Łazienka to jedna wielka kabina prysznicowa, jak mało gości to brak szwedzkiego stołu.
Basen.
Łazienka.
Dobry hotel, codziennie sprzątany pokój(klimatyzowany). Czysta łazienka. Obfite śniadania. Obsługa super. Wakacje.pl kłamie, że hotel położony jest przy plaży. Realna odległość to ponad 300m.
Pobyt ogólnie udany. Standard adekwatny do ceny . Dla mnie ok. Wymagający niech szukają lepszego.
Hotel cichy i spokojny. Dobra lokalizacja.
Standard nie za wysoki. Jedzenie trochę zostawiało do życzenia. Tragedii jednak nie było standard odpowiedni do ceny.
Lokalizacja jak najbardziej na plus, personel miły, zawsze dostępny i służący pomocą. Niestety na tym plusy się kończą , jeśli chodzi o hotel to przydałby się remont meble stare, na pościeli plamy, chyba niedoprane, mimo odkładania pościeli do zabrania była ona spowrotem układana na łóżku. Jedzenie... śniadania codziennie te same, ale smaczne, obiady porażka.... mięso suche, sałatki nieświeże, nie dało się zjeść tego.
Lokalizacja, miły personel
Jedzenie, wygląd
Hotel adekwatny do ceny, za pobyt 5 dni, HB poniżej 1500zl. nie można się spodziewać "bizancjum". Wyposażenie obiektu z lat świetności Todora Żiwkowa. Kuchnia...hm. FWP w Pobierowie. Przekonajcie się Państwo sami. Atrakcje w cenie:). Jest to mój pierwszy negatyw, ale jak napisałem cena czyni cuda.