Bogate zaplecze rekreacyjno-sportowe: 4 korty tenisowe, tenis stołowy, centrum sportów wodnych na plaży.
Rozległy kompleks położony w ogrodzie.
Plaża odznaczona statusem Błękitnej Flagi.
Hotel położony bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży.
Bardzo dobry hotel, czysty, blisko do plaży. Dobre jedzenie w restauracjach.
Czysty, fajna plaża, dobre restauracje
Rezerwacje na posilki
Hotel wspaniały - zasłużone 5*. Bardzo duży kompleks hotelowy z różnorodnym typem zakwaterowania. Trzy baseny, teren hotelowy rozległy, czysty, zadbany z piękną wypielęgnowaną roślinnością. Plaża hotelowa bardzo długa, kamienista, więc należy rozważyć wzięcie butów do wody, leżaki zawsze dostępne, bezpłatne ręczniki plażowe, na terenie hotelu minimarket i butik. Mieszkaliśmy w dużym pokoju rodzinnym, składającym się z dwóch pomieszczeń na parterze z bezpośrednim wyjściem na taras (stolik, fotele, leżaki) i z widokiem na piękny ogród i jeden z pobliskich basenów. Wszędzie cisza i spokój, bez głośnej i hałaśliwej muzyki. Chyba, że komuś będą przeszkadzać cykady :). Pokój wyposażony z dbałością o szczegóły, na przykład suszarka na bieliznę na tarasie i maszyna przeciw komarom w pokoju (nawet nie używaliśmy, bo komary zdarzały się sporadycznie). Lodówka codziennie uzupełniana napojami, czajnik, sejf i telewizor z polskimi kanałami. Codziennie sprzątane i wymiana ręczników. Bogaty program animacji np. lekcja greckiego, wieczorne pokazy w amfiteatrze i muzyka na żywo na tarasie przy barze hotelowym. Bogata oferta spa. Kilka restauracji. Jedzenie przepyszne, zawsze świeże, różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Elegancko, napoje serwowane do stolika. Rezydent z Itaki pan Piotr nienachalny, rzeczowy i pomocny.
Piękny i zadbany resort, czystość w pokoju, łazience, w restauracji, w całym hotelu oraz na plaży, uprzejmość i pomocność personelu w całym obiekcie, przepyszne jedzenie, położenie blisko Rethymno.
Czytając wcześniejsze opinie wiedzieliśmy, że łazienka „wymaga odświeżenia”. Zatem jeżeli komuś przeszkadza zasłona prysznicowa przy wannie i starszy typ suszarki do włosów (wow, mimo upływu lat nadał sprawnie działa😊) to powinien rozważyć decyzję, co do pobytu w tym hotelu.
Z uwagi na lokalizację naszego pokoju zupełnie nie odpoczęliśmy , a to było naszym głównym celem . Dziwne, że recepcja przydzielając nam pokój nie uwzględniła naszego starszego wieku , chciaż kupując wycieczkę zastrzegliśmy z mężem , że prosimy o spokojne miejsce . Znamy ten hotel , bo byliśmy w mim w 2017 i wtedy mieliśmy spokojną lokalizacj? . Taką właśnie otrzymali młodzi turyści z Polski ( płacili dużo niższą cenę ) Mamy odczucie , że jako stali klienci wakacji zostaliśmy naciągnięci .
