Astoria Mare

Pobyt w hotelu uzarzam za extra, bardzo dobre jedzenie, drinki. Czysto, pokoje sprzątane codziennie razem z wymianą ręczników i pościeli.

To mój kolejny pobyt w tym Hotelu i tak jak poprzednio byłam zachwycona to w tym roku jestem zachwycona jeszcze bardziej . Było świetnie a jest dużo lepiej. Wspaniałe jedzenie , czyste pokoje cały hotel , przemiła i kompetentna obsługa . Hotel jest świetnie położony - blisko do wszystkiego . Opieka biura podróży również bez zarzutu. Dziękuję za bardzo udane wakacje .

Hotel dosyć nowy czysty ładnie urządzony, jedzenie pyszne różnorodne. Minusem są bardzo śliskie płytki przy basenach i do plaży trzeba albo iść po dużej ilości schodów lub jeździć dwoma windami

Pokoje czyste, sprzątane codziennie, w opcji all inklusive brakowało dobrej kawy w lobby. Basen, plaża ok.

W hotelu byliśmy w 2023 i po raz drugi w czerwcu 2024. Poprzednio OK, w tym roku tragedia. Koniecznośc przenosin 3 razy. Pierwszeg dnia późnym wieczorem Żona została uwięziona w toalecie. Pół godziny trwało wymontowanie zamka i uwolnienie Żony oraz konieczność zmiany pokoju. Następny pokój 2 dni OK, trzeciego wieczorem potworny smród i jakieś gazy z toalety Poszukiwanie wolnego pokoju do 2. w nocy, w końcu przeniesienie do apartamentu ????, który trzeba było opuścić tego samego dnia o 10.00 i trzecia przeprowadzka. Koszmar. NIGDY WIĘCEJ

Nazwa  Astoria Mare
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Złote Piaski
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, darmowe wifi, parking

Rejon słynący z pięknych, szerokich, piaszczystych plaż.

Dla szukających rozrywek - wiele ciekawych możliwości spędzania wolnego czasu.

Bogata infrastruktura: dużo restauracji, sklepów, barów.

Dobre możliwości komunikacyjne do innych miejscowości i okolicznych zabytków.

Wyświetlono 32 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maciek

Zalety

Blisko plaży wielki taras z widokiem na morze. Leżaki oraz bar na plaży w cenie.

Wady

Trochę słabe wieczorne animacje. Jak ktoś nie przepada za animacjami to tutaj te co są nie bedą przeszkadzać .

beata

Zalety

położenie , czystość , obsługa , jedzenie , wyposażenie ,pokoje , animacje

Wady

jedynym maleńkim minusem jest temperatura wody w basenach - mogłaby być cieplejsza

Marek

Wojciech

Wady

opisałem

Urszula

Pobyt w hotelu Astoria spełnił wszystkie moje oczekiwania dotyczące wypoczynku.

Zalety

Podobało mi się dokładnie wszystko. Począwszy od codziennego sprzątania pokoju przez serwowane wspaniałe posiłki po uprzejmą i kompetentną obsługę. Jestem osobą wiekową , widziałam już wiele hoteli ale ten zasługuje na najwyższą ocenę.

Wady

Zastanawiam się co mi się nie podobała ale nie mogę sobie przypomnieć co by to mogło być,

Grzegorz

Właściwie nie mam zastrzeżeń budynek wyglada jak nowy ,łazienka duża . Nie można regulować klimatyzacji ale jest ustawiona na 24 stopnie a ja zawsze taką ustawiam. ( przypadek 😎) jedzenia dużo , bardzo dużo i dobre . Słodycze dobre a owoców mnóstwo i pyszne. Baseny a szczególnie ten z torami tylko do pływania najlepszy bardzo czysty . Jeszcze słowo o animatorach, mnóstwo konkursów i zabaw , nie tylko dla dzieci. Nie mogłem się doczekać na ich wieczorne show Zabawa i humor do łez i bólu brzucha . Myśle ze jeszcze się tam pojawię ,a wszystkim szczerze polecam..

Zalety

Obfitość i różnorodność posiłków . Animatorzy ( pozdrawiam Zlatka )

Wady

Żona narzekała ze nie można zmienić temperatury klimatyzacji . Tylko 24 stopnie..

Wincenty

Hotel super, czysto, obsługa miła, pokoje ogromne, jedzenie przepyszne. Hotel sprawia wrażenie conajmniej 5*

Zalety

Czystość, obsługa, jedzenie, przestrzeń, pokoje, plaża

Paulina

Bardzo ładny i czyściutki hotel, przemiła obsługa zgodny z opisem, blisko plaży. Zaraz przy głównym deptaku Złotych pisaków. Bardzo dobre i w miarę urozmaicone jedzenie, duży wybór. Pokoje czyste i z pięknym widokiem. Jest dużo animacji wieczornych dla dzieci i dorosłych. Ogólnie pobyt oceniam bardzo dobrze, polecam każdemu.

