Hotel położony bezpośrednio przy morzu.
Nowoczesny hotel o przepięknej scenerii.
Hotel posiada duży basen ze słoną wodą, który dodatkowo posiada urokliwy widok na morze.
Dla dzieci: brodzik, palc zabaw i animacje.
Byliśmy w tym hotelu drugi raz. Przepiękne widoki! Natomiast w 2024 r ewidentne zepsuło się jedzenie - mały wybór dań mięsnych, ryby były dobre, czasem pojawiały się owoce morza wątpliwej jakości. Lokalne alkohole bez szału, za importowane alkohole i lepsze drinki trzeba zapłacić. Plaża na terenie hotelu przepiękna!! Ogólnie hotel oceniam na 3-4 gwiazdki. Warty polecenia ze względu na widoki i morze
Widoki, plaża
Jedzenie średnie, w 2023 roku było o niebo lepsze
Stary i zniszczony turystyczny hotel, który zasługuje max na 3 gwiazdki. Sprzedawanie go jako 5 gwiazdkowy to zwykłe oszustwo. Świetny dla alpinistow, którzy kochają coddzienne pokonywanie setek schodów. Hotel może zadowolić tylko malo wymagających gości.
Świetna woda w morzu do pływania.
Hotel jest stary i zniszczony. Brakuje nadzoru i starań o utrzymanie standardów. Od morza do recepcji trzeba pokonać ok. 12 - 15 pięter. Schodami. Jedyna winda pokonuje 2 piętra. Pozostałe windy były, ale zostały zlikwidowane. Stołówka na niskim poziomie - max 3 gwiazdek. Posiłki podane w niechlujny sposób. Hotel daleko od wszystkiego, najbliższa plaża w Skala oddalona jest ok. 5 kilometrów. Trzeba dojeżdżać busem. Generalnie odradzam ten hotel ! Zasługuje na max 3 gwiazdki.
Pokój, otoczenie, obsługa i wyżywienie spełniły moje oczekiwania. Jedynym minusem było to, że w opcji all inclusive dostępne było jedynie lokalne brandy (whisky, metaxa czy koniaki były dodatkowo płatne). .W czasie tygodniowego pobytu 2 x zmieniono nam pościel, wymiana ręczników i sprzątanie pokoju było codziennie.
Najlepsze były widoki z pokoju, basenu i restauracji...
Nie mam negatywnych wrażeń.
Hotel pięknie położony , pokoje z widokiem na morze , czyste eleganckie .
Piekne położenie, miła, profesjonalna obsługa.
Hotel pięknie położony, widok na morze zachwycający, bardzo miła obsługa i tyle z pozytywów. Widać głównie po pokojach, że hotel ma swoje lata, ale jest raczej czysto. Jedzenie nie powala i to jest największy minus. Mało lokalnych smaków, jedzenie w dużej mierze typu fast food, nie ma automatów do napojów bo wszystko podaje obsługa i niekiedy trzeba trochę poczekać np. na kawę do śniadania. Bardzo dużo głównie starszych gości z UK. Pakiet all inclusive dość ubogi jak na hotel 5*. Niestety nie wart takich pieniędzy, a to chyba jeden z droższych hoteli na wyspie.
Położenie, widoki, wieczory z muzyką na żywo, ładny duży basen. Darmowy busik do miasteczek Skala i Poros.
Jedzenie słabej jakości i bardzo mało urozmaicone. Typowe brytyjskie smaki. Trzeba długo czekać na obsłużenie w barze przy basenie, nie ma tam przekąsek w formie bufetu, co jest o wiele bardziej wygodne. Ubogi pakiet all inclusive.
Bardzo ładny hotel w cichej i spokojnej okolicy, pokoje z super widokiem na morze, w pokojach czysto. Basen ekstra- duży i czysty. jedzenie pyszne, obsługa bardzo miła. Przy morzu ustronne, nastrojowe miejsce z leżakami i parasolami.
Pokoje z super widokiem na morze, zmyślnie usytuowane dające zarazem poczucie prywatności. Pyszne, świeże jedzenie. Taras w restauracji z widokiem na morze. Świetny basen. Pod hotelem w cenie pobytu bus jeżdżący do pobliskiej miejscowości Skala. Duży parking.
W pierwszy dzień, gdy przyjechaliśmy bardzo wygłodzeni do hotelu restauracja była już zamknięta, nie było możliwości nic zamówić na kolacje dostaliśmy po kanapce z chlebem tostowym.
Piękny hotel położony tarasowo na wzgórzu, zdecydowana większość pokoi z widokiem na morze. Same pokoje urządzone są bardzo ładnie, są czyste i zadbane. Przepiękny widok z tarasu przy restauracji, posiłki dobrej jakości. Sprawdzi się idealnie dla osób nastawionych na zwiedzanie wyspy, jak i dla tych, którym zależy na wypoczynku w hotelu. Hotel oferuje usługi spa, oraz wieczorne atrakcje.
