Armas Labada

Nie polecam! Prezentowane zdjęcia w ofercie częściowo różnią się od rzeczywistości

Byliśmy z nastoletnimi dziećmi 2 tygodnie na przełomie czerwca i lipca 2022. Hotel starszy, pokoje rzeczywiście nie najlepsze, czasami czuć w łazience kanalizacją, ale super położenie hotelu i dobra obsługa rekompensują te wady. Oczywiście to zależy kto, czego oczekuje. Ale za tę cenę uważam, że było bardzo ok. Wyjście z pokoju prawie bezpośrednio na plażę i pod nosem basen (PLAŻA kamienista -dobrze mieć buty do wody -są na straganach po 5eur). Woda w morzu czyściutka, chłodna, idealna na upał. Leżaki przy basenie o 8-mej zazwyczaj już zajęte. Mnóstwo wolnych leżaków na plaży z zadaszeniem przez cały dzień. Głośna muzyka na basenie. Aqua aerobik, joga. Wieczorem słabe show, albo po prostu disco - to chyba najsłabszy punkt, nie ma co robić wieczorem. Jest promenada, którą można spacerować. 90% gości to Rosjanie. Spokojni, zdystansowani.. Obsługa bardzo liczy na tipy.

Lokalizacja super, przy morzu i z cudnym widokiem na góry, ponadto blisko do centrum Camyuva oraz Kemer. Hotel wymaga remontu na zewnątrz i wewnątrz, pokoje małe, część bez balkonów, nie wszystko w nich działa, np. lampki nocne, słaby i płatny internet tylko w lobby (14euro/7dni). Posiłki dobre, ale nie zawsze gorące. Woda w basenie zazwyczaj ciepła, niestety przy głównym basenie zwykle trzeba wcześnie rano rezerwować leżaki. Plaża kamienista. Obsługa różna - mówi głównie po turecku i rosyjsku, niektórzy po angielsku, ale większość gości w hotelu to właśnie Turcy i Rosjanie. 2 barmanów robi super drinki, pozostali nie zawsze rozumieją o co się prosi. Również animacje w języku rosyjskim i tureckim. Część z nich pomysłowa, niektóre słabe. Ogólnie hotel nie zasługuje na 5*, ale na pewno na mocne 3*.

Hotel Armas Labada na wysokim poziomie. Godny polecenia.

Zdecydowanie polecam ten hotel dla osób które cenią sobie cisze i spokój ponieważ jest on zlokalizowany przy plaży z pięknym widokiem na morze jak i góry . Polecam również ten hotel rodziną z dziećmi ponieważ posiada on duże udogodnień dla dzieci takich jak animacje i zjeżdżalnie .

Nazwa  Armas Labada
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Camyuva
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, sporty wodne

3.5

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.6

Zalety

Blisko plaży

Wady

Niemiła obsługa Otrzymaliśmy pokoj nie posprzątany i był problem aby go posprzątać itp

Majka

Pobyt - Lipiec 2022

Zalety

Bardzo dobre, różnorodne jedzenie. Obsługa kelnerska. Piękne położenie hotelu - morze i góry. Zadbane, zielone otoczenie.

Wady

Wymaga remontu. Brak animacji. Nastawiony głównie na Rosjan, muzyka rosyjska, trudno porozumieć się w innym języku niż rosyjski.

Dorota

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

bliskość do morza, ciepła woda w basenach, wyjątkowe widoki

Wady

małe pokoje, słabo wyposażone

Barbara

Pobyt - Maj 2019

Hotel Armas Labada na wysokim poziomie. Godny polecenia.

Zalety

Pyszne jedzonko, pokoje czyste. Obsługa extra..W pobliżu hotelu dużo sklepików.Polecam w 100 %

Mariola

Pobyt - Listopad 2018

Zalety

Bliskość do plaży Dobra baza wypadowa Lokalizacja

Wady

Jedzenie Obsługa

Ian

Pobyt - Listopad 2018

Hotel jest zlokalizowany w cudownym miejscu - przepiękne widoki na góry i morze. Transfer z lotniska krótki jak na Turcję. Ogólnie wrażenie po pobycie jest na plus, jednak że zdecydowanie do poprawy jest wyżywienie. Bardzo mały wybór posiłków, szczególnie na śniadanie.

