Antigoni

3.5

Brud, syf, obsługa z łaską, jedzenie obrzydliwe i z włosami, podgrzewane(jesli wgl) kilka razy, ręce opadają! W życiu nie byłem w tak obrzydliwym miejscu

Ogólnie hotel do odświeżenia ale dla mniej wymagających jest dobrą opcją. Na pewno nadrabia lokalizacją wszędzie blisko tzn. centrum,plaża,przystanki autobusowe. Jedzienie całkiem dobre nie było do czego się przyczepić. Pokoje sprzątane codziennie i obsługa recepecji oraz reszta załogi bardzo miła. Dużo Polaków także zawsze ktoś jest w stanie pomóc.

Byłam w hotelu Antigoni w październiku ,niestety nie polecam tego hotelu .Pokoje sprzątane tzn.dolozony papier toaletowy i herbata .Jedzenie zimne nawet zaraz po otwarciu restauracji ,nie uzupełniane (dopiero po kilkukrotnym zwróceniu uwagi )Mnie osobiście nie smakowało ,wybór skromny ,bar słabo zaopatrzony .Plusem bardzo dużo leżaków przy basenie i bez problemu każdy znalazł miejsce .

Ogólnie hotel przeciętny. Na pewno wymaga remontu, szczególnie łazienki i windy. Dla osób, które wolą odpoczynek w spokoju, bez animacji i całodziennej muzyki. I raczej nie polecam, jeśli ktoś nastawia się na przebywanie cały urlop w hotelu. Natomiast lokalizacja jest bardzo dobra, jeśli ktoś chce zwiedzać wyspę.

Z chłopakiem polecieliśmy 1 raz na wakacje z biurem podróży mimo złych opinii. Nie żałowaliśmy ani przez chwilę że wybraliśmy ten hotel. Nie było żadnych problemów z bagażem, lotem, transferem z lotniska do hotelu i z hotelu na lotnisko oraz z hotelem. Na lotnisku odebrała nas sympatyczna pani Kasia rezydentka, wyjaśniła nam wszystkie rzeczy dotyczące transferu powrotnego i przedstawiła jak wygląda okolica oraz dostępne wycieczki. My akurat wybraliśmy się na wycieczkę „na własną rękę” tzn. Wypożyczyliśmy quada na cały dzień. Hotel blisko centrum i fajnych barów, plaża przepiękna. Pokoje czyste, wiadomo nie były one pierwszej nowości ale dla osób którym nie zależy na wyglądzie pokoju jest w porządku. Mieliśmy ofertę śniadania obiadokolację i szczerze dla nas było to za dużo, jak mielibyśmy wybrać się jeszcze raz to wybralibyśmy opcję samych śniadań. Basen duży i czysty jak na hotelowe standardy. Polecam wziąć przejściówkę do ładowarki ponieważ gniazdka są brytyjskie, bez problemu można kupić w sklepikach za 2€

Nazwa  Antigoni
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Protaras
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, dostęp do internetu, rozrywka i życie nocne

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

6.1
5.3
6.5

3.5

Wyświetlono 21 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.3
Daniel

Zalety

Blisko plaży.

Wady

Nie sposób zliczyć....

Ada

Zalety

Lokalizacja bardzo blisko wszędzie Miła obsługa

Wady

Hotel lekko przestarzały bez większych atrakcji niż zwykły basen

3.3
Jolanta

Zalety

Dużo leżaków przy basenie

Wady

Zimne jedzenie ,sprzątanie pokoi

5.9

Zalety

- duży pokój - dobra lokalizacja - blisko sklepy, restauracje, przystanki autobusowe i piaszczysta plaża - spory basen - jedzenie ok, jeśli chodzi o główne posiłki, dobre drinki - miła obsługa

