Asrin Beach

3.5

Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki,brudny, pokoje nie wyremontowane,sprzątanie byle jakie, a raczej trudno to nazwać sprzątaniem. W informacji jest podane,że codziennie powinna być dostarczona 1 woda gazowana i 1 woda niegazowana do pokoju. Woda była tylko po zameldowaniu, później nie było. Hotel posiada 2 windy, ciągle okupowane przez Rosjan. Windy psują się co jakiś czas i jest problem przy takiej ilości osób. Restauracja pozostawia wiele do życzenia, brudno, niedomyte naczynia.

Pod koniec lipca byłem z rodziną, obsługa miła , pokój dostaliśmy z widokiem na basen i morze, plaża blisko ogólnie czysto, jedzenie smaczne ale ciągle to samo i co mi się nie podobało to faworyzowanie naszych wschodnich sąsiadów. Hotel wymaga poprawek ale ogólnie ok.

Pobyt w hotelu udany, posiłki zawsze świeże, różnorodne. Pokoje choć małe codziennie sprzątane, łazienka malutka z prysznicem. Na terenie hotelu sklepiki jak i obok. Atutem jest dostęp do morza i basenu na terenie hotelu do wyboru. Klimatyzacja w pokojach indywidualna. Polecam

Gorzej byc juz chyba nie moze. Nie zasługuje nawet na 1 gwiazdke, chyba ze ta jedna z flagi tureckiej. Ochyda. Brud w pokojach, karaluchy miedzy jedzeniem w kuchni. Grzyb na scianach.

Hotel to mocno naciągane 3 gwiazdki. Pokój i klimatyzacja ok łazienka tragedia smród z kanalizacji w łazience jak i na terenie basenu. Jedzenie średnie ale coś się tam w miarę wybierze żeby nie chodzić głodnym można się poratować barem na plaży gdzie można zjeść frytki i hamburgery. Uwaga na mocniejsze alkohole w sklepie przy basenie wódka wyborowa polska to jakaś tania podróba której nie da się wypić poprostu syf więc coś lepszego pewnie też podrobione jak wszystko tam. Barmani i kelnerzy ok. Plaża brudna woda w morzu ciepła a jeśli marzy Ci się nurkowanie w masce to tylko po prawej stronie przy skałkach w miarę przejrzysta woda. Drugi raz bym tam nie pojechał. W okolicy same hotele. Jak nie wykupisz wycieczki to nic ciekawego nie zobaczysz. Kebaby tragedia chcesz prawdziwego to Stambule jedź. Dużo Rosjan na obiekcie.

Nazwa  Asrin Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Avsallar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, sporty wodne, parking

5.2
4.8

3.5

Wyświetlono 74 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.7
HALINA

Zalety

Brak zalet

Wady

Psujące się windy. Brudne, nie odnowione pokoje. Brudna restauracja.

4.9
Arek

Zalety

Blisko plaża, sklepy, basen ,zjeżdżalnie

Wady

Płatne wi fi Hotel do remontu

Kornelia

2.0
Jaroslaw

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Zadne

Wady

Wszystko - Obsługa, jedzenie, ambiente. Ten hotel to porazka, a bylismy wiele razy w Turkiye.

3.1
Maciek

Zalety

Czyszczenie pokoi co dziennie. Balkon z wieszakami na pranie stolikiem oraz dwoma krzesłami. Tv z kilkoma programami po polsku. Dobrze działająca klimatyzacja. Bar na plaży. Dobre piwo i frytki

Wady

Śmierdząca i stara łazienka. Słabe jedzenie. Śmierdzi z kanalizacji przy basenie. Windy brudne. Na kolacji brak miejsc dla wszystkich.

Sylwia

Hotel czaty, obsługa miła, duży wybór jedzenia- każdy znajdzie coś dla siebie. Bezpośrednie przejście tunelem podziemnym z hotelu do prywatnej plaży z leżakami w cenie (dobrze pójść przed śniadaniem i zarezerwować swój leżaczek, ręczników hotelowych nie można wynosić na plażę- zabiera je obsługa). Sprawna klimatyzacja w pokoju, TV z trzema programami polskimi, codziennie animacje, organizowane wyjazdy przez animatorów do klubu w Alanii. W ofercie jest błąd- brak bezpłatnego WIFI w hotelu, można wykupić, dostępne jest tylko w recepcji (dużo osób korzysta). Portal wakacje.pl oferuje dwie możliwości wyboru pokoju- standard i ekonomiczny. Nie ma sensu dopłacać do droższego pokoju, ponieważ hotel takich nie oferuje, wszystkie pokoje są w jednym standardzie (kilka osób z naszego turnusu dopłaciło do "lepszego pokoju" ale otrzymało taki sam jak wszyscy). Hotel jak za takie pieniądze to na duży plus. Niczego nam nie brakowało.

