Arabella World

3.5

Hotel dla nie wymagajacych, basen malutki z mikro zjeżdżalniami, bardzo dobra obsługa, bardzo mało atrakcji dla dzieci wsumie wcale nie było.

Uważam że za tą cenę w tym standardzie było wszystko czego potrzeba. Nie oczekiwałbym więcej. Pokoje były czyste, obsługa miła. Nie mam żadnych negatywnych uwag.

hotel w standard to najwyżej 2*, wszystko stare śmierdzące i obrzydliwe. obsluga moze i jest ale tylko dla turystów z rasiji. klimatyzacja nie dzialal a pokoj mielismy na poddaszu. jedzenie tragedia. kurczak z ważywami to sama cebula i pietruszka. smrod w lazience, ze sie nie da wejsc. MASAKRA

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze, minusem jest wyłączanie zjeżdżalni w ciągu dnia i te biedne dzieci strasznie się nudziły....

W hotelu najgorsza jest obsługa na recepcji. Mimo, iż mieliśmy wykupiony pokój w nowej części za który trzeba dopłacić, zakwaterowali nas w starej mówiąc, że jest taki sam standard. Niestety zdarzyło mi się zagubić kartę do pokoju. Na recepcji poinformowano mnie, że opłata za zagubienie wynosi 45 euro. Podczas rozliczenia na wyjeździe zażądałem potwierdzenia opłaty za kartę, wtedy okazało się, iż opłata wynosi 35 euro. Karta zagubiona w holu przy recepcji, ale obsługa nie chciała sprawdzić monitoringu, domagała się opłaty. Kontakt z rezydentem nic nie wniósł mimo prośby zwrócenia się w tej sprawie.

Nazwa  Arabella World
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Alanya
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, rowery, parking

Plaża piaszczysto-żwirowej z łagodnym wejściem do wody ok. 300 m od hotelu (przejście tunelem pod ulicą)

Leżaki i parasole bezpłatne na plaży i przy basenie

Przyjemny basen z trzema zjeżdżalniami

5.5
5.3

3.5

Wyświetlono 88 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.1
Marek

Zalety

Bardzo pomocna obsługa hotelu smaczne ciasta i na tym raczej koniec

Wady

Jedzenie monotonne średnio smaczne ,Dojście do morza nie za ciekawe ,przejście tunelem pod główna drogą jest dobre tyle że po wyjściu znowu jest jezdnia która trzeba iść ostrożnie 300 metrów żeby zejść na plażę po schodkach,Na plaży bar płatny ,leżaki są. Niestety Barmani nie potrafią zrobić najprostszego drinka ,robią swoje lokalne podawane w plastikowych kubeczkach .

Rafał

Zalety

Czystość, dobra lokalizacja, sklepiki wewnątrz hotelu, obsługa

Wady

Hotel nie ma bezpośredniego dojścia na plażę, trzeba kawałek dojść, ale plaża hotelowa jest wydzielona i są na niej bezpłatne leżaki i napoje dla gości hotelu

1.3
BIG MAK

Zalety

NIC takiego nie było!

Wady

stary rupieć, nie dajcie się oszukać z tytułm NOWY BUDYNEK. sa 2 budynki pewnie ten drugi jest nowszy nis ten stary, ale budowano go pewnie w latach 70 poprzedniego wieku.

Zalety

Czystość i jedzenie które było naprawdę pyszne

Wady

Nie było jakiś konkretnych

Mirosław

Zalety

Hotel czysty, jedzenie dobre jak w większości tego typu. Dobre ciasta. Alkohol, piłem gorsze.

Wady

Posiłki podawane w nowej części, więc ze starej części trzeba zapitalać przez taką kładkę. Plaża, trzeba przejść tunelem przez jezdnię i jeszcze trochę drogą. Dla starszych dość daleko, młodym trochę ruchu nie zaszkodzi.

