Aquamarina Beach Club

Mieliśmy bardzo udanie spędzony czas w tym hotelu i w dodatku całą rodziną. Miejsce było fantastyczne, przestronne. Kiedy wracało się do pokoju czuć było przyjemny świeży zapach. Na zewnątrz hotel jest niebywale utrzymany. Nawet trawniki były przystrzyżone co do milimetra. Pracownicy hotelu uprzejmni, komunikujący się językiem angielskim. Basen duży,ale można odejść 50 metrów dalej do mniejszego i mniej uczęszczanego.

Bardzo fajne miejsce żeby w ciszu i spokoju wypocząć, fantastyczna plaża , możliwość dojazdu do Albufeiry hotelowym busem , jedzenie w porządku, ogólnie mam bardzo dobre wrażenia z wyjazdu ( telewizor z ligą angielską i portugalską przy basenie :-))) ) . Hotel ma dwa baseny, jeden mniejszy na uboczu gdzie jest cisza i spokój(oczywiście bar przy basenie) i drugi większy przy recepcji . Na samym poczatku miła niespodzianka , przyjechaliśmy o pierwszej w nocy , a tu na balkonie czekała na nas kolacja , obsługa miła , z chęcią wrócę jeszcze raz.

Nazwa  Aquamarina Beach Club
Miejsce  Portugalia / Algarve / Albufeira
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Złociste plaże z ukrytyki zatoczkami, otoczone imponującymi klifami

Malownicze miasteczka rybackie, takie jak Lagos i Albufeira

Pyszna kuchnia portugalska z owocami morza

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ireneusz

Pobyt - Luty 2009