Bardzo miła, pomocna obsługa. Pokoje ,łazienka czyste,zadbane. Jedzenie na poziomie.
Dwoje dorosłych, dwoje dzieci w wieku 13 i 9. Młodszy syn zamiast łóżka otrzymal szpitalną dostawkę z wyczuwalnymi sprężynami.
Pobyt bardzo udany!Fajna strefa basenowa,miła obsługa starająca się zapewnić jak najlepsza atmosferę.Dobre jedzenie serwowane praktycznie bez przerwy co bardzo ułatwia pobyt z dziećmi.
Strefa basenowa że zjeżdżalniami dla dzieci.
Mieliśmy bardzo niemiły incydent w trakcie meldowania.Pokój dla 4 osób to 3 łóżka plus dostawka. Dostawki nie bylo.Poprosilismy o nią co wywołało zdziwienie...ale otrzymaliśmy wkrótce dostawkę.Natomiast o pościel do dostawki i ręczniki nie mogliśmy się doprosić 2h będąc świadkami absurdalnych sytuacji że obsługa hotelowa nie rozumie(albo udaje że nie rozumie) co jest potrzebne do spania i pod prysznic.Przynosili nam wszystko tylko nie posciel.W końcu po 2h zyli o 2:30 w nocy udało im się..
Hotel rewelacyjny, gorąco polecam. Zasłużone 5 gwiazdek. Obsługa hotelu bardzo pomocna i miła (recepcja, kelnerzy, kucharze,barmani, animatorzy, panie sprzątające). Kuchnia super, każdy znajdzie coś dla siebie- różnorodna. Każdego dnia przez ośmiodniowy pobyt na kolacje dodatkowo były serwowane dania tematyczne ( a to ryby, sushi,owoce morza innym razem dzień Turecki- I ich specjały itp) . Animacje i atrakcje dla dzieci i dla dorosłych. Podczas wieczornych animacji każdego dnia inne atrakcje-różnorodni zaproszeni goście. Drinki podawane zawsze z usmiecham, przekąski do oporu. Hotel czysty, zadbany , codziennie wysprzątane. Dla mnie całość na 100%
Nie ma rutyny, różnorodność potraw, różnorodność w atrakcjach. Prywatna plaża, parę kroków od basenu i hotelu. Czystość w pokojach, miła obsluga
Jedynie co, to bardzo wcześnie pozajmowane leżaki przy basenie, ale to bardziej wina wczasowiczów, niż hotelu ( choć mogliby coś z tym zrobic)
Piękny nowoczesny hotel z pięknymi widokami z okna. Koniecznie brać z widkiem na morze. Pokoje piękne i nowoczesne z klimatyzacja, expres, suszarka, TV, balkon. Jedynie brak żelazka Windy nowoczesne
Świetne nowoczesne baseny oraz dobrze utrzymane. Fajne animacje ale krótkie do 23 niestety. Na basenie codziennie zabawy o 11 i 14 gdzie jest super zabawa i fajny luz Jedzenie dość dobre ale mało różnorodne, ciągle to samo. Plaża i morze rewelacja bo jest piaszczyste i łagodne. Nie trzeba chodzic w butach po dnie. Lezaki jest ich dużo ale koło 10 już ciągle zajęte ręcznikami Na imprszy hotel organizuje wyjazdy co jest fajne
Dość słabe alkohole, nie smakowały mi wogole. A whisky z cola zero to dramat Takie słodkie ze aż niedobre Płatny internet wifi oraz brak żelazka Jeżeli chodzi o imprezy to niestrty ich nie ma
Zarezerwowalam Apartament z widokiem na morze,po przyjeździe do hotelu otrzymaliśmy pokoj na parterze tuż obok recepcji z widokiem na taras wychodzący z lobby baru… dramat Oczywiście Pan recepcjonista widząc młode osoby zbytnio nie przejął się nasza frustracją i obiecał zmianę pokoju 3 dni później, zapisał nas do swojego zeszytu i mieliśmy zgłosić się w wyznaczonym dniu. Po spotkaniu z Panią rezydentką oczywiście zgłosiliśmy problem i dla pewności poszliśmy wszyscy sprawdzić czy taka zamiana ma dojść do skutku. Okazało się ze Pan zapisał źle nasz numer pokoju( na taki który nie istnieje w tym hotelu) i reszta personelu nie miała pojęcia o jakichkolwiek przenosinach. Koniec końców udało się wybłagac zamianę. Zapłaciłam dosyć więcej za apartament z widokiem na morze dlatego nie wiem skad wyniknęła taka sytuacja. Zaznaczę ze pokoj mieliśmy tuż obok pokoju dla personelu i toalet z których wydobywał sie niewyobrażalny smród…. Wiecznie było słychać trzaskanie drzwiami i imprezy z lobby baru który był tuż za rogiem, rano nie mogliśmy czuć sie swobodnie odsłaniając zasłony bo wszyscy zewnątrz nas widzieli… Zero jakiejkolwiek prywatności. Wreszcie dostaliśmy klucze od pokoju który znajdował sie na ostatnim pietrze,oczywiście z przepięknym widokiem.. natomiast Pani z recepcji dosłownie rzuciła nam nowe karty i bez słowa nawet nie wytłumaczyła gdzie mamy się udać… Recepcje oceniam na 0, pretensjonalny ton natomiast reszta obsługi 10/10!