BEATA

Hotel Arabella World to miejsce, które na każdym kroku potrafi zaskoczyć i zachwycić swoich gości, mimo że jego lata świetności nieco przeminęły. Już od momentu przybycia do hotelu czuć wyjątkową atmosferę, która jest zasługą niezwykle profesjonalnej i uprzejmej obsługi. Personel to prawdziwi mistrzowie gościnności – zawsze uśmiechnięci, chętni do pomocy i zaangażowani w zapewnienie gościom jak najlepszego pobytu. To właśnie dzięki nim już od pierwszych chwil w Arabella World czułam się jak w domu. Jednym z najbardziej pozytywnych zaskoczeń mojego pobytu był pokój, który otrzymałyśmy. Mimo że podróżowałyśmy we dwie, zostałyśmy zakwaterowane w przestronnym pokoju rodzinnym. Było to dla nas miłe zaskoczenie, które od razu podniosło komfort pobytu. Pokój był nie tylko bardzo przestronny, ale również gustownie urządzony. Każdy element wnętrza był starannie przemyślany, co sprawiało, że czułam się w nim naprawdę dobrze. Warto również wspomnieć o nieskazitelnej czystości, o którą codziennie dbały przemiłe panie sprzątające. Te sympatyczne i sumienne osoby z uśmiechem na twarzy codziennie porządkowały pokój, dbając o to, by zawsze panował w nim nienaganny porządek. Dzięki ich staraniom cały hotel lśnił czystością, co dodatkowo podnosiło jakość pobytu. Największą zaletą pokoju był jednak widok z okna. Bezpośredni widok na morze to coś, co trudno opisać słowami. Każdego ranka budziłam się, podziwiając wschód słońca nad wodą, co wprowadzało mnie w doskonały nastrój na cały dzień. Wieczorami zaś relaksowałam się przy zachodzie słońca, co dodawało pobytowi wyjątkowego uroku i sprawiało, że każda chwila spędzona w Arabella World była wyjątkowa. Hotel, mimo swojej lokalizacji przy ruchliwej ulicy, oferuje rozwiązania, które całkowicie rekompensują tę niedogodność. Jednym z takich rozwiązań jest podziemne przejście, które prowadzi bezpośrednio na plażę. Dzięki temu goście mogą w ciągu zaledwie pięciu minut znaleźć się na pięknej, piaszczystej plaży, idealnej do relaksu i długich spacerów brzegiem morza. Sama plaża jest czysta i zadbana, co sprawia, że każda chwila spędzona na niej była prawdziwą przyjemnością. Kolejnym atutem hotelu jest jedzenie. Mimo że wybór dań mógłby być nieco większy, to jednak jakość serwowanych posiłków jest na bardzo wysokim poziomie. Każde danie było starannie przygotowane, świeże i smaczne. Śniadania, obiady i kolacje stanowiły przyjemną część dnia, a smak potraw z pewnością zadowoli nawet najbardziej wymagających gości. Dużym udogodnieniem jest również bliskość lokalnego bazaru oraz licznych sklepów, co z pewnością przypadnie do gustu osobom, które lubią zakupy lub chcą zaopatrzyć się w lokalne produkty. Hotel dysponuje także basenem, który jest idealnym miejscem do relaksu, choć osobiście nie miałam okazji z niego skorzystać, ponieważ każdą wolną chwilę spędzałam na plaży. Niemniej jednak, dla osób preferujących spędzanie czasu przy basenie, jest to z pewnością atrakcyjna opcja. Arabella World to hotel, który mimo pewnych oznak zużycia wciąż potrafi zachwycić i oczarować swoich gości. To miejsce, gdzie wysoka jakość obsługi, czystość oraz piękne widoki sprawiają, że można zapomnieć o codziennych troskach i w pełni cieszyć się urlopem. Hotel ten ma w sobie coś wyjątkowego, co sprawia, że pobyt w nim pozostaje na długo w pamięci. Z czystym sumieniem mogę polecić Arabella World każdemu, kto szuka komfortowego wypoczynku w pięknym otoczeniu, z wyjątkową obsługą, nienaganną czystością i bliskością lokalnych atrakcji. To miejsce, które choć nieco zatraciło swój dawny blask, wciąż oferuje niezapomniane wrażenia i chwile pełne relaksu.

Zalety

Hotel Arabella World, choć ma już za sobą lata świetności, wciąż oferuje coś wyjątkowego. Przyjazna obsługa, przestronne pokoje z zachwycającymi widokami na morze oraz nienaganna czystość dzięki przemiłym paniom sprzątającym to jego największe atuty. Lokalizacja przy ruchliwej ulicy rekompensowana jest podziemnym przejściem na piękną, piaszczystą plażę. Smaczne, choć ograniczone w wyborze jedzenie oraz bliskość bazaru i sklepów sprawiają, że hotel jest godny polecenia.