Czystość i bardzo miły personel . Dobry , duży basen. Wspaniałe posiłki
Głośna muzyka i hałasy kawiarni do późnych godzin nocnych ( a nawet porannych ) . Mieszkaliśmy w budynku głównym nad tarasem kawiarni , więc było to bardzo uciążliwe
W hotelu spędziliśmy tydzień w opcji all inclusive premium, wyjechaliśmy z biurem Grecos. HOTEL zaskoczył nas od samego przyjazdu na powitanie sok pomarańczowy, walizki dostarczone do pokoju, obsługa bardzo uprzejma, dobra komunikacja w języku angielskim, teren tak duży, że dostajemy mapkę na start aby się nie zgubić ;) zamiast opaski na rękę jak zwykle hotel wydaje nam kartę z opcją all którą należy pokazać przy zamawianiu alkoholi. Przy wyjeździe zostaje pobrana opłata klimatyczna. Niedaleko hotelu jest przystanek skąd odjeżdżają autobusy do Rethymno i Chani, można wybrać się na własną rękę. Bilet eu 1,30 można kupić w sklepie na terenie hotelu oraz w każdym sklepie poza hotelem, rozkład jazdy w recepcji. Zwiedzając Rethymno nalezy pamiętać , że ostatni autobus powrotny jest o godz.23. Koszt taxi to hotel-Rethymno to 13 euro. Obiekt w stylu wioski hotelowej, ponad 500 pokoi w budynku głównym reszta to bungalowy, teren to zadbane ogrody i mnóstwo udogodnień oraz atrakcji: - restauracja główna z pysznym, wykwintnym i elegancko podanym jedzeniem, każdy znajdzie coś dla siebie, ogromny wybór. Do śniadania szampan, codziennie świeże naleśniczki i inne specjały, ogromny wybór słodyczy, owoców, zróżnicowane obiady i kolacje , do kolacji obowiązuje strój formalny czyli długie spodnie dla panów-bardzo przestrzegane! - bar w lobby z wyszukanymi , pysznymi drinkami, do drinków serwowane przekąski, barmani przesympatyczni - cafeteria miejsce gdzie można napić się pysznej kawy (właśnie tam polecam frappe z lodami) oraz zjeść lody, coś słodkiego, między głównym posiłkami są tam serwowane przekąski - restauracja przy basenie można jeść tam posiłki zamiast w głównej restauracji, od 16-18 jest tam serwowana pizza, odbywają się tam wieczory tematyczne typu: kretańskie specjały, greckie specjały, wieczór włoski, azjatycki itp. (raz na pobyt można tam zarezerwować kolację w formie bufetu, zapisać się można przy restauracji głównej ) tematyczne jedzenie, świetna obsługa, muzyka na żywo ,klimatycznie, romantycznie koniecznie musicie spróbować! - jest też gracka tawerna, najspokojniejsze miejsce gdzie można napić się kawy, drinka, zapalić sziszę :) - NA TERENIE OBIEKTU jest też kapliczka, sklep z pamiątkami, sklep z odzieżą, stoły do ping ponga, szkółka nurkowania, basen kryty, 3 baseny na zewnetrzne, masaże, siłownia, korty tenisowe, przedszkole dla dzieci, odbywają się też zajęcia typu joga, pilates, aerobik, strzelanie z łuku, lekcje gotowania, degustacja win, oraz wieczorne animacje na poziomie. POKOJE zróżnicowane pod względem standardu, widzieliśmy aż 3, przekrój od bardzo podstawowych wręcz nieciekawych przez średnie po wysoki standard z bajkowym widokiem na morze, łazienki troche małe ale wystarczające, raczej z wanną niż prysznicami, bardzo czysto, ręczniki wymieniane codziennie, w opcji all jest tez mini bar w pokoju uzupełniany codziennie. PLAŻA piaszczysto żwirkowa, miejscami kamienie, zejście do morza łagodne, żwirowe, woda dość ciepła, dno miejscami kamieniste. Jest pewna strefa w morzu gdzie dno jest bez większych kamieni, jednakże zalecałabym buty do wody. Na plaży jest również bar pod żaglem gdzie można wypić na miejscu lub zabrać na leżak drinka, kawę, lody itd. Odległość od plaży zależy od miejsca gdzie mamy pokój, w pokojach ręczniki plażowe które można wymieniać w punkcie przy plaży. Plaża jest podzielona na 3 strefy: obok baru są płatne, klimatyczne namioty, nastepna sekcja to drewniane leżaki z miękkimi materacami i obsługa przynoszącą drinki-również płatne, oraz niebieskie, zwykłe leżaki które wraz z parasolkami są bezpłatne, leżaki są zarówno po lewej jak i po prawej stronie do hotelu, jest ich dużo, nigdy nie brakowało miejsca. Wakacje w tym hotelu ze względu na standard, obsługę, pyszne jedzenie, duży wybór alkoholi, przepiękne wnętrza, klimat jaki tworzą ludzie którzy tam pracują, oraz urozmaicone atrakcje oraz ich szeroki wybór polecam nawet najbardziej wymagającym klientom.
