Udogodnienia dla dzieci: usługa opiekunki, klub dziecięcy, brodzik, animacje, plac zabaw.
Bogata oferta rekreacyjna: program zajęć animacyjnych, fitness, sauna, jacuzzi.
Dobra baza wypadowa do zwiedzania okolicy: w pobliżu przystanek autobusowy oraz wypożyczalnia samochodów.
Dużo udogodnień dla dzieci m.in.: brodzik, animacje oraz mini aqua park
Oszustwo. Hotel ni ma plaży tylko wysypany piach na kamienie. Zejscie do morza po skałach. Leżaki stare i w beznadzijnym stanie. Pokoje i lazienki jak za Gierka. Klimatyzacja chyba nie czyszczona od nowosci. Lepiej nie zagladać. Basen brudny ani razu nie czyszczony. Jedzenie nie urozmaicone - co bylo na sniadanie mozna np. zonbaczyc w salatce na kolacji. Obsluga do kitu. Animatorkom nie chcialo sie nic robic. Gdyby nie ludzie tam spotkani to bylaby kompletana porazka. NIE POLECAM!!!
hotel - nie ma 4 gwiazdek ... najwyżej 3 . pisze w opisie ze jest siłownia-a w siłowni stoi TYLKO atlas .... pokoje : takie sobie, bez rewelacji.częste problemy ze starą klimatyzacją . jedzenie za to bardzo dobre. śniadania i kolacje w formie bufetu , na śniadania codziennie to samo, ale kolacje bardzo urozmaicone i bardzo bardzo bardzo dobre. lunch - z karty dań, przeważnie są to fast foody . napoje i alkohol w all inclusive do wyboru do koloru, i w dowolnej ilości. obsługa bardzo miła ( z wyjątkiem 1 Cypryjki )cd...kelnerki i kelnerzy świetni..
opieka rezydentki bardzo dobra , Agata spisała się na 5 :)) animacje w j.polskim co wieczór.animatorzy świetni ...wszyscy .... hotel polecam szczególnie rodziną z dziećmi .(mini club dla dzieci ) okolica piękna, blisko autobus , możliwość wypożyczenia samochodu, wyspę najlepiej zwiedzić na własna rękę , bo wycieczki fakultatywne nie są atrakcyjne .
PO PIERWSZE TO HOTEL NIE MA 4*!LUDZIE KTÓRZY WIDZIELI NASZE POMARAŃCZOWE OPASKI Z\"AQUA SOL\"SAMI MÓWILI ZE TEN HOTEL NIE MIAŁ I NIE MA 4*I DO TEGO SAM MANAGER HOTELU TO POTWIERDZA.W BIURACH NAS ZAPEWNIALI ZE 3*CYPRYJSKI TO TAK JAK 4*EGIPSKIE LUB TURECKIE.GÓWNO PRAWDA.A PRZECIEŻ TEN HOTEL TRIADA REKLAMUJE JAKO 4*A LEDWO ZASŁUGUJE NA 3*TRIADA CHYBA W OGÓLE NIE MA POJĘCIA CO JEST W TYM HOTELU.W OFERCIE OSZUKUJĄ,NIE MA ŻADNEJ PLAŻY PIASZCZYSTEJ!(MUSIELIŚMY CHODZIĆ 1,5KM NA CORAL BAY).KAMIENIE WIELKOŚCI DŁONI LUB WIĘKSZE.BOISKO DO SIATKÓWKI-TRAGEDIA.ZERO PIASKU TYLKO OSTRE KAMIENIE.GRZYBY W BASENIE!NIE WIDAĆ NAWET FUGI,PO PROSTU ZIELONO.WODA NIE CHLOROWANA.SPORT W HOTELU I KONKURSY-TRAGICZNE CODZIENNIE TO SAMO..
CIĄG DALSZY ..SIŁOWNIA ?JEŚLI W OGÓLE TO MOŻNA NAZWAĆ SIŁOWNIA TO BYŁ ATLAS GDZIE WSZYSTKIE LINKI BYŁY POSKRĘCANE I NIC NIE MOŻNA BYŁO ZROBIĆ..MUZYKA NA BASENIE TYLKO 2 GODZINY BO SPRZĘT SIĘ PRZEGRZEJE.ANIMACJE TRAGICZNE.ANIMATOR DJ I WIELKI TANCERZ BRANKO NIC TAM NIE ROBI TYLKO OBRAZA TURYSTÓW TEKSAMI>CO TO SANATORIUM CZY PROSEKTORIUM.SAM ŚPI DO 15 I DOPIERO PO OBIEDZIE POMAGA BIEDNEJ ANIMATORCE EWELINIE KTÓRA SAMA SIĘ GO BOI I CICHO SIEDZI.GDYBY DOBRZE PROWADZILI ANIMACJI TO LUDZIE SAMI BY SIĘ RWALI DO TAŃCA A NIE WYCIĄGANIE LUDZI ZE STOLIKÓW NA SIŁĘ,A JAK NIE PÓJDZIESZ TO WIELCE OBRAŻENI.
