Aria Resort & SPA (ex. Mirador)

Hotel w pełni zasługuje na 5*. Wszystko zgodnie z opisem i oczekiwaniami

śmiało przychylam się do bardzo pozytywnych opinii o tym hotelu.Mimo ze byliśmy po połowie pażdziernika wszystko w Arii działało bez zarzutu ;kelnerzy,barmani,panie pokojowe.Warto dopłacić aby otrzymać pokój w bloku A z widokiem na morze.

Hotel zasługuje na 4 gwiazdki, nie na 5. Pierwsza rzeczą, która rzuciła mi się w oczy to czystość- po przyjeździe w restauracji hotelowej przywitały nas szklanki z odciśniętą szminką i rozłożone nieumyte noże. Jedzenie średnie- na śniadanie codziennie to samo. Obiady w większości bazowały na pozostałościach z dnia poprzedniego. Kolacje lepsze ale bez szału, co było lepsze szybko znikało i nie było dokładane. Przez cały wyjazd nie zjedliśmy w hotelu tureckiego kebaba...... W zamian za to serwowano średniej jakości mięso, i nieapetyczne breje..... Słodycze bardzo słabe. Alkohol rozwodniony, drinki to głownie same syropy. Obsługa miła ale wieczorami przewraca oczami jak prosi się o piwo. Żebrzą o napiwki w zamian za przyniesienie drinka.... Pokoje małe, z łazienki czuć zapach kanalizacji. Sylikon pomarańczowy- widać, że część hotelu A jest stara. BARDZO SŁABY INTERNET w pokoju. Jeśli ktoś chce obejrzeć jakiś film to baardzo ciężko. Ogólnie bez szału, za taką cenę w październiku spodziewaliśmy się o wiele więcej.

Udane wakacje:)miejsce przyjazne miła obsługa ,czysto i smacznie

Byliśmy z Mężem na wakacjach w „Aria”, na przełomie września i października, i jesteśmy absolutnie zachwyceni tym hotelem. Obsługa oraz jedzenie były na najwyższym poziomie – wszystko przepyszne i serwowane z uśmiechem. Udogodnienia, takie jak leżaki, ręczniki, czy codzienne sprzątanie, również nie pozostawiały nic do życzenia. Atmosfera w hotelu była niezwykle przyjazna – personel był pomocny, życzliwy i zawsze starał się spełnić nasze oczekiwania, często rozmawiając nawet po polsku. Szczerze polecam ten hotel każdemu, kto szuka komfortowego miejsca na udane wakacje. Trudno znaleźć jakiekolwiek minusy!

Nazwa  Aria Resort & SPA (ex. Mirador)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Konakli
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Dodatkowe udogodnienia: wypożyczalnia samochodów i rowerów, minimarket, taras słoneczny.

Dla dzieci: brodzik, plac zabaw, animacje.

Hotel należący do prestiżowej sieci Smartline by Thomas Cook, położony nad malowniczą zatoką.

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysto-żwirowa plaża, odznaczona Błękitną Flagą za czystość i ekologię.

Wyświetlono 170 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jerzy

Hotel w pełni zasługuje na 5*. Wszystko zgodnie z opisem i oczekiwaniami

Zalety

- zadbany teren hotelu - plaża bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirkowa - dbałość o klienta - sympatyczna obsługa - różnorodne posiłki w obfitości - animacje

Wady

- niezagospodarowany teren przed hotelem

Jacek

Zalety

Wszędzie blisko ;do basenu ,na plażę do barów i restauracji.

Wady

mało istotne

5.1
magda

Udane wakacje:)miejsce przyjazne miła obsługa ,czysto i smacznie

Zalety

Ładne pokoje ,otoczenie zielone i zadbane

Wady

nie znalazłam

Gosia

Zalety

1. Przepyszne jedzenie. 2. Wyśmienite drinki. 3. Świetnie zorganizowane strefy: plaża, basen, strefa dla dorosłych, strefa dla rodzin z dziećmi. 4. Bezpośrednie zejście do morza po drabince. 5. Ludzie. 6.Widoki.