- piękny, elegancki hotel, bardzo dobrze zarządzany i utrzymany - bardzo blisko plaży - pyszne jedzenie - najlepsza i najbardziej opłacalna forma wyżywienia to tylko all inclusive, nie polecam innych ze względu na wysokie ceny w hotelu - dobra lokalizacja do wycieczek fakultatywnych - przystanek autobusowy nieopodal hotelu dla zwiedzających na własną rękę
jesteśmy z mężem bardzo wymagający, rzadko się zdarza żebyśmy nie mieli jakiegoś \"ale\" jednak po raz pierwszy hotel spełnił, a nawet przewyższył nasze oczekiwania a dodam że wyjeżdżamy na wakacje all inclusive co roku i trochę hoteli już zwiedziliśmy
Naciągane 5* . Dzika plaża z trudnym wejściem do wody poza małym odcinkami pomiędzy szpetnymi betonowymi falochronami czego nie widać na zdięciach. Hotel mógłby poprawić plażę i nawieść trochę piasku. Dodatkowo płatne leżaki 19e exclusive takie same przy basenie bezpłatne, oczywiście są też bezpłatne leżaki na plaży. Bardzo smaczne jedzenie, obsługa bardzo miła poza polską rezydentką. Animacje dobre, show beznadziejny, muzyka na żywo dla ludzi starszych. Pokój po remoncie z widokiem na morze dobry, mała łazienka, wygodne łóżka, czstość w pokoju jak i w całym obiekcie dobra. Ceny w hotelu dosyć wysokie około 9e za drinka, cocola 3.80e.
Bardzo dobre jedzenie
Brzydka plaża z betonowymi falochonami
Duży rozległy zielony teren, bardzo dobre jedzenie . Dużo atrakcji dla dzieci . Bardzo pomocna obsługa.Piękna plaża
Piękny zielony teren
Jak na tej klasy hotel niektóre elementy infrastruktury potrzebują remontu
Zajmowałem pokój w bungalowie, miał być widok na morze od frontu, był z boku. Szkoda było nerwów na reklamacje u operatora. Recepcja hotelu nie przyjęła reklamacji, za widok od frontu na morze kazali sobie dopłacać. Na nic wyjaśnienia, że ja już dopłaciłem za to w Polsce. Taki zgrzyt na początku. Później już było tylko lepiej, w sumie pobyt bardzo udany. Polecam hotel szukającym wypoczynku w spokoju i dobrych warunkach.
Skorzystałam z opcji last minute za 2820 zł od osoby na tydzień i zostaliśmy w trzy osoby zakwaterowani w bungalowie z widokiem na morze, dwa kroki od plaży, w cudownym ogrodzie. Pełna satysfakcja i żal, że tydzień tak szybko przeminął. Szczerze polecam!
Hotel położony w przepięknym ogrodzie, w stylu wioski z kościółkiem na placyku i platanem pośtodku. Wijące się uliczki, a przy nich grecka kawiarenka, tawerna, klubik dla dzieci oddalony od wypoczywających dorosłych. Plaża hotelowa 20 m od hotelu, piaszczysta i bardzo szeroka, nigdy nie brakowało leżaków. Świetne baseny, zwłaszcza największy w ogrodzie, można wypoczywać pod drzewami dającymi chłód i cień. Mam wrażliwą, alergiczną skórę, ale tutaj mogłam się kąpać w basenie i morzu do woli, to zasługa czystej wody. Jedzenie przepyszne, urozmaicine, wręcz wyszukane i wykwintne. Restauracja z super serwisem, obrusy białe do każdego posiłku, kelnerzy w koszulach z muchami. Śniadanie z szampanem, prawdziwym cappuccino, sokiem ze świeżo wyciskanych pomarańczy, obiad i kolacja ze świetnym winem, raki. Moc owoców: ananasy, arbuzy, melony, truskawki, czereśnie, śliwki, ufo, brzoskwinie, kiwi, gruszki, jabłka, pomarańcze, grapefruity. Ciasta, baklawy w wielu rodzajach, gofry, pączusie świeżo smażone, naleśniczki, racuszki. Były kolacje z suchi, krewetkami, mulami, moc ryb i owoców morza, a wszystko pięknie podane. Jestem zachwycona, uważam że hotel nie miał wad. Woda w morzu była ciepła, w basenach podobnie. Wieczorami codziennie muzyka na żywo, show na dobrym poziomie, potem muzyka taneczna, kto ma partnera, ten się wytańczy. Animatorzy też proszą do tańca !
Hotel nie ma wad!
