Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Hotel świetny. Wielojęzyczna, wyrozumiała obsługa wszystko wytłumaczy. Blisko do plaży i sklepów.
- blisko plaży - sklepy w okolicy - miła obsługa - czysty i zawsze wysprzątany pokój - szeroki wybór posiłków
- napoje do kolacji dodatkowo płatne - hotel akceptuje zwierzęta, więc jeśli macie pecha to jakiś pies ciągle będzie ujadał w pokoju obok
Bardzo sympatyczny hotel dużo się dzieje blisko morza i sklepów, jedzonko urozmaicone i pyszne , codziennie sprzątany pokój polecam
Blisko morza przystanków wypożyczalni rowerów skuterów,
Dość drogie usługi dodatkowe np napoje do kolacji
bardzo dobry hotel. sprzątanie codziennie. pyszne śniadania. jest dużo jedzenia. personel jest bardzo miły i zawsze pomagał w rozwiązywaniu problemów. z minusów do hotelu: brak czajnika, widelców i talerzy. od minusów do przewoźnika: bilety lotnicze dla dwóch osób podczas jednej podróży są zawsze podawane w różnych częściach kabiny samolotu. wybór miejsca nie jest oferowany nawet za dodatkową opłatą. Bardzo niewygodne dla mnie. w samolocie nikt nie chciał zmienić swojego miejsca. to bardzo zepsuło nastrój. kiedy lecieliśmy z powrotem, napisałem list, że chcę zmienić miejsce, odpowiedź została wysłana po tym, jak otrzymaliśmy już nasze miejsca w różnych częściach kabiny samolotu. To bardzo nieprzyjemne, że nie ma troski o klientów, którzy boją się lotów.
bardzo dobry hotel
brak czajnika, widelców i talerzy
Pobyt oceniam dobrze. Pokój czysty, przestronny, mieliśmy dla siebie sporo miejsca. Otoczenie hotelu sympatyczne.
Hotel podobny do innych w tej okolicy ale mniejszy i bardziej kameralny co było dużym plusem.
Wszystko mi się podobało. Nie było żadnych zastrzeżeń. Plusem było to że nie dostaliśmy opasek a na śniadania bardzo sympatycznie zapraszała nas miła obsługa że wskazaniem stolika.
Bardzo dobre warunki Bogate i urozmaicone jedzenie..Obsługa bez zarzutu .Polecam
Hotel kameralny, czysty i kolorowy. Pokój przestronny, wydzielona część sypialna co było bardzo ważne. Jadalnia czyściutka, sprawna obsługa, dobre jedzenie. Przemiła obsługa w recepcji. Mieliśmy pokoj z widokiem na basen co było dużym plusem.
Hotel moze nie tak bardzo wyróżnia się od innych ale jest bardzo pozytywny. Położony blisko promenady i plazy.
Oprócz tego że przydał by się czajnik, nie mam żadnych uwag.
Hotel nie należy do najnowocześniejszych, ale rekompensuje to przemiła i zawsze pomocna obsługa, pyszne, obfite i różnorodne śniadania, czystość. Codziennie sprzątają pokoje i wymieniają ręczniki. Panie sprzątające nawet włączają klimatyzację, gdy samemu się o tym zapomni :) Teren wokół basenu jest zadbany. Sam basen jest nieduży, ale nigdy nie był zatłoczony. Hotel nie ma zbyt wielu rozrywek dla dzieci. Do plaży faktycznie jest niedaleko. Do stacji kolejowej ok. 15 minut spacerkiem. Generalnie polecam, szczególnie pokój od basenu (widać góry i morze, jest cicho) 😁
Miła obsługa, przyjemna atmosfera, cisza nocna od północy, dobry serwis
Hotel mógłby już przejść delikatny remont
Bardzo miły bardziej kameralny hotel.Dużym atutem jest ukryty od zgiełku ulic basenem i duża ilość zieleni. Jedzenie smaczne.Dobra lokalizacja.
Duża ilość zieleni
Mały basen
Polecam, wspaniałe wakacje we wspaniałym miejscu, hotel fajnie usytuowany, po remoncie, czyściutki blisko wszędzie (plaża, sklepy, kluby, restauracje, deptak, dworzec PKP, Barcelona, itp), super obsługa, pomocna, wspaniały Pan Kierownik restauracji. My na 100% wrócimy
Czysty, wspaniała pomocna obsługa, po remoncie, blisko do plaży, dworca PKP, godzinka pociągiem do Barcelony, pyszne jedzenie, fajny basen, animacje. Pokój bardzo ładny, czysty, przestronny, balkon duży, telewizor duży z płaskim ekranem, wygodne łózko, wygodna kanapa rozkłada, łazienka czysta, śniadania i obiadokolacje smaczne w formie bufetu.
Brak czajnika lub ekspresu do kawy w pokoju
Czysto, bardzo miła obsługa, dobra lokalizacja (plaża, sklepy, restauracje), MEGA DOBRE JEDZENIE.
Bardzo pomocna i miła obsługa. Bardzo dobre śniadania. Wszystkie pokoje z balkonami oraz oddzielnymi sypialniami (codziennie sprzątane).
Wszystko w porządku, spędziliśmy miło czas z dziećmi.
Miła obsługa, czysto, jedzenie w porządku.
Pobyt zaliczamy do udanych. Mały klimatyczny hotel. Ładne pokoje hotelowe. Hotel raczej dla par bez dzieci.
Mały hotel. Bardzo dobre jedzenie - duży wybór. Bardzo miła i pomocna obsluga. Pan w restauracji hotelowej na 5+ i Pani też. Cała obsługa wspaniała. Recepcja również. Codziennie zmieniane ręczniki, pościel raz na pobyt.
Niestety - niewygodna kanapa dla osób śpiących na dostawce i za małe poduszki.
Bardzo przyjemy hotel, ale dosłownie 10 kroków od hotelu jest klub ALOHA gdzie są codziennie imprezy (to jest klub-dyskoteka) do rana. Jeżeli masz pokój z widokiem na basen - nie ma problemu, ale jeśli z widokiem na ulicę od strony wejścia do hotelu, tak jak my - to w nocy w pokoju mimo zamkniętych okien, słychać krzyki i muzykę z Aloha.
bardzo miła obsługa, bardzo dobre jedzenie, czysto, wygodne łóżka, bardzo dobra lokalizacja - blisko do morza, blisko do pociągu (1h 15min do Barcelony za 10Euro), blisko sklepy i carrefour, internet wi-fi w pokoju
Nie ma wody na powitanie w pokoju, jest to kłopot jeśli przyjeżdżasz w nocy. Byliśmy na koniec maja i nie było atrakcji dla dzieci - kid's club był pusty, na minidisco byli tylko 2 animatorzy, żadnych dzieci i cała sala obserwujących niemieckich emerytów. Hotel bardziej nastawiony na pary niż rodziny z dziećmi. My głównie przebywaliśmy poza hotelem, także to nie był problem, ale gdybyśmy chcieli posiedzieć na miejscu, to dzieciaki nudziłyby się.
Polecam, bo wszędzie blisko, można dużo zobaczyć, plaża piękna, czysta woda, deptak z pamiątkami.
Duży wybór jedzenia. Lodówka w pokoju.
Głośne imprezy do 24, a śniadania od 8 do 10, więc trochę wcześnie.