Byliśmy w okresie 24 sierpnia do 7 września 2011 roku ,przez pierwsze dwa dni zakwaterowano nas w poza częścią hotelową oczywiście w/g oświadczenia rezydenta niezgodnie z zawartą umową z ITAKE. Pokoje te trudno ocenić gwiazdkami gdyż nie spełniały jakich kolwiek warunków, rozlatujące sie drzwi, popękane glazury, przez strop widać niebo, urągające wszelkim zasadom dobrego hotwelarstwa. Zasada kwaterowania w nich przez pierszą dobę lub dwie dotyczyła tylko Polaków, hotel starał się naprawić utrudnienia dodatkowymi gratisami ITAKE - NIE.
Hotel kameralny,większość gości to turyści z niemiec, plaża hotelowa bardzo mała i zatłoczona, podłoże w morzu kamieniste, woda w tym miejscu zanieczyszczona przez statki wycieczkowe cumujące w zatoce, nie polecam kąpieli za to dwa baseny bardzo ładne poza faktem, że na leżaki należy polować o godzinie 7 rano, bo ich ilość jest niewystarczająca.
Polecam Hotel dla par i rodzin. Jedzenie typowo tureckie, wybór wg upodobań, warto jechać!