Annabella

3.5

Ostrzegam!Pluskwy pogryzły mnie i moje dziecko 2 letnie, mimo dowodów i znalezionych wylinek robactwa w materacu nie chcieli nam zwrocić pieniedzy za wczesniej oplacone pare dni z góry. Do tej pory mam traumę i strach czy nie przywlekliśmy robactwa do domu. Szef okropny.

najlepszy wybór jedzenia jakiego jeszcze nie miałem a jeżdżę w różne miejsca -myślę o powrocie.Jedyna wada brak rezydenta .

Miejscowość była znana mi wcześniej. Hotel 50 letni ale czysto zadbany obsługa miła, jedzenie super. Położenie hotelu na duży plus.

Nad Balatonem bywałem już wcześniej ale Balatonfured przebił wszystko. Hotel w cudownym miejscu, jedzenie super, duży wybór. Czysto i przyjemnie.

Byliśmy z zona w wakacje w 2008r. i jesteśmy bardzo mile zaskoczenie jakościa usług i miejscem. Co prawda moze hotelik nie najnowszy ale polecm szczególnie pokoje odniowione które sa na bardzo dobrym standardzie w Polsce trudno znależć takie nad bałtykiem a jak juz to trzeba słono płacić. Mamy duża chęć tam wócić i bardzo polecamy to miesce szczegolnie dla rodzin z dziećmi bo balaton to miejsce właśnie dla najmłodszych.To ciepła woda ponad 25 st. mialki piasek, płytko i przygotowana infrastruktura da całej rodziny.Wyśmienite jedzenie e hotelu, mozna jeść bez ograniczen i opamiętania., baseny do woli, wokół duzo atrakcji, nie można się nudzić. szczególnie aqua park i podziemne jaskinia którą zwiedza sięna łodziach.Plaże w pełni przygotowane, miła obsług hotelowa i mieszkańcy.Ceny podobne jak w Polsce.Byliśmy z necermana i baedzo chwalimy pobyt w tym hotelu, postaramy się tam wrócić.

Nazwa  Annabella
Miejsce  Węgry / Balaton / Balatonfured
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, rowery, parking

Malownicze plaże i kąpieliska wokół największego jeziora w Europie Środkowej

Winnice na wzgórzach oferujące degustacje znakomitych win, zwłaszcza białych

Urokliwe miasteczka, takie jak Tihany, z tradycyjną węgierską architekturą

3.5

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
4.2
Karola

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Nad samym jeziorem

Wady

Pluskwy ktore pogryzly mnie i moje 2 letnie dziecko

edward cywinski

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

dobry na wiek hotelu

Wady

mało wind

Kazimierz

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Położenie, czysto, obsługa, jedzenie.

Kazimierz

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Położenie, kuchnia, uprzejmość personelu. Czysto.

Wady

Powstał 50 lat wstecz. Dzisiaj moda na inny wystrój.

Damian

Pobyt - Kwiecień 2010

marta

Pobyt - Listopad 2009

wspaniałe wyśmienite posiłki i perfekcyjna czystość - to hotel Annbella. Panie sprzatjące codziennie szorowały cały hotel (nawet abazury żyrandoli). W hotelu dużo atrakcji i bardzo miła obsługa. Wystrój pokoji z lat 80' więc nic specjalnego, ale nie jedzie sie na wakacje żeby siedzieć w pokoju. Polecam dojazd własny bo w okolicy 50 km mnóstwo atrakcji. Najlepiej znać język niemiecki. Po angielsku mówią (słabo) wyłącznie recepcjoniści.

Beata

Pobyt - Maj 2008

Pomimo centralnego położenia przy deptaku (w turystycznym sercu miejscowości), po godzinie 23.00 niczym niezakłócona cisza i możliwość doskonałego wypoczynku.

urszula

Pobyt - Kwiecień 2008

Pokoje typu standard mają okropną łazienkę. Wanna jest przeznaczona dla ludzi o długich nogach bo z krótkimi muszą używać drabiny żeby się tam wdrapać. I ten cudaczny kran, jeden do umywalki i wanny. Co to za wynalazek? Poza tym pokoje są ok, przydałyby się trochę lepsze tzn. czyściejsze stoły i krzesła na balkonach. Ale ogólne wrażenie dobre, obsługa ok. Za nieduże pieniądze dobry wypoczynek.

Kabe

Pobyt - Czerwiec 2007

Bardzo sympatyczny hotel. Jedzenie super. Jedyny minus to obsługa. Trudno o kogoś kto zna angielski. Pokojówki też jakby z innej epoki.

Annabella