Z myślą o najmłodszych: basen, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji.
Dla aktywnych: siłownia, sporty wodne na plaży, wypożyczalnie rowerów.
Bardzo dobra lokalizacja: w centralnej części Złotych Piasków, ok. 150 m od piaszczystej plaży.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
hotel jak na cztery gwiazdki taki sobie, jedzenia dużo, ale mało urozmaicone, okropne niedoprawione zupy, słaby snac bar
bliskość do plaży, basen, położenie w centrum
na okrągło to samo jedzenie, suchy prowiant za dzień nieobecności w hotelu w All inclusive to jedna bułka, jedno małe jabłko, woda mineralna 250 ml i kawałek ciasta- kostka może 4x4 cm
Bardzo fajny hotel. Miła obsługa. Hotel kameralny, nie ma tłumów ludzi i wiecznych kolejek.
- blisko do morza, - smaczne i różnorodne jedzenie, - miła obsługa, - czyste pokoje, - hotel nie za duży, brak kolejek do wszystkiego, - o każdej porze wolne leżaki na basenie, Mieliśmy apartament, który składał się z dwóch sypialni, dwóch łazienek i dużego balkonu. Polecam ten apartament dla rodzin z dziećmi.
Wspaniałe, Jedzenie aż nad , każdy znajdzie coś dla siebie , obsługa hotelu , życzliwi i wspaniali pracownicy nawet odległość od hucznych imprez idealna . Odległość od plaży spacerkiem 5 min.
Czystość, smaczne jedzenie, codziennie sprzątanie, rewelacja nawet Panie pokojówki same zorganizowały dodatkowe materace na dostawce dla mojego dziecka. , wieczorne zabawy przy basenie , cudowne wakacje.
Nie było,
Wspaniałe, obsługa cudowna , niczego nie brakowało, drinki w porządku, , jedzenie non stop i każdy znajdzie coś dla siebie. Gwarantowane, pokoje czyste i sprawne sprzątanie codzienne.
Obsługa, wieczorne zabawy przy basenie , oraz oddalenie idealne względem "imprez do białego rana " , można tam wypocząć, animacje dla gości ok.
nie znalazłem. :)
Hotel ok, jedzenie bogate i smaczne. Bardzo mila obsluga oraz szeroki wybor na barze. Basen i lezaki dla gosci hotelowych zadbane.
Dobra lokalizacja, swietne jedzenie.
Czystosc 6/10
Bardzo dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Hotel jest nowy co widać. Jedzenie jest rewelacyjne, duzy wybór i bardzo smacznie. Gorzej z napojami, wszystkie to podróbki, mimo, że jest napisane pepsi to leją coś jedynie kolorem przypominające pepsi. Największą wadą to ten płatny parking, to chore, że przy opcji all inclusive trzeba płacić za parking. Totalny brak animacji, klubu itd w hotelu, ale z tym mozna żyć bo na mieście się dużo dzieje. Ogólnie w dobrej cenie to dobry wybór
- dobra lokalizacja ( w centrum imprezowym Złotych Piasków) - wyśmienite jedzenie
- PARKING!!! Nawet w opcji all inclusive dobra parkingu to 10 lewa - obsługa traktuje przy wypisie turystów jak potencjalnych złodziei - brak animacji
Hotel położony w bardzo głośnym miejscu na przeciwko klub go-go erotic house i sex shopy. Nie ma ciszy nocnej. Przyjmuje mnóstwo rozwydrzonej młodzieży niemieckiej, która wracając z klubów nocnych dobija się nie do swoich pokoi. Personel hotelu nie reaguje. Demolka nocna hotelu i basenu każdorazowo.
Polecam wszystkim . Hotel położony blisko plaży ok. 300m. Jedzenie dobre smaczne.Obsługa dobra,pokoje czyste.Animacja cały dzień a po 21-szej tańce i zabawy przy basenie,do 23.All ok.
Centrum złotych piasków
W hotelu byliśmy 2 tyg, animacje na poziomie zero, pokoje od strony ulicy bardzo głośne na przeciwko hotelu dyskoteki oraz kluby nocne. Jedzenie bardzo smaczne, alkohole lokalne takie sobie. do plaży jakies 800m parasole i lezaki na plaży płatne około 30 lev. dzień. Basenowe bezpłatne ale zeby sie do nich dostać trzeba wczenie rano rezerwowować. Hotel polecam ludziom młodym z nastawieniem na zabawe na miescie. dla rodzin z dziecmi raczej sie nie nadaje.
Scisłe centrum, hotel nowy.
Straszliwy halas z zew, szczególnie w nocy jest to uciążliwe.
Polecam wszystkim. Jednak proszę mieć na uwadze, że hotel położony jest w części imprezowej :) także w nocy, jak na imprezę przystało, jest głośno.