Malownicze plaże i kąpieliska wokół największego jeziora w Europie Środkowej
Winnice na wzgórzach oferujące degustacje znakomitych win, zwłaszcza białych
Urokliwe miasteczka, takie jak Tihany, z tradycyjną węgierską architekturą
Ostrzegam!Pluskwy pogryzły mnie i moje dziecko 2 letnie, mimo dowodów i znalezionych wylinek robactwa w materacu nie chcieli nam zwrocić pieniedzy za wczesniej oplacone pare dni z góry. Do tej pory mam traumę i strach czy nie przywlekliśmy robactwa do domu. Szef okropny.
Nad samym jeziorem
Pluskwy ktore pogryzly mnie i moje 2 letnie dziecko
najlepszy wybór jedzenia jakiego jeszcze nie miałem a jeżdżę w różne miejsca -myślę o powrocie.Jedyna wada brak rezydenta .
dobry na wiek hotelu
mało wind
Miejscowość była znana mi wcześniej. Hotel 50 letni ale czysto zadbany obsługa miła, jedzenie super. Położenie hotelu na duży plus.
Położenie, czysto, obsługa, jedzenie.
Nad Balatonem bywałem już wcześniej ale Balatonfured przebił wszystko. Hotel w cudownym miejscu, jedzenie super, duży wybór. Czysto i przyjemnie.
Położenie, kuchnia, uprzejmość personelu. Czysto.
Powstał 50 lat wstecz. Dzisiaj moda na inny wystrój.
Byliśmy z zona w wakacje w 2008r. i jesteśmy bardzo mile zaskoczenie jakościa usług i miejscem. Co prawda moze hotelik nie najnowszy ale polecm szczególnie pokoje odniowione które sa na bardzo dobrym standardzie w Polsce trudno znależć takie nad bałtykiem a jak juz to trzeba słono płacić. Mamy duża chęć tam wócić i bardzo polecamy to miesce szczegolnie dla rodzin z dziećmi bo balaton to miejsce właśnie dla najmłodszych.To ciepła woda ponad 25 st. mialki piasek, płytko i przygotowana infrastruktura da całej rodziny.Wyśmienite jedzenie e hotelu, mozna jeść bez ograniczen i opamiętania., baseny do woli, wokół duzo atrakcji, nie można się nudzić. szczególnie aqua park i podziemne jaskinia którą zwiedza sięna łodziach.Plaże w pełni przygotowane, miła obsług hotelowa i mieszkańcy.Ceny podobne jak w Polsce.Byliśmy z necermana i baedzo chwalimy pobyt w tym hotelu, postaramy się tam wrócić.
wspaniałe wyśmienite posiłki i perfekcyjna czystość - to hotel Annbella. Panie sprzatjące codziennie szorowały cały hotel (nawet abazury żyrandoli). W hotelu dużo atrakcji i bardzo miła obsługa. Wystrój pokoji z lat 80' więc nic specjalnego, ale nie jedzie sie na wakacje żeby siedzieć w pokoju. Polecam dojazd własny bo w okolicy 50 km mnóstwo atrakcji. Najlepiej znać język niemiecki. Po angielsku mówią (słabo) wyłącznie recepcjoniści.
Pomimo centralnego położenia przy deptaku (w turystycznym sercu miejscowości), po godzinie 23.00 niczym niezakłócona cisza i możliwość doskonałego wypoczynku.
Pokoje typu standard mają okropną łazienkę. Wanna jest przeznaczona dla ludzi o długich nogach bo z krótkimi muszą używać drabiny żeby się tam wdrapać. I ten cudaczny kran, jeden do umywalki i wanny. Co to za wynalazek? Poza tym pokoje są ok, przydałyby się trochę lepsze tzn. czyściejsze stoły i krzesła na balkonach. Ale ogólne wrażenie dobre, obsługa ok. Za nieduże pieniądze dobry wypoczynek.
Bardzo sympatyczny hotel. Jedzenie super. Jedyny minus to obsługa. Trudno o kogoś kto zna angielski. Pokojówki też jakby z innej epoki.