Zalety

przy szerokiej plaży, dobra baza wypadowa, dużo udogodnień dla dzieci

Wady

stara infrastruktura, słabe wyżywienie jak na hotel 5*, obsługa

Kacper

Pobyt - Listopad 2018

Świetny widok na morze. Hotel do odnowienia. Zjeżdżalnie i kluby dla dzieci usytuowane po lewej i prawej stronie hotelu. Dzięki czemu w centralnej część terenu hotelowego nie ma tak dużego hałasu.

Zalety

przy plaży

Daria

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Listopad 2018

Hotel mogę polecić osobą , które są nastawione na odpoczynek. Bliskość plaży pozwala na zrelaksowanie się przy szumie fal. Wieczorem przy blasku księżyca można również wybrać się na spacer promenadą. Obiekt jest także świetną bazą wypadową do zwiedzenia choćby Kemer.

Zalety

Bliskość plaży Bliskość centrum Promenada

Wady

Wyposażenie pokoi

Karol

Pobyt - Wrzesień 2008

Polecam szukającym ciszy i spokoju. Hotel położony w dalszej odległości od centrum. Mieszkam w centrum Polski i dla mnie widok morza i góry w tak bliskiej odległości jest bajeczny. Pokoje są w najróżniejszych specyfikacjach. Ja dostałem pokój de lux dla dwóch osób z prysznicem. Byliśmy usatysfakcjonowani. Nie mieliśmy problemu żeby porozumieć się po angielsku. Można korzystać z kawiarenki internetowej (free), siłowni, jacuzzi itp. Niestety już odpłatnie można ponurkować ( powiem że warto), poszaleć na nartach wodnych. Jedzenie bardzo dobre, zróżnicowane. Żona polubiła w szczególności przysmaki regionalne. Spędziliśmy wiele fajnych chwil, których życzymy i innym jeśli zdecydują się na ten hotel. Pozdrawiam.

Mariola

Pobyt - Sierpień 2008

To był mój pierwszy pobyt w Turcji i to mega udany ;-). Byłam zachwycona tym co zastałam na miejscu. Pokoje bardzo przyjemne, przestronne. Przypadł mi w udziale pok 2 os do pojedyńczego wykorzystania. Wersja ultra nie do przejedzenia. Daleko do centrum Kemer prawie 10km. Bardzo przystojni i mili kelenrzy. Wraz z koleżankami korzystałyśmy w pełni ze spa, łaźni i jaccuzi. Świetne są restauracje na świeżym powietrzu. Plaża niestety nie jest piaszczysta, ale dało się na niej poleżakować i złapać trochę słońca. Ogólnie pogoda bardzo ładna, czasem bardzo upalnie. Buźka

Jolanta

Pobyt - Lipiec 2008

W hotelu większość gości to rodziny albo starsze małżeństwa. Nastawionym na rozrywkę nie polecam. Plaża kamienista. Niektóre z pokoi są wręcz gigantyczne.. naprawdę bardzo fajna sprawa :). Hotel oferuje całą gamę zajęć oprócz leżakowania na basenie lub plaży. Koszykówka, siatkówka, tenis, rzutki. Również surfing. Ponadto rowery wodne, kajaki. Dla pań fitness, aeorbic... dużo tego. Obsługa jest miła i nie jest nachalna. W restauracji można w spokoju zjeść obiad nie czując oddechu kelnera na sobie :) Posiłki smaczne. Hotel godny polecenia.

Klaudiusz

Pobyt - Kwiecień 2008

Rodziny z dziećmi powinny dobrze się tu bawić. Hotel posiada świetny aqua park, dwa baseny odkryte i jeden kryty. Położony na uboczu nad wielką publiczną kamienisto - żwirową plażą, na którą trzeba przejść przez promenadę. Pokoje bardzo ładnie umeblowane. Dla przykałdu fotele wiklinowe, z bardzo wygodnym siedziskiem, do tego wiklinowy stolik ze szklanym blatem. Kolorystyka pokoi utrzamana w jasnych tonacjach. Duży wybór jeśli chodzi o posiłki, nie ma monotoni. Dla mam udogodnienie w postaci krzesełek do karmienia. Obsługa miła.

Armas Labada