Armonia Holiday Village

Hotel lata świetności ma już dawno za sobą. Generalnie wszystko do remontu, obecny stan hotelu maksymalnie na 3*. Dużo kotów na terenie hotelu, śmierdzi kocim moczem (jak z kuwety) praktycznie z każdej donicy gdzie coś rośnie. Na plaży mimo sporego wiatru mnóstwo much, bardzo irytujące jak ciągle trzeba się od nich oganiać - powinna być packa na muchy przy każdym leżaku. Z pozytywów to w miarę zjadliwe posiłki chociaż mały wybór, może z racji tego że gości było około 50% obłożenia hotelu. Toalety ogólnego dostępu to jakaś porażka, stan fatalny do tego nie sprzątane zbyt często - smród i brud. Obsługa miła i pomocna pod warunkiem że się do nich uśmiechasz i jesteś miły/a, a jak zaczniesz często dawać napiwki to już nie musisz się ruszać od stolika - wystarczy skromny "one dolar" ale często. Przez pierwsze 3 dni częstowaliśmy ich dolarami, później już sporadycznie i można powiedzieć że mieliśmy osobistych kelnerów/ki. Ogólnie na pierwszy pobyt w Turcji hotel jest w miarę, ale jak ktoś był w innych to na pewno by tu nie wrócił. My byliśmy zawiedzeni wyborem, na zdjęciach w ofercie wygląda o niebo lepiej.

Bardzo przyjazny hotel, obsługa bardzo miła. Pokoje czyste i zadbane.

Pobyt ogólnie udany. Hotel OK- jakość odpowiednia do ceny ;). Byliśmy z mężem na ostatnim turnusie w 2024 roku, pobyt dwutygodniowy, po naszym wyjeździe hotel już zamykano. Na minus- ostatnie dni przed wyjazdem kuchnia ewidentnie się zepsuła...

Hotel bardzo dobrze połżony(blisko plaży),obsługa bardzo miła i pomocna,jedzenie bardzo dobre. Pokoje typu standard trochę zaniedbane a zwłaszcza łazienki( wymagają remontu)

Hotel na uboczu, ale o ogromnej przestrzeni. Pokoje małe, wymagające remontu i odświeżenia. Jedzenie bardzo dobre, zjedliśmy tam najlepszego kebaba, lahmacun oraz rybę z grilla. Alkohole mało zróżnicowane, wszystko w menu opiera się na lokalnej wódce i ginie, ale za to piwo doskonałe! Czasem udało się dostać pyszne drinki osobiście skomponowane przez barmanów. Wszystko podawane w szkle za co duży plus. Jeżeli ktoś szuka imprezy to z pewnością dobrze pobawi się w głównym barze, lecz tylko do północy. Następnie wyłączana jest muzyka i trzeba przejść do nocnego pubu. Obsługa na najwyższym poziomie, wszyscy są bardzo uśmiechnięci i przyjacielscy. Nasz ulubiony barman Seyithan zasługuje na pochwałę za swoje zaangażowanie i umilenie nam czasu. Plaża piaszczysto-żwirowa, pracownicy dbają o jej czystość. Dużo bezdomnych, niegroźnych psów oraz kotów, ale nie stanowią one problemu, jest ich pełno w każdym miejscu w Turcji. Położenie blisko miasta Turgutreis, 10 minut lokalnym busem z przystanku naprzeciwko hotelu. Podsumowując bardzo polecam to miejsce, chętnie odwiedzę je ponownie w przyszłości.

Nazwa  Armonia Holiday Village
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Turgutreis
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, tenis, golf

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża z pomostem i łagodnym zejściem do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi.

Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: brodzik, 3 zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub (4-12 lat).

Bogata oferta sportowa: kort tenisowy, siatkówka plażowa, kajaki, minigolf, minipiłka nożna, koszykówka, aerobik, fitness.

Rozbudowana infrastruktura: minimarket, sklep z pamiątkami, butik, fotograf, fryzjer, wypożyczalnia samochodów.

Wyświetlono 258 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
4.9

Zalety

1. Obsługa 2. Wyżywienie

Wady

1. Bardzo wyeksploatowany, do generalnego remontu na cito. 2. Wszędobylskie muchy, nawet na plaży.

henryk

Bardzo przyjazny hotel, obsługa bardzo miła. Pokoje czyste i zadbane.

Zalety

Blisko do morza. Dużo zieleni.

Zalety

Świetna plaża, fajne baseny. Pokoje w miarę czyste, sprzątano codziennie. Miły i pomocny personel

Wady

Monotonne potrawy. Ale wybór duży!

