Aria Claros Beach and Spa Resort

Hotel bardzo ładny, przestronny. Pokoje sprzątane codziennie, wymiana ręczników codziennie.

Nie jestem bardzo wymagająca, więc dla mnie w porządku. Jeśli zaś dla kogoś ważne jest czy hotel ma 5 gwiazdek, to potwierdzam, że 5 nie powinen mieć. Może ma na to wpływ, że bylismy pod koniec sezonu. Pokoje posprzatane pobieżnie (lepiej nie zaglądac w kąty), drzwi, meble brudne. Kamień (oby tylko) w łazience, zacinający się kran (dziecko nie było w stanie podnieść), jednego dnia leciała brązowa woda, ręczniki wymieniane codziennie, ale za każdym razem inna ilość nowych (niezależnie ile osób jest w pokoju). Nie ma wieszaków, gdzie rozwieszac mokrych rzeczy, jedynie mała, brudna i zardzewiała suszarka na tarasie, która brudzi rdzą ubrania. Czystość w gównym budynku średnia, raczej nie za czysto. Stoliki i podkładki na nich uklejone. Jedzenie w nieprzykrywanych pojemnikach-zimne. Zupy okropne, gorzej niż w szpitalach naszych, no ale w ich kulturze byc może tak to wygląda. Jedzenie pozostałe kwestia gustu, to prawda że powtarzalne. Większość smaczna. Brak soków. Tylko napoje-tylko ten w kolorze pomarańczowym był zdatny do wypicia. Tzw wiśniowy był tak chemiczny, że nie mogłam dzieciakowi domyc buzi :) Drinki rozwodnione, równeż z napojów a nie soków. Problemów żoładkowych nie mielismy, ale nawet zęby mysliśmy w wodzie butelkowanej. Hotel położony pieknie, ale nie ma mowy o spacerze poza-jest przy ruchliwej drodze miedzy morzem a wzgórzami. Najbliższa miejscowość 4 km, dojazd busami lub autobusem (cos jak u nas miejskie). Bus brał po 1 euro za osobę, autobus tańszy jakieś grosze, za dzieci nie placiliśmy i platność w tamtejszej walucie kartą lub gotówką. Na terenie hotelu możliwość wypożyczenia auta 60 euro/doba. W Ozdere podobnie lub minimalnie drożej. Rezydentka wprowadziła nas w błąd, mówiąc, że żle się jeżdzi i żeby nie brac auta. Może ona ma problemy. Lub chciala sprzedac wycieczki. Jeżdzi się super. Nie trzeba się bać, czasem jakis miejscowy pojechał pod prąd, ale okolica nie ma dużych miast, w których mogłoby być problematycznie. Paliwo tańsze niż w Polsce, jak masz rodzinę, bardziej opłaca się wypożyczyć auto na wycieczkę. Rezydentka o imieniu Kla...dia okropna, najgorsza, z jaką miałam do czynienia. Miła była tylko jesli chciałeś kupic wycieczkę. Na każde zadane pytanie odpowiadała "nie wiem". Naprawdę. Chcieliśmy skontaktowac się w sprawie lekarza-musieliśmy sobie sami poradzic, bo do tej pory się nie odezwała. Animacje codziennie takie same, nawet te same melodie. Muzyka ryczy za głośno. Animacje dla dzieci-to rysowanie kredkami/mazakami. Mozna tez sobie kupic koszulke i ja pomalować. Dwie znudzone animatorki zajmują się tylko telefonami. Zjeżdżalnie otwarte dłużej niż pisali na stronie, miały byc do konca września, a były otwarte. Statek piracki miał sporo popsutych elementów, zjeżdżanie z tryskająca woda były nieużywane, bo strumień taki mocny, ze dzieci bały się tam wchodzic. To z minusów. Woda w morzu czysta, łagodne zejście, dla dzieciaków super. Hotelowy busik, jak to ktos napisał dla grubasów luz znudzonych, jeżdzi często, sami korzystaliśmy czasem, bo przez 2 tygodnie to juz mielismy dość kolejnego podejścia pod górę na stołówke czy do pokoju. A trzeba się nachodzić, to fakt,a le za to jest ładnie. W czasie naszego wyjazdu firma organizująca atrakcje wodne zaliczyła wpadkę, bo urwała się linka, która motorówka ciągnie tych na spadochronie i ludzie wpadli do wody. Mieli sczęście, ze wylądowali w morzu, a nie na skałach, które były obok.