CIĄG DALSZY.. WYCIECZKI: TRODOS ODRADZAM NIC TAM NIE MA PRÓCZ TYLKO JEDNEGO WIDOKU NA SAMEJ GÓRZE. AKAMAS - WYCIECZKA WZDŁUŻ CAŁEJ LINI BRZEGOWEJ . DUŻO LEPSZA NIŻ TEN TRODOS. LARNACA I AYIA NAPA - JEDNA Z LEPSZYCH WYCIECZEK BO ZWIEDZACIE TAM NAJPIĘKNIEJSZĄ PLAŻE NA CYPRZE NISSI BEACH. TO NAJBARDZIEJ POLECAM. REJ STATKIEM TEZ CIEKAWY. ALE NIE KUPUJCIE WYCIECZEK W HOTELU IDŹCIE DO CENTRUM BO TAM WYCIECZKI SA TAŃSZE O POŁOWĘ CENY NIŻ W HOTELU .
Szkoda ze opinia moze miec tylko 750 znakow :( A więc: koszmarnie polozony, jakies glazy zamiast plazy, zadnych rozrywek w hotelu, animatorzy sa tam chyba za kare, jedzenie cieniutkie, zimne, pierwsze wakacje na ktorych schudłem, dzięki :), stare zniszczone lezaki, recznikow plazowych brak nawet za oplata !, brudne małe baseny, animacje to codzienne bingo o 22.00 i 2-3 razy w tygodniu polgodzinny wystep lokalnych artystow, cieńkie drinki w plastiku bo czesto brakuje szklanych naczyn, slabo wyposazone pokoje, niedokladnie sprzatane, pokoje z widokiem na morze zarosniete krzakami przez ktore nic nie widac,MASAKRA, NIE POLECAMY, RiM
największym minusem jest brak plaży , w ofercie pisze ze hotel przy piaszczysto-żwirowej plaży, plaży przy hotelu NIE MA!! jest morze z kamienistym brzegiem, nasypali trochę ciemnego piasku i położyli kilka leżaków i to ma być plaża????( ogromne rozczarowanie)a do tego woda brudna,pełno glonów.ok 2 km.plaża coral bay, tez nie najładniejsza , ale jest. cd...
CIĄG DALSZY ...PIERWSZY RAZ SPOTKAŁEM SIĘ Z TAKIMI TANDETNYMI ANIMACJAMI.GDYBY NIE REWELACYJNI LUDZIE KTÓRYCH TAM POZNALIŚMY TO BYŁABY STYPA.ZERO ORGANIZACJI I ZABAW DLA MAŁYCH DZIECI.PLAC ZABAW PEWNIE U NIEJEDNEGO Z WAS NA OKNEM JEST ŁADNIEJSZY!W POKOJACH MRÓWKI NA KAŻDYM KROKU,CZYSTE RĘCZNIKI ŚMIERDZIAŁY,15 OSOBOWA GRUPA KOTÓW KTÓRA NIE OPUSZCZAŁA CIĘ NA KROK.KARALUCHY NA STOŁÓWCE I W POKÓJ PO PROSTU ŚMIECH I HAŃBA.ZA POKÓJ WIDOKIEM NA MOŻE TRZEBA DOPŁACAĆ 15 EURO ZA DOBĘ.JEDYNIE OBSŁUGA HOTELU BYŁA DOBRA NO I JEDZENIE.W HOTELU JEST SPOKÓJ WIĘC MŁODYM LUDZIOM NIE POLECAM BO NIC TAM SIĘ NIE DZIEJE.LUDZIE PŁACĄ PO 4 TYS ZŁ A NA MIEJSCU RĘCE OPADAJĄ.NA PEWNO NIE POLECAM NIKOMU TEGO HOTELU TA TAKIE PIENIĄDZE.
Pobyt -lipiec 2012. Hotel wyjątkowo skromny, pokoje wymagające remontu, baseny niestety brudne. O plaży trudno mówić ,jest dostęp do morza, bez zejścia, kamienie utrudniające kąpiel. Wyżywienie dość smaczne, ale ciągle to samo. Niestety obsługa średnio miła, niestety podobnie jak Rezydentka. Nie lubię narzekać , ale ten Hotel to porażka, nie warty swojej ceny
Odwiedziliśmy ten hotelik z małym dzieckiem w maju 2012 r. i byliśmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego.(Wyjeżdżamy z mężem nie pierwszy raz więc mamy porównanie co do warunków panujących w niektórych hotelach) Zakwaterowanie: Mieliśmy apartament rodzinny z widokiem na morze. Apartament około 47 metrów z aneksem kuchennym połączonym z salonem, sypialnią, łazienką i tarasem. Wszystko odnowione (ściany odmalowane i elewacja hotelu też), nowe meble i całe wyposażenie kuchni. Apartament bardzo ładny i komfortowy. Jedzenie: w stołówce jedzenie dobre, każdy wieczór był tematyczny o powtarzalności tygodniowej. Bar nad basenem poza drinkami serwuje przekąski typu gyros, fish& chips, hot-dogi itd więc można coś przekąsić w międzyczasie. Dzieci: bardzo fajny plac zabaw a poza nim basen z brodzikiem dla maluchów i aquapark - raj dla dzieci i dla dorosłych. Hotel posiada 2 baseny dla dorosłych dookoła są rozstawione leżaki. Zastrzeżenia do plaży przy hotelu kamienista i brzydka wiec nikt z niej nie korzysta. O 10 minut drogi jest oddalona plaża publiczna piaskowa ale niestety brudna. Okolica ogólnie bardzo fajna 5 minut drogi i się jest na ulicy gdzie po obu stronach drogi są sklepy, bary, dyskoteki, niedaleko supermarket. Do centrum jest około 20 min autobusem (często kursuje, bilet kosztuje 1 euro). Hotel godny polecenia!!!
