Złociste plaże z ukrytyki zatoczkami, otoczone imponującymi klifami
Malownicze miasteczka rybackie, takie jak Lagos i Albufeira
Pyszna kuchnia portugalska z owocami morza
Hotel piękny i nowoczesny, czysty. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Basen duży , z ciepłą wodą. Duzo wolnych leżaków. Blisko do miasta i dyskotek. Brak rozrywek dla dzieci. Pokoje duże z widokiem na ocean. Bardzo polecam!!!
Hej :) polecam serdeczne ten hotel wszystkim chcącym spędzić wyjazd na udanej zabawie, w gronie czarujących Portugalczyków. Jedzenie super, pyszne ciasta, lody i dużo owoców. Obsługa przemiła. Wieczorami na plaży dyskoteki, z reszta w pobliżu wiele pubów i clubów. Przepiękna plaża :D. W przyszłym roku znów tam pojadę.
Hotel nowy (działa od maja 2009) wiec wyglada slicznie, ale sprzatany jest słabo. Pokoje malutkie, balkoniki jeszcze mniejsze (ale kto siedzi w pokoju). Jedzenie pod anglikow. Wyceiczki od rezydentów TRIADY i ALFA STAR droższe 3 razy niż w miejscowym biurze podróży. Obsługa sięusmiecha, ale jest mało pomocna. Plaża urokliwa, ale malutkie zatoczki ograniczja nieco miejsce. W wodzie kamienie pomieszane z piachem.
Hotel w europejskim standardzie - ładniejszy w środku niż na zewnątrz. Położony wsam raz - do plaży jakieś 300 m( w dół! )po drewnianych schodkach potem trzeba też po nich wyjść na góre :) Jedzenie brytyjskie (jaja, bekon, fasola). Przepyszne ryby, ale raczej poza hotelem. Wycieczki do Lizbony ( ale polecam 2 dniową) lub po zachodnim wybrzeżu Algarve super ( ale z TICEKT SHOPu, a nie zbiura podrozy). No i niestety ceny europejskie. Portugalia jest bardzo pięknym i ciekawym krajem.
Ceny wycieczek w TICKET SHOP zdecydowanie niższe niż u rezydenta. Smaczne jedzenie â duży wybór owoców i warzyw, codziennie 1 danie wegetariańskie. Do obiadokolacji 1 napój / osobę gratis (do wyboru: piwo, wino, soki, woda) â w trakcie trwania promocji. Bezpłatny Internet na terenie hotelu. Bezpłatna siłownia na tarasie widokowym (z widokiem na ocean). Codziennie wieczorem koncerty fortepianowe.
Bardzo ładny nowocześnie urządzony hotel. Przepyszne obiadokolacje i piękny towarzyszący kolacji nastrój - ( codziennie muzyka na żywo ). Hotel nieco oddalony od centrum , ale nie przeszkadza to w niczym . Koszt taxi w jedną stronę to ok 5 EUR.Stare miasto nocą tetniące życiem - kolorowe i bardzo głośne - warte zobaczenia. Piękne plaże - klify nieco łagodniejsze niż np przy Lagos. Z plaży do hotelu trzeba nieco podejśc pod górę , ale nie powinno to sprawiac większych problemów . W pobliżu obok sklepu Inter Marche znajduje się Ticket Shop - gdzie można wykupić transfery na wszystkie wycieczki proponowane również przez nasze polskie biura z tym , że 3 x tańsze jedyny minus dla osób nie znających angielskiego - przewodnik anglojęzyczny:)
Hotel położony w pobliżu sklepów i knajpek komunikacja z centrum Albufeiry bardzo dobra autobusy , taksówki cena za kurs taksówki z centrum do hotelu 4 E nocą nie całe 5 E można też na nogach spacer trwa około 30 minut. Sam hotel nowoczesny , czysty, bardzo przyjemny Jedzenie rewelacyjne bardzo duży wybór na śniadaniu a obiadokolacje też bardzo smaczne urozmaicone bardzo dużo świeżych owoców arbuzy ,melony ,ananasy, śliwki winogrona i smakowite ciasta wszystko bardzo ładnie podane obsługa kelnerska bardzo sympatyczna i przyjazna .Na piękną plażę trzeba zejść po drewnianych pomostach i wrócić pod górę ;)ale nie jest tak źle a po takim obżarstwie warto się poruszać Bardzo polecam ten hotel
