Aquamarine (Sunny Beach)

3.5

Hotel spełnił moje wymagania jeżeli chodzi o jakość świadczonych usług. Pokoje niewielkie, ale czyste i regularnie sprzątane, okna skutecznie eliminują hałas z zewnątrz. Bardzo fajna infrastruktura hotelowa, basen duży jak i brodzik utrzymane w czystości, duże, leżaków pod dostatkiem, chociaż byliśmy już po wakacyjnym sezonie więc przy pełnym obłożeniu hotelu dostępność leżaków mogłaby być większa. Boisko do siatkówki przez dzieci było wykorzystywane również jako miejsce do zabawy w piasku. Animacje wieczorne bardzo fajnie zorganizowane, nasza córka bardzo zadowolona. Malowanie twarzy też super. Jedzenie dobre i wybór również nie pozostawiał nic do życzenia. Dostępność napojów zarówno alkoholowych jak i saute bardzo duża. Bar przy basenie miał świetne przekąski. Jedyny minus to droga do plaży - nieco dalej niż się spodziewałam. Sama plaża w porządku, czysta, szeroka, z błyszczącym piaseczkiem.

Hotel może nie jest nowy (bardziej 3 gwiazdki niż 4), ale w dobrym stanie i czysty. Obsługa miła i pomocna (naprawdę na każde pytanie są w stanie odpowiedzieć i służą szczerymi radami), pokoje sprzątane codziennie. Fajne miejsce, by wypocząć w niskiej cenie, jeśli nie ma się wygórowanych oczekiwań. Posiłki dobre i różnorodne, lokalizacja świetna - na plażę idzie się ok. 5-7 minut, a na przystanek autobusowy minutę. Codziennie animacje nad basenem. Mnóstwo leżaków, nie trzeba nic rezerwować.

Hotel dedykowany głównie rodzinom z dziećmi, bez głośnych wieczornych imprez. Bardzo miłe Panie animatorki, które zapewniały zabawę nie tylko dzieciom lecz również rodzicom. Bardzo dobrze wspominam pobyt w hotelu i pewnie kiedyś tam wrócę. Paulina

Super polecam miła obsługa dobre jedzenie ,blisko do morza i do centrum.

Pierwszy raz byliśmy w hotelu w którym kazywano nam oddać opaski po wymeldowaniu. Wiązało się to z brakiem możliwości korzystania z zapłaconego dnia pobytu. No przecież rodzina 2+2 mogła by wypić cały alkohol z baru i wszystkie soki.

Nazwa  Aquamarine (Sunny Beach)
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi

Jedyne 2 km od Nessebaru miasta znajdującego się na światowej liście dziedzictwa kultury UNESCO.

Liczne udogodnienia dla najmłodszych: pokój i plac zabaw, animacje, brodzik.

Ok. 250 m do pięknej, piaszczystej plaży.

Program rozrywkowy kilka razy w tygodniu.

3.5

Wyświetlono 78 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Alicja

Zalety

czystość infrastruktura zewnętrzna (baseny) fajnie zaopatrzone bary dobre jedzenie

Wady

za tę cenę naprawdę nie widzę wad

Ilona

Zalety

Miła i pomocna obsługa, barmani mówili po polsku. Dobre i różnorodne jedzenie.

Wady

Jedna winda. W porze posiłku lepiej chodzić po schodach, bo nie ma szans na dojechanie szybko na górę lub w dół.

Paulina

Zalety

Animacje, serwis, hotel bardzo czysty, fajne baseny dla dzieci że zjeżdżalnio-fontanną i osobny basen dla dorosłych.

Wady

Spałam na łóżku dla dzieci i było dla mnie za twarde. Może za ciężka byłam na to łóżko

Michał

Super polecam miła obsługa dobre jedzenie ,blisko do morza i do centrum.

