Sauna fińska, bio-sauna, turecki hamman, aromarium, pokój relaksacyjny - wszystko gratis
Internet Wi-Fi w lobby gratis
2 baseny z biczami wodnymi i hydromasażami, jacuzzi, sauna
Basen dla dzieci o głębokości 35 cm z wodnymi dyszami i wirami
Polecam hotel lubiącym estetykę, wykwintną kuchnię oraz rozkoszowanie się w saunach i basenach. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu i polecam wszystkim zestresowanych na skorzystanie z tak szerokiej gamy relaksu.
Znakomity hotel!!! Mielismy apartamaent i był super(duza łazienka z suszarka, telewizor plazmowy). Goraco polecam latem. Obsługa przemiła, mówi po angielsku. W apatramencie wszystko co potrzebne do przygotowania posiłków i nowe. Reczniki i posciel wymieniane w ciagu tygodnia. Raj dla spacerowiczów i rowerzystów. Zakupy w coopie w rewelacyjnych cenach. strefa wolnocłowa. A baseny to raj na ziemii. sauny fińskie, tureckie, parowe i czego dusza zapragnie. całe dnie tam mozna spedzac.Wszystko w cenie apartamentu. Internet bezpłatny. Gorąco polecam dla rodzin z dziecmi tez. Pewnie zima jezt pieknie bo wyciagów bardzo duzo.
Rewelacja za taka cenę nie znajdzie się zwykłego apartamentu a tu była możliwość korzystania z całego aquaparku bez dodatkowych opłat w wyposażeniu apartamentu była duża lodówka zmywarka piekarnik i płyta ceramiczna.Do ski-busa 150 m.Wrócimy tam możne jeszcze w tym roku.