Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Piękne krajobrazy - od górskich szczytów po złote wybrzeża
Nie polecam, nie mila obsluga, jedzenie tragiczne.
Hotel ladnie polozony to jest jedyny plus
Jedzenie tragiczne, kelnerka ma pretesje, ze zyje. Za klimatyzacje trzeba placic. Nie polecam.
Na pewno nie polecam nikomu wszystko nastawione na zysk rodzinki właścicieli kompromitacja minęły czasy żeby zadowolić wczasowiczów tandeta
Brak czujnika do gotowania wody łazienka niesprzatana wcale śniadania cały czas te same obiadokolacje beznadziejne / oni nie umieją gotowac/
Jak już niektórzy wcześniej pisali Hotel dla osób lubiących spacerować do plaż około 1,5 km, w hotelu czysto śniadania monotonne ale świeże i spokojnie można sobie pojeść, kolacje dobre i proste, nie chodziliśmy głodni. Myślę, że hotelik można polecić dla osób aktywnych, którzy nie jadą na wakacje po to żeby korzystać tylko z infrastruktury hotelowej.
widoki oraz możliwość wyboru trzech plaż tj: Faliraki Ladiko i zatoka Anthony - spacerkiem około 15 min
słaba klimatyzacja w pokojach, ciasny prysznic
Sam pobyt na wyspie był bardzo interesujący ze względu na piękną okolicę. Do zatoki Anthonego Quinna i Ladiko jest około 15 minut pieszo. Jeśli chodzi o najbliższy sklep to trzeba iść ponad 20 minut, do przystanku jest 5 minut, połączenia nie są najgorsze i autobusy jeżdżą dosyć często. Miejsce dla osób aktywnych i niewymagających. Hotel z zewnątrz wygląda przyzwoicie natomiast w środku potrzebuje remontu, łazienka mała w dodatku z zepsutym odpływem, co powodowało mały basen w łazience podczas kąpieli. Obsługa bardzo na niskim poziomie nie znająca angielskiego z wyjątkiem grubszego miłego pana. Posiłki ubogie, ciągle to samo, codziennie surówka z pomidorów i chleb, przystawki to jakieś nieporozumienie, raz były smażone parówki z cebulą. Kelnerka niekompetentna nie zna się na kelnerowaniu i ciągle wystraszona. Gdyby nie puby i restauracje to byśmy chodzili głodni. Jedyną zaletą hotelu jest basen, ale po 19 obsługa nie pozwalała się już kąpać. Hotelu nie polecamy chyba, że ktoś jest mało wymagający. Całe 7 dni spędziliśmy aktywnie na wyspie bo jest naprawdę cudowna, natomiast hotel pozostawia dużo do życzenia.
Niezłe widoki, ciche miejsce, basen.
Obsługa, brudne pokoje, słabe posiłki, brak klimatyzacji, daleko wszędzie, niewygodne łóżka, zapchany odpływ w wannie, małe urozmaicenie w barze.
Hotel nadaje się do remontu. Popękane ściany i odłażąca farba. Drzwi do pokoju ze śladami włamania. Klucz wymieniono mi na normalny po 5 dniach. Łazienka koszmarna. Popękane kafle, wanna z widocznym osadem. Zawiasy w oknie zabite gwoździami, popękana szyba. Ręczniki sztywne i szare ze starości. Śniadania bufet skromny i codziennie ten sam. Można zrobić kanapki, jajko, pomidor i płatki z jogurtem. Kolacja to rosyjska ruletka. 3-daniowe menu to duży eufemizm, dostajesz talerz jedzenia, malutka przystawka i jeszcze mniejszy deser i koniec. Kilka razy goście wstali od stołu i wyszli. Hitem pobytu jest 1 szklanka wody do kolacji - 200 ml. Jak chcesz pić musisz sobie dokupić ! Hotel stoi pośrodku niczego, z widokiem na dwie ruchliwe drogi - jedna z nich to dwupasmówka przez całą wyspę. Szum jest nawet w nocy. Do plaży w każdą stronę około 30 minut w upale - żadna frajda. Lepiej dopłacić i wybrać inne miejsce na wypoczynek. Zdecydowanie nie polecam.
Hotel nadaje się do remontu. Śniadania bufet bardzo skromny, kolacja to 3-daniowe menu bez wyboru. Zero atrakcji.
Hotel ma fajny basen i w zasadzie nic poza tym. Wybierając ten obiekt sugerowałam się opiniami i bardzo się zdziwiłam na miejscu. Pokoje stare, obsługa fatalna. Najsłabsze było jedzenie: śniadania składały się jajek , sera żółtego i jakiejś szynki, do smarowania margaryna, z warzyw tylko pomidor i pomarszczone nie do zjedzenia oliwki. Kolacje koszmar! Potrawy bez smaku, niejadalne, nie wiadomo co się jadło. Rodzina grecka , która prowadzi ten hotel, to chyba za karę? Byliśmy 10-cio osobą grupą i gdyby nie towarzystwo i to marne byłyby wakacje. Na plus zasługują dwie zatoki: Ladiko i tawerna przy plaży z pysznym jedzeniem oraz Anthonyego Quinna. Warto wybrać się autobusem do Rodos kosz biletu 2, 40 euro i Lindos 4,40 euro. Piękne plaże, błękitna i ciepła woda i słoneczna pogoda pozwoliły nam się zrelaksować. Jechaliśmy z TUI. Biuro bez zarzutów, ale uważam , że takie biuro nie powinno sprzedawać takiego hotelu, bo się kompromitują.
Hotel pięknie położony na wzniesieniu, zdala od zgiełku. Dobra baza wypadowa na Lindos oraz Rodos.
Pokoje słabe,stare.
nie polecam.Posiłki tragedia - nie smaczne , małe porcje.Chamska młoda greczynka z obsługi hotelowej.
Obsługa bardzo dobra, pomocna i uczynna.Cena klimatyzacji w lipcu i sierpniu nie wliczona w cene pobytu.
Odosobnione, spokojne, kameralne miejsce
Monotonne posiłki
Hotel średniej jakości . Jedzenie jak dla psa . Chociaż w tych czasach to i pies dostaje lepiej .
Ładny widok
Daleko wszędzie , niedobre jedzenie , kelnerka jak za karę
Hotel położony w ładnym miejscu z pięknymi widokami. Pokoje OK, posiłki to porażka.
Położony na g?rce ze świetnymi, widokiami. Położony od plaży plaży Ladiko około 1,8 km i 2,3 km od plaży Antoniego Quinna od plaży Mandomata 1,8 km.
Jedzenie fatalne szczególnie śniadania zmieniała się jedynie polewa na paczkach z różowej na czekoladopodobną. Dla tych co lubią marudzić na jedzenie to proszę się mocno zastanowić czy wybrać ten hotel.
porażka totalna pod każdym względem. Nie jedźcie tam , szkoda kasy.
To były moje najlepsze wakacje. Spędziłam tam cudowne 2 tygodnie i to jest najlepszy czas na odpoczynek i zwiedzanie wyspy. Obsługa przemiła i zawsze pomocna, bardzo gościnna i dająca odczuć że turyści są bardzo ważni. Polecam gorąco i z całego serca.
Wspaniała obsługa, wręcz urzekająca, posiłki zwłaszcza mussaka, położenie ( ciche i spokojne) Pokoje bardzo przyjemne, czyste z przepięknym widokiem.