Przepiękna okolica, wspaniałe widoki, profesjonalna obsługa .
Brak plaży przy hotelu, dostępne jest jedynie bezpośrednie zejście do morza .
hotel przepiękny w świetnym miejscu. Pokój duży, wygodny a widok z pokoju nieziemski .Szczerze polecam!!!!
położenie hotelu , widoki
nie znalazłam
Hotel bardzo ładny, czysty, położenie (kaskadowe) hotelu zapewnia każdemu widok na morze. Obsługa przemiła. Codziennie sprzątany pokój i wymieniane ręczniki. Jedzenie pyszne mieszanka greckich przysmaków z europejskimi, każdy znajdzie coś dla siebie. Podczas pobytu rozchorowały nam się dzieci. Pani z recepcji natychmiast zadzwoniła do lekarza, który kazał przyjechać (sobota po 21). Wszystko wytłumaczył, dał leki (bo wiedział że nie znajdziemy już otwartej apteki a nazajutrz niedziela i apteki dyżurujące są w stolicy -Argostoli). Polecam hotel z całego serca.
Położenie kaskadowe hotelu i widok na bezkresne morze.
Hotel położony na wzgórzu , większość pokoi z widokiem na morze , codziennie sprzątany . Brak plaży. Zejście do morza z napisem -„ na własne ryzyko” . Na basenach brak ratowników . Widać ząb czasu na tym hotelu .
Mega słabe jedzenie , praktycznie całe menu przygotowane pod gości z UK , jeśli czegoś brakowało na talerzach nie było uzupełniane . Jeśli będziecie mieli tzw wczesne wymeldowanie nie otrzymacie lunch boxow . Zdecydowanie hotel nie zasługuje na tyle gwiazdek ile posiada . Stosunek ceny do jakości mega nierówny . Daje góra 3 gwiazdki
Piękne połozony hotel, piekne widoki. Pokoj superior z widokiem na morze ma ogromny taras :) Obsluga bardzo mila, lubia tam Polakow ;) Bylismy w czerwcu 2019 z dzieckiem 2 letnim. Brakowalo mi animacji dla dzieci, to tyle :) Ale i tak atrakcji jest wystarczajaco.
Piękne połozony hotel, piekne widoki. Pokoj superior z widokiem na morze ma ogromny taras :) Obsluga bardzo mila, lubia tam Polakow ;) Codziennie po kolacji wieczorem pan grał i śpiewał na zywo - bardzo klimatycznie i romantycznie.
Pokoje ok, chociaż na 5 gwiazdek nie zasługują, standardowy mniejszy od superior, ale z lepszym widokiem ( wyżej)
Ogromną zaletą hotelu jest położenie, widok z pokoju ekstra. Bardzo duży basen, leżaków dużo, około 9.30 było sporo wolnych. Bardzo smaczne jedzenie, mili kelnerzy, część pochodzi z Ukrainy a mieszka w Polsce, dogadać się można bez problemu. Kryształowo czysta woda w morzu, fajne miejsce do nurkowania z maską. Z Grecosa ciekawa wycieczka Skarby Kefalonii, warto.
Brak plaży (nie jest uciążliwy- busy wożą do sąsiedniej miejscowości) Do wad (ale do przyjęcia) zaliczyłbym brak owoców morza w menu, codziennie tylko jedno danie rybne, tylko dwa rodzaje oliwek, jeden rodzaj oliwy a przecież to wyspa z drzewami oliwnymi na każdym kroku. Wieczory tematyczne takie sobie, ale w pięknie położonym barze, dało się posiedzieć przy odrobinie brandy.
Polecam Film z Penélope Cruz i Nicolas Cage pod tytułem Captain Corelli\'s Mandolin pokazuje całą wyspę . To co Zobaczę i Zjem nikt mi nie zabierze trumna nie ma kieszeni. Każdy z nas jest inny i ma inne potrzeby dla mnie ok. Polecam z naciskiem na zwiedzanie !!!!!!