Wady

Hotel Arabella World, choć ma swoje uroki, wykazuje pewne oznaki zużycia. Znajduje się przy ruchliwej ulicy, co generuje hałas, ale widoki to rekompensują. Mimo podziemnego przejścia, odległość do plaży może być dla niektórych niewygodna. Brak nowoczesnych udogodnień może być odczuwalny, jednak hotel nadal oferuje komfortowy pobyt i piękne widoki.

2.0
Beata

Zdecydowanie nie polecam tego hotelu. Zacznę od tego że klima przestaje działać nagle w środku nocy, trzeba wstawać i jeszcze raz ją uruchamiać co i tak nie koniecznie przynosi efekt. Wychodząc na balkon klima się wyłącza. Jedzenie też niestety słabe i monotonne. Stołówka nie jest klimatyzowana, w trakcie posiłku pot dosłownie się z ciebie leje. Wieczory bardzo ubogie w atrakcje a do tego bar czynny tylko jeden na cały duży obiekt. Drinki tragedia. Już nie wspomnę o kolejce do baru. Obsługa stara się być mila, ale nie dbają specjalnie o klienta. Pokoje sprzątane codziennie. Widok z okna na morze, ale już samo dojście do morza trochę kłopotliwe. Trzeba przejść pod ulicą i jeszcze kawałek dojść do plaży. Serwis na plaży bardzo ubogi, tylko napoje typu cola, Sprite i woda. Zjeżdżalnia przy basenie czynna tylko w wyznaczonych godzinach i to bardzo krótko. Dzieciaki brały wodę do wiaderek i polewaly sobie zjeżdżalnie żeby mogły zjeżdżać, bo zwyczajnie się nudziły. Nie rozumiem dlaczego nie mogła ta zjeżdżalnia działać przez całe popołudnie chociażby. Wieczorem ciężko o miejsce na zewnątrz jak i w srodku żeby zwyczajnie usiąść. W okolicy brak jakichkolwiek atrakcji, tylko wycieczki ratują sytuację.

Zalety

+codziennie sprzątane pokoje +basen czysty +ładne widoki z balkonu

Wady

- słaba klima - kiepskie jedzenie - brak atrakcji -krotko działająca zjezdzalnia -fatalne drinki - kolejki do baru -kiepska lokalizacja -brak serwisu na plazy

Mariusz

Lokalizacja hotelu świetna. Tuż przy hotelu jest przejście podziemne prowadzące na drugą stronę gdzie jest plaża przynależąca do hotelu (ok 7 min pieszo), a jak wybierzemy kierunek przeciwny to po ok 10 min pieszo dojdziemy do "Bazaar 14" gdzie ceny są normalne, a sprzedawcy nie są nachalni. Sam hotel składa się z dwóch budynków. Jeden gdzie wchodzimy od strony recepcji i jest tam recepcja i scena. Do drugiego - nowocześniejszego - budynku dostajemy się przez mostek i znajduję się tam strefa basenowa, stołówka, a także mini SPA, siłownie, sklepiki etc. Pierwszy budynek w którym mieszkaliśmy, lata świetności ma już za sobą, ale ogólnie oceniam go pozytywnie. Na pewno jest czysto. Za sejf w pokoju (mieści spokojnie 2 laptopy) trzeba dopłacić (jakieś 15EUR za tydzień), podobnie z dostępem do hotelowego WiFi, które i tak raczej nie działa w ciągu dnia i wieczorami.

Zalety

Lokalizacja, Dużo sklepów dookoła gdzie można kupić artykuły spożywcze, słodycze, alkohole. Blisko bazar z produktami wysokiej jakości, gdzie można kupić dosłownie wszystko. Czystość, Barek na basenie gdzie serwowane są pyszne milkshake m.in z "dragon fruit" - oczywiście to jest dodatkowo płatne ale warto.