Hotel dla średnio wymagających, w fajnej lastowej cenie. Jak na Grecję standard i koszt ok. Nie jest tanio, ale warto dla tego klimatu, krajobrazów i ogólnie atmosfery. Naszym głównym punktem było zwiedzanie, tzn. tydzień zwiedzania, i drugi korzystania z dobrodziejstw all inclusive. Jeśli chodzi o to pierwsze to naprawdę jest co podziwiać. Nie sądziłam, że może to być również baza wypadowa do Jerozolimy - wycieczka warta swojej ceny, ale dla nas to było za drogo. Dla skromniejszych polecam doskonały od strony muzycznej i teatralnej wieczór cypryjski oraz pełną wrażeń Safari, Nikozje odwiedziliśmy na własną rękę samochodem, choć goście hotelowi polecali. Temperatura w dzień nie przekraczała 26 stopni, czyli w sam raz. Noce chłodniejsze.
Właśnie wróciłem. Ogólnie niby ok. Fajna pogoda, baseny, wesoło. Ale od kulis: jedzenie bez smaku choć kolorowe, to co nie zeszło było przerabiane na kolejne danie, alkohole - fakt do bólu, ale lokalne czyli nijakie. Jak podali mi whisky to poczułem jakbym pił beznzynę. Plaża blisko, ale strasznie zaniedbana, właściwie opuszczona. Pewnego dnia leżał tak zdechły zwierz ( baran albo osioł). Śmierdziało na niezłą odległość. Animatorzy - porażka, na poziomie gminnego disco polo. Hitem jest nabijanie w butelkę przez rezydenta via lokalne firmy na tzw. wycieczki fakultatywne.Za 70 euro wozili mnie jeepem kilka godzin po górach. Postoje i zwiedzanie atrakcji było przycinane do kilku minut bo trzeba dalej. Pani pilot chyba cały czas na bani.Ściema.
Hotel na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie bardzo przytulnego, kameralnego. Idealnego na spokojne wakacje. I to sie zgadza na spokojne, ale z nutką szaleństwa. Bylismy we wrzesniu, wiec powoli pustoszał, mimo to atrakcji nie brakowało. Jestesmy zadowoleni w wyboru. Jak na Cypr cena przystępna. Oferta all inclusive sprostała naszym oczekiwaniom, liczyłam na bardziej grecką kuchnię, aczkolwiek w porządku. Pozdrowienia dla ekipy Sky`a!!
Super aqua park. Hotelu nie polecam osobom starszym bo żeby dojsc do ulicy trzeba podejsc pod elegancką gore. W hotelu głównie angole, trochę Cypryjczyków. Plaża Coral Bay zupełnie nie warta zobaczenia. W morzu przy hotelu trochę ryb. Fajna dyskoteka Millenium na głownej ulicy. Animacje takie sobie. Wszyscy bardzo mili z tym, że w barze przy basenie na posiłek czeka sie czasami do godziny.
kolejny udany wyjazd z biurem .... (zainteresowani piszcie), hotel ma 4*, obsluga w porzadku, wyzywienie takze (najlepszy lunch - wybor z menu, co prawda trzeba czekac chwile, ale warto). turysci glownie z niemiec, anglii. czysto i fajnie. polecam zwiedzic wyspe wypozyczonym autem. obsluga z biura - standadr - profesjonalna, mila. polecam
sluzbowy wyjazd na Cypr pozwoli zobaczyc ta piekna wyspe z innej strony, pogoda w styczniu super, hotel w porzadku, okolica takze dobra. polecam. co prawda tym, ktorzy chca spacerowac po pieknej dlugiej plazy odracam, hotel bez plazy.
dobrze polozony, blisko Paphos, w dobrej cenie hotel, czysto, obsluga ok, nie nastawiac prosze sie na lezenie bykiem na plazy - nawieziona piaskiem mala czesc brzegu, reszta kamienista. wypadaloby tylko wiecej zadbac o czystosc w pokojach, a tak poza tym ok. turysci glownie z Niemiec, Anglii, no i my.