Hotel pokoje vilege są niezbyt zadbane. Jeśli chodzi o czystosc łazienki to jest dramat! Grzyb czarny na kafelkach. Zgłoszone rezydentce z Itaki, żeby posprzątali. Przez 8 dni nikt nic nie zrobił. Pokój bardzo zimny bez włączania klimy. Pokojówka wymieniała tylko ręczniki jak się jej chciało i napoje były dokładane codziennie. Poza tym zero sprzątania, a na koniec jeszcze bezczelnie przyszła po napiwek za nic nierobienie. Jedzenie standardowe, tyle że owoców morza nigdy nie było. Obłożenie jak na koniec sezonu było tak duże jak w sezonie. Ciężko znaleźć było miejsce do siedzenia i trzeba było sobie szukać nakryć i sztucćców. Wiecznie brak filiżanek do kawy, herbaty i łyżeczek. Nie było czym jeść deserów. Fakt było dużo atrakcji w tym hotelu. Plaza piaszczysta, ale nie sprzątana. Rezydentka z i ITAKI była raz w hotelu, żeby sprzedać wycieczki i tyle ją było widać. Wszystkie sprawy załatwiane przez telefon i SMS i nie zawsze nawet chciało im się odpisać. Dramat! Było to niemiłe doświadczenie. Do tego hotelu napewno bym nie wróciła i nie polecam
Plaża hotelowa Występy Dobre lody i drinki
Brudne pokoje Lodowata woda w basenach, Pleśń i kurz, Brak w restauracji miejsc do jedzenia Brak kubków i sztućców Bardzo drogi sklep hotelowy.
Pobyt w tym hotelu to tragedia nikomu nie polecam tam na odpoczynku jedzenie to dno totalne pokoje brudne brak obsługi aby posprzątać klimatyzacja dmucha ale ciepłym powietrzem jedyne co fajne to teren na zewnatrz.
Jedzenie dno pokoje pod względem czystości i zadbania technicznego odbiega od wszystkich kryteri
Hotel położony na rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży bardzo zadbany teren. Przepiękna roślinność, możliwość spacerowania po terenie hotelu. Na terenie znajduje się strefa 16+ z basenem duży plus za to.
Rozległy teren pięknie utrzymany.
Wadą hotelu jest restauracja, niewystarczająca ilość miejsc dla gości, jedzenie jedno z najgorszych jakie spotkałem w hotelach w Turcji. Obsługa nie nadąża ze sprzątnięciem stolików oraz z uzupełnianiem potraw co chwilę czegoś brakowało i długo.czekaliśmy na uzupełnienie. Ponadto w pokoju śmierdziało stęchlizną, gdyż domki znajdują się w lesie. Nie było animacji dla dzieci.
Hotel na pierwszy rzut oka niezły i to by było na tyle pokoje brudne klimatyzacja nie chłodzi , jedzenie nie zachęca żeby co kolejek tam zjeść. Obsługa hotelu tragedia żeby się o cokolwiek doprosić
Położenie hotelu i plaża
Klimatyzacja obsługa jedzenie
Hotel taki sobie, na pewno nie 5 gwiazdek, ponieważ wymaga remontu. Obsluga nie mówi po angielsku, jedzenie w miarę ok. Nic specjalnego ale też nie był najgorszy.
Fajne baseny
Czystość, bardzo ciemno w pokojach, słabe oświetlenie. W nocy i z rana bardzo głośno, obsługa chodzi z metalowymi wózkami i robią ogromny hałas z samego rana i późno w nocy.