Wady

- winda KOSZMARNA, nie jestem pewna, czy spełnia wymogi bezpieczeństwa - łazienka w kiepskim stanie, naprawdę konieczny jest remont - przekąski między posiłkami to frytki, nuggetsy i tosty, wg mnie kiepsko - drinki i napoje serwowane są w plastikowych kubeczkach - czystość, ekipa sprzątająca była codziennie, ale uważam,że to była za mała liczba osób na tak duży hotel. Zdziwiłam się,że ręczniki nie są wymieniane na bieżąco. Kawę i herbatę do pokoju dołożono raz w ciągu całego pobytu

Aleksandra

Zalety

Blisko plaży Duży basen Dobre jedzenie Przepiękna okolica

Olga

Bardzo udany pobyt w hotelu Antigoni, choć nie jest to hotel 4**** Meble w pokojach wysłużone, jednak jest czysto, materace wygodne. Obsługa wymienia ręczniki każdego dnia. Posiłki urozmaicone, duży wybór mięs, nie można wyjść głodnym :)

Zalety

Smaczne posiłki, duży wybór jedzenia, czysta pościel, przyjazna obsługa, bardzo duży basen, dostępność leżaków bez konieczności "rezerwowania" z samego rana :)

Wady

Pokoje usytuowane przy basenie, i z widokiem na morze, narażone na hałas do późnych godzin nocnych.

Halina

Hotel ma świetną lokalizację, w centrum i z 5 min do plaży spacerkiem. Miła obsługa, jeśli chodzi o pokoje to luksusów nie ma, ale jest wporządku, dużym minusem jest jedno gniazdko w pokoju i jedno w łazience, które nie bardzo działało, warto wziać przedłużacz. Sprzątanie: pod łóżkami niestety nie sprzątają, jakość sprzątania zależy od sprzątających, jedna mopem przeleci z grubsza, druga wjedze w zakamarki, po 3 dniach dopiero miałam wymienione ręczniki, stare pozostawione, a chodniczek pod wanna był chyba po poprzednikach, brudny, na drugi dzień zabrany i nie dali nowego. Ostatnie 2 dni pobytu inna pani sprzątała i było o niebo lepiej, przetarła biurka wymieniała ręczniki, zabierała brudne I czyściła toaletę, więc czystość zależy od pani sprzątającej, korytarze raz odkurzone przez cały tydzień pobytu (dywany na korytarzach). Jedzenie dla mało wymagających, raczej nie połechta kubków smakowych. Jestem osobą bardzo mało wymagającą, brakowało mi warzyw, dało się zjeść, ale efektu WOW nie ma 😉, zjadliwe, ale często letnie dania. Od 4 gwiazdek można wymagać trochę więcej. Pokoje z widokiem na basen mogą trafić się na wyższym piętrze i wtedy mamy też widok na morze. Miałam wyżywienie śniadanie i obiadokolacje, do kolacji trzeba było kupywać napoje. Jest to hotel dla osób, mniej wymagających z niskim budżetem, dobra baza wypadowa, morze piękne krystaliczne.

Zalety

-lokalizacja -Miła obsługa -Basen dość duży i płytki idealny do relaksu -brodzik

Wady

-czystość w pokojach i korytarzu -jedzenie nie za specjalne, letnie -brak gniazdek elektrycznych

Łukasz

W hotelu spędziliśmy tydzień. Lokalizacja ekstra, blisko do morza, przepiękna plaża, promenada, knajpki, widoki niesamowite. Przy drodze mnóstwo barów, restauracji i marketów. Ogólnie miejsce genialne, tętniąca życiem okolica. Natomiast jeśli chodzi o sam hotel jest On dla osób na prawdę totalnie niewymagających. Hotel na pewno wymaga remontu. Mimo sprzątania i tak jest brudno, bardzo kiepskie łazienki.. Jedzenie bardzo słabe- ciągle to samo, bardzo mały wybór, pomijając już fakt samej jakości i smaku. Jedynym plusem był duży i czysty basen, zawsze wolny leżak i dobre drinki.

