Blisko plaży i centrum miejscowości
Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Hotel bardzo ładny i czysty. Jedzenie smaczne i różnorodne. Obsługa hotelowa przesympatyczna i profesjonalna.
Same plusy.
Hotel kameralny, urządzony nowocześnie i bardzo czysty. Pokoje małe ale wyposażone we wszystko, co jest niezbędne do wygodnego funkcjonowania. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Personel bardzo miły i pomocny. Hotel położony blisko plaży oraz trakcji kolejowej, co jest komfortem dla osób chętnych do zwiedzenia Barcelony, Girony czy innych miejscowości.
- położenie - jedzenie
- mały basen
Hotel bardzo elegancki. Piękny pokój z dwiema sypialniami i dużą przestronną łazienką. Przede wszystkim bardzo czysto i cicho. Przemiła obsługa. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Położenie hotelu praktycznie przy plaży. Dosłownie 2 minuty do dworca kolejowego. Jedzenie różnorodne. Zdecydowanie polecam. To była wielka przyjemność mieszkać w tym hotelu.
Położenie, cicho, praktycznie sami dorośli bez małych dzieci.
Nie ma się do czego przyczepić.
Bardzo ładny hotel, sympatyczna obsługa, dobre jedzenie
Pokoje czyste i bardzo dobre jedzenie,brak darmowej wody do kolacji,w zamian serwowane napoje w 100 ml kieliszkach.Mały basen i leżaki stare.Plaża z grubym piaskiem przy wejściu do moża zmieniająca się w drobne kamienie niekomfortowe do chodzenia bez butów.Brak leżaków na plaży na przeciwko hotelu nawet płatnych.Pokoje małe ale wygodne łóżka.Hotel zapewnia do 11.09 darmowy godzinny karnet na deskę z wiosłem lub kajaki oraz parasol plażowy.
Jedzenie i lokalizacja
Stary basen
Pobyt bardzo udany. Hotele i gastronomia w Hiszpanii sa na najwyższym poziomie. Bardzo dobra lokalizacja hotelu.
Wspaniała, różnorodna kuchnia. Wszystko bardzo smaczne. Na kolacji duża ilość ryb, owoców morza, mięsa, dania vege, pyszne surówki, desery, owoce. Każdy znajdzie coś co lubi. Położenie super, bardzo blisko plaży i stacji kolejowej, z której można pojechać pociągiem do Barcelony (ok. 1 godz podróży).
Łazienki wymagają już remontu, ale mimo to czysciutko. Pokoje sprzątane codziennie, pościel zmieniana co drugi dzień
Hotel czysty o bardzo dobrej kuchni. Dodatkowo idealna lokalizacja. Blisko plaży i stacji, z której można wybrać się na wycieczkę cz do Barcelony czy Girony. Wieczorem atrakcje w postaci występów na żywo na wysokim poziomie. Bardzo dobry hotel.
Położenie, czystość, kuchnia, atrakcje, obsługa.
Doskonały hotel! Blisko morza, fantastyczna obsługa ;) cudowni ludzi ;), czysto, pachnąco to co lubimy z rodzina najbardziej ;). Blisko kolej, można skorzystać i dojechać bezpośrednio do Barcelony. Lokalizacja również idealna. Polecamy zdecydowanie;)
Doskonała lokalizacja, blisko morza. Cudowni ludzie ;), czysty, pachnący.
Nie dostrzegliśmy.
Pokoje od strony basenu ciemne, ze względu na niezbyt dobrze docierające do nich światło słoneczne. Dodatkowo zaraz za płotem hotelu również od strony basenu ma miejsce rozbiórka sąsiedniego budynku słyszalna przy zamkniętych oknach, dlatego pobyt byłem zmuszony rozpoacząć od dopłaty kilkuset złotych za pokój od strony morza, na który pracownica repecji zaproponowałą 50% rabat. Jedzenie bardzo przeciętne, niejednokrotnie podawane w formie jaka nigdy nie powinna mieć miejsca - frytki, które swoim mocno zbrązowiałym kolorem wskazywały na bycie już wielokrotnie podgrzewanymi czy rozgotowane już częsciowo czarne szparagi raczej nie powinny trafiać na talerze gości.