Wady

Nie ma wad :))

PIOTR

Aria Hotel & Spa oceniam bardzo dobrze i polecam go innym. Całość oferowanych usług jest na wysokim poziomie. Hotel i jego otoczenie są bardzo czyste i zadbane. Obiekt bezpośrednio przy plaży. Dla lubiących spędzać czas nad wodą - zarówno morską jaki i w basenie nigdy nie brakuje miejsc - co więcej w hotelu nie zauważyłem porannych wyścigów z ręcznikami w celu zajęcia pole position na leżakach. Bardzo urozmaicone animacje, co wieczór nowe propozycje w hotelowym amfiteatrze. Pobyt w Aria Hotel & Spa był przyjemny i zapewnił dobry wypoczynek.

Zalety

Po pierwsze bardzo wysoki poziom obsługi. Recepcja, barmani, kuchnia, kelnerzy bardzo życzliwi, bezpretensjonalni, dyskretni i zawsze chętni do pomocy. Komunikatywni w wielu językach. Po drugie kuchnia - niezwykle różnorodna, smaczna i świeża. Tutaj każdy odnajdzie swoje smaki. Menu korzystnie zróżnicowane, znajdują się w nim również propozycje kuchni tureckiej. Zawsze świeże owoce. Restauracyjne stoisko ze słodyczami bije na głowę niejedną ciastkarnię.

Wady

Dwie sprawy - choć wyraźnie chciałbym zaznaczyć, że w porównaniu do ilości zalet hotelu nie wpływają one na ogólną bardzo dobrą opinię o nim. Pierwsza z nich to pokojowy minibarek, w którym w ofercie all inclusive znajduje się wyłącznie woda. Pozostałe napoje są dodatkowo płatne. Druga z nich to fakt, że wizyta bez ponoszenia dodatkowych kosztów w restauracji a la carte jest jest oferowana wyłącznie dla gości przebywających w hotelu powyżej siedmiu dni.

Nicole

Hotel oceniam bardzo pozytywnie, był to mój pierwszy wyjazd w ciepłe kraje, jak najbardziej polecam Turcję, a zdecydowanie ten hotel

Zalety

co mnie zaskoczyło przede wszystkim była to czystość w hotelu, obsługa ciągle dbała o to, chodzili zamiatali, wycierali wodę wokół basenu, stoły zawsze ładnie przystrojone. Następna rzeczą jest pomoc ze strony pracowników, w każdej sytuacji było dla klienta. A najlepiej mogę ocenić sam profesjonalizm pracowników, głównie w restauracji hotelowej, obsługa mówi z kilku językach, nawet starają się mówić po Polsku. Największy profesjonalizm otrzymaliśmy ze strony Sameta.

Wady

brak imprez w hotelu, zabawy i atrakcje do godziny 23, później bar otwarty do 24, a pracownicy zachęcają do jazdy do klubu nieopodal za dodatkową opłatą. Nasz pokój sprzątała Pani, która nie robiła tego najdokładniej, nawet przy zostawieniu tipa

Jagoda

Super hotel czysto miło super położenie. Obsługa beż zarzutu

Zalety

Czysto schludnie miła obsługa dobre jedzenie

Weronika

Hotel wypasiony, świetna plaża, darmowe leżaki których co ważne nie brakowało zarówno przy basenie jak i na plaży , prywatne molo , dobra lokalizacja. Poza tym dobry bufet , duży wybór jedzenia choć smaki średnie jak to w Turcji ale przynajmniej wszystko świeże nic nikomu nie zaszkodziło. W nocy wydawana jest zupa co jest ogromnym plusem przy późnych przylotach, rano przed odjazdem też można skorzystać z mini bufetu mimo wczesnej pory. Bezproblemowe wypożyczenie auta wprost z hotelu od 50eur . Pokoje czyste , nowoczesne . Ręczniki codziennie wymieniane. Obsługa bardzo miła, wesoła i pomocna. Hotel piękny czysty ,przyjemny wypoczynek niczego nie brakowało . Polecam !!!

