Dla dzieci: krzesełka w restauracji, wstęp wolny do Aqualand Parku z 28 zjeżdżalniami, rwącą rzeką z raftingiem i oddzielnym bas
Duży basen z wodą słodką, ze sztucznymi falami i tarasem do opalania
Na terenie hotelu znajduje się jeden z największych parków wodnych w Europie (28 zjeżdżalni)
Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Ogólne wrażenia dobre hotel oceniam na wystarczający obsługa miła jedzenie dobre mały wybór drinków w opcji all inclusive aquapark zdecydowanie dla większych dzieci mało atrakcji dla małych dzieci. Ogólnie zadowoleni 7 pkt.na 10
Jestem bardzo zadowolona! Smaczne jedzenie, czystość i uprzejmość pracowników pracujących na obiekcie.
Hotel nadaje się już do lekkiego liftingu, ale ogólnie Ok. Najważniejsze że czysto. Spędziliśmy tam miło pobyt. Super basen z falami i extra aqapark. Jedzonko pyszne, nikt z nas nie był głody. Obsługa przemiła. Jak dla mnie to brakowało bliskości plaży i centrum. Plaża daleko, a hotel miał tylko jeden kurs dziennie do Corfu 2 kursy. Według nas to zdecydowanie mało. Polecam dla tych co chcą poszaleć na zjeżdżalniach a nie zależy im na zwiedzaniu i spacerowaniu.
Aqapark
Hotel na uboczu daleko do plaży i Corfu.
Jesteśmy mega zadowoleni z pobytu w hotelu. Co prawda jest daleko od centrum i jakich kolwiek atrakcji, ale dostęp do aquaparku to rekompensuje. Polecam wynajęcia auta - jest dużo firm, które dostarczają auto pod hotel a ceny za wynajem nie są duże. Pokój spełnił nasze oczekiwania w 100 procentach. Mieliśmy pokój z tarasem, bardzo dużo zieleni wokół:)
Dostęp do aquaparku, dobre I zróżnicowane jedzenie (chociaż mega nastawione na klientów z Anglii, to i tak można było wybrać coś dla siebie), transport na plażę oraz do Korfu Town, miła obsługa, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane również codziennie.
Daleko od większych atrakcji i trochę monotonne animacje wieczorne dla dzieci.
Hotel o dobrym standardzie, czyściutki z zaangażowaną, sympatyczną załogą. Kuchnia zróżnicowana, smaczna i świeża. Przekąski i napoje dostępne od wczesnego rana do późnego wieczora. Sympatyczna załoga animatorów, która dbała o nasze dzieci. Wieczorne rozrywki ok. Baseny mega, zawsze dostępne leżaki.
Super aqua park- dla najmłodszych, starszaków, młodzieży i dorosłych świetna rozrywka. Bezpłatny transport do Corfu Town i na piękną plażę Glifadę. Załoga zasuwa jak mrówki, by utrzymać standard na najwyższym poziomie i przy tym zawsze uśmiechnięci pozdrawiają, życząc miłego dnia. Gdy spóźnilismy sie na kolację, restauracja mimo zamknięcia poratowała nas pizzą i przekąskami dla dzieci 🥰🥰🥰
Lokalizacja - ale to opisuje oferta: do stolicy 15 min busem, do plaży 10 min. Od 21 nie ma juz przekąsek, mozna je zakupic w mini markecie. Brak polskich animatorów, ale to nie buło przeszkodą dla naszych dzieci- dogadywali się bardzo dobrze bez znajomosci języka angielskiego.
