Aparthotel Czarna Góra

3.5

Jestem bardzo, mega bardzo zadowolona. Wszystko jak w opisie, realuzacja obietnic bez zarzutu, czyli: śniadania i obiadokolacje - różnorodność podanego jedzenia i jakość bardzo dobra. Klimatyzacja w pokoju, lodówka też, codzienne zabieranie śmieci z pokoju. Zajęcia dla dzieci super ekstra!!!!! Nawet piana-party, no szacun :). Doczepić się, ....hmmm ...tak na siłę... basen wewnętrzny może mniejszy niż się spodziewałam.... Brawo za przygotowanie, obsługę , a cena z pakietów, promocji nie taka wysoka. Myślę że mogę tu wrócić. :)

Brak kontaktu z obsługa na recepcji. Recepcjonistka jakby za karę siedziała w pracy. O 21:00 brak cieplej wody. O 14:00 brak w ogóle wody w pokoju. Marudzący operator, który winę zwala na każdego, tylko nie na siebie. Nierówne traktowanie klientów Apart hotel i Panorama Do garażu nie można wjechać z boksem na dachu, bo garaż jest za niski . W restauracji na rosół czeka się 1h, przy połowie stolików pustych. Cena nie adekwatne do jakości. Dużo brakuje do europejskiego standardu.

Cena nie adekwatna do standardu. To nie hotel 4 gwiazdkowy tylko jakieś schronisko z ładnieszymi pokojami tylko cena jak za 4 gwiazdki.

Pobyt skwituję tylko tak, do dnia dzisiejszego leczę się z grzybicy po basenach, leczę grzyba antybiotykami. Porażka jeśli chodzi o czystość. Nie polecam.

Kupiłem tydzień w tym hotelu za 5.600 zł w biurze Tui przepłaciłem jak się okazało koszt wykupy w samym hotelu to 4.600 Na miejscu słabo wyczyszczony pokój widok na 1 piętrze na hałdę kamieni i zdechłego ptaka Pokoje tylko na 1 piętrze miały być zajmowane okazało się że tylko dla gości Tui a ci z układami wyżej Ja osobiście nie polecam wręcz wystrzegaj się tego miejsca

Nazwa  Aparthotel Czarna Góra
Miejsce  Polska / Sudety / Sienna
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu

Malownicze góry z licznymi trasami turystycznymi i narciarskimi

Urokliwe uzdrowiska, takie jak Kudowa-Zdrój i Polanica-Zdrój

Dziewicza przyroda Karkonoskim Parku Narodowym

4.9
4.9
5.7
5.3

3.5

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Beti

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Rożnorodność oferowanego jedzenia, klimatyzacja, codzienne zabieranie śmieci, czystość. Wygodny materac! Nie bolały mnie lędźwie i krzyże.

Wady

....hmmmm, na siłę może basen wew. wyobrażałam sobie wiekszy nieco......

Julia

Pobyt - Luty 2023

Zalety

Lokalizacja, nowoczesne budownictwo

Wady

Obsługa na recepcji Obsługa operatora Brak wody Woda zimna Pokój oddany o 16:30 do użytku Niski garaż- nie wjedziesz z bagażnikiem dachowym

2.3
Dorota

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Jedzenie, basen.

Wady

Brudno w pokoju. W 3 osobowym pokoju jedna szafa z 5 wieszakami i 1 pułką u góry. Jedna szafka u góry trudno dostępna, chyba że masz 2 metry wzrostu. Przyjeżdżasz na tydzień I nie ma gdzie włożyć ubrań. Brak szlafroków. Bar to jakaś pomyłka raczej lada z napojami z średnio wykwalifikowaną obsługą. Sofy w barze a raczej w holu brudne, poplamione aż nie chce się usiąść a co dopiero zostać na dłużej. Sala zabaw dla dzieci w wieku 3 lat dla starszych 7-10 lat zepsute i płatne. Brak klimatyzacji.

3.3
Jolanta

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Jedzenie .

Wady

Brak zachowanej higieny. Czystość basenów tragiczna. Co parę dni brak ręczników, bo niedowieźli. Sofy brudne poplamione. W pokoju blaty poplamione. Dostawki same się składają.