Hotel ma sporo plusów : położenie z pięknymi widokami , pyszne jedzenie i piękną plażę z cudnymi zachodami słońca . Zejście do plaży jest łagodne , idealne dla dzieci . Super zjeżdżalnie dla dzieci wśród pięknej zieleni . Można się doczepić do stanu Łazienek , czystości czy ogólnie stanu hotelu. Ale mimo tego my mieliśmy świetne wakacje :)

Moje pierwsze no i oczywiście wspaniałe wakacje w Turcji, po komentarzach które czytałam wcześniej byłam sceptycznie nastawiona , ale to fajnie bo po przyjeździe do hotelu byłam mile zaskoczona . Hotel piękny duży położony blisko morza oraz wśród pięknych gór. Widok który chciałoby się mieć codziennie, obsługa miła i na wysokim poziomie , jedzenie różnorodne i bardzo dużo, każdy coś dla siebie znajdzie,pokoje hotelowe czyste - codziennie sprzątane,oraz codziennie wymieniane ręczniki i dokładana woda oraz kawka i herbatka. Hotel przyjazny dzieciom ,a to bardzo ważne ponieważ byłam z trójką , atrakcje dla dzieci pokazy ,a wieczorem tańce . Po występach dzieci ,różne pokazy dla dorosłych typu fire show,konkurencję w parach itp. po pokazach imprezka przy barze. Dużo fajnych zjeżdżalni i basenów,no i piękne czysciutkie morze Egejskie a w nim pelnno ryb poprostu bajka nie do opisania 😊. Dużo by tu opisywać ale najlepiej jest się samemu przekonać . Z czystym sercem polecam ten hotel

Hotel bardzo ładnie położony, na zboczu, w spokojnej zatoce. Piękny, zadbany ogród w całym kompleksie. Dałabym 4 gwiazdki. Polecam dla rodzin z dziećmi ze względu na basen dla maluszków oraz aquapark dla starszych dzieci. Moje dzieci były zadowolone z jedzenia - każdy znalazł coś dla siebie. Animacje średnie.

Kod hotelu HOT20825
Nazwa  Aria Claros Beach and Spa Resort
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Kusadasi
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, windsurfing, tenis

Atrakcje i udogodnienia dla dzieci: zjeżdżalnia w formie statku pirackiego, brodzik, plac i pokój zabaw, miniklub (4-12 lat).

Rozbudowane zaplecze rekreacyjne: aż 2 aquaparki ze zjeżdżalniami dla osób w każdym wieku.

Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem dom morza.

Dla rodziców: wydzielona plaża dla dorosłych i basen relaksacyjny.

Wyświetlono 208 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
MONIKA

Zalety

Przestrzeń, ilość wind, piękne otoczenie

Wady

Zbyt rzadko sprzątane toalety ogólnodostępne

5.1
Ola

Zalety

Malownicze położenie, dużo zieleni. Na miejscu można załatwić lekarza ( w tym przypadku samemu pokrywasz koszty-i ubiegasz sie potem o zwrot-uwaga- drogo). Nie byłam świadoma tego wcześniej, że gdy idziesz do lekarza, którego załatwi ubezpieczyciel, nie jest to "za darmo", płacisz 25 euro i tego nie zwracają. Mają lużne podejście do różnych rzeczy, nie robią problemów. Chcesz rakiete do tenisa to idziesz do pokoju, w którym nikt nie siedzi i sobie bierzesz, nikt niczego nie zapisuje.