IRENEUSZ

Zalety

Bliskość do plaży i bar usytuowany zaraz przy plaży.

Wady

pokoje i łazienki do remontu.

Gosia

Zalety

Przyjazny personel, pyszne jedzenie oraz piękne widoki

Wady

Pokoje wymagające odświeżenia

Zdzisław

Pokój i otoczenie spoko, wszystko w niedużej odległości i dobrze zorganizowane.

Zalety

Organizacja

Wady

Zimna woda w basenach

Iza

Bardzo mile spędzony czas. Może nie do końca 5* jednak bardzo kompaktowe miejsce.

Zalety

Piękna zieleń, dobre jedzenie

Wady

Jak dla mnie zbyt niska dbałość o czystość,

Z hotelu jestem bardzo zadowolona. Było czysto, pokój z balkonem,duża kabina prysznicowa.

Zalety

Blisko do plaży, do miejsca posiłków, do restauracji. Wszędzie czysto. Stoliki po każdym odejściu gości czyszczone. Siadając do stolika było wszystko wytarte. Drinki bardzo dobre, można było poprosić o większą ilość alkoholu. Poza drinkami niezłe piwo.

Wady

Właściwie to nie jestem w stanie napisać o jakichkolwiek wadach. Może tylko to, że cena nie była najniższa ale chętnie pojechałabym tam raz jeszcze.

Roman

Pobyt jak najbardziej udany. Obsługa po za 1 wyjątkiem bardzo miła i pomocna . Z łatwością można się dogadać po polsku

Zalety

Posiłki bardzo smaczne i zróżnicowane po prostu dla każdego coś dobrego . Obsługa pomocna .

Wady

Jedynym minusem był porządek nie do końca wszystkie sale były porządnie wysprzątane to znaczy rynek przejechany a boki zaniedbane.

Kama

Wakacje udane! Cały obiekt bardzo duży i otoczenie przyjemne dużo zieleni i roślin oraz piękne palmy, które nadają wakacyjny efekt. Jedzenie smaczne a w szczególności frytki nie mówiąc o przepysznych deserach:) Obsługa bardzo miła i cała atmosfera nam się podobała.

Zalety

Wieczorami dyskoteki z polską muzyką ( w tym czasie 70/80% gości to polacy) oraz różne tematyczne przedstawienia. Także nie ma nudy:)

Wady

Jedynie pokój moim zdaniem nie zasługuje na 5 * ale patrząc na całokształt to nie ma aż takiego znaczenia. Na wakacjach mało czasu spędza się w pokoju 😅

Jola

Miły pobyt z drobnymi zgrzytami. Nie dajcie Nigdy s się zameldować w pok 2212. Sąsiedztwo bezpośrednie restauracji i kuchni hotelowej. Nieustający szum klimatyzacji restauracyjnej , parter, duchota na balkonie i tłumy ludzi spacerujące pod oknem, można dostać obłędu. Na szczęście po 2 dniach pokój wymieniono.

Zalety

Bezpośredni dostęp do morza, plaża piaszczysta, darmowe parasole i leżaki. Bardzo miła obsługa.

Wady

Nie pamięta renowacji.Jest już trochę nadgryziony zębem czasu

Hotelu jestem bardzo zadowolona, chętnie wrócę tu za rok.

Zalety

Dla mnie najważniejszą sprawą była bliska odległość do morza. Hotel znajduje się przy plaży. Pyszne drinki, piękna okolica, bardzo dobre jedzenie.

Wady

Nie mam żadnych zastrzeżeń

JACEK

Pobyt w hotelu po raz drugi wcześniejszy czerwiec 2023. Ogólnie pobyt na plus jednakże najlepszy wypada do Turcji to początek sezonu. Pokoje sprzątane codziennie w wystarczający sposób. Jakość pokoju także wystarczająca. Przy hotelu taksówki, którymi można dojechać w wybrane miejsce. Bliskość plaży, cisza i spokój. Ilość basenów podzielonych odpowiednio dla potrzeb. Urazmaicone występy wieczorne. Brak klimatyzacji w restauracji głównej. Hotel wymaga odświeżenia. Obsługa. Brak dobrych animatorów. W poprzedni roku większe zaangażowanie obsługi.