Bardzo duży obiekt z pięknym ogrodem nad czystym morzem przy brudnej plaży żwirkowo-kamienno -piaszczystej (polecam obuwie ochronne). Pokoje w budynku głównym zróżnicowane - te gorsze chyba bez remontu dla polaków. Nam przydzielono pokój w pobliżu zlokalizowanych na zewnątrz urządzeń klimatyzujących - koszmar.Mimo zamkniętych drzwi balkonowych szum i hałas 24 h . Po interwencji w recepcji otrzymaliśmy inny lepszy pokój tym razem cichszy, po remoncie ale nie idealny. Jedna ze ścian pokoju była ścianą zew, budynku i nosiła ślady przenikania wody do środka. Windy też nie pierwszej młodości i zdecydowanie za wolne i za małe jak na tak dużą ilość gości. Sala główna bardzo ładna z doskonałą i miłą obsługą. Posiłki bogate jedynie śniadania monotonne. Klimatyzacja ciężka do ustawienia optymalnej temperatury. Pokój dobrze wyposażony regularnie sprzątany ale pajęczyny na suficie serwis sprzątający nie dostrzega. Basen wew. nie ogrzewany i przez to nie wykorzystywany. Siłownia porażka i kompromitacja dla tej klasy obiektu. Jedna sucha sauna wymagająca też remontu. Plaża mimo że podobno hotelowa nie była regularnie sprzątana . Przy hotelu przystanek komunikacji autobusowej do Rethymnonu ( warto pojechać) . Bilety do nabycia tylko w hotelowym mini markecie. Kierowcy biletów w autobusach nie sprzedają i jeżdżą jak chcą. Mimo wszystko warto pojechać i odpocząć tym miejscu. Pozdrawiam wszystkich. Krzysztof
Duży hotel położony pomiędzy drogą główną a plażą z pięknym ogrodem
Plażą brudna nie sprzątana, basen wew. nie podgrzewany , siłownia - kompromitacja.
Wybraliśmy się z dziewczyną na tygodniowy wyjazd wlasnie do tego hotelu. Pokoje były na naprawdę wysokim poziomie, nie spotkaliśmy się z sytuacją, że wróciliśmy do pokoju i nie był posprzątany. Jeżeli chodzi o posiłki to bylismy szczerze zaskoczeni. Śniadania nie różniły się znacząco każdego dnia, natomiast obiady i kolacje były codziennie inne, szeroki wybór mięs przyrządzonych w najróżniejsze sposoby, zupy, sałatki, lokalne specjały. Było z czego wybierać. Hotelowi niczego nie brakowało. Trzy baseny na świeżym powietrzu (każdy zadbany, z ratownikiem), bar do dyspozycji przy największym basenie, SPA w postaci basenu krytego, sauny, masaży itp. Plaża zaraz przy hotelu, leżaki do dyspozycji, Beach Bar. Oprócz leżenia i opalania się można rownież pograć w tenisa stołowego, tenisa ziemnego, siatkówkę, piłkę nożną czy pójść na aerobik w basenie. Obsługa była przemiła, wszystko starali się dopiąć na ostatni guzik, pomóc czy podejść, zapytać co u nas i czy mogą jakoś pomóc.
-dogodne położenie hotelu (autobus zza bramy hotelu odjeżdża co kilkanaście minut do centrum miasta) -duże, zawsze posprzątane pokoje o bardzo wysokim standardzie -ogromny wybór dań spośród bufetu -przemiła obsługa hotelu -plaża przy samym hotelu
-słabe Wi-Fi (działa w lobby, barach, na basenach, gorzej w pokojach) -lekko kamienista plaża
Godny polecenia . ...
Położenie , restauracje i jej personel. Wiele atrakcji , Na rozległym terenie . Duży teren wydzielony dla dzieci . Nienachalne animacje,
Nie wszystkie budynki hotelu dobrze położone . uwaga na pokoje serii 800--->
Hotel bardzo ładnie położony, duży teren, zadbana roślinność. Polecam pokój w bungalowie - większa prywatność, pokój jest przestronny. Bardzo dobre jedzenie, duży wybór, posiłki są urozmaicone, bardzo ładna restauracja - zwłaszcza część położona na zewnątrz. Wysokie ceny w tawernach i sklepie hotelowym.