Zalety

2 Baseny ,blisko do morza ,pyszne jedzenie ,2bary .

5.7
Zniesmaczony

Zalety

W miarę blisko do plaży

Wady

Słabe animacje

1.0
Justyna

Moja ocena jest odzwierciedla to jak zostałam potraktowana przez kierownictwo hotelu w bardzo dla mnie trudnej i stresującej sytuacji, w jakiej się tam znalazłam. Ukradziono mi tam telefon i zostałam bez kontaktu z najbliższymi, a byłam tam solo. Ludzi najbardziej poznaje się właśnie w takich sytuacjach i ja dokładnie zobaczyłam z jakimi ludźmi mam do czynienia. Zostałam pozostawiona w tej trudnej sytuacji zupełnie sama, mimo, że prosiłam o pomoc, byłam traktowana i czułam się jak intruz. Kierownictwo nie raczyło nawet sprawdzić kamer monitoringu, mimo, że podałam dokładne godziny i przebieg zdarzenia, które miało miejsce na terenie ich hotelu, w którym ja byłam gościem i miałam prawo czuć się bezpiecznie. Dostawałam za to mylne informacje, najpierw, że będą sprawdzać monitoring, że potrzebują na to kilka godzin, ale na pewno to wyjaśnią i i nie ma potrzeby informowania policji. Następnego zaś dnia, pani manager powiedziała, że był za duży "flow" cokolwiek miałoby to znaczyć i że nie będą sprawdzać kamer i żeby sobie poszukała posterunku policji i tam się udała ze swoim problemem. Oczywiście znalazłam posterunek policji i sprawa została zgłoszona. Nawet tam dziwili się, że w hotelu na bieżąco nie sprawdzono kamer, bo przecież chodziło o maksymalnie 15-20 minut nagrania. Pan z kierownictwa podczas, gdy zgłaszałam problem i prosiłam o pomoc krzyczał na mnie i machał rękoma, jakby miał jakieś problemy emocjonalne. Naprawdę zachowanie, które nie przystoi mężczyźnie w stosunku do kobiety a już tym bardziej w stosunku do gościa hotelowego, dzięki któremu ma pracę. Na podstawie opisanej przeze mnie sytuacji każdy może sobie wyciągnąć samodzielnie wnioski. Nie życzę nikomu takiego koszmaru, który ja tam przeżyłam.

Zalety

...

Wady

...

Miła obsługa, pyszne jedzenie, pokoje czyste, klimatyzowane. Dla osoby ze skromnym budżetem jak najbardziej wystarczy.

Renata

Pokoje czyste, obsługa uprzejma, ręczniki wymieniane codziennie, sprzątanie w pokojach zgodnie z życzeniem, wszystko o co poprosiliśmy było realizowane natychmiast. WiFi dostępne w pokojach zgodnie z informacją wstępną. klimatyzacja bez zarzutu.

Zalety

Dla nas zaletą hotelu było jego położenie. Nie za blisko części miasta najbardziej obleganej(ok 3,5 km) a więc znacznie mniej tłumów. W odległości ok 3,5-4 km od Aquaparku Nessebar oraz w podobnej odległości do Action Aquapark. Przy hotelu przystanki autobusowe w obie strony co umożliwiało łatwy dojazd do obydwu aquaparków a także łatwe korzystanie z komunikacji miejskiej na samodzielne wycieczki.Basen w zupełności wystarczający na ilość gości z niego korzystających. Część obsługi mówi po polsku

Wady

Blisko do morza, ale nie tak jak w opisie 350 m (chyba, że w linii prostej, choć i tu mam wątpliwości co do tej odległości) Niestety nawet pieszo trzeba było przejść bocznymi uliczkami, gdyż na skróty nie było możliwości z uwagi na zamknięte tereny innych hoteli. Choć odrobinę dłuższe spacery to nie stanowiły problemów. Duży minus za dostawki - łóżka dodatkowe bardzo nie wygodne.

Bohdan

Byłem z rodziną w lipcu 2024. Hotel jest dość przytulny i cichy. Klimatyzatory działają. Jedzenie jest smaczne i niezbyt ciężkie, szczególnie pyszne lokalne słodycze - (baklava). Personel jest przyjazny. Bar działa idealnie. Baseny są czyste. Jest rozrywka dla dzieci. Bilard i bar dla dorosłych. Morze nie jest zbyt daleko. Polecam.

Wady

Jedyne co mi się nie podobało to łóżka dla dzieci. Chciałem mieć materace na łóżkach, a nie łóżka składane

Waldi

Ogólnie bardzo rodzinna atmosfera, fajna animacja dla dzieci.niestetu dla dorosłych słabo a raczej nic ,jedzenie 5/6 pokój 4/6. Ogólnie byliśmy zadowoleni z tym że szału nie było,trochę daleko do morza.