Wady

Nie każdy recepcjonista mówi po angielsku. Po prostu z usmiechem odpowiadają, że nie mówią. U nas to musisz mieć pewnie z tysiąc certyfikatów i co najmniej 5 języków. Dość brudno.

Zalety

Położenie , baseny dla dzieci , piękna plaża

Wady

Czystość w pokojach , restauracjach , stan łazienek .

Zalety

-Przyjazny dziecią -Dużo zjeżdżalni -Blisko morza - Dużo leżaków -Codziennie sprzątany pokój - Jedzenie 24h - sklep z pamiątkami na terenie obiektu,materace do pływania i inne. -Blisko miasta Ozdere -Suszarka w pokoju -Duże balkony - Piękne widoki z okna - Dobre jedzenie -dzieci były bardzo zadowolone -

Zalety

Dobre jedzenie, różnorodne i w restauracji głównej i w barach przy plaży. Na plus bardzo ładny, zadbany ogród, który upiększa cały rozległy kompleks. Nawet jak zjeżdżalniami się zjeżdża to pomiędzy pięknym ogrodem a widokiem na morze. Plus za meleksy i busik dowożący z głównego hotelu i z przystanków na plaże (nie trzeba się męczyć pod górę lub z góry ). Ładna plaża. Plus za wi-fi, które w sumie u mnie tylko na plaży nie łapało.

Wady

Z wad to na pewno czystość stolików. Podkładki na stolikach pomimo, że przecierane na bieżąco przez obsługę kleją się do stolików. Nie wiem jaki to problem, żeby wywalić te obrzydliwe plastikowe podkładki i zamiast nich na serwetkach kłaść sztućce... Sprzątanie pokoi pozostawia dużo do życzenia... Na pierwszy rzut oka baseny wyglądają spoko, jednak jak poszłam z dzieckiem pod grzybka z wodą to niestety na urządzeniu wodnym pełno grzyba... Kolejna wada, to mrówki w pokoju.

Serdecznie polecam zarówno dla rodzin jak i singli. Smaczne jedzenie, ładnie i czysto podane.

Zalety

Daleko od miejskiego zgiełku, na miejscu jest wszystko co niezbędne podczas pobytu

Hotel na dużym obszarze , sporo atrakcji dla dzieciaków

Wady

Czystość pozostawia do życzenia

Aleksandra

Pobyt uważam za udany! Pomimo wielu negatywnych opinii, pozytywnie się zaskoczyłam. Oczywiście hotel wymaga może remontu bo się zużył ale to tak samo jak w domu - używasz to się niszczy. Pokoje czyste, sprzątane codziennie - w nich się tylko śpi. Jedzenie dobre, dwa snack bary z przekąskami typu: burgery, pizza, kebab, nuggetsy dla dzieci, więc napewno każdy znajdzie coś dla siebie + jedzenie w restauracji hotelowej. Hotel ogromny i trzeba było chodzić ale mi to nie przeszkadzało bo po całodniowym jedzeniu i piciu spaliłam trochę kalorii. Jeździły meleksy, które leniwców podwoziły. Był również bus który woził na plażę i z plaży. Duży plus za sporo zjeżdżalni dla młodszych, szalały i świetnie się bawiły. Podsumowując jedne z lepszych moich wakacji, z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel !!!!

Zalety

Piękne położenie i plaża, aquapark dla dzieci, przemiła obsługa

Wady

Rozwodniony alkohol, brak animacji dla dzieci w ciągu dnia może dlatego, że to październik i było mniejsze obłożenie hotelu

Aleksandra

Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany!! Jedne z lepszych wakacji. Pomimo wielu negatywnych opinii pozytywnie się zaskoczyłam. Hotel wymaga remontu ale wszystko się zużywa - jeśli ktoś szuka złotych klamek to nie tu! Pokoje były ok, czyste ale w nich się tylko śpi i nic więcej. Jedzenie było dobre, brakowało mi tylko czegoś ciepłego na śniadanie. Myślę, że każdy znajdzie cos dla siebie bo był spory wybór: pizza, burgery, kebab, nuggetsy dla dzieci itp. Hotel ogromny i trzeba było się nachodzić ale mi to nie przeszkadzało bo po całodziennym jedzeniu i piciu chociaż spaliło się trochę kalorii + jeździły meleksy jak i busy do plaży i z plaży. Aquapark dla dzieci to istny raj, szalały i się świetnie bawiły. Podsumowując pobyt uważam za bardzo udany i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu !!!!