Jacek

Bardzo dobry hotel do wypoczynku. Pokoje bardzo czyste . Sprzątane co dziennie z wymianą ręczników włącznie. Łazienki czyściutkie z prysznicem ,aż miło się odświeżyć. Cały hotel jest super zadbany z miłą obsługą. Przestronna restauracja i świetnie zaopatrzone bary. Super baseny, a co najważniejsze tuż przy hotelowej plaży, która jest piaszczysta , szeroka z mnóstwem parasoli i leżaków. Zejście do wody piaszczyste ,całe osłonięte po bokach falochronami co powoduje ,że woda jest długi czas ciepła i czysta .Cały czas krąży ochrona i nie ma problemu z nieproszonymi gośćmi . W całym hotelu czujesz się bezpiecznie i komfortowo. Jest mnóstwo atrakcji przy basenach łącznie z dyskotekami, co nie jest wcale dokuczliwe , bo jest oddalone o obiektu. Jedyna rada, to dopłacić do pokoju z widokiem na mrze , żeby nie trafić do budynku B, z którego trzeba przejść tunelem nad morze a i pokój można mieć od strony ulicy, co może być mało komfortowe w nocy. Jedzonka bardzo dużo i urozmaicone dla każdego coś miłego. Między posiłkami przekąski w kilku barach . Naprawdę świetny odpoczynek nawet dla jadących na tydzień. Myślę .że opinia będzie pomocna w wyborze hotelu choć nie jest tani ,ale wart tych pieniędzy.

Zalety

Wszystko

Wady

Hotel bardzo zadbany, czysty i ładny. Pokój również bez zastrzeżeń codziennie sprzątany. Obsługa hotelu bardzo sympatyczna, miła oraz bardzo pomocna, czasami starająca się mówić po polsku. Jedyny minus to transfer z lotniska do hotelu, który w naszym przypadku trwał ponad 3 godziny 🫣 oprócz tego na prawdę warto odwiedzić ten hotel :)

Zalety

Plusem jest plaża i morze przy samym hotelu. Jedzenie przepyszne i różnorodne każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Mnóstwo animacji przy basenie w ciągu dnia, a wieczorem różnego rodzaju występy co umila czas gościom. Leżaków przy basenie jak i na plaży jest wystarczająco dużo przez co nie ma typowych rezerwacji z samego rana. Przy basenie są 3 zjeżdżalnie zawsze pod okiem ratownika.

Wady

Brak 🙂

Artur

Hotel warty swoich opinii…. Szybkie i sprawne zameldowanie się w Hotelu. Hotel bardzo czysty, obsługa sprawna zawsze pomocna i uśmiechnięta, jedzenie dobre każdy coś znajdzie dla siebie , kawa herbata i inne napoje do wybóru. Leżaków wystarczy dla wszystkich nie ma potrzeby wstawania o 7:00 rano żeby rezerwować leżaka na plus , hotel przy morzu więc albo basen albo plaża polecam serdecznie hotel 10/10

Zalety

Na uboczu więc nie ma odgłosu aut i autobusów, brak sąsiedztwa innych hoteli oaza spokoju

Darek

Gorąco polecam ten Hotel. Czystość na najwyższym poziomie, obsługa bardzo dobra. Jedzenie bardzo dobre, codziennie coś innego, nie do przejedzenia. Dni tematyczne. Codziennie pokazy na żywo w amfiteatrze. Z basenu do plaży kilka kroków. Najładniesza piaszczysta plaża w całej okolicy. Wszystko na plus, minusów brak. Polecamy.

