Aqua Sol

Do tego hotelu z mężem jeździmy od lat, ale w tym roku jesteśmy rozczarowani standardem jaki oferuje hotel. Będziemy się zastanawiać czy w przyszłym roku odwiedzić ten hotel

Ogolnie bardzo pozytywnie, super zwlaszcza dla rodzin z dziecmi :)

super miejsce dla rodzin z dzieciakami :) super baseny i czesc zamknieta jak pada deszcz naprawde sie przydaje

Hotel na wysokiem poziomie, posiłki rewelacyjne, dużo i smacznie. Problem jest z dogadaniem się w recepcji, nie znają płynnie angielskiego a na taką ilość gości mogliby nauczyć się polskiego. Kelner lepiej zna angielski i polski niz recepjonista. Na koniec zostaliśmy poinformowani,że musimy zapłacić za rozmowy między pokojami (normalnie są bezpłatne, radzę więc uważać) oraz za obsługę hotelową i dring przyniesiony do pokoju. Nik z nas nie zamawiał takiej usługi ale nie można było dogadać się z recepcją. Specyfikacji rozmów również nie dostaliśmy, jak na taki hotel duzy minus.

Hotel b. dobry. Połączenie z basenami termalnymi jest ogromnym atutem. Byliśmy z 5-latką, brakowało pokoju zabaw dla dzieci, ale to jedyny mankament. Naprawde warto tam jechać!

Nazwa  Aqua Sol
Miejsce  Węgry / Hajdu-Bihar / Hajduszoboszlo
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
ANNA GUZIK

Pobyt - Listopad 2018

Zalety

Hotel ma fajne położenie. Miłą i kompetentną obsługę. Atmosfera super

Wady

Jestem gościem tego hotelu od lat i widzę degradację standardów i wprowadzone oszczędności które nie są przyjemne dla gości. Np. Nie mogliśmy z mężem zakodować sejfu - powiadomiliśmy obsługę , przyszedł Pan z recepcji i stwierdził że jest słaba bateria i ..... nic przez cały pobyt nikt się nie pofatygował aby to naprawić.Po za tym w pokoju było chłodno kaloryfer w łazience działał na minimum, nie dało się podnieść ogrzewania . Z wieczora do rana ręczniki ani szlafroki nie miały szansy wyschnąć. Brakło szamponu , mydła chusteczek higienicznych, obsługa nie pofatygowała się aby je uzupełnić.

Marcin

Pobyt - Styczeń 2015

Ogolnie bardzo pozytywnie, super zwlaszcza dla rodzin z dziecmi :)

Zalety

bezposrednie polaczenie z basenami, blisko do wszystkich atrakcji okolobasenowych.

Wady

1 eksperes do kawy - kolejki

Leo

Pobyt - Czerwiec 2014