Zalety

Piękna plaża i położenie, przemiła obsługa, aqupark dla dzieci

Wady

Alkohol był bardzo rozwadniany i brakowało nam animacji dla dzieci w ciągu dnia.

Łukasz

Położenie hotelu 10/10 bardO ladnie. Jedzenie bardzo srednie 3/10 Brudno na stolowce Sprzątanie pokoi bardzo średnie.

Zalety

Położenie, brak oplat za Ręczniki i leżaki

Wady

Brud

5.1

Piękne położenie, ale hotel zdecydowanie potrzebuje remontu i personelu ktory bardziej przyklada sie do sprzątania. Jedzenie monotonne, sporo ale to samo codziennie.

Zalety

Położenie, super animacje, zjeżdzalnie, zajęcia dla dzieci, możliwość korzystania z melexów.

Wady

Niedokładne sprzatanie, stare łózka ktore skrzypią przy każdej próbie przewrócenia sie z boku na bok, monotonne jedzenie.

Marzena

Jest to fajny hotel dla dzieci gdyż ma świetne baseny. Basen dla maluchów 40 cm głębokości, ze zjeżdżalniami, domkiem i statkiem w dodatku całkiem spory.Jeśli ktoś planuje całe wczasy spędzić z dziećmi w basenie to polecam. Dla dorosłych jest 6 mega długich zjeżdżalni i 3 baseny przez co nie ma tłoku. Wieczorem 21:00 mini disko dla dzieci-tańce na scenie z animatorami.Nawet jedna piosenka po polsku była.Blisko basenu dla dzieci jest klubik gdzie każdego dnia dzieci mogą sobie malować kredkami. Dwie młode animatorki (nie mówią po polsku) dawały dzieciom jakieś zadanie,np wyciąć i skleić węża z papieru, czy wykleić gąsienice itp. Na minus,że pewne formy aktywności były dodatkowo płatne. np samodzielne malowanie dziecięcych koszulek 10euro, malowanie na płótnie gotowych obrazków, malowanki brokatowe 5euro. Te płatne atrakcje leżały na stoliku obok tego gdzie były główne zajecia i nie było nimi zainteresowania ale niektóre dzieci robiły rodzicom sceny bo nie rozumiały,że rodzice nie zabrali pieniędzy. Nie było nigdzie informacji,że jest to płatne, dopiero gdy jakieś dziecko chciało to animatorka mówiła,że trzeba zapłacić. Po mini disco każdego dnia jakiś pokaz dla dorosłych np. akrobacje lub pokazy ognia i dyskoteka. Plaża hotelowa przy samym hotelu, tuż za basenami dla dzieci. Na plaży dużo leżaków z miękkimi siedziskami i parasolami, na plus,że są bezpłatne i były wolne leżaki. Plaża piaszczysta ale ograniczona z obu stron przez skały tylko do terenu hotelu-nie dało się spacerować brzegiem poza obszar hotelowy. Minusem jest umiejscowienie hotelu na wzniesieniu-może i malownicze ale za to z plaży czy basenów do hotelu i bungalowów trzeba było pokonać drogę pod stromą górkę.Co prawda co 5 minut podjeżdża busik i wozi gości do budynku glownego ale i tak było to męczące. Jest jedna restauracja główna i kilka barów z przekąskami i napojami. Jedzenia teoretycznie duży wybór ale średniej jakości.W snack barach na co lepsze przekąski zawsze były długie kolejki, np pizza wydawana tylko o 16tej.Pan wkładał do pieca jedną po wyjęciu dopiero kolejną i od razu wydawka.To samo pączki-tylko o jednej godzinie i robione na bieżąco po kilka a chętnych dużo.Lody wydawane tylko od 14:00 do16:00. W hotelu niby wszystko jest ale nie czuć klimatu 5*. Pracownicy w restauracji i barmani niby wypełniają swoje obowiązki ale człowiek ma wrażenie,że za karę. Nie zagadują i nie mówią dzień dobry z uśmiechem jak to ma miejsce w greckich resortach.Dodatkowo za np kawę po turecku trzeba zapłacić. W ofercie był też mini