Zalety

Spokój, sielanka relax ok

Wady

Obsługa wchodzi do pokoju jak do siebie. Większy wybór jedzenia europejskiego

Hotel bardzo ładny, dobrze położony, dużo zieleni, dużo miejsca wokół hotelu, dużo leżaków i innych miejsc do odpoczynku. W hotelu a także wokół niego bardzo czysto, panie sprzątające cały czas na bieżąco sprzątają. Obsługa bardzo miła, uczynna, bardzo pomocna w każdej sytuacji. Pokoje duże, przestrzenne, ładnie urządzone, z klimatyzacją, balkonami. Jedzenie różnorodne, smaczne. Naprawdę hotel jest godny polecenia i w dobrym standardzie

Zalety

Wyposażenie pokoi, czystość, dużo roślinności, a nie same betony jak w innych hotelach, dużo leżaków i miejsca na odpoczynek, dzięki czemu nie trzeba "walczyć" o miejsca, cisza, spokój, dobry standard.

Wady

właściwie nie zauważyłam żadnych wad, nic mnie nie zdenerwowało

4.3
Kacper

Pobyt w tym hotelu był naprawdę fatalny. Zaczynając od niewygodnych łóżek. Niedopasowanych pościelach które nie były w stanie zakryć całej kołdry czy materaca kończąc na włączniku światła znajdującego się pod głową przez co w nocy przypadkowo się włączało światło. Sprzątaczki hotelowe nie sprzątają pokoi nawet kiedy zawieszka wisi na drzwiach pełną dobę. Po trzech dniach dopiero po małej spinie w recepcji do nas przyszły i dały nowe ręczniki i papier toaletowy, jednakże nie zabierały starych przez co skończyliśmy z 7 ręcznikami w łazience i pokojem w piasku. Zgadza się. Nie odkurzyli nam pokoju przez 7 dni. Jedzenie mdłe i zrobione w sposób recyklingowy czyli na śniadanie parówki, a na obiad makaron z tymi parówkami. Na śniadanie wędlina i ta sama w pizzy w lunch barze. Z tego też powodu w pizzy znaleźliśmy larwę muchy. Napoje są rozwodnione do naprawdę wyjątkowych rozmiarów. W coli leci praktycznie sama woda. Ice tea przez jeden dzień miała zwykłą wodę, nawet bez tego napoju i dopiero wtedy oznaczyli że to jest Woda. Obiady jak już mówiłem mdłe i ciągle to samo. Ryba zawsze taka sama. dużo zapychaczy czyli zawsze makaron, ziemniaki, ryż i frytki. zawsze tak samo zrobione. Czasami dorzucali drugi rodzaj makaronu a raz nawet zwykłą kukurydze z puszki. Mięso to zwykłe kawałki kurczaka w sosie. z innych potraw to może raz czy dwa razy było coś innego, ale jak już było to nie dało się tego zjeść. lunch bar do 23 max otwarty przez co po tej godzinie jak nic nie masz u siebie w pokoju to nawet sobie wody nie nalejesz. nie polecam tego hotelu i to naprawdę.

Zalety

Baseny. Widać, że jest to ich oczko w głowie. Duże i czyste. Osobiście trochę za zimne, ale to subiektywna opinia Blisko do plaży Dani. Miły barman.

Wady

to co wyżej wspomniałem w opisie.

2.1
Aneta

Hotel zasługuje max na 2 * , jedzenie bardzo skromne, zawsze zimne i odniosłam wrażenie że niezjedzone resztki dostają drugie życie. Sprzątaczki w pokojach ograniczają się do wymiany ręczników i uzupełnienia papieru toaletowego. Zostaliśmy zapewnieni przez biuro podróży, że ostatniego dnia po wymeldowaniu z pokoju nadal możemy korzystać z all inclusive do czasu wyjazdu w naszym przypadku była to godzina 21. Tymczasem przy oddaniu klucza ( godz 11:00) pani z recepcji poinformowała nas, że od tej pory za wszystko musimy płacić ( miała na myśli jedzenie i picie). Hotel beznadziejny i nie polecam , chyba, że ktoś ma ochotę cofnąć się w czasie do lat 80-tych to będzie idealny wybór.