Jako rodzina z 8-latkiem , niewymagająca luksusów , chcąca w dzień korzystać z atrakcji wodnych, a w nocy porządnie się wyspać jesteśmy bardzo zadowoleni. Korfu nie jest duże, wszędzie jest blisko. Hotel zapewnił nam wszystko czego potrzebowaliśmy, od pysznego jedzenia, przez wystarczające warunki mieszkalne, atrakcje dla dziecka, po darmowy transfer do miasta czy na plażę. Zaopiekowano się nami do ostatniej minuty pobytu. Czuliśmy się tu bardzo swobodnie. Grecy nie są nastawieni na oskubanie turysty, to mili i uczynni ludzie, tu nie trzeba płacić za uśmiech:) Resort oprócz domków składa się z: - budynek główny- podzielony na 3 poziomy. Na najniższym znajduje się siłownia, salon gier (płatne automaty) oraz przechowalnia bagażu i łazienki - z nich korzystamy po wymeldowaniu z hotelu. Środkowy poziom to recepcja, sklepik i duże lobby z barem. Ostatnie piętro to bar, duża ilość stolików oraz scena gdzie co wieczór odbywają się animacje. - restauracja główna - restauracja przy basenie ze sztucznymi falami. Obok niej znajduje się niewielki Clubik dla dzieci od 4 roku życia. Na terenie resortu znajduje się też maleńki, niestety zniszczony plac zabaw i kort tenisowy. Całość położona jest między zadbaną zielenią. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Wi-fi , działa słabo, można poprosić o dodatkowy wzmacniacz do pokoju ale nie daje to zbyt wiele. Obok recepcji znajduje się niewielki hotelowy sklepik gdzie wysłać pocztówkę - sprawdziliśmy, doszła :) Sklepik jest dosyć drogi i warto wybrać się do lokalnego - wystarczy wyjść główną bramą i iść kawałek w prawo. POŁOŻENIE Hotel leży ok 7 km od miasta Corfu i 5 km od najbliższej plaży. Położony jest w cichej i spokojnej okolicy, nie ma tu nic godnego zobaczenia ani życia nocnego. Codziennie możemy bezpłatnie skorzystać z autokaru, który zawiezie nas i odbierze z plaży lub miasta Corfu. W Corfu punkt zbiórki jest przy porcie, blisko atrakcji. Można jechać przed południem i wracać ok 15 albo po południu i ok 21. Na plażę autokar zabiera gości ok 9 rano i odbiera ok godz 15. Na tą okoliczność jest możliwość skorzystania z prowiantu jaki hotel dla nas przygotuje (woda + kanapki i jakiś owoc). PLAŻA Ok 5 km od hotelu, przepiękna- Glyfady. Na plaży można skorzystać z gastronomii,sportów wodnych, kupić leżaki, pamiątki, zrobić zakupy. BASENY Na terenie samego resortu znajduje się basen główny z brodzikiem oraz duży basen ze sztucznymi falami. Goście hotelowi bez limitu i bezpłatnie mogą codziennie korzystać z leżącego bezpośrednio przy resorcie Aquaparku - więcej o nim w sekcji AQUAPARK. AQUAPARK Bezpośrednio przy resorcie, dla gości hotelowych jest osobne wejście. Nie można wnosić jedzenia ani alkoholu z hotelu (wodę można). Jest ogromny, położony w ogrodzie z mnóstwem leżaków. Atrakcje dla najmniejszych po największych - wejście na daną atrakcję na podstawie wzrostu. W aquaparku jest osobna gastronomia (płatna) dla gości z poza resortu, oczywiście też możemy z niej korzystać - moim zdaniem lepiej wrócić do hotelu gdzie za darmo zawsze i tak jest coś do jedzenia:) POKOJE Zawierają balkon lub taras, zaplecze kuchenne z małą lodówką i czajnikiem. W łazienkach jest suszarka. Klimatyzacja sprawna, nie śmierdząca. Codziennie jest sprzątane. Można wykupić sejf. Jeśli ktoś chciałby