Wady

Plaża jest delikatnie oddalona od hotelu, aczkolwiek to mi na przykład nie przeszkadzało. Po angielsku raczej ciężko się dogadać, już prędzej po rosyjsku lub niemiecku. Słabe animacje dla dzieci - w sumie monotonne przez trzy dni pod rząd leciały te same piosenki i pani prowadząca robiła z dziećmi ten sam prosty układ choreograficzny Słabe animacje na basenie - nie dość że chłopcy nie mieli wyglądu fitness, to troszkę brakowało im pomysłów na te zabawy i ćwiczenia na basenie.

Beata

Pobyt uważam za udany. Hotelu nie polecam dla ludzi którzy chcą się wybawić na disco lub animacjach , ponieważ większość animacji jest dla dzieci , dla dorosłych nudy , chwila jakiś pokazów , 22 koniec . Hotel położny w fajnym miejscu, blisko sklepy , niedaleko fajny bazar . Niestety hotel jak prawie każdy w pobliżu, jest blisko ruchliwej ulicy , my mieliśmy pokój od drugiej strony ,a i tak było słychać hałas z ulicy , więc pokoje z widokiem na morze min na ulice mogą prócz widoku być mniej komfortowe . Dojście do plaży najpierw tunelem pod ulicą , a później wzdłuż dosyć ruchliwej drogi około 400 metrów. Plaża bardzo ładna, piaszczysta i czysta , dużo wolnych leżaków , czysta lazurowa woda , prysznice , by można się opłukać po wyjściu z morza lub piachu . Podsumowując, fajny , czysty hotel z miłą, uśmiechniętą obsługa, ale bez rozrywek dla dorosłych. WiFi w głównym lobby za darmo , lecz słabe .

Zalety

Hotel bardzo czysty , cały czas obsługa biega , ze szczotkami , ściereczkami i nie zostawia nawet papierka na podłodze , pokoje sprzątane codziennie, wymieniane ręczniki i pościel , klimatyzacja sprawna , ładny przestronny pokój i duży balkon . Jedzenie różne, codziennie grill. Bar w lobby, bar przy basenie , bar w restauracji , bar w miejscu animacji oraz bar na plaży . W barach dostępna kawa , herbata, cola , fanta , oraz napoje owocowe , piwo , drinki , wino .

Wady

W barze na plaży bezpłatnie napoje , od 12 do 16 hamburgery . Piwo płatne 3 euro co nie było uwzględnione w opisie . Jeżeli chodzi o animacje to większość dla dzieci , codziennie to samo, dla dorosłych bardzo słabo , brak dyskoteki itp. basen mniejszy niż wydaje się na foto , zamoczyć się można ,ale popływać nie bardzo , ponieważ jest w nim mnóstwo dzieci mimo ,że dla dzieci miał być mniejszy basen

Jadąc na wakacje po wcześniejszych opiniach byliśmy troszkę zaniepokojeni ale hotel okazał się przyjemny i przyjazny:) Pokoje mogłyby być większe ale i tak w nich mało przebywaliśmy Obsługa hotelu bez zastrzeżeń, jedzenie wyśmienite, basen nieduży ale dzieciom się podobał, jedynie muzyka na basenie puszczana z głośników mogłaby być ciszej. Ten „kawałek „ do plaży był znośny, za to sama plaża rekompensowała te drogę Hotel oceniamy na dobra 4+ A turecka obsługę na 5+ Dziękujemy

Zalety

Przepyszne ciasta, super obsługa

Wady

Słabe WiFi

Roksana

Wróciliśmy z Arabelli i nie mamy miłych wspomnień z hotelu. Pokój na 6 piętrze, klimatyzacja która zaczyna działać po 6 godzinach to niestety nic miłego. Siedząc na balkonie klimatyzacja się wyłącza tym samym sposobem w pokoju robi się w 10 min upał. Brak klimatyzacji w całym hotelu. Posiłki które się powielają. Bardzo mały wybór jedzenia. Mały wybór alkoholi. Animacje na basenie każdego dnia te same. Zjeżdżalnie działające tylko w określonych godzinach. Nie wspomnę o leżakach ale to fakt nie świadczy o hotelu ale o ludziach. Wycieczek nie polecam brać bezpośrednio od rezydentów bo są droższe. No i niestety brak informacji na temat transferu powrotnego, nie byliśmy jedyni którzy musieli dzwonić do rezydentki która obiecywała że na recepcji będzie informacja.