barek w pokoju-co okazało się lodówką z samą wodą. Woda butelkowana donoszona do pokoi i w restauracji również nielimitowana. Zalecana do mycia zębów bo kranowa się nie nadaje do spożywania. W bungalowach dużo miejsca- dwie sypialnie z telewizorami, przedpokój z lodówką i czajnikiem , łazienka z prysznicem i balkon ale standard to zdecydowanie nie 5*. Największym minusem jest to ,że hotel jest pośrodku Niczego! W najbliższym otoczeniu hotelu nie ma nic! Są sklepiki hotelowe ale najbliższy Carrefour czy stragany z pamiątkami, lokalnymi wyrobami lub apteka są w oddalonym o 10min drogi autobusem miescie Ozdere - taxi 6euro. Do większego Kusadas taxi 38euro. Podsumowując hotel fajny dla osób z małymi dziećmi,które cały pobyt chcą spędzić nad morzem i na basenach. Natomiast nie jest to hotel dla: - osób lubiących zwiedzać, wieczorem wyjść na miasto i przechadzać się między tawernami i straganami. Iść na długi spacer plażą. - osób które nie mają kondycji, chodzenie pod górę kilka razy na dobę staje się męczące już drugiego dnia - osób,które były w hotelach w Grecji czy na Cyprze-gdzie obsługa hotelowa traktuje gości jak przyjaciół,zaraża humorem zachęca do zabawy-tu tego nie ma. - osób zwracających uwagę na hotelowe gwiazdki. Zdecydowanie nie czuć tu 5* Jest to miejsce do którego bym drugi raz nie wróciła mimo,że wakacje były bardzo udane a dzieci przeszczęśliwe.

Zalety

Świetny basen z aquaparkiem dla dzieci.

Wady

Położony po środku "niczego" Słabo zaangażowana obsługa w większości nie miła dla turystów. Wykonują swoją pracę jak za karę. Minusem jest umiejscowienie hotelu na wzniesieniu-może i malownicze ale za to z plaży czy basenów do hotelu i bungalowów trzeba było pokonać drogę pod bardzo stromą górkę.

4.9
Teresa

Hotel mocno nadszarpnięty zębem czasu. Ogromny, ludzi bardzo dużo (ponad tysiąc podczas naszego pobytu). Przydałoby mu się porzadne sprzątanie I odświeżenie. Na stołówce podczas kolacji dosłownie tłumy! Okropne, sztuczne soki. Jedzenie dość różnorodne (mięsa, ryby, dodatki, sałatki...) niestety większość ludzi miało problemy jelitowe. Nas też nie ominęło:/ Pokoje ok, sprzątane bardzo po łebkach - szybkie odkurzenie, wymiana ręczników i WC zalane płynem, nie umta ani muszla ani deska. Podczas naszego 10cio dniowego pobytu raz poprosiłam o zmianę pościeli, pokojówka odwróciła starą... Podczas pierwszej nocy naszych wakacji była burza. Rano wszystkie dolne baseny w tym wodny plac zabaw i aquapark okazało się, że są zamknięte, bo dostał się do nich piach z plaży. Codziennie słyszeliśmy, że już dzisiaj na pewno będzie wyczyszczone i otworzą. To codziennie trwało 5 dni! Jeden człowiek czyścił basen, a 5ciu się przyglądało. Klubik dla dzieci nieczynny. Od hotelu wszędzie jest daleko. Do większego miasta Kusadasi jest godzina drogi. Nie ma tam też gdzie pójść na spacer itp. Gdyby hotel spełniał swoje założenia, gdyby atrakcje dla dzieci były otwarte, nie byłby to problem. My nie mamy porównania, to był nasz pierwszy raz w Turcji, ale na miejscu rozmawialiśmy z dwoma polskimi rodzinami i Aria wypada bardzo słabo na tle innych hoteli. Ja bym już tam drugi raz na pewno nie pojechała. Z plusów to miła, uśmiechnięta obsługa, zwłaszcza na stołówce. Przestronne pokoje, meleksy, które dowoziły z bungalow i busik, który dowoził z i na plażę.

