Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Pobyt w hotelu bardzo udany. Blisko morza i dojścia do miasta. Pokój przestronny, czysty (codziennie sprzątany).
Spokojna, bezpieczna okolica Duży pokój i taras Hotel blisko piaszczystej plaży Blisko do przystanku autobusowego, marketu, wypożyczalni aut Blisko lotniska w Chanii Dobra baza wypadowa do zwiedzania
brak uwag
Hotel dla bardzo mało wymagających... Chcieliśmy blisko morza, ciszę, spokój, bez animacji i tym podobnych atrakcji. Cóż... w hotelu animacji brak, ale pokoje są przy basenie, gdzie piski dzieci nie pozwalają odpocząć. Balkon-taras jest całkiem spory, ale znów wszyscy zaglądają do środka... Pokój byl skromnie urządzony ale całkiem duży, łóżka wygodne, lodówka i czajnik sprawne. Za to klimatyzacja masakra!!! Po tygodniu bez klimy zdecydowaliśmy się wykupić dostęp do chłodu, ale po dwóch dniach oboje byliśmy chorzy. Nie przez temperaturę, bo ustawialiśmy na 26 stopni i najmniejszy nawiew. Nie była czyszczona i wszystkie bakterie, grzyby i nie wiem co jeszcze trafiło do nas. Do morza faktycznie blisko. Leżaki hotelowe, ale płatne 7 euro za komplet. Pościel I ręczniki wymieniane co 3-4dni, sprzątanie codziennie, nawet w niedzielę około 10 rano. Nie można czuć sie komfortowo... Koty wchodzą do pokoju przy otwartym oknie w nocy, co może doprowadzić do zawału, ale kiedy je pogoniliśmy, to więcej nie przychodziły. Kretę kocham i co roku odwiedzam, ale do tego hotelu z całą pewnością nie wrócę.
Blisko do morza, duży pokój.
Zbyt blisko basenu, bardzo głośno, cały czas gra muzyka w hotelu obok, brudna klimatyzacja.
Ogólnie byliśmy zadowoleni z naszych wakacji. Poza kilkoma szczegółami opisanymi w minusach, hotel nam się podobał. Ale trzeba być przygotowanym na to, że w basenie mogą być osy. Przy basenie są leżaki, ale nie ma parasoli. Byłoby miło, gdyby leżaki były bezpłatne dla tych, którzy jedzą w barze na plaży. Ale biorąc pod uwagę niewielki koszt wynajmu - nie jest to krytyczne.
Plaża znajduje się bardzo blisko. Gościnni gospodarze. Pyszne jedzenie w barze na plaży. Ładny basen i teren. Wygodne łóżka. Czystość.
W pokoju był silny zapach stęchlizny, kiedy się zameldowaliśmy, potem wydawało się, że zniknął. Płatna klimatyzacja. Brak moskitier, jeśli otworzysz okna - mnóstwo komarów, pokój na parterze może być łatwo odwiedzany przez lokalne koty. Nie ma żaluzji ani tiulu na oknach, musimy zamykać okna grubymi zasłonami, ponieważ parter jest niski, ludzie chodzą i pokój jest widoczne z ulicy. To sprawia, że w pokoju jest bardzo ciemno. W kuchni nie ma płynu ani gąbki. Nie ma szamponu, żelu, mydła.
Idealna lokalizacja, bezpośredni dostęp do szerokiej, piaszczystej plaży z pięknymi widokami. Pokoje wystarczająco duże dla dwóch osób. Lekkie braki w wyposażeniu aneksu kuchennego (brak otwieracza i kieliszków do wina, nienajlepszy stan lodówki, która w tym klimacie jest absolutnie NAJWAŻNIEJSZA, przeklęte kuchenki elektryczne starego typu, w których kontrola nad temperaturą płyt grzejnych jest czysto przypadkowa, brak choćby minimalnej ilości soli, pieprzu, płynu i gąbki do mycia naczyń), które w każdym razie nie mają decydującego wpływu na naszą ogólną pozytywną opinię o tym miejscu. Po prostu sugerujemy, że to są drobne dla gospodarzy rzeczy, które znacznie ułatwiają życie gościom, podczas pobytu z opcją "bez wyżywienia". Pokoje regularnie sprzątane, bez żadnych uwag, właściciele bardzo mili i życzliwi.