Zalety

- czysto (codziennie sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki, odkładany papier) - bliskość plaży - klimatyzacja - widok z balkonu (na basen lub morze) - miła obsługa

Wady

- winda (brudna i z pękniętą szybą) - po angielsku nie z każdym się można porozumieć - brak bezpłatnego WIFI

1.9
Iga

MASAKRA, jestem załamana standardem tego hotelu. W pokoju robaki (pluskwy) wrocilam do domu w pogryzieniach. Jedzenie odrzucające jak wszystko w tym hotelu. Jeden wielki dramat polecam dopłacić ale na prwno nie jechać w to miejsce

Wady

Wszystko

Ada

Byłam widziałam obsługa b dobra pokoje nie najlepsze ale to Turcja więc nie wymagam zbyt wiele jedzenie każdy znajdzie coś dobrego jest wybór klima w porządku widoki ładne plaża gorący piach polecam klapki aby dojść do wody inaczej się nie da ,animacje lipne ale warto zbaczyc ,starają się i tu oklaski fakt śmierdzi trochę ale co ludzkie .,.....woda ciepła warto mieć maskę żeby było atrakcyjni e nie polecam zbyt wymagającym ja jestem zadowolona

Zalety

Miła obsługa wybór dan plaża zawsze znajdzie się 2 leżakipolecam leżakowanie na piachu maska na plaży podstawa skały ciekawy widok kawa z lodem zawsze lód i soki

Wady

Sprzątanie zbyt powierzchowne zamknięcie baru o 23 ograniczona godzina korzystania e zjeżdżalni dla dzieci to nie zbyt fajne wyganiać

Olga

Hotel jest obiektem dla osób , którym nie przeszkadza wszechobecny brud, pracownicy hotelu są bardzo pomocni. Natomiast ilość pracowników względem gości jest zdecydowanie za mała.

Zalety

Miła, pomocna obsługa. Dobre piwo, sklepik na terenie hotelu.

Wady

Brud, klimatyzacja nad głową, pęknieta winda, jedzenie , smród kanalizacji , stare leżaki, mała ilosc lezaków względem ilości gości, brudna plaża, brudne toalety, średnie drinki, alkohole podawane w kubkach plastikowych, hotel nastawiony na turytów z Rosji , brak komunikacji w języku angielskim, bardzo słabe wifi ,słaba lokalizacja

2.9
Jakub

Hotel dramat wifi niby za darmo a po 3 dniach urwało mi połączenie i jak podszedłem do obsługi kazali mi zapłacić 10€. Jedzenie dramat niby duży wybór ale wątpię ze znajdziecie coś dla siebie jak piszą ludzie dodatkowo pan przy ladzie powiedział mi ,,jak chcesz mieć dobry pokój,, 10euro dałem mu i dostaliśmy pokój z pluskwami jestem zdenerwowany i zażenowany poziomem a raczej jego braku w tym resorcie.

5.2
Robert

Hotel 2 w/g mnie zasługuje na gwiazdki.Monotonne wyżywienie powtarzające się w 90procentach.Hotel przygotowany pod Rosjan, którzy czują się jak i siebie w domu.Fetor w ubikacjach ogolno dostępnych.Kolejki w barze poza pełnym sezonem.Bedac wcześniej w Egipcie, Tunezji i Włoszech ten chotel był dla mnie dużym rozczarowaniem.Nie polecam i więcej do niego nie mam zamiaru wracać.

Zalety

Miła obsługa

Wady

Nieprzyjemny zapach w toaletach,brudna plaża i stoliki.

4.1
Żaneta

Hotel prosi się o generalny remont śmierdzi, zardzewiałe krany i odpadający tynk ze scian, wszędzie brudno, barmani proszą o napiwki, jedzenie nawet dobre ale monotonne, brak wymiany codziennie ręczników w łazience i papieru toaletowego, ponieważ obsługa sprzątająca woli siedzieć na telefonach niż sprzątać

Zalety

Zejście do plaży, plaża

Wady

Więcej wad niż zalet

2.1
Ola

Chotel bardzo kiepski. Już od progu czuć wilgoć. W pokoju który dostaliśmy sprzątanie było byle jakie. Lustro w łazience brudne całe. Pod prysznicem syf. Łóżka czyste, choć nie wszystkie były przebierane po poprzednich gościach, na łóżku piętrowym u góry znalazła się moneta i ludzik LEGO, zapewni po poprzednich wczasowiczach. Plaża taka sobie, między leżakami bardzo mało miejsca więc jeden leży na drugim. Stołówka z niewielkim wyborem dań, ale tylko kilka stolików na tarasie nadawało się do jedzenia. Te usytuowane w środku przykryte ceratą odpychały.

