Apollo Resort Complex (Kavros)

Wyjątkowy

Hotel na wzgórzu oddalony około 500 metrów od plaży. Znajduje się on w mniejszym miasteczku, które nie jest nastawione na nocne życie. Idealny obiekt na bazę wypadową do wynajęcia samochodu i samodzielnego podróżowania. W hotelu czuć było zapach kwiatów.

Fantastyczny hotel 4 * Rewelacyjna obsługa na każde zawołanie. Dobre jedzenie ! Wszędzie bardzo czysto(room servis Elsa - rewelacja) ! Mój pobyt 15 dniowy we wrześniu 2015 bardzo udany, duży wygodny pokój na piętrze z ładnym widokiem , cisza , spokój !Hotel polecam dla rodzin z dziećmi oraz dla par i ludzi starszych naprawdę sprawdzi się pod każdym względem.

Nazwa  Apollo Resort Complex (Kavros)
Miejsce  Grecja / Kreta / Kavros
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

Wyjątkowy

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Filip

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Październik 2023

Joanna B.

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

Duże pokoje, piękny ogród

Wady

nie zauważyłam