Zalety

Położenie - góry i morze, ładne widoki

Wady

Brudno Zniszczony Nieadekwatny do opisu

Hotel spełnia wszystkie warunki aby dobrze wypocząć. Jedzenie super ,baseny ,animacje ,bary z przekąskami.

Zalety

Super jedzenie i animacje ,kompleks basenowy z zjeżdżalniami

Angelika

Hotel położony w przepięknym i urokliwym miejscu, góry,morze i bardzo dużo zieleni-to jego największy atut. Pokój w którym byliśmy był w miarę czysty i schludny ,jednak wykończenie szczególnie w Łazienkach woła o poprawki np pianka wystająca z drzwi lub czarne fugi.. personel sprzątający ogarniał pokoje niedbale i na szybko. Jedzenie smaczne jednak dość monotonne jak na Turcję -spodziewałam się większego wyboru, szczególnie dań z grilla-tu pozostał niedosyt. Ogromnym plusem były drzewa granatu, które rosły przy aquaparku oraz przy pokojach, można było sobie taki smaczny granat zerwać i zjeść (szkoda, że nie były dostępne przy posiłkach w sekcji owoców). Ogromnym minusem był fakt trafiania się włosów w jedzeniu, szczególnie w jajkach sadzonych. Panowie fotografowie mogliby trochę zejść z cen ,bo 7 € za zdjęcie to moim zdaniem trochę przegięcie ,ale wiadomo jak ktoś chce mieć fajną pamiątkę to kupi. Małe" kołdry" w łóżkach, a raczej cieniutkie ręczniki, bardzo ciężko było pod tym spać, ponieważ na dużym łóżku nie było to wystarczające dla dwóch osób, a po sezonie kiedy jest już trochę chłodniej na zewnątrz było zwyczajnie pod tym zimno. Zimna woda w basenach,szkoda,że chociaż jeden nie był podgrzewany, szczególnie dla dzieci. Podsumowując hotel całkiem ok, ma swoje plusy i minusy,w cenie po sezonie będzie odpowiedni,jednakże w sezonowych cenach nie zapłaciłabym tyle za niego.. ratuje go roślinność, położenie i widoki.

Zalety

-położenie hotelu , -bogata,różnorodna i piękna roślinność, -ogromnym atutem była bliskość aquaparku i morza, -spory wybór przekąsek na plaży, (mistrzostwem były tortille z wołowiną i warzywami), -sympatyczny personel, -wieczorne mini disco dla dzieci (godzinne), -wieczorne atrakcje, - aquapark, -lody na plaży ( szkoda,że cały wyjazd były te same), -spory wybór deserów, -dostępność ayranów w barze na plaży,

Wady

-monotonne jedzenie, -słaby wybór jedzenia, -sprzątanie pokoi (w naszym bungalow w łazience było brudne lustro po poprzednich gościach i przez cały tydzień nie zostało to wytarte, a była to krew). -ratownicy zamiast pilnować kolejności zjeżdżania dzieci w dużym aquaparku to siedzą na telefonach lub dyskutują ze sobą, przez co jeden chłopiec podtopił mojego syna.. -panie od mini disco mało sympatyczne -jakby robiły to za karę, -mały wybór owoców, -"kołdry"w łóżkach jak ręczniki,