Zalety

basen i blisko plaży

Wady

jedzenie stary hotel

Tomasz

Przyjemny, relaksujący hotel wolny od jakiegokolwiek zadęcia cechującego wiele obiektów o wyższej kategoryzacji. Bardzo dobra lokalizacja na początku promenady w Protaras, blisko restauracji, barów, pubów. Wygodne dojście do plaży utwardzoną ulicą, nie więcej jak 400-500 metrów. Plaża piaszczysta, woda w morzu bardzo ciepła. Pokoje standardowej wielkości, funkcjonalne, posiadają minilodówki. Uwagę zwracają bardzo wygodne łóżka oraz świetnie działająca centralna klimatyzacja. Pomimo upałów na zewnątrz, w zasadzie nie trzeba jej było włączać, wystarczała naturalna cyrkulacja powietrza wychodzącego z dużych prostokątnych otworów. Bardzo duży plus hotelu. Dzięki wcześniejszym opiniom zamieszczonym na wakacje.pl wybraliśmy pokój z widokiem wychodzącym na basen a w oddali na morze i była to świetna decyzja, gdyż pokoje z drugiej strony mają balkony wychodzące na ruchliwą ulicę. Polecam taki wybór wszystkim. Wprawdzie wtedy zza okna będzie dochodzić muzyka, ale grają jedynie do godziny 12 a poza tym bardzo fajne kawałki, w tym dużo polskiego repertuaru. Pokoje codziennie sprzątane, aczkolwiek trochę niekonsekwentnie - umyte podłogi ale toalety i umywalki już nie. W zamian codziennie zbędna dostawa czystych ręczników.

Zalety

Bardzo dobra lokalizacja - bliskość miejskich atrakcji. Przyjemna, nienarzucająca się obsługa, lubiąca Polaków. Duży parking mieszczący kilkadziesiąt samochodów. Bardzo wygodne łóżka. Świetnie działająca centralna klimatyzacja. Brak typowej dla wielu źle wentylowanych hoteli wilgoci w łazienkach.

Wady

Widać upływ czasu, wymiany na nowe domagają się szczególnie windy, które jeżdżą bardzo chaotycznie po wszystkich piętrach a przede wszystkim każda z nich (są dwie) zabiera na pokład jedynie 3 osoby co powoduje, że czasem trzeba chwilę poczekać aby do nich wejść.

Mariusz

Bardzo miła obsługa. Pokoje czyste. Pościel i ręczniki. Wszystko sprzątane na bieżąco. Woda w basenie bardzo ciepła i czysta.

Zalety

Lokalizacja bardzo dobra. Blisko morza i sklepów. Obsługa miła i towarzyska. Piękne widoki z balkonu zwłaszcza wieczorem.

Wady

Hotel otwarty na nowo. Na bieżąco usuwane są usterki.

Norbert

Polecam byłem zadowolony bardzo.wakacje udane ,napewno tu wroce

Zalety

Wieczorna muzyka

Wady

Winda

Marlena

pobyt w hotelu bardzo udany, w prawdzie hotel prosi się o remont, jest trochę do zrobienia, ale w pokoju i łazience czysto, pościel i ręczniki również. posiłki mało urozmaicone, ale głodni nie chodziliśmy, położenie hotelu to zdecydowanie atut! plaża blisko i piękna woda czysta blisko do sklepów i głównej ulicy z pubami.

Zalety

położenie hotelu, duży basen, brak tłumów na basenie, o każdej porze wolne leżaki,

Wady

brak ciepłych napojów do obiadu i kolacji , zamawianie napojów do obiadu i kolacji, zazwyczaj dostawaliśmy je po posiłku.

