Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Bardzo czysty, pokój w dobrym standardzie posiadający wszystko czego potrzebowaliśmy, duży taras i ładny widok na ocean. Śniadania bardzo smaczne, codziennie inne, dużo lokalnych potraw.
Bardzo miła obsługa . Pokoje przestrzenne - pyszne śniadanie . Lokalizacja bardzo dobra - polecam
Lokalizacja - śniadania , duży pokoj
Nie ma
Hotel duży, ładny, apartamenty przestronne i wygodne, wygodne łóżka, aneks kuchenny wyposażony basic,ale wystarczało ;) czysto, łazienka bardzo ładna ,z wanną. Do oceanu 100m; śniadania smaczne i urozmaicone; miła obsługa hotelowa
Bardzo dobre śniadanka, blisko wody, piękny widok z okna apartamentu- cudne zachody słońca
Okolica dość głośna, apartament przy ruchliwej i głośnej ulicy( do 3 w nocy słyszalne odgłosy)- mąż nie mógł spać w nocy; ja używałam zatyczek i było ok
Pobyt w hotelu był bardzo udany. Hotel czysty, obsługa pomocna i uprzejma, śniadania bardzo urozmaicone i codziennie coś innego do wyboru. Apartament duży z dobrze wyposażonym aneksem kuchennym.
Na pewno dobre położenie i widok na ocean z balkonu. Świetnie wyposażony aneks kuchenny. Smaczne i urozmaicone śniadanie w formie szwedzkiego stołu. Pokój sprzątany wystarczająco często. Duży balkon ze stolikiem i krzesłami.
Umiarkowanie przeszkadzający hałas ruchu ulicznego z pobliskiej ulicy.