Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Obsluga poza wszelka krytyka niemili !!! Omijajcie szerokim lukiem standard hotelu na pewno nie odpowiada 4* bardziej w granicach 3* Duzo turystow z Rosji pokoje sprawiaja wrazenie wyeksplatowanych klimatyzacja nie dziala monotonne jedzenie brak jedzenia typowo tureckiego !!!
Byłem między3, a 10 czerwca 2009 r. było świetnie. Polecam ten hotel osobom wymagającym czystość w pokojach i kuchni (ja jestem uczulony pod tym względem), Turcy obsługa są bardzo mili i życzliwi, super położenie przy plaży, niedaleko Marmaris gdzie można dojechać busikiem za ok. 3 zł. Polecam każdemu i na pewno wrócę tam niebawem
Super hotel, świetna obsługa, przepyszne jedzenie, przy hotelu plaża, czyste pokoje. Byłem w 5 gwiazdkowych hotelach i się chowaja z jedzeniem, obsługa, a także z czystością w pokojach (na to jestem uczulony). Turcy są uśmiechnięci przez całą dobę i nadto życzliwi. Po prostu super hotelik.
Miły hotel dla ludzi o mniejszych wymaganiach. Podobało mi się to że położony przy plaży. Było dobre jedzenie, piwo Tureckie ohydne nie warto go próbować. Pokój nie byłe perfekcyjny. Małe kosmetyczne zmiany renowacyjne i byłoby super. Klimatyzacja chodziła, ale była głośna niczym ursus znany z polskich wsi... Proponuje też skorzystać z depozytu. Nam nic nie zginęło ale lepiej chuchać na zimne. Ps w łazience była tapeta co dla mnie jest jakimś totalnym nieporozumieniem.
Do hotelu przyjechaliśmy w nocy pukając do drzwi obudziliśmy recepcjonistę. To nic strasznego kiedy ja pracowałem w recepcji też zawsze ucinałem sobie w nocy drzemkę. Człowiek musi mieć trzeźwy umysł żeby potem móc rozliczać gości. Wracając jednak do hotelu. Hotel w średnim stanie, ale poważniejszych ubytków nie miał. Bufet dobry czasem niektóre potrawy były letnie ( ryż, talarki z ziemniaków ). Z jednej strony minus, z innej wystarczyło zejść wcześniej do restauracji i wszystko było ciepłe. Personel miły. Z basenu można było szybko dotrzeć na czystą prywatną plażę. Bardzo udane i miłe wakacje. Wybrednym polecam jednak poszukać czegoś innego.
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki..Obsługa niemiła i niestety oszukują..