3.7
Zuza

Pobyt uważam za udany, jednak hotel wymaga generalnego remontu oraz zwrócenia większej uwagi na porządek. Zaczynając od brudnej pościeli, która fakt- była wyprana, jednak permanentne plamy na prześcieradle były dość odrzucające. Podłoga w pokoju była brudna jakby nikt tam nie zmiatał- piasek, włosy, które znajdowały się zaraz po przyjeździe. Dywany na korytarzach hotelu były okropnie brudne, plamy, piasek itp. Basen również wymaga renowacji, wyszczerbione kafelki, które kuły w stopy, piasek, który leżał na dnie basenu. Pierwsze 3 dni naszego pobytu na terenie basenu panował totalny chaos, porozrzucane kubki, ręczniki, pozostawiane opakowania po kremach i inne. Dopiero 4 dnia pojawił się pracownik, który ogarniał okolice basenu. Jeżeli chodzi o wyżywienie jesteśmy bardzo rozczarowani, o ile na śniadanie były dobre, był duży wybór w jedzeniu i było ono smaczne, tak na lunch i kolacje było codziennie to samo, generalnie cały pobyt na obiad i kolacje jedliśmy frytki z nuggetsami i czasem ciasto. Z przekąsek miedzy posiłkami były tylko lody jednego rodzaju dostępne przy barze na basenie i to tyle. Napoje do obiadu i kolacji musiały być zamawiane, nie byłoby w tym nic złego gdyby wielokrotnie nie miała miejsca sytuacja gdzie kończyliśmy posiłek a kelnerzy dopiero podchodzili zapytać co chcemy do picia. Nie raz również zdarzyło się, że napojów do posiłku wcale nie dostaliśmy bo zdążyliśmy zjeść zanim przyszedł kelner. Jeżeli chodzi o animacje w hotelu problem polega na tym, że ich nie było. Codziennie gra w bingo za którą było trzeba zapłacić 1 gra kosztowała 1€ a 6 gier 5€ i druga animacja to jaka to melodia, gdzie animator bawił się sam ze sobą. Raz był pokaz tańca i raz występ Elvisa i to tyle na cały tydzień pobytu. Ogólnie pobyt uważam za udany głównie ze względu na lokalizacje. Jednak drugi raz napewno nie zdecyduje się na ten hotel.

Zalety

Z zalet hotelu mogę wskazać przede wszystkim lokalizacje, 5 minut pieszo na plażę i blisko pięknych widoków idąc wzdłuż promenady.

Wady

Wszystko wymienione wyżej

3.7
Adam

Hotel bardzo kiepski, wszędzie brudno, w pokojach grzyb oraz brud, jedyny plus to lokalizacja oraz baseny, animacje beznadziejne, animator o ile tak go można nazwać włącza beznadziejna muzykę do 24:00, wielki duden, że nie można spać.

Zalety

Lokalizacja, baseny

Wady

Animacje, czystość, ciągłe awarie wind

Przemysław

Hotel w doskonałym położeniu. Za hotelem dwa przystanki autobusowe, które dowiozą was w każde miejsce na wyspie (rozkład jazdy na recepcji. Obsługa hotelu bardzo uprzejma, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie lub co drugi dzień, klimatyzacja w pokoju działała bardzo wydajnie, bardzo dobre jedzenie serwowane przez hotel, fajny basen i dużo dostępnych leżaków, pokój w którym byłem, był odświeżony. Łazienka czysta, choć swój ząb czasu już pokazuje. Polecamy hotel na wypoczynek i zwiedzanie.

Zalety

Lokalizacja, basen, jedzenie, spore pokoje, klimatyzacja w pokoju, wymiana ręczników, codzienne sprzątanie,

Wady

Pokoje sprzątane, ale przydałby się obsłudze odkurzacz, ponieważ wszędzie na podłodze były włosy gości lub obsługi. Drinki w all inclusive były ogromne 400ml kubeczki, ale ilość soków/grenadyny i słodkość napojów w nich były tak duże, że większość gości zostawiała je w połowie.