Zalety

Jedzenie i napoje alkoholowe Miła i przyjazna obsługa Możliwość rezerwowania kolacji w restauracjach tematycznych w dowolnej ilości

Wady

Budowa hotelu, fakt ze jest podzielony na dwa budynki i żeby dojść z głównej restauracji która jest w budynku 1 trzeba przejść dość skomplikowana trasę windami i schodami żeby dojść do budynku nr 2 gdzie ma się pokój. Mi ososbicie jakoś strasznie to nie przeszkadzalo ale wiem ze niektórym mogłoby to uwłaczać.

Maciej

Pobyt super. Jeśli kiedyś wrócimy do Bułgarii to właśnie do tego Hotelu. Super personel pomocny i dbający o gości. Czyściutko. Codziennie wysprzątane pokoje i wymienione ręczniki oraz pościel. Wybór jedzenie ogromny myślę że zadowoli najwybredniejsze podniebienia. Desery jak na wystawie cukierników. Strefa SPA z siłownią i dodatkowym krytym basenem. Przystosowany dla wózków dziecięcych i wózków inwalidzkich. Dla kobiet salon fryzjerski i masaże na miejscu.

Zalety

Nowoczesny design z zewnątrz i wewnątrz, przytulne komfortowe pokoje, piękny widok na okolice szczególnie z wyższych pięter zarówno w dzień jak i w nocy. Położenie blisko morza, leżaki i parasole do dyspozycji gości na plaży plus bar dodatkowo baseny hotelowe również z barem i wyborem napojów bez i alkoholowych. Klimatyzowane pokoje , hole i restauracje w tym dodatkowo tematyczne: azjatycka i włoska. Animacje. Mógłbym jeszcze pisać wiele ale lepiej przekonajcie się Państwo sami :)

Wady

Nie zauważyłem

Edyta

Byliśmy 3 osobowa rodzina, piękny duży hotel, duże, czyste pokoje sprzątane codziennie łącznie z wymiana pościeli, pyszne i różnorodne jedzenie, w tym kolacja włoska lub japońska / polecam /. Cały obiekt hotelowy i basenowy naprawde czyściutki, na obiekcie 3 bary plus bar na plazy, wieczorem codziennie animacje także dla dorosłych, plaża hotelowa, dostęp do leżaków i parasoli,pobyt udany, z pewnością tu wrocimy

Zalety

Bardzo czysto, smaczne i różnorodne jedzenie, najlepsze sushi jakie jedliśmy/ kolacja japońska/

Leszek

Hotel godny polecenia, miła obsługa, czysto, bardzo dobre jedzenie, jedynym minusem jest brak wydzielonych stref dla palących.

Zalety

Czysto, miła obsługa, dobre położenie blisko plaży, darmowe leżaki i parasole na plaży, duży wybór potraw w restauracjach a szczególnie polecam restauracje tematyczne ( japońska i włoska), gdzie można zamówić po 1 kolacji na pobyt i jedzenie jest wspaniałe

Wady

jedynym minusem hotelu jest brak wydzielonych stref dla palących, którzy palą wszędzie oprócz restauracji oczywiście nie patrząc na innych i nawet małe dzieci.

beata

Jest to na chwilę obecną najlepszy hotel i pobyt na jakim byłam . Hotel jest funkcjonalny, czysty, bardzo ładnie wykończony . Pokoje duże , widne i bardzo czyste . Klimatyzacja sterowana indywidualnie działa bez zarzutu . Obsługa miła i pomocna . Lokalizacja hotelu też na 6 . Basen w idealnym , słonecznym miejscu, leżaków tak dużo ,że nie trzeba blokować wcześniej. Jedzenie - bardzo dobre , i picie praktycznie non stop . Polecam wszystkim .

Zalety

Lokalizacja - blisko morza i plaży a także centralnego deptaka . Wyżywienie , napoje,urozmaicone , pełen wybór , częstotliwość. Obsługa miła i kompetentna . Pokoje duże,widne , czyste . Hotel ogólnie nowoczesny , czysty , przystosowany dla osób niepełnosprawnych . leżaki i parasole bez problemu dostępne .

Wady

Moim zdaniem jedyną wadą jest to ,że pobyt mija bardzo szybko - bo jest tak fajnie !

Super hotel.Czysto.Pokoje codziennie sprzątane.Wymiana ręczników codziennie.

Zalety

Położenie przy samej plaży,smaczne jedzenie,przestronny pokój z balkonem, miła i uśmiechnięta obsługa zawsze gotowa do pomocy.

