Hotel bardzo czysty, pokoje sprzątane codziennie, woda każdego dnia donoszona do pokoju. Restauracja super jedzenie każdy znajdzie dla siebie to, co lubi. Plaża super czysciutka, leżaki, parasole i ręczniki free. Basen piękny i czysciutka. Bardzo polecam, super drinki. Piękna okolica , hotel bliziutko plaży, piękny basen.super drinki
Czysto, miło, przyjemnie. Blisko plaży , piękny basen , przekąski cały dzień, super bardzo polecam.
Nie dostrzegłam , zero wad.
Hotel polecam pod warunkiem, że udostępnione będą pokoje nie od strony drogi dwupasmowej, poza tym mieszkajac na ostatnim piętrze (część tarasowa) brak w łazienkach kanałów wentylacyjnych, klimatyzacja OK bez ograniczeń. Wyzywienie w sąsiednim hotelu Anabella Garden, ale to wniczym nie przeszkadzało a wręcz pomagało - nikogo nie będę przekonywał o potrzebie ruchu. Ogólnie za tą cenę nie można narzekać.
Dość dobra kombinacja dwóch hoteli, piękny ogród, plaża piaszczysta - trochę mało miejsca (leżaków). Obsługa bez zarzutu - dolmuszem do Alanyi blisko i tanio. Urozmaicony stół, dobra obsługa. Minus - w tawernie plażowej młodzi barmani grają jedną płytę, bardzo głośno przez 2 tygodnie. Skład gości - Rosjanie, Niemcy, Szwedzi. Poprzedzający nas goście z Polski (podobno z Krakowa - wyjazd tygodniowy) urządzili wielkie chlanie z wielką awanturą o więcej wódy - skończyło się wezwaniem policji - jedyny taki incydent w historii hotelu. Było nam wstyd (o incydencie dowiedzieliśmy się od pilotek i Niemców). Jednakże przez obsługę hotelu byliśmy traktowani bardzo sympatycznie.
Organizacja wyjazdu przez biuro bardzo dobra - transfery dobrymi autobusami i sprawne -dzięki.
Byłam we wrześniu,mieszkałam w hotelu przy plaży.Wymarzona pogoda, ciepło i słonecznie, przyjemność kąpieli w ciepłej wodzie,ładna piaszczysta i zadbana plaża.Z tego miejsca można się wybrać na wycieczki i zobaczyć niezapomniane miejsca.W hotelu pracują wspaniali ludzie i tworzą miłą atmosferę.Z wczasowiczami mieszkającymi w hotelu można również miło porozmawiać. Bardzo chętnie pojadę tam jeszcze raz.Hotel ten polecam ludziom, którzy lubią raczej spokojnie spędzać urlop.
Bardzo Fajny hotel, w pięknym ogrodzie, z miłą rodzinną atmosferą.Jedzenie smaczne, urozmaicone i bardzo dużo. Obsługa świetna; miła, życzliwa, uśmiechnięta.Plaża piaszczysta, czyściutka.Chyba najładniejsza w okolicy.To były Super wakacje.
Hotel z piękną piaszczystą plażą i ogrodem. Ja byłam z dziecmi i jestem zadowolona. Jeden mankament to jesli jest się zakwaterowanym w Garden to trzeba chodzić przez ulicę na posiłki.Miła nienarzucająca się obsługa. Bardzo dobre jedzenie.Pokoje jak się komu trafi ;) My akurat mieliśmy brzydką łazienkę ale znajomi w porządku.Polecam bo za dobrą cenę hotel 3 gwiazdkowy a plaża,jedzenie i otoczenie jak na 4.
Wybraliśmy ze znajomymi ten hotel gdyż cena była bardzo przystępna, więc i wymogi się obniżyły. Jedzenie słabe jak dla mnie. Monotonne, oprócz dań obiadowych, bo codziennie było coś innego. Kucharze pilnowali żebyś za dużo sobie nie nałożył na talerz, albo sami wydzielali jedzenie. Komunikacja językowa z obsługą hotelu mizerna (angielski, niemiecki - praktycznie brak). Animatorów brak, a przez tydzień pobytu tylko jeden pokaz dla gości i to jeszcze mocno naciągany :) Reasumując: jak dla mnie za dużo ludzi zza wschodniej granicy uważających się za \"Panów świata\"...Nie polecam :)
polecam dla osób które nie mają przeznaczonego dużego budżetu na wakacje, a chcą naprawde dobry obiekt! Wszytskie pokoje sa z widokiem na morze.indywidualnie sterowana klimatyzaca w cenie! Pokoje są skromne, raczej dla nie wymagających klientów ale da się przeżyć! za tą cene! Świetna plaża !
bardzo dobra oferta, jestem zachwycona wakacjami w Turcji, byłam w czerwcu i był to termin idealny bez dokuczliwych upałów, polecam, ja chcę tam jeszcze raz pojechać
Jestem w Turcji piąty raz i tu podobało mi się najbardziej polecam!
Byłem z narzeczoną w sierpniu 2008 r. Korzystałem z pomocy lekarza, ponieważ dostałem uczulenie, mimo iż wcześniej nie miałem problemów ze słońcem. Proszę zwracać uwagę na ubezpieczenie. Organizator zapewnił nam w ramach ubezpieczenia bezpłatną pomoc lekarską. Trzeba uważać na słońce. W sierpniu jest około 50\'C w słońcu!!! Hotel - miła obsługa, jedzenie smaczne lecz mało urozmaicone, super plaża, czysto w hotelu i w pokojach.
Właśnie wróciliśmy z wakacji w Turcji, wybór Annabella Beach okazał się w 100% trafiony, wygodny pokoik z pięknym widokiem na ogród palmowy z alejką do morza, bliskość piaszczystej i dobrze utrzymanej (codziennie sprzątanej)plaży, kuchnia urozmaicona, szeroki wybór rozmaitych dań i deserów, miła obsługa, oraz piękna słoneczna pogoda sprawiły, że był to wymarzony urlop i czas naprawdę mile spędzony, polecam szczególnie rodzinom z dziećmi: obecność króliczków, ptaszków, gadających żab i żółwi oraz kolorowych rybek w oczku wodnym bardzo podobała się naszemu synkowi(lat 5) podobnie jak mini club 2 razy dziennie i organizowane tam zajęcia. W siostrzanym hotelu Annabella Garden oddzielonym 3 pasmową, ruchliwą drogą jest basen z brodzikiem, z którego również można korzystać. Nazwa Garden może być trochę myląca bo właściwie przepiękny ogród palmowy jest przy hotelu Beach. Jak na 3 gwiazdkowy hotel nie można się do niczego przyczepić, obsługa wewnętrzna i zewnętrzna była widoczna. Wrócimy tam!
Bardzo miły hotel. Urocza okolica. Spokojnie. Bardzo smaczne posiłki i oczywiście urozmaicone. Czyste pokoje. Przemiła obsługa. Basen - OK. Plaża piaszczysta. W barze na plaży serwują super drinki. Horel godny polecenia. I co najważniejsze przyjazny dla dzieci - mini klub i zwierzęta. Gorąco polecam!