Bardzo dobra lokalizacja i równie dobre jedzenie. Hotel nadaje się do generalnego remontu, same pokoje na pierwszy rzut oka w porządku, ale jak się przyjrzeć, to już gorzej. Łazienki są już bardzo zużyte, drzwi już się rozwarstwiają, a dotyk zasłony prysznicowej powoduje ciarki obrzydzenia. Korytarze bardzo brudne, sufit zagrzybiony, do tego zapach na korytarzu specyficzny. W pokojach jest regulowana klimatyzacja, balkon, codziennie sprzątanie i w miarę potrzeb wymiana ręczników. Generalnie obsługa w porządku, pomocna, można dogadać się po angielsku. Jeśli ktoś szuka jakości i ma duże wymagania, to nie polecam hotelu. Dla mnie szklanka jest do połowy pełna więc cieszę się z fajnych wakacji, ale do tego hotelu już nie wrócimy.

Zalety

Jedzenie i lokalizacja.

Wady

Hotel do generalnego remontu.

Ilona

Hotel znajduje się w centrum Protaras, minuta drogi od restauracji, barów, sklepików. Dla zainteresowanych jest także Mc Donald i Lidl w pobliżu. Do plaży jakieś 300m, a do pięknej Fig Tree Bay 1km. Okolica przyjemna i bezpieczna. Sam hotel częściowo odnowiony, pokoje ok, standard 3*, łazienka trochę jak za czasów PRL ale czysto. Klima działa. Pokój z widokiem na basen ma równocześnie widok na morze, także polecam tą opcję. Wyżywienie ok ale mogłoby być bardziej zróżnicowane. Jedyny minus tutaj, to zamawianie napoi dla all inclusive do obiadu i kolacji. Uciążliwe, często byliśmy już prawie pod koniec jedzenia , kiedy przychodziła kelnerka , lub też samemu trzeba się było upominać. Zdecydowanie poleciłabym hotelowi rozważyć swobodny dostęp dla gości, ale rozumiem, że spowodowane to jest faktem, że nie wszyscy goście mieli opcję all inclusive. Dodatkowo zamieszanie z tym co jest z napojów w opcji all inclusive, pierwsze kilka dni córka zamawiała do kolacji wodę albo ice tea a 4 dnia poinformowano nas ,że te napoje są dodatkowo płatne ( ice tea jeszcze zrozumiem ,ale woda płatna?? Tym bardziej, że jak córka zamawiała przy barze nie było takiego problemu, tylko podczas posiłków). Jeśli chodzi o drinki, dla mnie smakowały wszystkie bardzo podobne większość bardzo słodka, pod koniec urlopu przerzuciłam się na piwo, a to było ok. Wino czerwone/ białe też polecam. Obsługa super miła i uprzejma.

Zalety

Zarówno umiejscowienie hotelu jak i obsługa godne polecenia. Bardzo fajne też aktywności w hotelu, począwszy od bingo a skończywszy na występie Elvisa. Nie sposób się było nudzić w tym hotelu!

Wady

Konieczność zamawiania napoji do obiadu i kolacji-uciążliwe Wykładzina na korytarzach

Tomek

Fajny hotel,basen,dobre jedzenie i obsługa.Do plaży 500 m ale to sama przyjemnosc spaceru.Ogólnie polecam.

Zalety

Fajny hotel,basen,dobre jedzenie i obsługa.Do plaży 500 m ale to sama przyjemnosc spaceru.Pokoje spoko łazienki tez ale nie jedziemy siedziec w pokoju.Ogólnie polecam

Wady

Moze windy.

Angelika

Polecam , hotel ładny , dużo jedzenia , miła obsługa

Edmund

Pobyt - Październik 2018

Zła informacja dotycząca bagażu.Na lotnisku musiałem wykupić opłatę za bagaż a przed sprzedaża ofert poinformowano że wszystkie opłaty są w cenie .Rozmowa jet nagrywana i można to sprawdzić. Czekam od WAKACJE pl, wyjaśnienia. Na lotniskach skasowano mnie za bagaże komercyjnie .Nie polecam tej firmy.

Wady

nie zgodne z opisem atrakcje dopołudniowe

Antigoni