My mieliśmy super, nie było na co narzekać. Choć parę osób z Polski narzekało na pokoje
Bliskość plaży i różnorodna rozrywka
Hotel 3/10 pokoje bardzo słabe , klimatyzacja nie dawała rady . Po wezwaniu serwisu powiedzieli że tak ma być , jedzenie kiepskie
Baseny
Wszystko było ok. Dobre jedzenie. Super obsługa. Ciekawe atrakcje. Polecam
Dzień dobry. Dodaje opinie będąc na miejscu. Hotel bardzo pozytywny, jest czysto i zielono, czyste plaże, jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo pozytywnie nastawiona do gości. Fajne baseny i dużo atrakcji. Jedno do czego się przyczepie i bardzo nam się to nie podobało, palenie papierosów, na terenie restauracji przy stolikach palacze nie liczą się z ludźmi którym smród papierosów przeszkadza. Na terenie basenu i plaży brak wyznaczonych miejsc dla palaczy, każdy pali papierosy gdzie mu się podoba nie licząc z innymi, szkoda, że obsługa i hotel pozwala na takie zachowanie. Co do reszty nie mamy uwag. Miło by było zmienić to i zorganizować miejsca dla palących papierosy i zakazać tego w ogólnych miejscach, tym bardziej tam gdzie się je posiłki. Pozdrawiam Arek i Ewa Polska. (...)
Czysto i zielono.
Palenie papierosów na terenie restauracji i basenów bez miejsc wyznaczonych dla osób palących, smród papierosów przeszkadzał podczas odpoczynku lub w trakcie jedzenia posiłków. Mała ilość polskich programów w telewizji tylko 2.
Super hotel. Dużo zieleni pełen relaks. Serdecznie polecam
Bardzo dużo jedzenia
Hotel zadbany , przestronne pokoje , piękny teren w okół hotelu , różnorodność basenów .
Duży pięknie zagospodarowany teren , bardzo dobre jedzenie , różnorodne wieczorne animacje
Zanim zdążyłam wziąć klucz do sejfu ( następnego dnia po przyjeździe ) zostały mi ukradzione z portfela pieniądze . Uwaga obsługa hotelu nie do końca uczciwa .
Jak dla nas , wspaniałe miejsce dla rodzin, jedzenie full wypas, plaża, baseny, pokój, wszystko świetnie i nie rozumiem narzekań Jaśnie Państwa, najlepszy hotel z opcją All, w jakim byliśmy!
Mini bar codziennie uzupełnieniany, jedzenie rewelacyjne
Hotel porażka! Stary, zaniedbany i baaaardzo brudny. Począwszy od recepcji gdzie trze hg a czekać nawet kilka godzin po przylocie żeby nas zabudować w pokoju, nie ma gdzie usiąść ponieważ krzesła tapicerowane się lepią z brudu🙈 w łazienkach pleśń i brud, w restauracjach szyby wymazane Bóg wie czym, stoły brudne. Ślizgawki stare, pordzewiałe.
Duży ogród
Hałas, brud
Jestem zawiedzona hotelem mimo zapewnień Pani z infolinii.. Zapłaciłam za pokój w budynku głównym , dostałam obok ( rezydentka w tym hotelu przyjmuję za 1 piętrze gdyby ktoś jej szukał tak jak my przez 30min) dostałam od niej informacje ze mam mam się cieszyć bo mój budynek jest po remoncie i w lepszym stanie niż ten który rezerwowałam... Mrówek w pokoju tysiące, drzwi od łazienki nie zamykały się, sylikony odchodziły...na 4os. Rodzinę 4 półki... aby dostać się do pokoju karta zadziałała za 4 razem... porządek w hotelu 5 gwiazdkowym zostawia wiele myślenia ( pokoje sprzątane w sensie wymiana ręczników i pościelenie łóżek), okna brudne.. podłoga nie była myta przed i w trakcie naszego przyjazdu... 1wszego dnia basen dla dzieci i basen główny został zamkniety na 4h bo ktoś załatwił w nim swoje potrzeby fizjologiczne.. ostatniego dnia 2 zjezdzalnie nieczynne remont sylikonów.. parasole nieprzymocowane porywa wiatr , cud ze nikomu nic się nie stało.... Animacje nie polecam.. animator nie do końca się wczuwa w role... minidisco codziennie to samo... żenada... Jestem zawiedziona hotelem i rekomendacją (...), raczej nie skorzystam już z tego biura i zalecam zastanowić się innym. Mimo wyjazdu z hotelu o 3 nocy nie dostaliśmy suchego prowiantu na podróż, który zapewniają już hotele 3 *!!!! Obsługa na 6 Roślinność na 6 Jedzenie na 4 Hotel 3+
Zbyt wiele jak na 5 gwiazdkowy hotel
