Bardzo polecam super hotel obsługa i pyszne jedzenie
Widok na baseny jak i również na morze bardzo piękny
Nie znalazłam żadnych wad
Hotel dobry,obsługa pomocna ,dbają o czystość. Ogólnie wrażenia dobre.
Dużo zieleni położenie przy samej piaszczystej plaży, bardzo dużo jedzenia .Dwa fajne baseny .
Niestety w hotelu w 95% byli Rosjanie .
hotel ok, ale nie zasługuje na swoją ilość gwiazdek, bo posiada jeden duży minus: pokoje! w dośc kiepskim stanie, łazienka swoje dobre lata ma dawno za sobą, (połamane listwy, spuchnęta szafka pod umywalką, drzwi), zepsute/nieszczelne drzwi balkonowe (nie przylegały do uszczelki, przez co było bardzo głośno słychać w pokoju muzykę z animacji). zjeżdzalnie otwarte tylko 3 godziny dziennie (2 sloty po 1,5 godz) - to wynika pewnie z okresu przedsezonowego (maj 2024) obsługa, mimo że bardzo sympatyczna to nie ogarniająca, przyuczają chyba nowych pracowników do sezonu i ci nie wyrabiali przy przygotowywaniu posiłków z plusów: wifi - darmowe dobry zasięg (w tym na części plaży) i prędkość, sam układ hotelu (duża ilośc małych budynków) daje odczucie kameralności i małego osiedla a nie wielkiego molocha, ładne, zadbane tereny zielone nie ocenię łaźni ani animacji wieczornych, ponieważ przy dwójce małych dzieci nie miałam mozliwości w tym uczestniczyć, aczkolwiek w hotelu zatrzęsienie turystów z rosji i dużo animacji wieczornych jest "pod nich"
- wifi - dużo małych domów, kameralna atmosfera - zadbane tereny zielone
- stan techniczny pokoi
Bardzo przyjemny ,klimatyczny hotel z ładnym ogrodem. Blisko plaży,2 baseny. Kuchnia jak zwykle w Turcji bardzo bogata i każdy wybierze coś dla siebie. Moim zdaniem odpowiedni standard jak za taką cenę.
Lokalizacja - z domków przechodzi się przez 2 baseny do plaży.
Jestem zadowolona nie doszukuję się wad na siłę nawet jeśli były jakieś drobne.
Hotel ok ale nie na 5* jedyny największy plus to położenie przy samej piaszczystej plaży, blisko do przystanku autobusowego, animatorzy się starają w dzień umilić czas, natomiast wieczorne animacje już. W połowie pobytu były skierowane tylko na Rosjan - słabo bo byli też Polacy, Ukraińcy, Niemcy a w j.angielskim mało co...
Blisko piaszczystej plaży, Blisko autobus do Alany'i Blisko bazary, sklepy, drzewa pomarańczowe na terenie hotelu, lody w różnych porach dnia
Budynki jak i pokoje do remontu zdecydowanie, przydało by się więcej obsługi przy posiłkach nie nadazaja smażyć podawać. Recepcja na zewnątrz (na dworzu) tylko! Ręczniki plażowe wymieniane tylko rano co drugi dzień.
Pokój czysty i schludny, na zdjęciu wydawał się większy, łazienka wymaga remontu. Obsługa miła. Wspaniałe jedzenie, duży wybór potraw.
Hotel położony nad morzem, wspaniały punkt SPA oferujący w pierwszy dzień darmowy masaż 20min., oraz inne odpłatne zabiegi i masaże.Trafilam do bardzo dobrego i doświadczonego masażysty Pana Gosha, który sprawił, że minął nieznośny ból kręgosłupa lędźwiowego. Bardzo dziękuję za to. Jak już wspomniałam zaplecze gastronomiczne na medal.
Jadąc do Turcji byłam nastawiona na poznawanie kultury, zabytków i wypoczynek w klimatach i trendach tego kraju. Niestety nie słyszałam muzyki tureckiej jedynie rosyjską. Hotel był przepełniony w 99%gośćmi z Rosji o czym nikt nas nie poinformował przy wyborze oferty. Byłyśmy jedynymi gośćmi z Polski. W dobie obecnej sytuacji politycznej, było bardzo nie w porządku i stanowiło bardzo duży dyskomfort. Wybrzmiewanie muzyki rosyjskiej było dla nas zupełnie niezrozumiałe i irytujące.
Fantastyczny hotel. Dużo zieleni, wspaniala plaża. Pokoje czyste, meble jak BRW. Kuchnia naprawdę przepyszna. Internet działa w pokojach, ogrodzie i na plaży. Super zjeżdżalnie dla dzieci. Jeśli nie szukasz złotych klamek i hotelu w rozsądnej cenie to POLECAM .
Extra plaża, dobre jedzenie, szybki i wszędzie dostępny internet .
Średnio z językiem angielskim .
Hotel pozytywny i przyjemny, dla nas na plus, ładny i fajny
Codzienne sprzątanie pokoju, blisko do pięknej plaży, dużo jedzenia do wyboru, pokoje wygodne z klimatyzacja, miła obsługa .
Brak znajomości języka angielskiego (jednie rosyjski i turecki), duża ilość Rosjan, mało wolnych miejsc przy leżakach, uważać na pieniądze w pokoju .