Białe, piaszczyste plaże otoczone klifami i turkusową wodą
Malownicze miasteczka i tradycyjne greckie wioski
Urokliwe zatoczki idealne do nurkowania i snorkelingu
Hotel jest niezwykle kameralnym, cichym i spokojnym miejscem. Sprawdzi się idealnie jako miejsce odpoczynku po całym dniu zwiedzania wyspy. Obsługa hotelu jest bardzo uprzejma i pomocna. Pokoje są schludne i przestronne. Dużą zaletą obiektu jest jego lokalizacja - idealne miejsce dla fanów sportów wodnych oraz rejsów, hotel położony jest bezpośrednio przy porcie, a samo centrum Nidri również znajduje się w niewielkiej odległości od hotelu.
kameralna i spokojna atmosfera, uprzejma i pomocna obsługa
Nie polecam dla turystów z Polski. Hotel nastawiony na Brytujczykow i reszta traktowana jak gorszy sort. Nie ma opcji dostać dobrego pokoju. Śniadania beznadziejne, nic na ciepło, zero owoców. Pokoje duże, ale brudne, otoczenie hotelu też tragiczne. Na szczęście tylko tam spaliśmy a całe dnie jeździliśmy po wyspie, która szczerze polecam, ale nie w tym hotelu.
Basen
Całokształt
PRZEMIŁA I POMOCNA OBSŁUGA, bardzo cichy i spokojny hotel, wspaniały basen z leżakami i barem przy basenie (wydzielona bezpieczna strefa 0,45m dla dzieci, 0,9m oraz 2,7m), niecały kilometr do centrum Nidri, gdzie można zjeść, popłynąć w rejs statkiem, bądź zażyć kąpieli słonecznej i morskiej na miejskiej plaży. Początek września był miesiącem bardzo spokojnym, ale pogodnym i gorącym (27-34 stopni). Świetne miejsce wypadowe na wycieczkę samochodem po wyspie, a sama Lefkada ma bardzo wiele do zaoferowania. Przeżyliśmy rodzinnie niezapomniane i wspaniałe tygodniowe wakacje. Polecam! :)
*wspaniały basen (przystosowany do dzieci) *świetna, wzbudzająca zaufanie obsługa *położenie hotelu *pyszna pizza i świeżo wyciskany sok :) *klimatyzacja *balkon w każdym pokoju *codzienne sprzątanie
*jeśli wolisz plażę niż basen - odl. ok. 1km *śniadanie wystarczające, lecz niezróżnicowane (po tygodniu może się znudzić) *wykwaterowanie do 10 rano, niezależnie o której jest lot powrotny
Super hotel! Bardzo miła obsługa, dobre ale skromne jak to w Grecji śniadania. Pokój mieliśmy z dala od basenu głównego, ale to nie był żaden problem. Sam pokój bardzo ładny, przestronny, zadbany. Łazienka piękna i czysta. Lodówka w pokoju to bardzo ważna rzecz - przy takich greckich upałach wręcz niezbędna. Basen cudowny - wieczory spędzone przy tym basenie bardzo klimatyczne, co ważne jest tam cicho i spokojnie. Z chęcią tam wrócę!
Przestronne pokoje Lodówka Bliskość do centrum Piękny basen i leżaki
Osy przy śniadaniu (mam nadzieję że ule na budynku zostały usunięte)
plaże żwirowo-kamieniste nie ma piasku a tak wszystko ok.
cisza,fajny basen