Hotel tragedia !! Odpadający tynk w pokoju czy łazience . Wciskanie niby lepszego pokoju w którym nie ma prądu! Brak sprzątania pokoju chyba że zapłacisz 20 euro . Windy , hole , basen nie sprzątane. Jadalnia w tragicznym stanie a do tego rezydentka która jest straszna i ma gdzieś klienta
Brak nie za te pieniądze
Hotel na 2 gwiazdki
Fajny hotelik codziennie wieczorne atrakcje typu dyskoteka szol koncerty animacje dzieje się nie ma nudy.W dzień można pograć w tenisa bocca strzałki pozjezdzac ze zjeżdżalni..Dużo roślinności fajni ulokowany hotel do centrum Belek Ok 2.5 km
Jedzenie aquapark blisko do centrum dużo roślinności
Troszkę wszędzie daleko przez cały dzień trzeba się trochę nachodzić
Hotel zadbany, codziennie sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki, uzupełniany mini barek. Miła obsługa. Jedzenie smaczne i ogromny wybór. Otoczenie zielone i urokliwe. Ogromny teren do spacerów, biegania. 15 min spacerem do miasteczka.
Relax pool w części willowej tylko dla dorosłych (16+) to ogromna zaleta dla kogoś kto chce wypocząć.
Brak mini kosmetyków w łazience.
Niestety, w naszej ocenie ten hotel absolutnie nie zasługuje na 5*. Przede wszystkim jest to bardzo rozległy kompleks z wzniesieniami (stąd nazwa niektórych pokoi Hills). Jeśli dostaniecie pokój po przeciwnej stronie recepcji, co główna restauracja, będzie to równoznaczne z długimi codziennymi spacerami, co, w przypadku gdy jedziecie z dziećmi, będzie _naprawdę_ uciążliwe. Kolejna kwestia to sam pokój. Itaka sprzedaje pokoje standard także dla 2+2. Pokoje standard mają 25m2, co absolutnie nie wystarcza dla rodziny z dwójką dzieci. W rozmowie z szeregowym pracownikiem wydało się, że te pokoje w ogóle nie są przeznaczone dla takiej ilości osób i sprzedają je w takiej konfiguracji od niedawna. Od razu zamieniajcie na hill standard (29 m2), zawsze to trochę więcej i komfort od razu inny (dopłata 10EUR za dzień). Sam obiekt jest stary, i to widać na każdym kroku. Pokoje nie są odświeżone, takie nasze lata 80te. Codziennie sprzątane, nie mieliśmy problemu z barkiem, codziennie uzupełniany. Zostawialiśmy napiwki, ale obsługa ich nie brała...(1 EUR). Gdy już udało nam się zmienić pokój (family roomów nie było - one są najlepsze, bo mają dwa połączone pokoje, ale że przyjechaliśmy w drugiej połowie sierpnia, hotel miał pełne obłożenie), największym koszmarem okazały się posiłki i to z dwóch powodów. Po pierwsze wszędzie dzikie tłumy. Nigdy nie stałem tyle w kolejkach co teraz, a to powodowało, że czas na posiłkach niemiłosiernie się dłużył. Na wszystkie zjadliwe rzeczy (grillowane mięso, ryby, frytki, placki, omlety) trzeba było praktycznie zawsze czekać. Dołączam zdjęcia kolejek, jakby ktoś nie wierzył. Obsługa przy takiej ilości ludzi najzwyczajniej nie wyrabiała. Nikt nie oferował nam napojów do posiłków, nieważne czy to obiad czy kolacja, po wszystko trzeba było samemu chodzić. Dla dzieci praktycznie żadnego wyboru na obiad czy kolację, permanentnie frytki i kurczak. Wybraliśmy ten hotel ze względu na zjeżdżalnie, w końcu nazwa zobowiązuje. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że są one już w dość słabym stanie - metal, z którego są zrobione, zardzewiał i kruszy się. Widać to doskonale na schodach prowadzących na poszczególne piętra. Nie korzystaliśmy, z uwagi na wiek dzieci, z animacji wieczornych, więc tutaj nie mam żadnego zdania. Dzieci miały frajdę ze zjeżdżalni i z morza. Do morza blisko, plaża duża, ale jak nie zajmiecie sobie ręcznikami o 8.00 leżaków (tak samo zresztą przy basenie), to potem robicie kilometry na drugi koniec plaży. Ostatnia rzecz to ten niby przepiękny ogród. Szczerze? Najbardziej dołujące były niezadbane sadzawki w okolicy basenu (zdjęcie w załączeniu), poza tym po prostu wykoszona trawa. Hotel znajduje się w lesie, więc to samo przez się robi klimat i daje cień. Miejscami fajne bananowce, ale bez szału.