1.0
Ola

Pobyt - Lipiec 2020

Zalety

Posiłki

Wady

Cwaniactwo pani manager blond

Sylwia Płachecka

Pobyt - Lipiec 2020

Ogólnie hotel za drogi co do jakości miejsca. Pokoje fajne duże przestronne ale ilość wad nieskończona łóżka stare skrzypiące pobudki w nocy przy każdym przekręcaniu się. Zasłony które przy każdym zasłonięciu wypadają z szyn dramat,łazienka kabina nie zamykana nawet niema tak zwanej ceraty wszystko leci na podłogę w łazience aż na przedpokój. Obsługa byle tylko dać kartę do pokoju skasować za pobyt i tyle kontaktu. Jedzenie średnie duzo ludzi ledwo mozna sie przecisnąć między bufetem z jedzeniem a goraca kawa. WiFi ogólnie dramat i tv ktora wieczorem ma zakłócenia. Ogolnie pobyt oceniam na 3 zdecydowanie najbardziej zadowolony byl nasz 3 latek ale to wyjatkowe dziecko które i wszystko zje i wszędzie dobrze się czuje.

Zalety

Przestronne pokoje fajne animacje

Wady

Jedzenie,sprzątanie,bar,czystość

2.4
Dorota

Pobyt - Luty 2020

Słabo posprzątane, sedes brudny w dniu przyjazdu, w restauracji La Sienna nie można już nic zamówić przed 21.00, a wcześniej nie można się dodzwonić, żeby złożyć zamówienie. Byliśmy z dziećmi i niestety poszły spać bez kolacji, bo w okolicy nie ma żadnego sklepu. Wszędzie tłumy ludzi, na śniadaniu trzeba czekać na stolik, jedzenie monotonne, naleśniki stare, odgrzewane. Droga dojazdowa nie odśnieżana. Na pewno tu nie wrócimy.

Zalety

Masaż, basen

Wady

Tłumy, sprzątanie, odśnieżanie, restauracja La Sienna, śniadania, brak sklepu

2.2
Diana

Pobyt - Grudzień 2019

Mieliśmy wątpliwą przyjemność spędzić w tym obiekcie Święta Bożego Narodzenia. W apartamencie był zepsuty czajnik, wyrwane gniazdko telefoniczne, którego mimo zgłoszenia, nikt nie raczył naprawić a z syfonu pod zlewem przeciekała woda. W łazience nie było półki ani szafki, także wszystkie kosmetyki i przybory toaletowe kładliśmy na podłogę. Pokojowe nie ścielą łóżek. Restauracja hotelowa przypomina bardziej stołówkę, brak nawet obrusów. Przy wigilii nie było żadnej oprawy muzycznej, chociażby z płyty cd w tle. Mikołaj ograniczył się jedynie do wyczytywania nazwisk i zero interakcji z dzieckiem. Wręczanie prezentów było zorganizowane w miejscu, gdzie bez przerwy otwierały się automatycznie drzwi na zewnątrz, tak że na zgromadzone tam dzieci zawiewał lodowaty wiatr. W dniach poza świętami w menu króluje wieprzowina, kurczak i ryba bez nazwy, czyli to co najtańsze. Wszystko za cenę 6200 za 5 dni pobytu, 2 osoby dorosłe i dziecko. Ogólnie jedzenie jest słabe i brakuje menu dla dzieci. Na przywitanie w recepcji, płatność z góry za cały pobyt, na wypadek gdyby gość się rozmyślił i wyjechał wcześniej. Mimo tego i tak wyjechaliśmy 2 dni wcześniej, bo mieliśmy dość tego luksusu. Hotel miał być przy stoku, w rzeczywistości jest oddalony od niego o dobre 300 m i trzeba iść stromo w dół przez ulicę, co jest niewykonalne w butach narciarskich. Bawialnia dla starszych dzieci jest, ale w osobnym budynku, na miejscu jest tylko plac zabaw dla maluszków, jest to problem, szczególnie w zimie. Nigdy więcej nie zamierzam tam gościć i nikomu nie polecam. Hotel zwany Aparthotelem nastawiony jest na maksimum zysku przy minimum nakładu.

Jerzy

Pobyt - Luty 2019

Nie polecam nikomu tego hotelu, za takie pieniądze jakie sobie życzą

Zalety

Jedzenie.