Było super ❤️ w hotelu czysto i schludnie. Obsługa bardzo sympatyczna, począwszy od pracowników recepcji kończąc na Paniach sprzątających. Bez problemu można się dogadać po angielsku ale i po polsku też da radę 😁 Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Na wyposażeniu łazienki są mydełka, szampony i codziennie zmieniane ręczniki koni suszarka do włosów. Jeżeli chodzi o jedzenie to też się nie zawiodłam 😊 jedzenia jest pełno i wybór jest ogromny. Jak dla mnie jedzenie bardzo dobre ale zdarzały się dania, które nie do końca mi przypasowały 😉 w hotelu są dwa baseny w tym jeden to brodzik dla dzieci ze zjeżdżalniami, leżaków pełno. Duzy wybór drinków alkoholowych i bezalkoholowych. Polecam ten hotel na 100% ❤️ Dziękujemy za wspaniałe wspomnienia 😍

Zalety

Sympatyczna obsługa, pyszne jedzenie, duży wybór drinków, balkon w pokoju, czystość, winda, spokojne otoczenie

Wady

Nie znalazłam

TERESA

PAŃSTWO NA PORTIERNI BARDZO POMOCNI, MIŁA OBSŁUGA POKOJE CZYSTE

Pozytywnie! Śmiało mogę polecić to miejsce. Warto odwiedzić BG.

Zalety

Personel, dobra lokalizacja.

Hotel jak na tę cenę powyżej oczekiwań. Nie jestem marudą, więc opinię wystawiam raczej obiektywnie. Jedzenie - wybór nie duży, ale sensowny, dla mnie okk, w porównaniu z Turcją, Tunezją, czy Egiptem, gdzie mamy full dań ale większość niejadalna, tutaj wszystko było jadalne i w większości smaczne. Snack bar przy basenie MEGA, od 10-18 ciągle coś donoszą, pizza super Alkohole normalne, mocne, wręcz prosiłam, żeby bardziej light robili Minusik 1 - animacje, tak trochę na siłę, ale byłam w droższych hotelach, gdzie bywało gorzej, więc i tak pozytywnie. Minusik 2 - bar czynny do 23, a muzyka do 21, więc tak smutno trochę było Ogólnie i tak - jak zaczęłam - POWYŻEJ oczekiwań

Wady

czysty hotel, miła obsługa, jedzenie smaczne. Świetny basen dla dzieci, animacje.

Zalety

Czyste pokoje, super basen dla dzieci, jedzenie smaczne. Położony nie przy samej ulicy- oddzielony zielenią. Blisko plaża

Wady

Jak dla mnie brak

Arkadiusz S

Hotel ma dobre oceny i jest to zasłużone. Super oddzielne baseny, nieduży hotel, położony blisko plaży, a jednocześnie nie jest w hałaśliwym centrum Słonecznego Brzegu

Zalety

fajne odrębne baseny, niewielki hotel, bułgarska kuchnia i blisko plaży, a jednocześnie poza hałaśliwym centrum Słonecznego Brzegu

Wady

przy tej cenie - bez wad

Pobyt - Lipiec 2023

Pobyt w hotelu oceniamy bardzo dobrze. Czyste schludne pokoje sprzątane codziennie (mieliśmy pokój rodzinny). Ogólnie czystość w całym hotelu na wysokim poziomie, także w części basenowej. Dwa bary: Bar wewnątrz hotelu (tylko napoje i napoje %%) i przy basenie z napojami i przekąskami, które są uzupełniane na bieżąco (tylko w tym barze polecamy kawę). Alkohol mocny nie rozcieńczany z wodą. Restauracja: Tutaj nie wszystko może przypaść do gustu, ale nikt głodny chodził nie będzie o smakach można dużo dyskutować na pewno będą osoby, które nie będą zadowolone. Bywałem w droższych hotelach i bywało o wiele gorzej (nikt z nas nie miał problemów żołądkowych). Pyszne warzywa ale jak dla mnie zbyt mały wybór owoców. Obsługa stara się uzupełniać braki na bieżąco. Animatorzy: Duży + chłopak z dziewczyną naprawdę się starają aby nie było nudno. Do plaży w miarę blisko około 400-450m dojście za hotelem który jest na przeciwko chyba "Roma" się nazywa potem znak "DOCTOR" i przed mostkiem skręcamy w lewo ścieżką dojdziemy do plaży naturystów (dla nas był to minus bo byliśmy z małymi dziećmi). Potem można się rozejść plaża ładna i duża. Jak ktoś będzie autem parking dodatkowo płatny 20 BGN za dobę. Na błędy proszę przymknąć oko. Miłego wypoczynku.

Zalety

Wszystko opisane wyżej

Wady

Wszystko opisane wyżej

Aquamarine (Sunny Beach)