Lokalizacja, bliskość sklepów, restauracji, beach bar serwujący dobre posiłki i napoje w bardzo rozsądnych cenach, parking,
Oprócz niewielkich braków wymienionych w "Opinii o hotelu" naszym zdaniem brak typowych wad.
Hotel dobrze położony. Kilkanaście metrów od ulicy i nie słychać samochodów i dosłownie 50 metrów od morza. Z basenu korzystałem raz i poza mną nie widziałem żeby kto kolejek to robił. Woda w basenie czysta, ale w morzu cieplejsza. Nie stety pokój na parterze, przy basenie. Każdy kto przechodził mógł zajrzeć co u mnie słychać. Piętro daje prywatność. W hotelu naliczyłem 4 kot. Dwa mnie odwiedziły.
Blisko morza i głównej ulicy. Mimo to cisza.
Na parterze ludzie mogą zaglądać
Bardzo udany pobyt. Na pewno tam wrócę. Pogoda w czerwcu bardzo dobra ok. 32 stopnie C. Cisza przy basenie, na plaży a także wieczorami można posiedzieć na balkonie i posłuchać szumu fal. Jedynie w niedzielę słuchać było muzykę z hotelu obok, ale dało się wytrzymać. Morze cieplutkie i płytkie. Plaża piaszczysta.
Codziennie sprzątane pokoje i balkon. Częsta wymiana pościeli i ręczników. Bardzo miła właścicielka. Duży pokój z aneksem kuchennym, kuchenką elektryczną i czajnikiem. Blisko do przystanku autobusowego a naprzeciw duży supermarket i wiele tawern. Tak że nie ma problemu z zakupem pieczywa czy wody. Warto zabrać coś na komary.
Jestem bardzo zadowolona i mam nie żadnych negatywnych uwag. Warunki zgodne z kategorią hotelu. Częsta wymiana ręczników i codziennie sprzątany pokój.
Blisko lotniska, Chanii, sklepów, przystanku autobusowego oraz plaży. Bardzo czysto, duża powierzchnia pokoju.
nie mam uwag.
Położenie hotelu idealne tuż przy pięknej piaszczystej plaży, blisko do sklepów, restauracji i przystanku autobusowego. Cicha okolica. Pokój z aneksem kuchennym, bardzo ładny, dość duży, wyposażenie wystarczające i w dobrym stanie. Bardzo czysto. Miła obsługa. Nawet na początku października była pogoda plażowa. Polecam.
- lokalizacja - wyposażenie
nie ma żadnych
Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Obsługa profesjonalna, hotel bardzo zadbany, sprzątany codziennie, otoczenie urocze. hotel położony na przepięknej plaży.
Czystość, spokój, bliskość do morza, przemiła obsługa.
Pokój duży i czysty, codziennie lub co drugi dzień sprzątany, wymieniane ręczniki i pościel. Basen nieduży ale czysty. Miła i pomocna obsługa. Bardzo dobra lokalizacja. Polecam😊
Czystość Lokalizacja
Znakomity, nie wyobrażam sobie letnich wakacji bez pobytu w tym hotelu
Lokalizacja, obsługa, spokój, czystość, mało dzieci
bez wad
Bardzo fajny hotel. Do wszystkiego blisko. Bardzo mili właściciele. Czysciutko.Polecam. Bardzo udane pierwsze wakacje w Grecji 🙂
Basen . Mała knajpka z przekąskami i piwkiem na terenie hotelu. Tanie leżaki na plaży.
Brak.