Wady

Najgorszy mój pobyt w zimie w hotelu. Po przejściu do pokoju karty nie działały, musiałem się wrócić żeby aktywować na nowo karty, windy oczywiście żadna nie działała parking znaleźć dla auta to graniczyło z cudem, żeby pójść na basen to pan na basenie poinformował nas że od do 20:15 można przyjść później już nie ma możliwości mimo to że do 21:00 jest basen czynny, brak informacji w recepcji po odpłatnych saunach brak ręczników i brak szlafroków bo szlafroki muszą dojechać z Czech z pralni. Wieczorem brak ciepłej wody do wykopania. Nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!

Mama

Pobyt - Styczeń 2019

Hotel ogólnie polecam. Jeśli chodzi o wypad z dziećmi, maluchy maja sale zabaw a starsZe sale gier. Jest tez basen. Super narciarnia gdzie można zostawić i ogrzać sprzęt. Z hotelu kursuje skibus ale nigdy nie mielismybokazji z niego skorzystać. Personel do przyuczenia. Pokoje duże prestronne ale kuchnia bardzo słabo wyposażona. Filiżanki i talerzyki deserowe. 1 rondel wiec po podgrzaniu zupy dla dzieci musieliśmy pic ja z filiżanek. Jest zmywarka ale brakuje głupiej szmatki do przetarcia blatu a panie sprzątające nie widziały nigdy ze jest brudny.

Zalety

Bardzo dobre jedzenie. Bufet bardzo bogaty. Bufet dla dzieci- naleśniki, ranuchy, pampuchy, makarony, nagrody i słodycze. Zawsze można było znaleźć coś dla siebie. Śniadanie codziennie bardzo podobne chociaż różnorodne. Dla dzieci talerzyki, łyżeczki, śliniaczki itp

Wady

Słabo doinformowanym personel. Miałam wrażenie jakby wszyscy pracowali tam zaledwie kilka dni.Dużo pracowników z Ukrainy, przy śniadaniach nie do końca można było się porozumieć ????. Sprzątanie pokoju ?po łebkach?. Otwierane drzwi przy windach i sali zabaw uważam ze powinny być tylko otwierane awaryjnie. Prawie na przeciw jest wyjście z basenu wiec o przeziębienie bardzo łatwo. Pozatym rozgrzane dzieciaki na sali zabaw tez były ciagle wietrzone mino szklanych drzwi które zemsto były otwarte. Ręczniki na basen dostajesz raz na cała długość pobytu, nie są wymieniane co wyjście z basenu tylko zabierasz je mokre do pokoju.

Krzyniu

Pobyt - Październik 2018

Ogólnie polecam na wypad z dziećmi. Sam ośrodek przygotowany perfekcyjnie może oprócz jedzenia ale zawsze możne wykupić pobyt bez wyżywienia.Ogólnie zewsząt słyszalny dialekt ukraiński też można pominąć.Miejsce idealne na wycieczki piesze jak i te dalsze.Hotel godny polecenia.

Zalety

Położenie hotelu,miła obsługa w recepcji, różnorodność zajęć dla dzieci.

Wady

Większość obsługi że wschodu, powtarzalność potraw śniadaniowych i obiadowych.

Ewelina

Pobyt - Wrzesień 2018

Spędziliśmy w hotelu tylko weekend ale wiemy że na pewno tam wrócimy. Hotel pięknie położony z widokami na góry. W ośrodku było masę ludzi ale mimo to w hotelu panowała cisza i spokój. Bardzo ładne i fajnie wyposażone pokoje, obsługa bardzo miła. Jedynie do czego można się przyczepić to jedzenie, takie trochę odgrzewane, trochę bez smaku, ale głodni nie chodziliśmy. Ogólne wrażenie - bardzo fajny hotel. Polecam

Jacek Dutka

Pobyt - Sierpień 2018

Hotel super usytuowany, rewelacyjne i zróżnicowane posiłki, fajna baza wypadowa na górskie wędrówki.

Zalety

lokalizacja, przestronne pokoje

Łukasz

Pobyt - Sierpień 2018

Drugi raz bym już tam nie wrócił..................

Zalety

Basen

Wady

Jedzenie i położenie...

Sebastian

Pobyt - Lipiec 2018

Pobyt oceniam jako bardzo dobry. Wspaniała okolica. Mam zamiar powrócić zimą. Polecam !

Zalety

Bardzo dobre położenie, blisko szlaków turystycznych. Super obsługa. piękny apartament. Wspaniałe widoki. Szczerze polecam !

Aparthotel Czarna Góra