- Hotel przy plaży dużej piaszczystej - WIFI - bardzo dobry zasięg w większości miejsc - bardzo miłe zaskoczenie
- brak menu dla dzieci - za małe pokoje dla rodzin z dziećmi - ITAKA nie powinna sprzedawać standardowych pokoi dla rodzin! - dzikie tłumy w restauracji - długie kolejki - żadna obsługa - niewiele osób z obsługi mówi po angielsku - rozległy teren hotelu
Hotel tak się nam spodobał, że w tym roku go powtarzamy ! Przede wszystkim dający możliwości aktywnego spędzania czasu: dobra siłownia (z ew. trenerem personalnym), trasa 1600 m. do biegania, osiem kortów tenisowych z instruktorem (ewentualnie), sporo boisk, w tym wymiarowe do piłki nożnej, kilka placów do gry w siatkówkę, pinkpong, zajęcia grupowe (joga), a poza tym świetne jedzonko, malowniczo wtopione w zieleń bungalowy i kilka bajecznie usytuowanych basenów w tym jeden w strefie ciszy (18+). Do Belek spacerkiem, lub autobusem 8 min. Spa z dwoma krytymi basenami ... słowem - każdego dnia jest co robić - polecam ! :)
Niska zabudowa, b.duży teren, świetna obsługa, rewelacyjne żarełko.
Ciężko się do czegokolwiek przyczepić :)
Ten hotel nie powinien posługiwać się opiniami z lat ubiegłych przed zmianą nazwy, gdyż zmieniło się wraz z nią wiele rzeczy na gorsze. Był to nasz trzeci pobyt w tym hotelu i niestety ostatni. Poprzednie dwa razy w 2018 i 2019 r. były bez zarzutu i dlatego mimo zmiany nazwy hotelu zdecydowaliśmy się na niego ponownie. Z całą pewnością ten hotel obecnie nie zasługuje na 5 gwiazdek, ponieważ poziom usług obniżył się znacząco, a tym samym cena nie jest adekwatna do niego. Jeśli chodzi o samo miejsce to jest ono wspaniałe, duży i piękny ogród, najlepsza plaża w Belek, naprawdę cudowne widoki. Natomiast takiej długości kolejki za jedzeniem ostatni raz widziałam za czasów studenckich w podrzędnym hotelu, kiedy to wyjeżdżało się z koła fortuny z powodu niezbyt dużych środków finansowych jakimi się wówczas dysponowało. W dobie pandemii skrócono czas kolacji o 30 minut zamiast go wydłużyć. Na jakiekolwiek grilowane mięso trzeba było czekać około 40 minut w kilkudziesięciometrowej kolejce niezależnie od pory przyjścia. Obsługa chociaż robiła co mogła nie wyrabiała się co skutkowało czekaniem na stolik i tłoczeniem się wszędzie ludzi. Niektóre dania nagle się kończyły co trudno wytłumaczyć dziecku. Podsumowując: oszczędność na wszystkim co się da. W tej cenie mogliśmy wybrać inny hotel, który zachowuje standardy 5 gwiazdek.