Zalety

Bar na plaży.

Wady

Cały hotel powinien przejść remont. Oprócz baru na plaży same wady.

Henryk

Pobyt udany pogoda nie zawiodła lato piękna orientalna atmosfera

Zalety

Bliskość morza pogoda widoki

Wady

Stare zniszczone łazienki windy tylko 3 brak klimy obiekt w lobby brak WC I słaba klimatyzacja

Dariusz

Pobyt w hotelu ok. Pokój trochę mały. Duża ilość gośći.

Zalety

Dobre jedzenie

Wady

Duża ilość gości w stosunku do wielkości otoczenia hotelu i plaży. Mały basen mało leżaków na basenie i plaży.

3.9
Marzena

Hotel z zewnątrz ładny natomiast w środku zaniedbany. Łazienki wymagają gruntownego remontu, windy straszą. Basen mały jak na taką ilość gości. Dwie zjeżdżalnie ale czynne tylko dwa razy po godzinie dziennie. Brak atrakcji dla dzieci. Oprócz siatkówki na plaży i piłki wodnej nie dzieje się nic. Niby miały być zajęcia ruchowe w basenie ale nic takiego nie było. Wieczór kończy się o 23.00 gdyż wszystko już zamknięte trochę kiepsko jak na urlop. Brak miejsc by sobie wieczorem usiąść. Dla mnie to takie słabe trzy gwiazdki napewno nie cztery.

Wady

-Sprzątanie pokoju ograniczało się do zmycia podłogi przetarcie kabiny czy luster to już za dużo. Brak atrakcji dla dzieci. Animacje Polskie niby w ofercie ale nic takiego nie było. Plaża brudna nie sprzątana , leżaki zaniedbane i mało jak dla takiej ilości gości .

2.0
Jerzy

Pobyt - Lipiec 2023

Przestrzegam przed wyborem tego hotelu. Stary zapuszczony i obleśny hotel Obsługa bardzo słaba, brud, brud, brud. Nieeee polecam a wręcz przestrzegam. Stracony czas i pieniądze. Miałem all inclusive ultra - straszne all iclusive. Wszystko najtańsze, żadnej szklanki, wszystko w beznadziejnych najtańszych plastikach.

Zalety

Brak. Brud. Syf. Wszędzie. W pokojach, basenie, plaży. A stołówka to już dramat. Winda sprzątana chyba 10 lat temu - strach było się oprzeć o szklaną ścianę. Dramat.

Wady

Same wady. Może dla Rosjan z dalekiego wschodu było OK ale dla Polaka to dno. Całokształt hotelu przyczynił się do uznania wakacji za całkowicie nieudane. Przestrzegaaaammmm.

Pobyt - Lipiec 2023

Był to Nasz pierwszy taki wyjazd. Od wylądowania w Turcji, poprzez cały pobyt i powrót wszystko było jak najbardziej ok. Hotel może nie najnowszy, ale wszystko było czyste, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki na życzenie wymieniane codziennie. Jedzenie nie do przejedzenia. Próbowaliśmy wszystkich potraw. Były bardzo dobre (sałatki, mięsa, sery, wędliny, desery) Obsługa miła, pomocna. Atrakcje dla dzieci (animacje) też były w porządku. Polska animatorka bardzo dobre wywiązała się ze swoich obowiązków. Córka była zadowolona. Jeżeli miałbym polecić komuś ten hotel to moja ocena to 4/5.

Zalety

Miła i pomocna obsługa, dobre jedzenie, dwa baseny (jeden duży, drugi dla dzieci + dwie zjeżdżalnie), blisko morza (około 200metrów tunelem), blisko przystanki autobusowe

2.7
Szymon

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel brudny, grzyb, brud w prysznicach. Przez pierwsze 2 dni nie mieliśmy ciepłej wody na 5 piętrze Pokoje na 5 piętrze nie dostawały papieru toaletowego, oraz nie miały scielonych łóżek ( na 1 było okej,....) W pokoju mialismy balkon...strach na niego wyjsc...wszystko sie ruszało ... Dostaliśmy brudne, potargane ręczniki. Winda co chwile nie działa. Winda pęknięta Nie posiada krytego basenu, a ten odkryty też nie zawsze działa. 4 gwiazdkowy hotel, oczekiwałem chociaż czystości, ale tam jej nie ma... Jednym słowem masakra.

Zalety

Z zalet to chyba tylko obsługa przy barach i jedzenie

Wady

Wady... to co napisałem wyżej: Pokoje (łazienki) Winda Brak krytego basenu Sauna płatna Brud wszedzie

Pati

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel duży dojście do plaży bezpośrednio tunel plaża mała ale ładna polecam

Zalety

Miła obsługa ładny widok czysta plaża

Asrin Beach