się przyczepić to na pewno coś znajdzie bo część rzeczy można byłoby wymienić na nowe, pokoje odmalować, nam to jednak nie przeszkadzało, było wszystko co potrzebowaliśmy. Mogą być mrówki ale to wystarczy udać się do recepcji i coś zaradzą. JEDZENIE W formie szwedzkich stołów. Od typowych dań greckich po różne kuchnie i dania wegetariańskie. Jest osobny stół dla dzieci - frytki, pizza , nugetsy, makarony. Codziennie do śniadania świeże pieczywa, naleśniki, płatki, jajka, kiełbaski. Na obiady i kolacje różne mięsa i owoce morza, świeże warzywa, sery, sosy. Na deser duży wybór ciast, owoców oraz bardzo dobre, kremowe lody. Napoje z automatów i kawa słabe. Alkoholi ani drinków nie ocenie gdyż jesteśmy abstynentami. Przy basenie były hot dogi, frytki, tortille, ciastka i lody. Dla osób zwiedzających hotel oferował także prowiant na drogę (woda + kanapki i jakiś owoc). Raz na pobyt można było zarezerwować kolację w restauracji przy basenie ze sztucznymi falami.Głównym daniem okazały się hamburgery. Szczerze to wróciliśmy do restauracji głównej na kolacje. Jedyny plus tej kolacji to to, że można było zjeść ją bardziej kameralnie ale ogólnie moim zdaniem nie warto. ATRAKCJE W ciągu dnia dostępne są animacje przy basenie. Bilard, rzutki, pim-pong, różne gry i zabawy. W przypadku braku pogody można dziecko zostawić w bezpłatnym Clubiku. Wieczorem odbywają się animacje na najwyższym piętrze budynku głównego. Energia i zaangażowanie animatorek zasługuje na uznanie. WYPOŻYCZENIE AUTA Bezpośrednio w recepcji możemy wypożyczyć auto. Fiat Panda na 1 dzień i wraz z Full ubezpieczeniem kosztował 70 Euro. Cna mniej więcej wszędzie była podobna. Odbiór i odstawienia auta odbywały się na terenie hotelu.
- Ogromny, darmowy aquapark z osobnym wejściem dla gości hotelowych - Dobre i urozmaicone jedzenie - Duża restauracja z możliwością zjedzenia na zewnątrz, na bieżąco sprzątana - Czystość w pokojach i na terenie obiektu - Cicha, spokojna okolica - Animacje - Duża przestrzeń z zadbaną zielenią - Bezpłatny bus na plażę i do miasta - Hotelowy sklepik z opcją wysłania pocztówki - Możliwość wypożyczenia auta - Miła i pomocna obsługa
- Niektóre rzeczy wymagają naprawy/wymiany - Mały i zaniedbany plac zabaw- praktycznie go brak - Słaba jakość napoi z automatów i kawy - Brak życia nocnego i atrakcji w okolicy - dla niektórych może być to wada, dla nas nie było - Niedopracowana opcja kolacji w restauracji przy basenie - nie warto - Słabe Wi-Fi - Bardzo mały Clubik - nie każde dziecko się zawsze dostanie przez brak miejsc
Hotel bardzo przyjemny, pokoje sprzątane codziennie, aquapark robi robotę, dzieci przrszczesliwe, dorośli też skorzystali z niejednej atrakcji. Kids club fajny, dzieci zaopiekowane, nie nudziły się. Autobusy "miejskie" mają przystanek pod hotelem, więc dostać się do stolicy wyspy żaden problem, gorzej z plażą, trzeba nastawić się na cały dzień na plaży, albo niecałe półtorej godziny bo nie ma jak wrócić sutobusem do hotelu. Wyżywienie na dobrym poziomie, zawsze można coś znaleźć dla siebie. Hotel dla rodziny z dziećmi spokojnie mogę polecić.
Bardzo fajny hotel ! Czysto , dobre jedzenie i świetny aquapark!
Pobyt minął bardzo miło. Pokoje rodzinne bez fajerwerków ale duże, codziennie sprzątane więc w zupełności nas satysfakcjonowały.
