Aska Costa Holiday Club

ogólne wrazenie ok. Hotel poprawny, pokoje poprawne bez szalu. Lazienka czysta. Wyzywienie rewelacja. Bardzo urozmaicone i dla miesozercow i dla wegetarian. Duzo owocow, zielska, miesa full wypas, makarony pod roznymi postaciami. Dostawiaja na biezaco. Nawet jak sie pozno pojdzie to nie zabraknie. Bardzo duzo Rosjan i wiekszosc Turkow w miare dobrze posluguje sie tym jezykiem. Lepiej niz angielskim. Dobrze tez mowia po niemiecku. Wiele do zyczenia pozostawia obsluga biura podrozy GTI. Slaby kontakt rezydentem, wycieczki fakultatywne baardzo drogie. Nalezy sie decydowac od razu, nie daja nawet jednego dnia do namyslu. Malo tego z powodu braku chetnych jedna z wycieczek nie odbyla sie i biuro nawet nie raczylo poinformowac o odwolaniu, o zwrocie pieniedzy nie wspomne. Trzeba sie bylo upomniec o swoje. Polecam duzo ciekawsze i duzo tansze wycieczki organizowane przez biura podrozy z zewnatrz. Warto. No i mozna sie targowac. Jedyny mankament to najprawdopodobniej bedzie to mieszana jezykowo grupa, ale przewodnik u nas mowil w 3 jezykach w tym po polsku wiec ok.

Witam. Pobyt w hotelu polecam z pełnym przekonaniem, było naprawdę miło. Słychać było niezadowolenie innych z boku - ale raczej takich którzy zazwyczaj narzekają - niestety nas Polaków. Bardzo miła obsługa, ładna plaża, blisko położona, trochę kamienista ale z molo i drabinką do zejścia bezpośrednio na głębszą wodę - niebieskawą , słoną i unoszącą bez problemów ponad poziom. Jedzonko - dużo i urozmaicone - jeśli ktoś nie dozował sobie dań - codziennie mógł jeść co innego. Podane, posprzątane, pozmywane - i to z miłym uśmiechem i chęcią ( nawet po całym sezonie !!! ) Polecam hotel, okolicę i Turcję - ale optymalny termin - 9 dni - 7 za mało, a 14 to już za długo!

Hotel zorientowany na Rosjan, Których jest ponad 80%! animacje słabe, hotel max. 4****, standard pokoi bardzo średni. W Recepcji prawie nikt nie mówi po angielsku, a jak mówi to nie można zrozumieć. Obsługa momentami bardzo arogancka dla gości hotelowych

Obiekt spory ,dużo zieleni jest gdzie pospacerować .Jedzenie super drinki również, basen duży i naprawdę czysty.Pokoje nie były wcale takie małe zawsze czysto ,klimatyzacja w pokoju działała super.Animacje były bardzo ciekawe,tylko mała uwaga do animatorów-niezbyt chętnie uczyli się polskiego a powiedzenie dzień dobry ciężko przechodziło im przez gardło.Ale hotel mimo wszystko jest wart polecenia ja i moja rodzina byliśmy bardzo zadowoleni.

Miły i sympatyczny, niezbyt wielki hotel. Jest czysto i schludnie. Obsługa należycie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Do dyspozycji gości całkiem spory basen - woda czysta. Drinki podawane i przy basenie i na plaży :) SUPER. Pokoje może trochę przymałe, ale nic to. Polecam

Nazwa  Aska Costa Holiday Club
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Cengerkoy
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
aleksik

Ola

Czysty. Przyjemny. Niezbyt drogi. Ładna plaża. Polecam. Pozdrawiam

Liliana

Pobyt - Czerwiec 2008

Hotel bardzo fajny dobrze urządzony czysty i z miłą obsługą. Personel hotelowy chodził zawsze uśmiechnięty i był kulturalny. Wkoło hotelu dużo zieleni przy basenach zjeżdżalnie i brodziki dla dzieci. Place zabaw i animacje dla dzieci były świetną rozrywką. Pokoje małe ale ładne i czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie było świetne było go bardzo dużo zawsze wychodziliśmy najedzeni, bardzo nam smakowało. Przy basenach i plaży robią świetne drinki, a dystrybutory z sokami cały czas regularnie były uzupełniane. Hotel pozostawił po sobie bardzo miłe wspomnienia i wywołał na nas na prawdę bardzo pozytywne wrażenia.

Lucjan

Pobyt - Maj 2008

Bardzo miły hotel, może to nie jest Hilton ale jest bardzo czysto jak na tureckie standardy raczej bez zarzutów. Obsługa hotelowa była profesjonalna, uprzejma i nienarzucająca się. Z obsługą w recepcji nie ma problemów. Baseny bardzo duże, ładne i czyste ze zjeżdżalniami dla najmłodszych do tego leżaki i parasole dostaliśmy bez problemu oczywiście nie musieliśmy za nie nic płacić. Plaża ładna piaszczysta bez kamyków, no i bardzo blisko bo wystarczyło przejść tunelem obok hotelu. Pokój który mieliśmy był mały i skromny, aczkolwiek ładnie umeblowany i przytulny. Jedzenie było dobre, nie prowadziło do rewolucji żołądkowych i bardzo nam smakowało. Generalnie moje odczucie ze spędzonych tu wakacji jest bardzo pozytywne, aczkolwiek hotel jest najbardziej chyba nastawiony na turystę z dziećmi i szukającego spokoju.

Arnold

Pobyt - Kwiecień 2008

Obsługa miła i sprawna widać było że dba o czystość hotelu. W pokojach czysto i bez zarzutów widok z balkonu mieliśmy akurat na basen, gdzie można było popijać drinki przy barze aż do 24:00. Pokoje raczej małe ale dobrze zorganizowane. Przy basenie brodzik dla dzieci, natomiast leżaki i parasole bez dodatkowych opłat. Plaża jest czysta i bez kamieni. Trochę daleko do centrum jakieś 24km do najbliższego miasta Side km natomiast transfer z/do lotniska to jakieś 50 minut. W tym hotelu można wypocząć, wypoczynek raczej gwarantowany.

Teresa

Pobyt - Marzec 2008

BArdzo urokliwe miejsce. Super okolica. Polecam też hotel. Było bardzo przyjemnie

Ewa, Andrzej

Pobyt - Styczeń 2008

Wróciliśmy bardzo zadowoleni. Było cudnie, wyjazd jak najbardziej udany. Polecamy Ewa i Andrzej

Sławek&Iwona

Pobyt - Lipiec 2007

Wspaniały hotel schludny czysty widać że niedawno odnawiany. Pokój który mieliśmy był dosyć mały ale ładnie umeblowany. Moim zdaniem jest to hotel głównie dla rodzin z dziećmi takich jak my (my wybraliśmy się z 7 letnią córką), dla dzieci zjeżdżalnie brodziki i place zabaw (froggy club). Obsługa hotelu bardzo miła i przyjaźnie nastawiona. Jedzenie było smaczne obfite no i można było pospać dłużej dlatego że jest drugie śniadanie dla śpiochów od 10-11. Przy basenach barę barów i snack barów, a do plaży bardzo blisko - przejście tunelem jakieś 50m od hotelu do plaży piaszczysto żwirowej. Hotel znajduje się trochę na uboczu bo jakieś 24 km od centrum Side a transfer z/do lotniska zajmował około godziny Hotel godny polecenia, ja sobie zachwalam.

Aska Costa Holiday Club