Wady

Pobyt uważam za udany,czysto dobre urozmaicone jedzenie,pomocna obsługa

Zalety

Czystość, obsługa bliskość plaży

Wady

Ogólnie wszystko było ok, mogły być bardziej urozmaicone animacje

Hotel ładny, czysty, obsługa bardzo miła i przyjazna, animatorzy zaangażowani i mili. Jedzenie różnorodne. Plaża piaszczysta przy samym hotelu, baseny ok, zjeżdżalnie super. Niczego nam nie brakowało.

Zalety

Różnorodne jedzenie, najlepsze dania z grilla.

Grażyna

Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany, byliśmy spora grupą od małych dzieci do dziadków. Pokoje czyste, jedzenie bardzo dobre, otoczenie wyśmienite, obsługa w barach rewelacyjna

Zalety

hotel przestrzenny, luźno w restauracji, super baseny, bardzo blisko do morza

Wady

stopień komunikatywności w języku angielskim przez obsługę pozostawiał sporo do życzenia, bardzo słaba animatorka

Alicja 25

Ogólnie ok choć na sam początek zaszokowało nas bardzo to że po całym dniu podróży do Bodrum nie poczekano na nas z kolacją był suchy chleb zupa krem i hot dogi których nie dało się zjeść nawet po „rozdzieleniu”.Byliśmy o 22.10. Druga sprawa WiFi rozłączało nas non stop jak tylko oddaliliśmy się od pokoju na basen np. Ogólnie czysto chociaż trzeba było zostawić pieniążka dla sprzątaczki która pierwszy dzień posyłała nam buziaczki a po trzech dniach dostaliśmy ręcznik z dziurami.Kolejny minus gril rozpalany koło basenu codziennie w godzinach popołudniowych aż do wieczora.Gril rozpalany na plastikowych połamanych częsciach do tego powpychane worki na śmieci i polane różowym glutem. Oczywiście na to ruszt a na ruszcie mięsko nie polecam chociaż kolejki się ustawiały. Pozatym odjęte 2 dni z pobytu w hotelu pierwszy przylecieliśmy po godz 22…..drugi że wymeldowanie z hotelu o godz 8…..

Zalety

Czystość Jedzenie

Wady

WiFi ciągle rozłączało Klima ustawiona w recepcji na 17*C przez którą trzeba było przejść Nie zostawiono nam kolacji po całym dniu przylotu do hotelu

Basia

Miałam pokój 2 osobowy z dostawką- mały, sprzątany codziennie, ręczniki także wymieniane codziennie.

Zalety

Położenie hotelu rewelacyjne, znajduje się Hotel nad samym morzem z pięknym widokiem na grecką wyspę Kis.

Wady

Skaby dostęp do internetu tylko w częściach wspólnych w pokojach bardzo słaby.

3.4
Grzegorz

Nie polecam, najgorszy resort w którym byliśmy z rodziną. Co do konkretów: brudno, w barze przy basenie cuchnie ciężko powiedzieć czym. Stoły brudne, baseny brudne, plaża brudna. Jedzenie codziennie takie same ale raz smakuje jak karton a innym razem normalnie. Obsługa ma wszystko gdzieś, udają że nie widzą. Podczas posiłku głównego nie można zamówić napoju w barze w tej samej sali tylko w barze na innym piętrze, ekspresy z kawą notorycznie wyłączone i nie działają, soki z automatu rozwodnione że tylko kolorem przypominają sok, brak miejsca dla małych dzieci, animacje codziennie takie same, a all/all ultra to tylko w broszurach. Bar według informacji od personelu działa do 17 a o 16:30 jest już pusty i czekają tylko do 17. Bezdomne zwierzęta się tułają po plaży i resorcie, do tego stopnia że byliśmy świadkiem jak kot wskoczył na stół i zaczął jeść posiłek z talerza osobie która była w trakcie przygotowywania picia. Ogólnie nie polecam tego hotelu.

Zalety

Położenie, bliskość miasta Bodrum, widok na kos, blisko do lotniska

Wady

Jedzenie, porządek, personel, czystość jak w/w

Hotel pieknie położony, zadbany, obsługa stara się aby goście byki zadowoleni, jednak wieczorem w głównym barze dzieci czekające na napoje są pomijane przez barmanów. Wielkim plusem są wolne leżaki przy basenach czy na plaży. Jedzenia bardzo dużo, każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie wieczorem DJ lub muzyka na żywo więc można potańczyć. Ogólnie pobyt bardzo udany.

Zalety

Dużo wolnych leżaków, smaczne jedzenie, bardzo zadbany obiekt.

Wady

Barmani wieczorem pomijają dzieci stojące w kolejce po napoje.

Armonia Holiday Village