Miły i sympatyczny hotel. Obsługa przeurocza. Okolica prześliczna. Bardzo czysto i spokojnie. Dla osób niewymagających i ceniących spokój.
Hotel:kameralny,czysty,bezproblemowa obsługa,b.słaba klmatyzacja centralna,głośna praca urządzen z innego hotelu ? w nocy Plaża:ładna,szeroka,w miarę czysta,leżaki dostępne bez problemu,brak ręczników,zadaszenie nad leżakami - super osłona od słońca!,ok.3 metrów od brzegu od razu głęboka woda! Polecamy Rafting z firmą lokalną BABA Boat Tour - najlepiej rozmawiać na plaży z Panem Maxem - super gość,uczy się szybko po polsku (angielski,rosyjski), w porządku człowiek, nienachalny i b. miły. Oferujących wycieczki jest b. duż więc nie należy się spieszyć. Cena dużo niższa niż u rezydentów - pierwszy raz spróbowaiśmy i nie żałujemy decyzji.
tak na czwórę z plusem
fajny hotelik, ale bez szału. ładny park wokoło obiektu, plaża pod nosem.sympatycznie.a za tą cene to juz zupelnie
Jak dla mnie ok :) mały, przyjemny, otoczony zielenią hotelik - adekwatne 4* ;)
Skromny, ładny, zadbany hotel :) Bardzo blisko dostęp do plaży. Niedaleko uroczy park :) Plecam na romantyczne wakacje we dwoje.
zaczne od jedzenia-baaardzo dobre, duzy wybór potraw, kelnerzy OK. plusem hotelu w allinclusive jest bar na plazy, gdzie free piwo, gazowane napoje, sałatki, nalesniki, kawa. lezaki i materace darmowe i dla wszystkich wystarczyło miejsca (wrzesien 2010). do minusow moge zaliczyc stan łazienki w starej czesci hotelu-troche zagrzybiona i nie zawsze dokladnie posprzątana przez servis room. za to woda w lodówce darmowa i codziennie uzupełniana. miasteczko bez szału, na pewno nie dla szukających rozrywki,ale busem za 1E mozna jechac do pobliskiego Side a tam juz imprez do woli i piekne satrozytne ruiny miasta i teatru.
Hotel OK. Urlop udany
Hotel jeśli chodzi o jedzenie duże urozmaicenie basen w miare spory pokój nie jest duży klima trochę słabsza ale ogólne wrażenie jest ok.Chciałbym aby ludzie którzy wykupują wycieczki w biurze Itaka popatrzyli o której godz mają wylot ponieważ pokój trzeba opuścić o godz 12 w południe i jak się ma wylot o godz 3 rano to trzeba dopłacić 5 euro za godz za pokój ,czyli w moim przypadku trzeba było dopłacić 50 euro pozdrawiam.
Ten hotel to jakieś nieporozumienie. Przede wszystkim klimatyzacja działająca w określonych godzinach, przez co w pokoju było bardzo ciepło. Pościel,ręczniki dziurawe i poplamione oraz rzadko wymieniane(dopiero jak sie zwróci uwagę).Śniadania biedne i mało urozmaicone. Jedyny owoc to arbuz. Wypożyczone rakietki do tenisa ledwo się trzymają.Basen w porządku. Animatorzy nachalnie namawiają do uczestniczenia codziennie w tych samych zajęciach.Barmani przy barze basenowym obsługują wybranych(niemców),Polak musi długo czekać. Hotel w mojej ocenie nie zasługuje na 4 gwiazdki lecz max.2.Nie wiem skąd większość dobrych opinii o tym hotelu. Za ta cenę można znaleźć coś o wiele lepszego.
hotel leciwy,w miare czysty,pokoje i lazienka ok,klima slaba ale wystarczajaca,basen i lezaki ok,plaza srednia. jedzenie bardzo dobre-glownie kolacje ale jak dla mnie slabiutkie sniadania. obsluga fajna,troche upierdliwi animatorzy. warto zwiedzic side-busy co pare minut spod hotelu. Uwaga!jesli jedziecie z itaki zwroccie uwage na godz. wyjazdu i przyjazdu- np wyjazd pare minut po polnocy a doba zaliczona-z 8 dni tak naprawde bylismy 6.
Plusy: posiłki , położenie , basen , obsługa , zieleń , odległość od morza , komunikacja lokalna Minusy : klimatyzacja , łazienki w starej części hotelu(czas odnowić) Ogólnie polecam dla dorosłych i młodzieży
ARINNA 2010 Ten hotel moim zdaniem ma 2 mankamenty: po pierwsze centralna klima-w czasie upałów bardzo gorąco w pokojach, a po drugie-zatłoczona plaża,leżak przy leżaku,dla osób niepalących udręka,ponieważ palaczy mnóstwo i wogóle się nie liczą z tym,że zatruwają innym życie.Miejscowość typowo turystyczna-skupisko hoteli,ale w miarę spokojnie.
Hotel ok, szkoda tylko że większość gości to rosjanie 90 procent, praktycznie wszyscy rozmawiają po rosyjsku - kelnerzy, obsługa, sprzedawcy w sklepikach itd.wcześniej na forach niedoczytałem że górują tam rosjanie najgorsi są ci ze złotymi zębami.Biorą pełne talerze jedzenia a pózniej większośc zostawiaja i od rana do posiłków chcą już wódki, kelnerzy ich się boją.