Zalety

Codzienne sprzątanie. Obsługa bardzo miła. Ludzie tam pracujący starają się jak mogą.

Wady

Wyżej

Byliśmy 4 osobową rodziną. Hotel czysty. Codziennie Panie sprzątają. Jedyny problem jaki pojawił się to brak pokoju, który zamawialiśmy. Mimo interwencji pierwszą noc spędziliśmy w malutkim pokoiku, w którym nie było miejsca nawet na rozłożenie walizek. Nasz pokój miał być wolny rano ( przyjechaliśmy o 23). Rano okazało się, że pokoju nadal nie ma…będzie jutro. Dali nam w zamian dodatkowy pokój. Dopiero 3 dnia dostaliśmy pokój, rodzinny. Jeżeli chodzi o jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie. Blisko do morza. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu.

Zalety

Dość blisko do morza.

Wady

Brak pokoju, który zamawialiśmy. Wczesne godziny zamknięcia basenu. Długo czas oczekiwania na windę ( tylko 2 windy na 6 piętrowy budynek).

3.7
Aga

Okropnie najgorszy hotel proszę omijac szerkim likiem co jest w nim tylko suuper to lokalizacja I czyste pokoje a tak zenada na jedzenie Rosjanie I Niemcy to sie rzucaja chociaz nie ma w czym wybierac animacje dla doroslyvh beznadziejne .naprawde tyle co jezdzimy to jest najgorszy hotel .Nie polecam z czystym sercem

Zalety

Obsługa sprzatajaca suuper lokalizacja suuper

Wady

Masakra nie polecam

AGNIESZKA

Hotel położony w dobrym miejscu, blisko plaży, blisko do centrum miasteczka i fajnego bazaru. Do Alanya jest ok 30 km , można dojechać busem. Hotel czysty, obsługa bardzo miła i po,mocna, super animatorzy. Jedyny minus jak dla mnie to jedzenie, niestety niezbyt mi smakowało, było nijakie ,mimo to znalazłam coś dla siebie.

Zalety

Dobra lokalizacja, przemiły personel, czysto.

Wady

jedzenie mało przyprawione, sztuczne,

3.7

Jeżeli czytacie tą opinię i jesteście Polakami, to przestrzegam przed tym hotelem! Przez prawie dwa tygodnie czuliśmy się jak w jakimś piekle, wokół sami Rosjanie! Nie przepuścisz, bo po prostu nie ma miejsca - to wyzywają ciebie! Posiłki- pierwszy raz widziałam żeby ktoś tak się pchał i zabierał przed nosem posiłki, głośni, chodzący jakby wszystko im się tam należało a obsługa latała wokół nich jakby byli Panami świata! Są pewne normy i zakazy ale dla tych ludzi po prostu nie ma… Pan w recepcji z kolczykiem- radzę uważać i słuchać jak przekazuje informacje po angielsku, ponieważ udaje że wszystko rozumie a później zmienia wszystko, posiłki na jedno kopyto, cały czas to samo, animacje najgorsze do tej pory. Miejsce na leżaku-chyba oni nie śpią bo ręczniki od rana i pływają w basenie pomimo zakazów. Do plaży daleko i z wózkiem powodzenia po tych zjazdach

Zalety

Uśmiechnięta obsługa w dziale restauracyjnym, codziennie wysprzątane pokoje

Wady

Napisałam powyżej

3.1
Damian

Hotel ogólnie słaby jedzenie w miarę dobre bary bardzo słabe pokoje czyste bar na plaży fikcja animacje słabe i zaczynają się od godz 21.30 moje dzieci np. o tej godz. zmęczone wymeldowanie do godz 12 parę min po godz 12 pan prosi 10$

5.3

WITAM, byłam w czerwcu w tym hotelu ale nie do końca jestem zadowolona jedzenie dość monotonne, obsługa ok uśmiechnięci i bardzo mili ale panie sprzątające to nie do końca przykładają się do pracy ale coż. Wiem że nie pojade już wiecej do tego hotelu

