Annabella Garden

ciag dalszy - Jedzenie dobre, duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie, ale przeważają dość ostre tureckie potrawy, bardzo często serwowana jest baranina w różnej postaci. Animacje słabe i rzadkie (2 razy w tyg), hotele obok miały codziennie. Obsługa przyjazna - nawet nie duże napiwki zdziałają cuda ;) Warto dać od czasu do czasu barmanowi jakiegoś dolara. Basen mały, ale czysty i ładny, leżaków dość dużo, do każdego materac oczywiście wszystko za darmo. Na plaży były materace za 1 euro, ale mało kto w ogóle o takiej możliwości wiedział. Plaża bardzo ładna, czysta, piaszczysta, w morzu w jednym miejscu zero kamieni. Ogólne wrażenie dobre. UWAGA!! TAM TEŻ SĄ JEŻOWCE! Przekonałem się na własnym palcu :P Lekarze nie znaja angielskiego...

Spędzilismy w hotelu 11 dni, w drugiej polowie sierpnia. W okolicy nie ma żadnych restauracji, knajp ani atrakcji, ale jakieś 15 min pieszo od hotelu położone jest centrum Avsallar, gdzie można coś zjeść, kupić pamiątki i się zabawić. Obok hotelu jest przystanek, gdzie co chwilę można na machnięcie ręka złapac busa i dojechać np. do Alanyi. Plaża blisko, ale trzeba przejść tunelem pod ulicą, co może sprawić klopot matkom z dzieckiem w wózku. Pokoje niezbyt duże, jednak nie spędza się w nich dużo czasu, więc nie jest to jakiś problem. Jak się zostawi na łózku jakiegoś dolara, albo euro to pokojówki zadbają o bardzo dobrą czystość w pokoju:) Klima działa tylko jak jestesmy w pokoju. W łazience ciasno, ale też da się przeżyć. cdn

W hotelu Annabella B

Ogólnie jak na ten standard, za tą cenę byłam pod wrażeniem :) Nie wymagajcie od hotelu 3* za powiedzmy 2000tys. nie wiadomo jakiego królestwa, bo sami siebie ośmieszacie tymi irytującymi komentarzami \" syf, brudno, obsługa naganna, jedzenie ciągle to samo\" jeśli chcecie luksusu to zostawcie w biurze konkretną sumę i będziecie zadowoleni :). Wracając do tematu dla niewymagających naprawdę raj :) co prawda daleko od centrum, ale tuż obok sklepiki z pamiątkami, słodyczami itd :) cicha, spokojna okolica :) obsługa bardzo dobra :) kelnerzy zawsze uśmiechnięci. Sama pracuję w gastronomi i wiem, jak to jest pracować po 14h, czasami człowiek jest już tak zmęczony, że nie ma sił nawet się uśmiechnąć, ale u nich naprawdę nie było widać tego zmęczenia :) Podziwiam! :) Bardzo miło wspominam czas tam spędzony i z przyjemnością, za tą cenę wróciłabym tam drugi, trzeci, a nawet czwarty raz! :) P.S Jeśl

Bardzo mile spędzone wakacje .Polecam rodzinom z małymi dziećmi,my bylismy z synkiem 3 lata i córką 1,5 roku. Dzieci zadawolone,jak na hotel 3 gwiazdkowy super.Polecamy.

Nazwa  Annabella Garden
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Incekum
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
michalzuzia

Justyna Wiśniewska

Pobyt - Kwiecień 2009

Monia

Pobyt - Lipiec 2008

Gorąco polecam. Pierwszy raz byłam w Turcji, hotel dla mało wymagających ale godny polecenia. Obsługa naprawdę super. Pozytywnie nastawieni do Polaków. Jedzenie b.dobre, dużo i do syta. Połączenie dwóch hoteli ok.100 do plaży i restauracji. Ciche i spokojne miasteczko.

michał

Pobyt - Lipiec 2008

Hotel godny polecenia. Do bliźniaczego hotelu, w którym podawane są posiłki jest ok 100 metrów. Pokoje są codziennie sprzątane. Nie zdarzyło nam się żeby brakowało nam leżaków. Barmani przy basenie byli super. Na plaży można skorzystać ze sportów wodnych. Jak ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem na maila.

marian

Pobyt - Lipiec 2008

Posciel pamieta napewno lepsze czasy;materace tez.Sprzatanie pokoi-jedna katastrofa.Jedzenie ?od 3* nie mozna za duzo oczekiwac.Obsluga mila (jezeli dostanie napiwki-jezeli nie to goscie sa powietrzem.

marksar

Pobyt - Kwiecień 2008

Śmiało można polecić ten hotel,jedzenie dobre, basen w porządku, plaża również, czasami nie działała jedna z dwóch wind, także dla osób z dziećmi, które mają pokój na 5-tym, może to być małe nieudogodnienie :) Ale za to barmani na dole bardzo sympatyczni, za niewielkie napiwki robili nam fajne drinki:) W hotelu przeważają Polacy, Rosjanie, niewielu Niemców i Turków.
Do plaży i restauracji kawałek trzeba się przejść, ale w sumie każdemu wyjdzie to na zdrowie, także w niczym nie przeszkadzało :)

dora74

Pobyt - Marzec 2008

fajny hotelik, w zaciszu, obok jest mała rzeczka gdzie można często zobaczyć żółwie, posiłki dobre i urozmaicone, byliśmy z 1,3 miesięczną córeczką i nie było żadnych problemów - nawet jadła zupki tureckie, hotel godny polecenia dla szukających spokój