Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Bardzo czysty hotel ,po wejściu na recepcję przywita nas piękny zapach. Pokoje czyste I zadbane. Szybki dostęp do centrum miasta. W okolicy dużo sklepów, barów, itp. Obsługa miła i pomocna, a posiłki hotelowe bardzo smaczne. Spory wybór diet wegetariańskich I bezglutenowych. Po wykwaterowaniu nadal można korzystać z infrastruktury hotelowej oraz posiłków do momentu transferu. Hotel po wykwaterowaniu udostępnia takze kartę ręcznikową. Oferuje także piękne widoki. Brak zauważalnych wad.
Wady : Klimatyzacja centralna (około 1.5 godz. w ciagu doby wyłaczana w nocy)
Lodowka mało wydajna (nie schładza, raczej atrapa niz lodowka)
Zalety : Wszystkie pokoje z pieknym widokiem na zatoke i gory
Prywatna plaza przy hotelu.
Hotel spełnił moje oczekiwania pod każdym względem. Szczególnie sobie cenię atmosferę panującą w hotelu zasługa to jest całego personelu dbającego o nasze wygody. Mógłbym wymieniać po kolei wszystkich od animatorów zaczynając, na barmanach kończąc ale tego nie zrobię aby nie pominąć trudu włożonego przez przypadkiem pominiętych z załogi hotelu Aqua. O hotelu można powiedzieć luksusowy i komfortowy, czy trzeba coś jeszcze dodawać ? Nie mogę doczekać się aby wrócić z powrotem do tego miejsca, hotelu i ludzi.
Piękna zieleń, duży ogród. Smaczne i urozmaicone posiłki.
Plaża dość ciasna, możliwe odpłatne dokwaterowanie osób z poza hotelu co powoduje że nie można beztrosko pozostawić rzeczy przy leżakach.
Nawet jak ktoś nie umiał się z nami porozumieć to zaraz zjawiał się ktoś kto tłumaczył im z angielskiego na Turecki. Jedzenie świetne, personel także. Pogoda tu mały problem bardzo duży ukrop. Zabierzcie ze sobą może jakieś okulary, czapkę bo bez takich dodatków będzie wam ciężko. Na miejscu do dyspozycji oddali kilka restauracji i barów. Ogród też niczego sobie. Z pewnością nadający się do zjedzenia obiadu w nim. Pokoje są doprawdy różne i pod względem powierzchni, wystroju, wyposażenia.
Zachwycający hotel, niezwykle sympatyczna obsługa, przepiękna okolica. Jeden tylko minus - natrętny fotograf hotelowy który siłą niemalże wymusi na tobie zakup kilku zdjęć:)