Artus

Rewelacyjne miejsce,wysoki standard piękne widoki i super klimat.Bardzo chciałabym podziękować Pani Aleksandrze L z recepcji hotelu.Kobieta przesympatyczna ,pomocna,uprzejma,na bardzo wysokim poziomie inteligencji. Dla niej niemożliwe staje się możliwe. To jest jedna z nielicznych osób z idealnym podejściem do klienta. Hotel piękny ,centrum rehabilitacji dla nich wielkie brawa. Barmani i obsługa rewelacja , firma sprzątająca sumienna i dbająca o detale. O minusach nie będę wspominała ale mam jednak pewne zastrzeżenia.

Serdecznie witam! Bardzo rzadko zdarza mi się umieszczać opinie o hotelu, ale muszę przyznać, że jestem bardzo rozczarowany pokojem. Mianowicie zostałem ulokowany w pokoju na poddaszu mającym dwa małe okienka. W ciągu dnia czas trzeba używać światła sztucznego. Mimo słonecznego dnia, czuję się jakbym mieszkał na strychu lub suterenie. Koszt pokoju wyceniony na 520 zł za noc jest nie adekwatny do oferowanego standardu. Wiele podróżuję, ale muszę ocenić, że jest to najgorszy stosunek jakości do ceny z jakim miałem do czynienia w Polsce. Mój pokój nadawałby się na schowek lub pomieszczenie pomocnicze. Zdecydowanie odradzam.

Nazwa  Artus
Miejsce  Polska / Karkonosze / Karpacz
Udogodnienia  basen kryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Dla rodzin z dziećmi: muzeum minerałów, tajemnic, zabawek i konsoli do gier.

Kościółek Wang - zbudowano go w Norwegii na wzór łodzi wikingów i przetransportowano do Karpacza (powstał bez użycia gwoździa).

Anomalia grawitacyjna na ulicy Strażackiej - według naukowców grawitacja jest tam mniejsza aż o 4%!

Malownicze szlaki turystyczne prowadzące na Śnieżkę i Wielki Staw

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Październik 2023

Pobyt - Wrzesień 2022