Zdecydowanie super baseny i park wodny oraz możliwość transferów z hotelu do centrum Korfu i na plaże ;)
Hotel jest idealny dla rodzin z dziećmi. Mnóstwo programów animacyjnych zarówno w nocy jak i w dzień. Dużym plusem jest podany w nazwie aquapark, który posiada wiele zjeżdżalni wodnych dla młodszych i starszych klientów, więc dla każdy Gość znajdzie coś dla siebie. Jedzenie jest jak najbardziej poprawne, a pokoje czyste i zadbane.
Poza jedzeniem wszystko było super. Obsługa bardzo miła, wszyscy dobrze mówili po angielsku. Panie sprzątające w pokojach bardzo sympatyczne, witały się z nami z daleka. Tak samo ratownicy - bardzo zaangażowani i z super podejściem do dzieci. Aquapark świetny, dużo leżaków i cienia, atrakcje z niskim ograniczeniem wiekowym, 4 letnia córka mogła skorzystać z wielu zjeżdżalni. Pokój bardzo malutki, ale czysty i niczego w nim nie brakowało. Bonusem były koty które przychodziły w odwiedziny, w markecie można kupić dla nich jedzenie, co polecam zrobić od razu. :D Jedzenie porażka. Niesmaczne, niedoprawione, a dla wegetarian opcje w stylu frytek z makaronem. W Aquaparku można było kupić wege burgery, wrapy i makarony a w hotelu jedzenie było codziennie na jedno kopyto. Widziałam że inni goście też nie mieli co podać swoim dzieciom. Codziennie w bufecie było praktycznie to samo, głównie ziemniaki, frytki, groszek, kukurydza, sos pomidorowy z makaronem, jakaś ryba i jeden lub dwa rodzaje mięsa, ale formy podania też były dziwne a przypraw brakowało. Dziecku musieliśmy iść do sklepu po jakieś pesto, dżem i inne produkty, żeby nie chodziła głodna. :( Duży plus za reakcje biura podróży podczas wypadku. Córka złamała obojczyk ostatniego dnia i od razu wezwano karetkę, nie było problemów z ubezpieczeniem. Wifi w hotelu jest praktycznie tylko w recepcji i na terenie aquaparku, w pokoju nie było internetu.
Miła obsługa Świetny aquapark
Niesmaczne, mało różnorodne jedzenie. Brak internetu w pokojach.
Jedyną zaletą hotelu jest bezpłatny wstęp do największego aquaparku na wyspie. Poza tym dla mnie wszystko na nie. Hotel w niskiej zabudowie piętrowych pawilonów. Pokoje pilnie wymagają odświeżenia, żeby nie powiedzieć generalnego remontu. Bardzo akustyczne. Łazienki również do odświeżenia. Jedzenie i przekąski na średnim poziomie. Napije i alkohol podawane w plastikowych kubkach jak do mycia zębów. Fajny basen ze sztuczną falą, wieczorem animacje. Hotel po środku niczego, do plaży Ok 15 km (dowozi bus hotelowy). Bezpłatny bus hotelowy jeździ również do stolicy wyspy. Zdecydowanie dla zwolenników wodnych szaleństw. Dla mnie na nie
Bezpłatny wstęp do aquaparku, basen ze sztuczna falą
Standard pokoi, jedzenie
Pokoje dosyć przyjemne , jedzenie bardzo dobre, snack bar słaby, tylko zimne hot dogi i frytki, jakieś kanapki i ciasto codziennie to samo.
Aqualand Przyjemne otoczenie Domki zadbane Jedzenie bardzo dobre
Snack bar
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, ponieważ obok hotelu jest ogromny aquapark w, którym nikt nie będzie się nudzić. Klienci hotelu mają darmowy wstęp i mogą korzystać z całej infrastruktury aquaparku. W hotelu bardzo dużo animacji zarówno dla dzieci jak i dorosłych, są również wieczorne animacje. Pokoje są czyste oraz przestronne. Obok hotelu znajduje się przystanek autobusowy z którego odjeżdża autobus do miasta Korfu, bilet kosztuje 2,30 euro. Wieczorem hotel wygląda bardzo ładnie, ponieważ świeci się dużo światełek i dzięki temu hotel wygląda magicznie.