Hotel godny polecenia rodziną bez dzieci ale wrażenie mam bdb animatorzy ok bar przy basenie ok wporzo kelnwrzy i super barmanka miła obsługa i ok recepcja a jedzenie jedno z najlepszych w turcji
Hotel godny polecenia. byliśmy tam we wrześniu 2009r przez tydzień i było rewelacyjnie. W większości goście hotelowi to polacy i niemcy. Bardzo sympatyczni animatorzy, jedzenie super duży wybór. Przy hotelu deptak z sklepikami, restauracjmami,(wybór czego dusza zabraknie) nie ma tłoku w porównaniu z Side. Na plaże spaaaaaaceeerkiem max 10 minut. Wybierając hotel sugerowaliśmy się opiniami z tej stronki i się na zwiedliśmy. jeśli ktoś ma jakieś pytania proszę pisać parki_5@interia.pl
Hotel kameralny,otoczony zadbanym ogrodem,z dużym czystym basenem,przemiłą obsługą i rewelacyjnym wyżywieniem.Do plaży piaszczysto-kamienistej na której znajduje się barek z piwem oraz napojami, a w południe serwowane są smaczne placki idzie się spacerkiem 10 min.Na tyłach hotelu znajduje się promenada ze sklepami,straganami. Pobyt w tym hotelu pozostawił wiele miłych wspomnień i setki zdjęć.
uwag zadnych nie ma bylo wspaniale super ludzie czysty piekny hotel jak ktos ma jakies pytania co do hotelu chce tam leciec i ma pare pytan okolice wycieczki gdzie warto sie wybrac jakie miasta warto zwiedziec prosze pisac odpowiem na kazde pytania www.gregor@kotyczka .de
Spędziliśmy w hotelu 2 tygodnie we wrześniu. Byliśmy z 1,5 rocznym synem. Plusy: - bardzo dobre jedzenie - przyjemne otoczenie hotelu, dużo zieleni, czysty i dosyć spory basen - generalnie miła obsługa - sama miejscowość jest bardzo przyjemna, typowo turystyczna - same hotele. Dzięki temu jest może trochę czyściej dookoła ;-). Między hotelami ciągną się bulwary, ładnie wieczorem oświetlone, z fontannami. - blisko do morza, fajna plaża z barkiem i posiłkiem w porze lunchu - chwalone przez wszystkich naleśniki Minusy: - pokój w starej części hotelu przy pierwszym zetknięciu robi wrażenie dość przygnębiające, zwłaszcza wyjątkowo ciemna łazienka. Potem można się przyzwyczaić, ale raczej chce się z niego jak najszybciej wyjść. Podobno, żeby dostać pokój w nowej części trzeba włożyć do paszportu 10 euro, aczkolwiek spotkaliśmy szczęśliwców, którzy się tam dostali bez bakszyszu... - plac zabaw w hotelu to porażka - dwie stare huśtawki i wysłużona zjeżdżalnia - to wszystko. Brodzik dla dzieci ma... 70 cm głębokości. - niektórzy kelnerzy są wyjątkowo opieszali. Jak nie daj Boże jedyne wolne stoliki są w ich rejonie i już się tam usiądzie to potrafią się zjawić z zapytaniem o coś do picia pod koniec posiłku. A czasem wracają po 10 minutach doprecyzować zamówienie "bo zapomnieli...". Ale kilku było naprawdę super. Ogólne wrażenia z pobytu bardzo pozytywne. Do Titreyengol warto wrócić, ale może do innego hotelu dla odmiany ;-). Jest w okolicy kilka poglądowo naprawdę super, zwłaszcza te przy samej plaży, w stronę Side, ale też i ceny są sporo wyższe. Jeśli chodzi o zwiedzanie, nie wolno wręcz przegapić Aspendos. Tak świetnie zachowanych amfiteatrów jest tylko kilka na świecie. Myśmy tam dotarli wypożyczonym samochodem (przy głównym bulwarze Baba Travel Agency - Clio z fotelikiem 35 Eur/dzień). Przy okazji zwiedziliśmy jeszcze Perge. Byliśmy też z Itaką na rejsie w okolicach Alanii + widok z klifu + zwiedzanie jaskini Dim. Bardzo przyjemna wycieczka, nawet z małymi dziećmi. Daliśmy się również namówić naganiaczom w Manavgacie na rejs po rzece z oglądaniem wodospadu. Porażka - nic ciekawego. Do wodospadu lepiej pojechać (zresztą statek do niego nie dopływa - część drogi pokonuje się busem). Warto natomiast wybrać się dolmusem do Side.
Właśnie wróciłam z pobytu w hotelu Arinna z biurem Itaka. Z pobytu jestem bardzo zadowolona co do organizacji jak i hotelu, który jak na swoje 4 gwiazdki bardzo polecam. Jedynym mankamentem jest łazienka w starej części hotelu. Klimatyzacja działa przez cały czas. Hotel położony w spokojnym miejscu i ładnym otoczeniu. Obsługa hotelu profesjonalna, animacje ciekawe. Posiłki bardzo dobre, ale mało urozmaicone. Polecam pyszne placki na plaży.