Apartamentos Paraiso 10 Gestaltur

1 opinia

Apartament spełnił nasze oczekiwania. Wszystko zgodne z opisem. Mieszkaliśmy na 23 piętrze z skąd był piękny widok na inne wieżowce pomiędzy którymi było widać również morze , góry. Basen przy hotelu z leżakami nie za duży, ale do morza blisko więc woleliśmy chodzić nad morze .Pogoda piękna słoneczna, trochę wietrzna pod koniec pobytu. Apartamenty wyposażony w naczynia , garnki patelnie, toster, mikrofale, czajnik, durszlak, salaterki, kuchenka z piekarnikiem w pomieszczeniu jest wydzielone miejsce z pralka, żelazkiem i deska do prasowania. Jeśli ktoś chce zaoszczędzić na posiłkach w restauracjach na mieście to idealne miejsce. Byliśmy z mężem i nastoletnimi dziećmi . W apartamencie znajdowała się sypialnia z dwoma ozdobnymi łóżkami i szafą na ubrania w małym salonie rozkładana kanapa na dwie osoby telewizor stół z krzesłami, oraz stolik kawowy, jest też duży, przeszklony balkon w którym można rozsiewać okna z pięknym widokiem, kuchnia, przedpokój i łazienka szampon i żel pod prysznic nie starczy na 4 osoby więc trzeba sobie dokupić. Blisko jest również do sklepów, duże markety znajdują się od ok 18 minut piechotą. W środę i niedzielę odbywa się tu targ do którego również jest blisko, można kupić i ubrania i Świerże warzywa i owoce.Wdzystkie sprawi załatwia się w biurze oddalonym o dwie przecznice dalej w godzinach pracy. Osobiście polecam za tą cenę.

Nazwa  Apartamentos Paraiso 10 Gestaltur
Miejsce  Hiszpania / Costa Blanca / Benidorm
Udogodnienia  dostęp do internetu, tenis

Złociste plaże otoczone palmami i błękitnym morzem

Malownicze miasteczka jak Alicante i Benidorm z licznymi atrakcjami

Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym windsurfingu

1 opinia

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Gosia

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Internet 5G , wyposażenie, lokalizacja, widok z 23 piętra.

Apartamentos Paraiso 10 Gestaltur