Basen, restauracja 10/10 obsługa restauracji również 10/10,animacje i zabawy dla dzieci jak i dorosłych super! Pan ze sklepiku bardzo miły i pomocny!
Obsługa recepcji, lekceważenie młodych gości, słaba komunikacja w języku angielskim, pretensjonalny ton recepcjonistów, otrzymaliśmy apartament z widokiem na taras wychodzący z lobby baru a zamawialiśmy za dopłata apartament z widokiem na morze!!!!!! Zauważyłam tez ze obsługa w restauracji zajmuje się szczególnie gośćmi z Niemiec i to już takimi starszymi, ale i tak bardzo sympatyczni i pomocni!
Hotel super,czysty ,nowoczesny,miły personel,kelnerzy dbający o gości .
Czysto ,miła obsługa
Nie mam zastrzeżeń
Hotel nowoczesny, położony przy pieknej piaszczystej i szerokiej plaży.
piekna i szeroka plaża,
daleko od atrakcji na zew hotelu
Szukacie fajnej propozycji z AI w Turcji? Annabele Premium zdaje egzamin ? dobrze utrzymany budynek ze wszystkim czym potrzeba, blisko plazy oraz z atrakcjami gdzie każdy znajdzie cos dla siebie.
Hotel z niewielkim, ale ładnym ogrodem. Pokoje nieskazitelnie czyste, ładne i przestronne. Hotel dobry dla rodzin z małymi dziećmi (zjeżdżalnie i plac zabaw). Wieczorami fajne animacje ? niektóre słychać było w pokojach, natomiast rekompensował to piękny widok na morze. Polecam :)
Bardzo ładne i przestronne pokoje ? perfekcyjnie wysprzątane. Sympatyczna i bardzo pomocna obsługa. Pokoje z widokiem na morze ? przepiękny widok :).
Niezbyt smaczne jedzenie i mały wybór. W pokojach od strony morza, wieczorami bardzo mocno słychać animacje w ogrodzie. Mały ogród. Przy basenie brak wytyczonych stref dla osób palących i niepalących.
Pobyt w tym hotelu to nieporozumienie. Dużo lepsze jedzenie jest w 3 gwiazdkowych hotelach w Grecji. Codziennie ryż ,pomidory i bakłażan na 1000 sposobów- katastrofa.
Hotel czysty , codziennie sprzątany
posiłki to porażka
Na dzień dobry okazało się że nie ma naszego pokoju ( znajomi mieli ten sam problem - za to ruskie miały) zaproponowano nam klitkę z dostawka dla dziecka - jak nie przyjmiesz to wywiozą cię do innego hotelu na czas dostępności pokoju. Okazało się że to norma w tym hotelu przedłużający pobyt ma większe prawo niż Ty. Rezydentka( travel planet) zareagowała dopiero na drugi dzień i dopiero otrzymaliśmy pokój za który zapłaciliśmy. JEDZENIE- jeśli narzekacie na Grecję to zapraszam do tego hotelu - masakra to mało ;powiedziane. Jeśli myślicie że zaspokoicie głód frytkami i spagetti bolognese - sorry nawet tego brakowało - jedyne potrawy to bakłażan i pomidor podany na 1000 sposobów. Regionalne potrawy w snack barach były wybawieniem ale trzeba było swoje odstać :). Najlepsze były drinki - w trzecim dniu pobytu \\\\\\\\\\\\\\\"brakło\\\\\\\\\\\\\\\" martini( a dokładnie miejscowy martines- które nadawało się do picia) i nie było go już do końca pobytu. Podsumowując byliśmy na trzech wyspach Greckich w hotelach 3 * , pojechaliśmy do Turcji na 5* ultra all i nasza największa pomyłka. Nie przekreślam Turcji ale Serdecznie odradzam pobyt w tym hotelu.