Pobyt - Maj 2024

Hotel czysty, obsługa miła, pomocna i uśmiechnięta. Na basenie hotelowym odkrytym bardzo głośne animacje i muzyka (głównie w języku rosyjskim), rozstawione po rogach 4 głośniki i nie da się uniknąć basów i krzyków animatorów. Na scenie od godziny 21 mini disco dla dzieci i codziennie te same „baby sharki”, aż śni mi się to po nocach. We wszystkich hotelach są animacje, ale tylko Arabella jest słyszalna z kilku ulic obok, to chyba najbardziej imprezowy hotel w całej miejscowości. Pomiędzy hotelem a plażą jest droga, którą całą dobę kursują autokary i ciężarówki minimum 100/h i jest duży hałas. Przez pierwszą noc prawie nie spaliśmy. Jedzenie w restauracji urozmaicone, jednak większość potraw ma cynamon, miętę albo inną lokalną przyprawę, co nam się przesyciło po kilku dniach i jedliśmy głównie mozzarellę, świetne placuszki drożdżowe, owoce i warzywa. Duży wybór deserów, ale tradycyjnie jak to w Turcji bardzo słodkich. Alkohole w hotelu lokalne, czyli słabe procentowo, jak nasze radlery, tylko bardzo słodkie. Nielimitowana woda w zafoliowanych kubeczkach, bardzo fajna opcja na wynos. Do plaży dosyć daleko, szczególnie w pełnym słońcu oraz trzeba przejść przez tunel. Na plaży bezpłatne leżaki, parasole i prysznic (ręczniki należy pobrać w hotelowym spa i można je wymieniać codziennie). Bar plażowy czynny 10-18, a przekąski (hamburgery i pani robi metodą tradycyjną na podłodze przepyszne naleśniki ze szpinakiem i serem). Obsługa kilka razy dziennie zmiata leżaki z piasku i wypróżnia kosze spomiędzy leżaków). 80% gości hotelowych, to Rosjanki z dziećmi (nieliczni mężczyźni), którzy zachowują się głośno, są niekulturalni, wpychają się w kolejki, są bojowo nastawieni do Polaków (to najdelikatniejsze słowa jakie znajduję). W środy w Avsallar jest bazar odzieżowy (2 ulice) i spożywczy, gdzie polecam się przejść. Owoce dostępne w Polsce nie dorównują nawet w połowie smakowi ich odpowiedników w Turcji. Za żywność się płaci w lirach, a za ubrania można dodatkowo w Euro lub Dolarach. Ceny ubrań na bazarze wysokie, polecam robić zakupy w sklepach całorocznych, a najlepiej w Waikiki, które cieszy się dużą popularnością.

Zalety

Czysto, miła obsługa, duże pokoje, sprawna klimatyzacja

Wady

Bardzo głośne animacje i muzyka, większość po rosyjsku

Jerzy

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel w pełni spełnił moje wymagania, pokój duży, wyposażony w potrzebne udogodnienia. Pokoje sprzątane codziennie. Plaża hotelowa znajduje się w odległości ok.450m. Posiłki urozmaicone,każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Obsługa hotelowa pomocna i przyjazna . Basen czysty a ilość leżaków dostateczną. Serwowane drinki bez większych zastrzeżeń.

Wady

Muzyka jest zbyt głośna, szczególnie wieczorem

Grażyna

Pobyt - Październik 2023

Pobyt uważam za udany , chociaż parę rzeczy przydałaby się do poprawy. Pokoje czyste , codziennie sprzątane... Obsługa hotelowa , jak również obsługa na jadalni , czyli kelnerzy bardzo mili , przyjaźni . Mam tylko zastrzeżenia co do jedzenia. Ogólnie nie jestem osobą narzekającą , dlatego czytając wcześniej opinie nie sugerowałam się wybierając. Jednak potwierdzam , jedzenie strasznie monotonne , dodatkowo jak się przyszło później to praktycznie nie było co jeść . Brak animacji , może dla dzieci ale to bardzo liche . Dla dorosłych może była raz , wieczór turecki , który był bardzo mizerny .

Zalety

Blisko do plaży , piękny ogród..Wygląd hotelu przykuł moją uwagę . Plus ,że na plaży jest bar, leżaki , parasole są w cenie....

Wady

Jedzenie, brak animacji

Arabella World