Hotel w stylu wioski wakacyjnej o kameralnej zabudowie. Raj dla dzieci i dorosłych to znajdujący się na terenie hotelu aquapark. Do dyspozycji jeśli kilkanaście różnorodnych zjeżdżalni dla dzieci w rożnym wieku. Strefy chilloutu, kilka barów z dużym wyborem jedzenia, bar jest dodatkowo płatny. Polecam Hotel dla rodzin z dziećmi, zapewniam że rodzice wrócą wypoczęci, a dzieci przeszczęśliwe.
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Hotel oferuje szeroką ofertę animacji dla dzieci i dorosłych. W hotelu znajduje się boisko do koszykówki i do piłki nożnej. Goście hotelowi mają bezpłatny wstęp do parku wodnego Aqualand, który znajduje się od razu obok hotelu. Aquapark jest naprawdę świetny, znajduje się w nim mnóstwo zjeżdżalni, atrakcji. Pokoje czyste i przestronne. W hotelu znajduje się minimarket. W odległości około 150 metrów od hotelu jest przystanek autobusowy, skąd do centrum dojedziemy w około 20 min.
Duży obiekt, przeznaczony głownie dla rodzin z dziećmi z uwagi na park wodny, do którego jest wliczony w cenę bezpłatny dostęp - hotel oferuje całą gamę animacji, zawiera pełno ulokowanych blisko pokoi basenów, duży Aquapark, gdzie każdy znajdzie dla siebie odpowiednią zjeżdżalnie, która zapewni adekwatne wrażenia. Pokoje są duże, przestronne, zadbane, czyste - wymieniane są na bieżąco ręczniki. Hotel oferuje restaurację, gdzie serwowane jest jedzenie w formie bufetu, przy basenie znajduje się mini-bar. Atutem jest również bliski przystanek autobusowy, skąd można ruszyć do miasta Korfu, na które lokalni mówią Kerkyra.
Rewelacyjny ośrodek wakacyjny dla rodzin z dziećmi w każdym wieku. Na terenie hotelu znajduje się ogromny park wodny z atrakcjami dla dzieci w każdym wieku oraz dla dorosłych, basen ze sztuczną falą oraz basen rekreacyjny. Hotel wybudowany w stylu wioski wakacyjnej z pięknie zadbanym ogrodem. Ofertuje codziennie darmowy dojazd do pięknej piaszczystej plaży oraz do centrum Corfu. Ze względu na centralne położenie idealny hotel również na zwiedzanie wyspy.
Hotel zdecydowanie wyróżnia duży aquapark, są tam większe i mniejsze zjeżdżalnie a przy nich leżaki, bardzo zadbany teren. Basen ze sztuczną falą to dodatkowa atrakcja zarówno dla młodszych jak i dorosłych. Jest też basen do zrelaksowana się, przy którym jest bar. Cały teren hotelu zadbany jak i pokoje czyste, schludne. Obiekt składa się z bungalowów. Polecam i dla rodzin z dziećmi, jak i dla grupy znajomych lubiących wodne atrakcje
Aquapark
Obiekt zdecydowanie nastawiony na atrakcje wodne zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W hotelu jest aquapark z wieloma zjeżdżalniami, dużymi i mniejszymi, przy których znajdują leżaki. Jest też basen ze sztuczną falą - dodatkowa atrakcja oraz bar przy basenie Obiekt zadbany, czysty, składa się z bungalowów, obsługa dba również o zieleń na terenie obiektu Ten hotel to również dobra baza wypadowa, ponieważ zaraz przy nim znajduje się przystanek autobusowy, z którego można dojechać do klimatycznego miasta Korfu
Aquapark