Aquapalace

Byliśmy w sierpniu 2014 r. z 9 -letnim synem. To właśnie on miał największą frajdę z aquaparku. Dorośli też tam coś dla siebie znajdą - baseny, kompleks z saunami ( w zależności od rodzaju pokoju płatne lub w cenie ). Co godzina bezpłatny autobus do najbliższej stacji metra - jedzie 7-8 minut. Metro świetne, w 17 minut dojeżdża do Placu Wacława. W ogóle metro to najlepszy sposób poruszania się po Pradze. Sam hotel czysty, pokoje ok. Darmowe wi-fi w pokojach, sejf, ręczniki do aquaparku, szlafroki tylko dla dorosłych. Mieliśmy opcję tylko ze śniadaniami, ale w ciągu dnia można zjeść w restauracji samoobsługowej w aquaparku albo w jednym z dwóch grill barów. Jeśli nie palicie papierosów to może Wam przeszkadzać to, że Czesi palą chyba wszyscy. Nawet w basenie z barem na zewnątrz, gdzie w wodzie ustawiali specjalne stoliki i tak na środku basenu piwo, drinki i fajki. Podsumowując szczerze polecam. Dzieciaki się wyszaleją i można zwiedzić Pragę - piękne miasto. W tym roku znów jedziemy.

Hotel jak najbardziej ok, wysoki standard. Jedynym minusem jest fakt iż aby dostać się do Pragi komunikacją miejską (metrem) trzeba jechać ok 15 minut autobusem, ale raz na godzinę z hotelu kursuje darmowy bus. Kompleks basenowy, wraz z łaźniami NIESAMOWITY i takie też zostawia po sobie wrażenie. POLECAM

Nazwa  Aquapalace
Miejsce  Czechy / Kraj Środkowoczeski / Praga
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, aquapark, rozrywka i życie nocne

Zabytkowe zamki i pałace rozsiane po malowniczych wzgórzach

Urokliwe miasteczka z kolorowymi kamienicami i brukowanymi uliczkami

Wspaniałe trasy rowerowe i piesze przez malownicze krajobrazy

6.5

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jarek

Pobyt - Sierpień 2014

Zalety

czystość, miła obsługa, dobre śniadania

Wady

dość drogi parking podziemny - 10 Euro doba

Knedlik

Pobyt - Sierpień 2009