliśmy, a już tęsknimy.

Mały klimatyczny, czysty hotel w centrum. Bardzo dobre jedzenie. śniadania w formie bufetu, obiadokolacja serwowana. 1,3km od hotelowej plaży.

Nazwa  Atlantic (Agadir)
Miejsce  Maroko / Agadir / Agadir
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf

Długie, szerokie plaże nad Oceanem Atlantyckim

Sporty wodne, w tym surfing i kitesurfing w idealnych warunkach

Klimatyczne bazary i targi z lokalnymi wyrobami i przyprawami

1.0

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dominika

Bardzo ładny, klimatyczny hotel. Dobre jedzenie, bardzo miła obsługa.

Zalety

Wystrój, lokalizacja, obsługa.

Wady

Brak.

Kaja

Zalety

Obsługa, czystość, jedzenie

Dorota

Zalety

Cisza, spokój, brak jakichkolwiek problemów.Obsługa na wysokim poziomie👍

Joanna i Arkadiusz

Pobyt - Marzec 2024

Edyta

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Mały, dobrze usytuowany.

Wady

„Przezroczysty” papier toaletowy 🙂

Karasiowa

Pobyt - Luty 2018

Byliśmy w tym hotelu w lutym 2018, zgłaszaliśmy, że to nie są zdjęcia z tego hotelu. Wakacje.pl nie zrobiły nic, nadal jest na zdjęciach inny hotel. Hotel Atlantic jest cudownym małym hotelem w Agadirze. Niestety, do plaży daleko, ale w lutym nie o to nam chodziło. Hotel pachnący, świeże kwiaty, dobra kuchnia i wspaniała obsługa. Polecamy parom, które nie lubia zgiełku.

Zalety

Śliczny

Wady

Brak balkonów, ale jakie patio!!!

Asia i Jarek

Pobyt - Grudzień 2010