Hotel idealny dla osób ceniących spokój, nie potrzebujących animacji i dodatkowych hotelowych atrakcji. Pokoje i tarasy są przestronne, sprzątane codziennie. W pokoju znajduje się aneks kuchenny z lodówką oraz sporo miejsc do przechowywania. Łazienka jest średniej wielkości z otwieranym małym oknem. Hotel położony jest bardzo blisko piaszczystej plaży z widokiem na wyspę świętego Teodora. Jest to idealna baza wypadowa do zwiedzania całej wyspy (np. do Chanii niecałe 10 km; 15 min autobusem, który jeździ bardzo często). Przystanek autobusowy niedaleko hotelu, market oraz wypożyczalnia aut również. Bardzo duża ilość różnych restauracji, barów gdzie można zjeść lokalne potrawy oraz spróbować greckich trunków. Pani prowadząca hotel i recepcję bardzo miła i pomocna. Na terenie hotelu można również odpocząć nad basenem, a w hotelowym barze przy plaży zamówić przekąski i napoje.
* Spokojna, bezpieczna okolica * Duże pokoje i tarasy - większość z pięknym widokiem na morze * Pomocna obsługa * Pokoje czyste i sprzątane codziennie * Możliwość wykupienia sejfu i klimatyzacji * Hotel blisko piaszczystej plaży * Blisko do przystanku autobusowego, marketu, wypożyczalni aut * Blisko lotniska w Chanii (niecałe 30 km) * Dobra baza wypadowa do zwiedzania
* Brak
Bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu, położony przy morzu, blisko bar na plaży, pokoje czyste, standardowe wyposażenie, ale wystarczające. Można w barze przy plaży bardzo dobrze zjeść, właściciele bardzo gościnni i sympatyczni. To już na trzeci pobyt w tym hotelu, właśnie wróciliśmy, wypoczynek udany.
Położenie hotelu, nad samym morzem, bar na plaży, gdzie można smacznie zjeść, i toaleta na zaraz obok baru.
niewielkie budynki, pokój bardzo duży, aneks kuchenny świetnie urządzony i wyposażony.
standard wysoki (jak na 3*), położenie blisko plaży i ulicy (chociaż odgłosów ulicy nie słychać), obsługa miła
nie mam zastrzeżeń
Spełniał oczekiwania , świetna baza wypadowa do zwiedzania Krety . Aparthotel położony bezpośrednio przy plaży , w sąsiedztwie sklepów , tawern , komunikacji autobusowej . Pomimo takiej lokalizacji brak jakichkolwiek uciążliwości ( hałas itp ) . Czysto , cicho , spokojnie . Idealny na wypoczynek . Plaża super , basen super , 👍😊
Dbałość Właścicieli o komfort pobytu . Czystość i spokój , bardzo dobra lokalizacja . Powtarzam przyjazd do hotelu Thodorou na przełomie sierpnia i września . Zrobiłem rezerwację na 2024 rok ( 4 tygodnie )
Bardzo miła właścicielka pokoje sprzątane codziennie .
Blisko plaży.
Nie mam nic do zarzucenia .
Cudowne miejsce na plazy. Bardzo czysto. Właścicielka sprząta codziennie. Sam pokój jak i przestrzeń wokoło wyjątkowo czysta
Czystość bliskość plazy
Hotel godny polecenia, tuż obok plaży, blisko drogi, ale odizolowany od niej przez inne budynki
Bardzo mili gospodarze, hotel jest kameralny, porządek, czystość, dobra organizacja, mało wykorzystany basen, do plaży (bez tłoku) jakieś 20 metrów przez trawniczek, po drodze kiosk gospodarzy z napojami i prostymi daniami (omlety, sałatki), można usiąść w cieniu. Bardzo blisko (najwyżej 100 metrów) droga (dobrze izolowana, nie widać, nie słychać), duży supermarket i przystanek autobusów do Chanii
Wszystko byłoby idealnie gdyby nie dyskoteki w sąsiedztwie, ich całodzienne dudnienie bardzo męczy, także gospodarzy, którzy nie mają na to wpływu
To już trzecie wakacje w tym klimatycznym hotelu. Hotel przy samej plaży, doskonała życzliwa obsługa, przestronne czyste pokoje .
bliskość plaży, obsługa, cisza i spokój
trochę mały brodzik