Hotel nowy, pokoje spore, czyste, dobrze wyposażone. Na plaże trzeba zejść po schodkach, ale nie jest to wyjątkowo uciążliwe. Jedzenie fatalne, za to w pobliżu multum knajpek gdzie można się najeść do syta. Radzę zabrać ze sobą przewodnik z opisami pobliskich reastauracyjek - naprawdę się przydaje. Obsługa bardzo miła. Towarzystwo mieszane. My zwiedzaliśmy całe wybrzeże, spędzając tylko ostatnie dwa dni w Albufeirze - i obawiam się że okolica nie ma zbyt wiele do zaoferowania jeśli siedzi się na miejscu. Ogólnie POLECAM
Miałam przyjemność przebywać dwa tygodnie w tym hotelu. Hotel na miarę XXI wieku, bardzo czysto, codzienna wymiana ręczników ,sprzątanie pokoi codzienne, spokojnie, przesympatyczna obsługa, nic tylko wypoczywać. Woda w basenie idealnie czysta, ogród przy basenie zadbany. Plaża czysta / leżaki i parasole odpłatne /.Zejście na plażę trochę uciążliwe / około 90 schodów /, ale są do pokonania bez szczególnego wysiłku, poza tym świetnie wpływają na kondycję ! Polecam zarówno miejscowość jak i hotel. Mam nadzieję, że nie był to ostatni mój pobyt w tym hotelu.
Hotel na bardzo wysokim poziomie. Pokoje dobrze wyposażone, sprzątane codziennie / co prawda średnio - ale to nie miało wpływu na całokształt pobytu/. Położenie doskonałe, do plaży blisko, do sklepów, barów również. Do centrum Albufeiry co prawda kawałek, ale możliwy dojazd taksówką w przyzwoitej cenie. W Albufeirze bardzo fajnie - szczególnie nocą - mnóstwo pubów, restauracji i dyskotek / szkoda czasu na spanie :)/. Opcja HB w zupełności wystarczająca. Doskonałe miejsce wypadowe do Lizbony, Sevilli itp. Szczerze polecam ten hotel dla młodych oraz wymagających klientów.
Super hotel POLECAM !!!!!!!
Uwaga hotel o bardzo wysokim standardzie.Bardzo nowoczesny design.Podczas mojego dwutygodniowego pobytu nie było się praktycznie czego doczepić.Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone.Wielkim \"in plus\" jest to ,że przy opcji HB napoje do kolacji są bezpłatne(piwo,wino ,drinki,woda).Pokoje sprzątane codziennie.Do plaży bardzo blisko.Plaża przepiękna szczególnie 150 m na prawo po pokonaniu 60 schodów.Widoki zapierają dech w piersiach.Do centrum jakieś 20 minut spacerkiem .Centrum Albufeiry cudowne zwłaszcza nocą .Ogromna ilość barów i kawiarenek.Jeżeli ktoś się waha czy wybrać ten hotel mam nadzieje ,że rozwiałem jego wątpliwości.
Hotel na wysokim poziomie - urządzony nowocześnie i ze smakiem (oddany w 2008 roku). Na dachu znajduje się siłownia z widokiem na ocean. 2 baseny - brodzik oraz większy o gł.1,6m, dostępne leżaki/parasole.Posiłki bardzo smaczne (szwedzki stół): śniadania - kontynentalne i angielskie - każdy znajdzie coś dla siebie, dużo owoców, świeżo wyciskane soki. Obiadokolacje do wyboru dania mięsne, rybne oraz jarskie, sałatki. Na deser owoce oraz ciasta. Napoje do posiłków gratis. Hotel położony w spokojnej okolicy ok. 3 km od centrum Albufeiry. Dla szukających rozrywek niedaleko restauracje, bary, biura podróży gdzie można wykupić wycieczki (taniej niż biurze podróży :)).Do plaży ok 3 min. spacerkiem. Zdecydowanie polecam ten hotel.