Piękny Hotel ułożony kaskadowo bardzo doża ilość schodów nam to nie przeszkadzało byłam z mężem. Mieliśmy pokój z widokiem na morze bajeczny widok . Latamy z mężem po świecie zawsze bierzemy Hotele 5 * w rożnych krajach to tak naprawdę inny standard na warunki Grecki to jest 5* na Hiszpański to 3,5* ale nie narzekajmy to bardzo bobry Hotel naj- lepszy na wyspie. Kocham Grecję w byliśmy w tym hotelu w 2016 roku i w ty wybieramy się ponownie. Jedzenie dobre jest ok, ile można zjeść w Grecji zawsze wszystko jest bardzie ubogie niż w Hiszpan czy Turcji czy w Tajlandii. Alkohol ok mój mąż nie pija ja uwielbiam wino dla mnie super. Obsługa rewelacja bardzo Mili . Pokoje bardzo ładne . Śmieszą mnie opinie osób które narzekają pokój nie taki coś nie domalowane jedzenia mało basen nie taki itp itp . wykupili wycieczkę 2 dni przed wylotem za śmieszę pieniądze i narzekają a w Domu mają piece na węgiel . My Polacy przesadzamy z opiniami. Hotel na uboczu zero rozrywek poza Hotele ale w samym Hotelu jest co robić. Wyspa jest Bajeczna polecam wypożyczyć auto minimum na 2 dni i zwiedzić wyspę . Na wysp przylatują Celebryci z całego świata do miasteczka Fiskardo , My piliśmy tak kawę z Mężem a obok nas siedziała Madonna i takie Gwiazdy nie narzekają w zwykłej knajpce prze stoliku z ceraty.Cieszmy się wakacjami słońcem pięknymi widokami.
Ja nie widzę wad
Gorąco polecamy hotel osobom chcącym przede wszystkim odpocząć i zrelaksować się. Mało rodzin z dziećmi, większość gości stanowiły osoby w wieku średnim (głównie Brytyjczycy). Przy basenie dużo leżaków, zmiana ręczników basenowych co 3 dni. Pozdrawiamy również panią Anię K. z biura podróży Grecos i polecamy wycieczki prowadzone przez nią :)
Położenie na uboczu, cisza, spokój, bardzo miła obsługa
Brak piaszczystej plaży (przy hotelu znajduje się jedynie kamieniste zejście z drabinką)
Poniżej 5 gwiazdek. Menu smaczne lecz nudne i nie dopracowane. Chyba se zapłacisz i zamówisz z karty. Opcja allinclusive i allinclusive premium nie rozni sie prawie niczym. Napoje międzynarodowe to tylko martini i sambuca. Za resztę płacisz
Położenie widok
Łazienki schody na basen
hotel spełnił nasze oczekiwania ponieważ przed wyjazdem korzystałem z opinii innych portali turystycznych . Generalnie w tej okolicy jeden z najlepszych.
położenie na wzniesieniu, piękny widok na morze, wygodne obszerne polkoje,
dużo schodów, brak wind, daleko od centrum(gastronomii i sklepów)
Naprawdę bardzo dobry hotel z przepięknym widokiem i położony w przepięknej malowniczej okolicy. Dobre i czyste pokoje, spokój i cisza,. Niestety w okolicy atrakcji brak, ale wyspa nie jest duża i zawsze można ją zwiedzić na własną rękę. Dużym plusem jest basen (pomimo tego, że wymaga niewielkich nakładów na remont niektórych z jego elementów)
Naprawdę dobre pokoje spokój i cisza, w przepięknej malowniczej okolicy. Niestety w okolicy atrakcji brak, ale wyspa nie jest duża i zawsze można ją zwiedzić na własną rękę. Duży plus duży basen
Hotel godny polecenia, pięknie położony, tarasowo >nie polecam dla osób z małymi dziećmi i osób mających problemy z poruszaniem się z powodu dużej ilości schodów>, nad samym brzegiem morza, w spokojnej okolicy. Położony na dużym terenie z zadbanym ogrodem. Hotel spełnił moje oczekiwania. Pokoje mogły by być utrzymane w większej czystości >troszkę kurzu gdzie nie gdzie na meblach > ale to normalne na południu Europy. Panie sprzątające i tak bardzo starały się codzienne sprzątając taką liczbę pokoi.
spokojna okolica, piękne widoki z tarasu
brak piaszczystej plaży przy hotelu
Hotel dla ludzi na poziomie. Nie znajdziesz tu pijanych Polaków. Dużo turystów z Japonii, Norwegii, kilku Rosjan, sporo Polaków - ale tych sytuowanych trochę wyżej niż przeciętnie (jakiś lekarz, dyrektor, prawnik, właściciel firmy). Brak plaży. Na plaże jeździ bus, ale nie warto - plaża jak to plaża. Cały urok hotelu to spędzanie czasu przy basenie. Widok na morze piękny. Jedzenie dobre, a przede wszystkim dużo i duży wybór. Jeśli ktoś nie może obyć się bez markowych alkoholi warto zainwestować w Allinclusive Gold. Zwykły AI to znośne wino i piwo oraz soki i coca-cola. Warto pojechać na tour autokarowy po wyspie - plaża Myrtos - jedna z najpiękniejszych w Europie, małe miasteczka portowe, w których można spotkać gwiazdy Hollywood. Polecam!
Hotel powinien mieć 3 gwiazdki a nie pięć .Brak wind, za to obskurne schody betonowe po których trzeba chodzić 5 razy dziennie na 7 piętro. Brak plaży . ALL Inclusive bardzo ubogie bez białej wódki itd. Do miasta i sklepów bardzo daleko