Pięknie położony kompleks, otoczenie całego hotelu oraz basenów zadbane, widoki z okien pokoi niezapomniane. Hotel z doskonałym stosunkiem jakości do ceny. Pokój bardzo przestronny, łóżko wygodne, stolik, krzesła, biurko - generalnie dużo miejsca. W pokoju czysto, personel codziennie sprząta i donosi wodę do picia. W łazience czysto, na bieżąco uzupełniane środki czystości. Personel bardzo miły i pomocny. WiFi w pokoju bez zarzutu. Jedzenie - mega duży wybór zarówno w głównej restauracji jak i w barach z przystawkami. Napoje alkoholowe i drinki bardzo smaczne choć nieco za słodkie :) Przepyszne słodycze i wyroby cukiernicze serwowane w porze obiadowej i do kolacji. Świetnie zorganizowane atrakcje dodatkowe - animacje, wieczorne występy, disco w pianie czy codzienne ćwiczenia w basenie. Plaża całkiem zadbana, leżaki codziennie sprzątane, na bieżąco również pracował serwis plażowy, ręczniki zawsze czyste. Ogólne wrażenie - BARDZO POZYTYWNE. Dodatkowym atutem kompleksu jest lokalizacja pod kątem transportu, bez problemu można dojechać do większych miast jak Ozdere czy Kusadasi.

Zalety

położenie i piękne widoki bliskość plaży mnogość atrakcji - kilka basenów, mini aquapark dobre jedzenie dobrze wyposażone pokoje

Nina

Piękne miejsce, wspaniali ludzie. Gorąco polecam!

Zalety

Położenie, widoki, profesjonalna obsługa, duży wybór jedzenia i picia, mnóstwo atrakcji dla małych i dużych. Raj na Ziemi.

Wady

Zbyt wcześnie wydawane obiady

Ela

Szczerze mówiąc hotel zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie duży wszechstronny czysty pokój tak samo, dużo miejsca do odpoczynku i relaksu, co roku wyjeżdżam na wakacje zagraniczne i te były bardzo udane , polozony w ustronnym miejscu ale bez problemu można dostać się do miasta , jedzenie bardzo dobre i różnorodne i dużo

Zalety

Duży, wszechstronny, czysty miła obsługa ,

Wady

Niestety jestem zawiedziony pobytem w tym hotelu. Ogromny moloch z bandą cały czas wrzeszczących dzieciarów. Na pewno to nie jest hotel dla osób, które chcą odpocząć. Nocowaliśmy w bungalowach, codzienne chodzenie na posiłki około 400 metrów do stołówki przypominającej halę dworcową. Dramat. Zero prywatności. Hotel na zadupiu, do miasta około 4 km. Jedyny sklepik w hotelu z zawyżonymi cenami. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane też codziennie. Jednak przydałaby się remont łazienki. Na plus zjeżdżalnie i plaża. Ogólnie nie polecam osobo, które chcą odpocząć. Tam nie ma takiej opcji.

Zalety

Sprzątane i wymieniane codziennie pokoje. Zjeżdżalnie, plaża.

Wady

Ogromny moloch, z bandą dzieciarów.

Xxx

Hotel raczej takie 4/10 Okolica piękna i jest potencjał, ale sporo do poprawy. Stanowczo nie pojechałabym tam drugi raz, a znajomym nie poleciałbym.

Zalety

Ładna okolica Piękna plaża Basen dla dzieci Dużo Polaków

Wady

Monotonne jedzenie Zatrucia pokarmowe to istna plaga Słabe alkohole Często w pokojach śmierdziało, w nocy po ścieżkach płynęły chyba ścieki ( śmierdzące kałuże, nie szło przejsc nie wchodząc w to)

Aria Claros Beach and Spa Resort