położenie , blisko plaża piaszczysta, dostępność leżaków
jedzenie - masakryczne, drinki niewiele lepsze ultra all tylko z nazwy
Dwa oblicza hotelu Annabella Diamond Dwa oblicza Hotelu budynek główny do jest 5 gwiazdek o ile się wykupi pokoje z widokiem na basen i morze, pokoje boczne i od ulicy do jest tragedia jeżeli jest się z rodziną i nie można otworzyć balkonu ze względu na smród od rzeczki i ciągłego ruchu od strony głównej ulicy, poza tym w tym hotelu jest wszystko na wysokim poziomie. Hotel Diamond Anex to jest totalna porażka jest to stary 3-gwiazdkowy hotel pokoje małe, ciasne bardzo głośno w pokojach od strony głównej ulicy, pokoje sprzątane sporadycznie, podczas pobytu pokój sprzątany był dwa razy , panie sprzątające codziennie wymieniają tylko ręczniki , jedzenie w tym hotelu do jest totalna porażka, przez siedem dni na obiad tylko ryż, kurczak lub potrawka z kurczaka i frytki., my przez cały pobyt obiady jedliśmy w snack barze przy plaży dużo większy wybór. Basen przy hotelu malutki i jest przy nim bardzo głośno(ruch na głównej drodze) Nie wiem dlaczego wczasowiczom z hotelu Anex zabroniono korzystać z restauracji w budynku głównym, przecież płaciliśmy takie same pieniądze jak za pobyt w budynku głównym , mieliśmy dużo gorszy stantart hotelu, w folderach brak jakichkolwiek informacji o tym hotelu. Dlatego wszystkim odradzam hotel Diament Anex a polecam Budynek główny pod warunkiem zakupu pokoi z widokiem na basen.
blisko piaszczystej plaży
Annabella diamond anex do porażka
Dla nas przekręt Jeśli chcesz spać faktycznie w hotelu ,który pokazują w folderach (ten prawie na plaży z widokiem na morze ),to taki dostaniesz ,gdy zarezerwujesz pokój z widokiem na morze.W przeciwnym razie dostaniesz pokój od ulicy przy 6 cio pasmowej autostradzie (katastrofa),lub pokój w siostrzanym budynku Annabella Park (300 metrów od plaży ,który jest stary ma 25 lat i jest koszmarny). Nie wiem kto robi ten przekręt czy biura podróży,czy hotel tak opisuje ofertę. Dopłata po tym jak się okazuje ,że dostaniesz pokój w siostrzanym (Anexie) równa się ok.250? na osobę. Wi-Fi owszem masz-jak za nie zapłacisz,ale jest tak dziadowskie ,że szok. Dla mnie i moich znajonych to wielki przekręt tylko nie wiem kogo?Hotelu czy biur podróży. Dokupiłam widok na morze,aby spędzić normalny urlop i dlatego nigdy tam już nie wróce !!!
Piaszczysta plaża dla tych co są w głównym budynku
Jest ich dużo.
Wspaniały. Chcielibyśmy zwrócić uwagę za pośrednictwem Państwa strony na animatorów, którzy pomimo trudnych warunków atmosferycznych (upały) każdego dnia z uśmiechem na twarzy starali się zabawiać gości od rana do późnego wieczora. Szczególne wyróżnienie kierujemy w kierunku Pauliny i Kobiego a za ich profesjonalizm i wyjątkowe podejście do klienta wystawiamy im notę 5????????????
Profesjonalna obsługa począwszy od serwisu sprzątającego poprzez kelnerów, barmanów oraz animatorów. Dbałość o klienta widoczna jest na każdym kroku. Fantastyczna kuchnia wspaniałe komponuje się z tym co słyszeliśmy o tureckim all inclusive. Idealny dla rodzin z dziećmi jak i dla tych , którzy potrzebują nieco spokoju. Wszystko wspaniałe wypośrodkowane:) Serdecznie polecamy Karola&Przemek.
Żadnych
Polecam. Piękna plaża, duży basen, sporo animacji dla dzieci jak i dorosłych.
Bardzo blisko piękna, piaszczysta plaża.
W budynku głównym, jedna strona pokoi hotelowych od strony autostrady.
W odpowiedzi na 2 złe opinie - LUDZIE! CZYTAJCIE OFERTY! oto opis oferty z TUI (to są pokoje ,,ekonomiczne!\")? pokoje typu DZX3 i DZZ2 znajdują się w budynku bocznym Annabella Diamond Annex (ok. 300 m od budynku głównego i plaży, połączony z nimi przejściem podziemnym). Annabella Diamond Annex ma własną recepcję i restaurację, w której serwowane są śniadania, obiady i kolacje. Goście mogą korzystać z udogodnień budynku głównego z wyjątkiem restauracji.
Bardzo blisko piaszczystej plaży, doskonałe posiłki,
Bardzo blisko piaszczystej plaży, doskonałe posiłki,
Byliśmy we wrześniu 2014 z dwójką dzieci, W hotelu tym spędzałam całe dnie, a na noc wracałam do siostrzanego hotelu Annabella Park, po drugiej stronie ulicy. Byliśmy naprawdę bardzo zadowoleni, dużo atrakcji: zjeżdzalnia, joga, aquaaerobic, step, animacje, występy, piłka wodna i siatkówka na plazy itd. Duży basen, duży brodzik, snack bar z pysznym jedzeniem, lodami, owocami, ciastami. Piękna duża piaszczysta plaża. Woda w morzu bardzo ciepła. Naprawdę polecam.
czysty, duży, profesjonalna obsługa, full atrakcji, duży basen i blisko pięknęj plaży, pyszne jedzenie
część pokoju od strony ruchliwej ulicy