Wybraliśmy się pierwszy raz na wakacje z końcem maja i mimo pierwotnych wątpliwości pobyt uważamy za jeden z najlepszych. Hotel bardzo zadbany, pokoje codziennie sprzątane, dostaliśmy pokój suite i mimo że umiejscowiony był nad barem, w którym codziennie wieczorem grała muzyka na żywo, całość była świetna wygłuszona więc nie sprawiało to żadnego problemu. Restauracja wydawała się mała, w której nie będzie można "przebierać" w jedzeniu to bardzo pozytywnie byliśmy zaskoczeni. W opcji HB byliśmy tak najedzeni, że po południami nie było mowy, by wybrać się na dodatkowy obiad. Restauracja codziennie serwowała inne dania, nie było mowy o powtarzalności, każdy mógł znaleźć coś dla siebie, zarówno wege, mięso, owoce morza. Generalnie nie do przejedzenia. Do śniadań dla chętnych dostępny był szampan, dla pozostałych kawa, herbata, świeżo wyciskane soki, maślanki. Co do samego hotelu, podczas całego pobyty trafił nam się jeden deszczowy dzień, ale i tu nie było mowy żeby siedzieć w pokojach, bo w hotelu dostępna jest fajnie wyposażona siłownia, można skorzystać z masaży, posiedzieć w hotelowym barze, a wieczorem pobawić się przy karaoke lub innych występach na żywo. Sam hotel świetnie położony, bliskosc morza czy kolejki miejskiej, którą dostaliśmy się zarówno do Barcelony jak i Girony to kolejne jego atuty. Obsługa bardzo pomocna, zarówno panie w recepcji jak i w pozostałych częściach, każdy uśmiechnięty, chętny do pomocy. Napewno jest to jeden z lepszych hoteli w jakim udało nam się spędzić wakacje. Zdecydowanie polecam!!
Bardzo dobra lokalizacja, Znakomita kuchnia
Znakomity pobyt, chyba jeden z lepszych, obiekt nie za duży, ale o to nam chodziło, aczkolwiek bardzo pozytywnie zaskoczyla nas całość zastana na miejscu. Kuchnia najlepsza, każdy znajdzie coś dla siebie, nie do przejedzenia, świeże soki, maślanki a nawet szampan, kuchnia serwuje danie Vege ale i mięsne, a także ich specjalności jak paella. Fajnie wyposażona siłownia, basen hotelowy nie za duży, jak cały obiekt ale można spokojnie się zanurzyć bo głęboki miejscami nawet na ponad 2 metry. Hotel świetnie położony, nad samym morzem, obok kolejka miejska, którą można dostać się do Barcelony, Girony. Codziennie występy na żywo w hotelowym barze, także zabawy dla dzieci. Bar jet dobrze wygłuszony także nie ma problemu jeśli ktoś nie chciał uczestniczyć a odpocząć w pokoju. Hotel bardzo zadbany, pokoje dziennie sprzątane, wszyscy pomocni i uśmiechnięci. Polecam zdecydowanie!
Fenomenalna kuchnia, jedna z najlepszych Świetna lokalizacja, blisko do morza, kolejki miejskiej Promenada przy hotelu, która można przemierzyć miasto brzegiem morza
Brak!
Hotel czysty, bufet urozmaicony, miła i kompetentna obsługa. Z basenu nie korzystałam, umiejscowienie hotelu idealne. Pokój wymagał odświeżenia, ale poza tym minusów nie stwierdziłam.
Bufet, widok z okna, bliskość plaży, środków komunikacji publicznej oraz deptaku.
Jeśli wahacie się nad wyborem hotelu bo ma trzy gwiazdy a widniej przy nazwie słowo aquhotel, to bez obaw możecie rezerwować pokój. To już mój drugi hotel z tej sieci. I drugi bardzo udany pobyt. Przede wszystkim w tym hotelu mamy świetny widok na morze. Z basenu skorzystałem tylko raz i na krótko. Kto by chciał tam gnić skoro obok jest plaża. Na basen chodzę w poniedziałek po pracy ;-), a plaży w domu nie mam ;-). Podobnie jak w poprzednim hotelu, nie zauważyłem żadnego kłopotu z porządkiem, personelem lub jedzeniem.