Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami
Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe
Pobyt 11-21 sierpień 2021. Bród, syf. Pokoje nie sprzątane, ręczniki nie wymieniane. Śmieci wynosiliśmy na korytarz, gdzie leżały nawet po kilka dni. Podłoga klejąca od brudu. Hotel 5 piętrowy ale bez windy. Prośby nic nie dają (nawet rezydenta). Jedzenie z dnia na dzień coraz gorsze, spalone frytki oraz steki. Nie dało się tego jeść. Obiady przygotowywane tylko dla polaków. Na plus można zaliczyć basen, jednak zamykany po godz. 20. Do wielkiej plaży 20 min piechotą. Transfer na plażę nie potrzebny ponieważ wieczorami korki są tak duże że szybciej jest na piechotę. Na początku z dużą sympatia do właściciela ale w miarę upływu czasu było coraz gorzej. Nie było herbaty, prawdziwej kawy a to co dawali do picia trudno określić. W hotelu brakowało obsługi, nie miał kto sprzątać a posiłki zdarzało się przygotowywał sam właściciel. Niestety nie jadalne to było. Nie polecam omijać szerokim łukiem.
basen bliskość wielkiej plaży
bród, brak sprzątania, brak wymiany ręczników fatalne jedzenie