Bardzo dobre, urozmaicone posiłki, darmowe leżaki na plaży, przestronne pokoje (bungalow).
Zniszczone parasole i leżaki na plaży
Bungalow zapewnia lepszy komfort wypoczynku niż budynek główny i ta część ma mniej zatłoczoną plażę, plaża żwirowo- kamienista, W niektórych miejscach, blisko brzegu, betonowe płyty na dnie, Parasole okres świetności mają za sobą:),miłe gadżety na powitanie:wino, słodycze, torba plażowa .Do zwiedzania najlepiej wynająć auto. Naprzeciwko hotelu sklep z cenami korzystniejszymi niż hotelowe.
bardzo dobra kuchnia, różnorodność posiłków, czystość, ogólnodostępne, darmowe wi-fi, leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne i łatwo dostępne
wieczorne animacje w sumie tylko dla gości tawerny umówionych na kolację(reszta \\\"miejsca stojące\\\" z boku), zbyt mocno rzucające się w oczy faworyzowanie Rosjan co momentami aż wzbudza niesmak
Właśnie wróciliśmy z tego Hotelu i uczucia mamy mieszane...Hotel zdecydowanie jak dla nas zbyt duży Człowiek początkowo czuje się w nim jak w Molochu ale trzeba przyznać Bardzo dobrze prosperującym Molochu , Obsługa Bardzo miła i Super zorganizowana Jedzenie Rewelacja Byliśmy w wielu hotelach i tu zdecydowanie jedzenie było najlepsze , Hotel przy plaży ale jest ona raczej żwirkowa niż piaszczysta , Animacje :( Animacji można powiedzieć że nie ma Hotel nie zapewnia żadnych atrakcji, wieczorem praktycznie nie ma co ze sobą zrobić aż z żalem patrzyliśmy na hotel po przeciwnej stronie Orion z którego codziennie dobiegała inna muzyka W okolicy niestety tez nie ma fajnych tawern Trzeba jechać do Retymno taxi 10 euro i tam się dużo dzieje, Piękne Miasteczko. Na plus dla hotelu są leżaki bezpłatne i ręczniki na plażę i sporty wodne na plaży ale dodatkowo płatne skuter 40 euro 15 minut , parasailing 70 euro za dwie osoby Rewelacja! Zdecydowanie polecam wziąść pokój z widokiem na morze niewielka dopłata a wrażenia cały pobyt nieocenione Podsumowując czy hotel Polecam dla osób szukający ciszy i urokliwych miejsc Nie Dla osób szukających Odrobiny luksusu na wakacjach (szampan podają do śniadania:) i długiej plaży Tak
Pyszne jedzenie, Hotel położony na plaży, w cenę wliczone leżaki , ręczniki Dostępność sportów wodnych (ale dodatkowa płatnych)
Wielki już raczej stary Hotel Moloch , Zdecydowane faworyzowanie Rosjan których jest w hotelu najwięcej Drinki i napoje w samym hotelu Bardzo drogie , piwo 4,8 euro
We spent gerat time at Aquila Rithymna Resort in September 2014. Befor we booked our holidays we had read opinions on some common websites like booking.co and holiday check - all were very good especially regarding food - and we agree with those 100%. The food was prefect, always fresh, great choice and whats important trays with dishes were never empty. All the staff is very kind and helpful, the beach is nearby. It is not 5star in UE standard but really good for ist price. I can really recomend staying in Rithymna.
Fantastic choice and quality of food, location of resort, pubs, shops nearby. Ganeraly resort makes very good impresssion at arrival and there is rather no option for the guest to be dissapointed (considering the price).
Furnitures on balconys and on the beach need maintenance.
Radzę kupić opcję all inclusive: Swietne drinki alkoholowe i bezalkoholowe ominą Was lub będzie trzeba chodzić z portfelem i płacić po kilka euro. W dodatu ku przy all cały dzień po przyjeżdzie i do odjazdu autokaru macie wszystko do dyspozycji. Rzeczywiście do kolacji strój formalny- widziałam ubieranie gościa w szortach w jakieś szaty przed wejściem do jadalni. Restauracje a la carte eleganckie. Brak mi słów by opisać uroki kuchni. Mnóstwo par z niemowlętami. Sporo starszych ludzi z zachodniej Europy. Rosjanie w miarę kulturalni(!). Bardzo dobra obsługa biura Grecos.
