Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Piękne miejsce, widok. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jedzenie różnorodne bardzo dobre.
Blisko plaży, strefa fitness i spa. Blisko do pięknej starówki. Zapewniona obsługa na plaży.
Wolno działające windy
Codziennie te same jedzenie na śniadanie, Małe baseniki i jeden umieszczony tuż przy jadalni, na drinki trzeba czekać bardzo długo i często miałem wrażenie jakby nie chcieli przychodzić a po podejściu na bar każą czekać na miejscu, windy zacinają się dosyć często także nie polecam jeździć:) , obiekt także udostępnia zdjęcia siłowni ale proszę się nie łudzić osprzętowanie do ćwiczeń wolnym ciężarem jest bardzo małe jak dla kobiety albo na rozgrzewkę nie wspomnę już o tym braku ławeczki i sztangi
-Miła obsługa w recepcji -Dosyć przyjemny pokój -Ciapy i szlafroki
-Mały wybór jedzenia -Powolna obsługa w restauracji -Sprzątaczki -Windy -Baseny
Jedzenie monotonne. Wrecz wszystko podsypywane proszkiem do pieczenia. Napoje do kolacji platne, 20 euro bardziej sie oplaca na miescie zjesc dobra kolacje z napojami za 50
Czystosc i wyglad pokoju jest to jedyne co bylo w porzadku za ta cene
Maly basen, nie bylo atrakcji a te co mialybyc fitnes sie nie odbywaly. Czarter 3 godzinny na lotnisko masakra-:)
Hotel bardzo dobry. Położenie praktycznie w centrum, blisko do pięknego starego miasta. Hotel bardzo czyściutki sprzątana E codziennie wymieniany ręczniki nawet wieczorem zapytanie czy konieczna jest wymiana ręcznika lub dodatkowa woda w butelce szklanej. Pokoje bardzo dobrze wyciszone nie słychać ani z korytarza ani za ściany sąsiadów.j Jedzonko przepyszne. Obsługa Bardzo miła i dyskretna. Generalnie byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu.
Komfort w pokojach hotelowych, wyżywienie, położenie hotelu.
Nie zauważyłam. Wszystko ok
Pobyt bardzo udany. Hotel naprawdę świetny. Obsługa w pełnym zakresie uczynna, miła . Jedzonko przepyszne. Hotel ma świetne położenie bliska odległość do pięknego starego miasta z knajpkami, sklepami, tawernami. Pokoje hotelowe bardzo wyciszone. Jeszcze nie spotkaliśmy się do tej pory z całodobową obsługą w apartamentach. Sprzątanie perfekcyjne codziennie a wieczorem zapytanie czy nie potrzeba wody lub wymiany ręczników. Bardzo miły gest na zakończenie pobytu upominek:) Jedyną wadą są niezbyt funkcjonalne meble w pokoju. Niby są ale nie bardzo da sie z nich skorzystać. Za to szafa w przedpokoju obszerna z dużą ilością wieszaków. Łazienka ładna i czyściutka po remoncie. Polecam ten hotel z czystym sumieniem.
Położenie hotelu. Dyskretna i miła obsługa. Czystość.
Niezbyt funkcjonalne meble w pokojach.
Pokój bardzo ładny, duży. Duży taras, dwa balkony.
Bardzo dobra obsługa .
Tłok na śniadaniach po godz. 9.
Hotel można polecić każdemu , kto chce spędzić urlop w przyjaznej atmosferze , w dobrych warunkach i z doskonałym jedzeniem. Trzykrotne koncerty piosenkarzy w czasie naszego tygodniowego pobytu . Widać na każdym kroku starania o jakość obsługi . Również bliskość pięknego starego miasta jest wielką zaletą położenia hotelu.
Położenie blisko morza i pięknej plaży , bezpłatne leżaki,bardzo przyjazna i sympatyczna obsługa, b.dobre jedzenie ,dobrze działające wi-fi , bezpłatny sejf i mini bar (przy opcji all inclusive)
Standardowe pokoje mają jakość 3*(hotel 5*) ,ale są b.czyste , codziennie sprzątane.Mankament pokoju-brak w szafach półek na ubrania.
Jedyny 5* hotel w centrum Rethymno, blisko starego miasta. Pokoje superior o lepszym standardzie. Polecany dla wymagających klientów i osób dorosłych.
plaża, wi-fi free, serwis plażowy bezpłatny, obsługa
Byłem w tym hotelu trzy dni. Weekendowy spontaniczny wypad do Grecji. Uderza od razu życzliwość obsługi. Zawsze szukają alternatywy dla czegoś, czego nie mogą zrobić. Hotel stoi przy dużej głośnej ulicy, ale pokoje są bardzo dobrze wyizolowane, dlatego nie martwcie się o stręczące was hałasy. Śniadania i kolacje je się blisko basenu na świeżym powietrzu. Daję to miłą i romantyczną atmosferę.
To co mi obiecano w biurze miało swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. Personel stara się zrobić wszystko o co tylko się go poprosi. Przy tym nie zapomina o uśmiechu na twarzy. Jedzenie rewelacyjne. Wierzcie mi że 99% z was po pobycie tutaj stwierdzi tak samo. Tak bogate śniadania widziałem tylko raz i to na Kubie. Nad dwoma basenami nigdy nie było zbyt wielu osób. Tym bardziej że plaża jest.... 20 metrów od hotelu. Każdy element w pokoju był najwyższego standardu. Hotel szczerze polecam.
Nie polecam rodzinom z dziećmi. Nie ma dla nich żadnych atrakcji.
Dwa kroki od plazy i 5 minut spaceru od centrum miasta a w najblizszym sasiedztwie kanajpki, restauracje, wypozyczalnie samochodow. Spedzilem tam z rodzina wspaniale wakacje w 2006 roku.
Jedyna niedogodnosc to niemieccy turysci spiewajacy na rozmaitych eventach do pozna a rano kladacy reczniki na lezakach na plazy w celu ich rezerwacji ( a lezakow zawsze bylo wiecej niz chetnych ;)