Długie, szerokie plaże nad Oceanem Atlantyckim
Sporty wodne, w tym surfing i kitesurfing w idealnych warunkach
Klimatyczne bazary i targi z lokalnymi wyrobami i przyprawami
Bardzo ładny, klimatyczny hotel. Dobre jedzenie, bardzo miła obsługa.
Wystrój, lokalizacja, obsługa.
Klimatyczny, piękny, kameralny hotelik. Bardzo miła, pomocna obsługa, świetna lokalizacja- blisko do centrum jak i do plaży. Czyste pokoje, basen. Śniadania i obiadokolacje bardzo smaczne. Polecam
Obsługa, czystość, jedzenie
Wszystko na szóstkę 👍warunki hotelowe, pokój, lokalizacja, obsługa, jedzenie - idealne. Czysto, spokojnie, relaksacyjnie. Basen, patio👍 Polecam 👍
Cisza, spokój, brak jakichkolwiek problemów.Obsługa na wysokim poziomie👍
Cudowny, kameralny hotel. Spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Przemiły, pomocny personel. Wszyscy życzliwie uśmiechnięci. Czuliśmy się dopieszczani przez kelnerów. Panie sprzątające pomimo zmęczenia zawsze uśmiechnięte. Patio hotelowe to uroczy zakątek, gwarantujący wypoczynek. Jedzenie wyśmienite, zwłaszcza kolacje (często przy muzyce na żywo). Serwowane porcje ogromne i bardzo smaczne. Jeśli wrócimy do Agadiru to na pewno wybierzemy hotel Atlantic. Dopiero wróciliśmy, a już tęsknimy.
Mały klimatyczny, czysty hotel w centrum. Bardzo dobre jedzenie. śniadania w formie bufetu, obiadokolacja serwowana. 1,3km od hotelowej plaży.
Mały, dobrze usytuowany.
„Przezroczysty” papier toaletowy 🙂
Byliśmy w tym hotelu w lutym 2018, zgłaszaliśmy, że to nie są zdjęcia z tego hotelu. Wakacje.pl nie zrobiły nic, nadal jest na zdjęciach inny hotel. Hotel Atlantic jest cudownym małym hotelem w Agadirze. Niestety, do plaży daleko, ale w lutym nie o to nam chodziło. Hotel pachnący, świeże kwiaty, dobra kuchnia i wspaniała obsługa. Polecamy parom, które nie lubia zgiełku.
Śliczny
Brak balkonów, ale jakie patio!!!
ATLANTIC PALACE GOLF