same zalety
nie zauważyłam
Za Nami 2-tygodniowe fantastyczne wakacje na Krecie! Od pierwszych chwil kompleksowa obsługa przez rezydentów Grecos!Hotel położony dokładnie pośrodku Krety, co umożliwiło Nam zwiedzenie 3 z 4 dystryktów. Polecamy wynajęcie auta na miejscu-niesamowite, wręcz bajkowe miejsca do zobaczenia - Elafonisi, Gramvousa i Balos, Rethymno, jezioro Kournas, gdzie aż roi się od żółwi, no i oczywiście Santorini i wiele innych pięknych miejsc! Sam Hotel zapierał dech w piersiach! Mnóstwo basenów, piękna, duża, prywatna plaża. Hotel o olbrzymiej powierzchni z pięknymi ogrodami i miejscami do spacerów. Jeden z większych hoteli w okolicy, dzięki czemu ciężko było wpaść na stękających i narzekających na wszystko Polaczków ;) Hotel bardzo czysty, podobnie pokój. Mieszkaliśmy w głównym budynku - pokoje odnowione przed sezonem 2014, codziennie sprzątane! Zero robactwa, zero komarów (a zwracamy na to szczególną uwagę!). Warto dopłacić do widoku na morze, tym bardziej, że od hotelu do morza jest raptem kilkanaście metrów! Pobudka przez szum fal - bezcenna! Hotel zapewnia każdą możliwą rozrywkę - sporty wodne, masaże, mnóstwo animacji (min. 3 razy dziennie podchodziła do nas uśmiechnięta rezydentka z propozycją fantastycznych atrakcji!). Codziennie atrakcje, koncerty wieczorne, występy artystów, muzyka na żywo! No i jedzenie - wspaniałe, różnorodne, od wyboru do koloru! Obsługa w hotelu przemiła-pomimo, iż hotel olbrzymi. Kelnerzy w restauracji cudowni i zawsze uśmiechnięci. Polecamy to miejsce - warte każdych pieniędzy! My na pewno tam wrócimy!
Hotel bardzo ładny, na rozległym terenie, piękny ogród. Pokoje czyste i wyremontowane, na podłodze płytki, tylko łazienki trochę z minionej epoki ale czyste. Opcja premium all inclusive bardzo dobra- wczesne śniadanie już od godz. 5 w kafeterii , później od 8 śniadanie w restauracji, od 10-18 lody i przekąski, alkohole w barach od 10 do 1.00( JW, Absolut, Tequila, rum, itp. niektóre drinki w cenie) kolacja od 18.30 w restauracji , w tawernie od 19.30 wieczory tematyczne: grecki, włoski, brazylijski, itp. -raz na tydzień w cenie. Na wycieczki przygotowują lunch box. Obsługa bardzo miła, przyjazna,jakby Cię znali od lat. W restauracji kelnerzy zaprowadzają gości do stolików. W barach i kafeterii bardzo sympatyczni ludzie, pytają o samopoczucie, ciągle się uśmiechają. Duży wybór jedzenia, owoców, napoi- do śniadania sok wyciskany z pomarańczy. Plaża bardzo ładna, żwirkowata, dużo leżaków, część leżaków w strefie exclusiv beach- płatna 15 euro za komplet. Wejście do wody trochę kamieniste i od razu jest głęboko. Basen ładny, dosyć duży ale mało przy nim leżaków, więcej leżaków obok na trawie. Animacje wieczorne dosyć fajne, ale nie ma takiego miejsca na dyskotekę czy tańce, odbywa się to na małym balkoniku przy lobby barze. Dla młodzieży może być trochę nudno. Ogólnie hotel oceniam bardzo dobrze i polecam.
hotel fajny poza pokojami , które są bardzo małe i stare nie odnowione !!!!!!!!!!!!
położenie i kuchnia super
małe i nie odnowione pokoje
hotel położony w spokojnej okolicy ... ładny i czysty.... z miłai profesjonalną obsługą , bardzo ładna plaza...ładne zadbane baseny....bardzo blisko hotelu znajdują się sklepy i restauracje .ooło 8km od misteczka Rethymno./.małe ładne miasteczo z portem/.dojazd autobusem miejskim za 1.20 EUR...co 20 min odjazd..przystanek pod hotelem ..ogólnie ......POLECAM!