Nie polecam! Prezentowane zdjęcia w ofercie częściowo różnią się od rzeczywistości
Blisko plaży
Niemiła obsługa Otrzymaliśmy pokoj nie posprzątany i był problem aby go posprzątać itp
Byliśmy z nastoletnimi dziećmi 2 tygodnie na przełomie czerwca i lipca 2022. Hotel starszy, pokoje rzeczywiście nie najlepsze, czasami czuć w łazience kanalizacją, ale super położenie hotelu i dobra obsługa rekompensują te wady. Oczywiście to zależy kto, czego oczekuje. Ale za tę cenę uważam, że było bardzo ok. Wyjście z pokoju prawie bezpośrednio na plażę i pod nosem basen (PLAŻA kamienista -dobrze mieć buty do wody -są na straganach po 5eur). Woda w morzu czyściutka, chłodna, idealna na upał. Leżaki przy basenie o 8-mej zazwyczaj już zajęte. Mnóstwo wolnych leżaków na plaży z zadaszeniem przez cały dzień. Głośna muzyka na basenie. Aqua aerobik, joga. Wieczorem słabe show, albo po prostu disco - to chyba najsłabszy punkt, nie ma co robić wieczorem. Jest promenada, którą można spacerować. 90% gości to Rosjanie. Spokojni, zdystansowani.. Obsługa bardzo liczy na tipy.
Bardzo dobre, różnorodne jedzenie. Obsługa kelnerska. Piękne położenie hotelu - morze i góry. Zadbane, zielone otoczenie.
Wymaga remontu. Brak animacji. Nastawiony głównie na Rosjan, muzyka rosyjska, trudno porozumieć się w innym języku niż rosyjski.
Lokalizacja super, przy morzu i z cudnym widokiem na góry, ponadto blisko do centrum Camyuva oraz Kemer. Hotel wymaga remontu na zewnątrz i wewnątrz, pokoje małe, część bez balkonów, nie wszystko w nich działa, np. lampki nocne, słaby i płatny internet tylko w lobby (14euro/7dni). Posiłki dobre, ale nie zawsze gorące. Woda w basenie zazwyczaj ciepła, niestety przy głównym basenie zwykle trzeba wcześnie rano rezerwować leżaki. Plaża kamienista. Obsługa różna - mówi głównie po turecku i rosyjsku, niektórzy po angielsku, ale większość gości w hotelu to właśnie Turcy i Rosjanie. 2 barmanów robi super drinki, pozostali nie zawsze rozumieją o co się prosi. Również animacje w języku rosyjskim i tureckim. Część z nich pomysłowa, niektóre słabe. Ogólnie hotel nie zasługuje na 5*, ale na pewno na mocne 3*.
bliskość do morza, ciepła woda w basenach, wyjątkowe widoki
małe pokoje, słabo wyposażone
Hotel Armas Labada na wysokim poziomie. Godny polecenia.
Pyszne jedzonko, pokoje czyste. Obsługa extra..W pobliżu hotelu dużo sklepików.Polecam w 100 %
Zdecydowanie polecam ten hotel dla osób które cenią sobie cisze i spokój ponieważ jest on zlokalizowany przy plaży z pięknym widokiem na morze jak i góry . Polecam również ten hotel rodziną z dziećmi ponieważ posiada on duże udogodnień dla dzieci takich jak animacje i zjeżdżalnie .
Bliskość do plaży Dobra baza wypadowa Lokalizacja
Jedzenie Obsługa
Hotel jest zlokalizowany w cudownym miejscu - przepiękne widoki na góry i morze. Transfer z lotniska krótki jak na Turcję. Ogólnie wrażenie po pobycie jest na plus, jednak że zdecydowanie do poprawy jest wyżywienie. Bardzo mały wybór posiłków, szczególnie na śniadanie.
przy szerokiej plaży, dobra baza wypadowa, dużo udogodnień dla dzieci
stara infrastruktura, słabe wyżywienie jak na hotel 5*, obsługa
Świetny widok na morze. Hotel do odnowienia. Zjeżdżalnie i kluby dla dzieci usytuowane po lewej i prawej stronie hotelu. Dzięki czemu w centralnej część terenu hotelowego nie ma tak dużego hałasu.
przy plaży
Hotel mogę polecić osobą , które są nastawione na odpoczynek. Bliskość plaży pozwala na zrelaksowanie się przy szumie fal. Wieczorem przy blasku księżyca można również wybrać się na spacer promenadą. Obiekt jest także świetną bazą wypadową do zwiedzenia choćby Kemer.
Bliskość plaży Bliskość centrum Promenada
Wyposażenie pokoi
Polecam szukającym ciszy i spokoju. Hotel położony w dalszej odległości od centrum. Mieszkam w centrum Polski i dla mnie widok morza i góry w tak bliskiej odległości jest bajeczny. Pokoje są w najróżniejszych specyfikacjach. Ja dostałem pokój de lux dla dwóch osób z prysznicem. Byliśmy usatysfakcjonowani. Nie mieliśmy problemu żeby porozumieć się po angielsku. Można korzystać z kawiarenki internetowej (free), siłowni, jacuzzi itp. Niestety już odpłatnie można ponurkować ( powiem że warto), poszaleć na nartach wodnych. Jedzenie bardzo dobre, zróżnicowane. Żona polubiła w szczególności przysmaki regionalne. Spędziliśmy wiele fajnych chwil, których życzymy i innym jeśli zdecydują się na ten hotel. Pozdrawiam.
To był mój pierwszy pobyt w Turcji i to mega udany ;-). Byłam zachwycona tym co zastałam na miejscu. Pokoje bardzo przyjemne, przestronne. Przypadł mi w udziale pok 2 os do pojedyńczego wykorzystania. Wersja ultra nie do przejedzenia. Daleko do centrum Kemer prawie 10km. Bardzo przystojni i mili kelenrzy. Wraz z koleżankami korzystałyśmy w pełni ze spa, łaźni i jaccuzi. Świetne są restauracje na świeżym powietrzu. Plaża niestety nie jest piaszczysta, ale dało się na niej poleżakować i złapać trochę słońca. Ogólnie pogoda bardzo ładna, czasem bardzo upalnie. Buźka
W hotelu większość gości to rodziny albo starsze małżeństwa. Nastawionym na rozrywkę nie polecam. Plaża kamienista. Niektóre z pokoi są wręcz gigantyczne.. naprawdę bardzo fajna sprawa :). Hotel oferuje całą gamę zajęć oprócz leżakowania na basenie lub plaży. Koszykówka, siatkówka, tenis, rzutki. Również surfing. Ponadto rowery wodne, kajaki. Dla pań fitness, aeorbic... dużo tego. Obsługa jest miła i nie jest nachalna. W restauracji można w spokoju zjeść obiad nie czując oddechu kelnera na sobie :) Posiłki smaczne. Hotel godny polecenia.
Rodziny z dziećmi powinny dobrze się tu bawić. Hotel posiada świetny aqua park, dwa baseny odkryte i jeden kryty. Położony na uboczu nad wielką publiczną kamienisto - żwirową plażą, na którą trzeba przejść przez promenadę. Pokoje bardzo ładnie umeblowane. Dla przykałdu fotele wiklinowe, z bardzo wygodnym siedziskiem, do tego wiklinowy stolik ze szklanym blatem. Kolorystyka pokoi utrzamana w jasnych tonacjach. Duży wybór jeśli chodzi o posiłki, nie ma monotoni. Dla mam udogodnienie w postaci krzesełek do karmienia. Obsługa miła.