Wady

Nic

Viktoriia

Było super , wrócimy w następnym roku też Hotel obsługa , na 100 balów

Zalety

Teatr i bary

Wady

Jedyne co w numerach nie ma głównej wentylacji co utrudnia oddychanie w nocy

Sławek

Hotel jest bardzo dobrze zlokalizowany, tuż przy samej plaży. Pokoje czyste, obsługa pomocna i na wysokim poziomie. Jedzenie super smaczne i bardzo zróżnicowane. Polecam

Wady

Przebywałam w hotelu Aria w lipcu 2024. Zalety hotelu: - własna plaża, z bezpłatnymi łózkami leżakowymi i parasolami; czyste ręczniki plażowe - bardzo duży wybór dań na śniadanie, obiad, kolację. Nawet moja wege córka była zadowolona - hotel jest czysty jak na warunki tureckie, codziennie sprzątany i wymieniane są ręczniki do kąpieli - bardzo miła obsługa; naprawdę widać standardy obsługi - duży balkon z wmontowaną suszarką - bezproblemowy transfer do hotelu i z hotelu - obsługa mówiąca bez problemu po angielsku - drinki bez i alkoholowe w dużym wyborze, ładnie podane, dostępne bezpłatnie Wady: - brak działającego wentylatora w łazience; niestety robiło nam się w pokoju jak w łaźni - źle ustawiony klimatyzator w pokoju, nawiew na łóżka, nawet, przy najmniejszych obrotach, więc nie można z niego korzystać w nocy, bo przeziębienie będzie pewne Gdyby nie te dwie powyższe wady hotel uznałabym za idealny.

Zalety

Polecam ten hotel.

Przemek

To już drugi nasz pobyt w tym hotelu. Hotel jest godny polecenia zarówno dla par, znajomych jak i rodzin z dziećmi. Hotel jest czysty, pokoje jednakowo urządzone zarówno w budynku głównym jak i budynku "B". Wyżywienie na dobrym poziomie. Jedzenie smaczne, świeże i urozmaicone. Każdy znajdzie coś dla siebie. Na uwagę zasługują wieczory tematyczne ( wieczór turecki, meksykański itp). W ciągu dnia liczne gry i zabawy dla dorosłych i dzieci przy basenie - animatorzy trzymają poziom. Pozdrawiamy 😁. Wieczorami mini disco w amfiteatrze dla dzieci i show nie tylko dla dorosłych. W barach poza lobby duży wybór napoji dla dzieci i dorosłych. W lobby za to bardzo dobra kawa i herbata. Personel uśmiechnięty i pomocny choć czasem widać u nich zmęczenie po wielu godzinach na nogach w upale.

Zalety

Hotel jest czysty, jedzenie dobre, świeże i urozmaicone, personel uprzejmy i pomocny. Rozmaite atrakcje, 2 baseny, plaża z piaskiem tuż obok i więcej leżaków niż chętnych.

Wady

Tym którzy lubią narzekać na wszystko nie polecam. Jest za czysto, za dobre jedzenie, za ciepła woda w morzu, za uprzejmy personel, za dużo słońca, za dobre drinki w barach, normalnie straszne 😉

Hotel bardzo ładny ,położony w pięknym, zadbanym ogrodzie. Cała obsługa bez zarzutu, na najwyższym poziomie. Animacje super. Bardzo dużo smacznego jedzenia.

Zalety

Położony nad samym morzem, dwa baseny.

Wady

Bez wad.

Rafał

Hotel nowoczesny, bardzo przyjazny i sympatyczny personel

Zalety

Pyszne jedzenie i doskonałe drinki

Wady

Brak wad

Jagoda

Pobyt - Maj 2024

Rewelacyjny hotel przemiła obsługa świetne jedzenie czystość bez zarzutu polecam

Zalety

Bez zastrzeżeń

Aria Resort & SPA (ex. Mirador)