Klaudia

Super hotel, bardzo czysto. Świetna lokalizacja, ogromny wybór jedzenia

Zalety

Czystość, jedzenie, obsluga

Ela

Hotel nowy,czysty. Byliśmy w czerwcu więc było jeszcze mało gości.Przy basenie dużo leżaków,nie było możliwości aby dla kogoś zabrakło. To samo w restauracjach i barach.Zero kolejek, zero czekania na stolik. Bardzo dobre jedzenie. Polecam odwiedzić restaurację azjatycką, pyszne jedzonko. Jeżeli chodzi o drinki to składały się z syropów i lokalnego alkoholu niestety bardzo rozcieńczonego. Według mnie a piję sporadycznie, były pozbawione procentów ale nie mogę powiedzieć że były niedobre,były dobre tylko bardzo słabe.Najmocniejszym alkoholem było wino. Jedyne do czego mogę się doczepić to animacje.Tak beznadziejnych to jeszcze nie widziałam.Chyba dla hotelu lepiej by było w ogóle z nich zrezygnować.

Karolina

Hotel zasługujący na wszystkie swoje gwiazdki : nowoczesny, bardzo czysty, pięknie położony (nad samym morzem przy bulwarze pełnym atrakcji dla tych najmłodszych i tych pełnoletnich ;)) a co najważniejsze - obsługa od recepcji poprzez stołówkę a kończąc na ekipie dbającej o porządek - przesympatyczna i na najwyższym poziomie! Mimo wielu podróży - jedna z najlepszych miejscówek w których spędziliśmy urlop (a tylko około ponad godzinę lotu z Polski). Polecam szczególnie miłośnikom życia nocnego;)

Zalety

Nowoczesny, czysty, położony przy plaży, świetny personel i obsługa.

Teresa

Piękny hotel, bardzo nowoczesny z bardzo miłą obsługą. Przytulne fotele i kanapy w lobby sprawiają, że czujemy się jak w domu, gdzie możemy oddać się przyjemności na przykład czytania. Pokoje duże Hotel bardzo czysty-często można zauważyć obsługę dbającą o porządek. Jeśli chodzi o wyżywienie-jest tego mnóstwo :) Śniadania typowe-każdy znajdzie coś dla siebie-świeże pieczywo, pyszne warzywa i owoce. Obiady również bardzo zróżnicowane-nawet jak nie jest się głodnym to i tak coś na pewno „wpadnie nam w oko”. Kolacje tematyczne na zmianę włoska, azjatycka-dla każdego coś dobrego. Codziennie pyszna pizza ,Dla gości na plaży leżaki i parasole gratis jest też bar i toaleta.

Zalety

czystość , jedzenie pyszne i zróżnicowane , wszędzie blisko

Wady

woda w basenie zimna

Bardzo zadowoleni z pobytu, wygodnie i czysto, obsługa świetna, jedzenie smaczne - polecamy

Zalety

Bliskość plaży, baseny, obsługa, smaczne jedzenie

Wady

nie zauważyłam

Agata

Pobyt - Maj 2023

Hotel nowoczesny, jasny i przestronny. Na wysokim poziomie. Pokoje codziennie były sprzątane, a widoki na morze dodawały tego uroku. Wielkie i wygodne łóżka. Lokalizacja też jak najlepsza bo tylko wystraszyło przejść przez ulice i już była plaża i leżaki hotelowe. Nie było tez jakiegoś wielkiego problemu z tymi leżakami, może dlatego że to początek sezonu i nie było dużo ludzi. W strefie spa mogliśmy korzystać z sauny i łaźni parowej, mega nam to pomogło gdy pod koniec troszkę się przeziębiliśmy. Woda w basenie krytym była ciepła, na dworze już nie. Co do jedzenia, to było po prostu przepyszne. Szeroki wybór dań zadowoliła nawet mojego narzeczonego a on to bywa wybredny w tej kwestii.. :D ale nawet sama pizza, no nigdy nie jadłam lepszej. Do tego w czwartek była kolacja azjatycka, ja to przepadłam tam :D CUDO.. Wciągu dnia ale i też wieczorami były przeróżne animacje. Rado i Lila którzy je prowadzi nawet troszkę po polsku mówili. Wieczory to boki zrywać z nimi, codziennie coś się działo, zostałam nawet królową hotelu :D. ale i w dzień nie było nudy, bo i aerobik w basenie, gry czy zawody w rzucaniu rzutek. Podsumowując, pobyt tam był niesamowity. Także gorąco polecamy ten hotel

Zalety

Piękne, nowoczesne wnętrza, przyjazny personel, wspaniała kuchnia i wiele możliwości do spędzenia czasu

Wady

zimna woda w basenie na dworze

Astoria Mare