Anna (Pefkohori)

Hotel czysty, blisko centrum i plaży. Idealny dla rodzin z dziećmi. Zjeżdzalnie, sala zabaw, krzesełka do karmienia, podjazdy dla wózków. Animacje dla małych i dużych. Czysto i smacznie, miła i pomocna obsługa.

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu, blisko plaża i centrum miasteczka. w pokojach czysto i schludnie. Wymiana ręczników przeprowadzana na bieżąco. Sprzątanie pokoju codziennie.

Pobyt w hotelu oceniamy bardzo dobrze. Podobało nam się w zasadzie wszystko. Z czystym sumieniem polecamy Hotel Anna. Pokoje czyste, codziennie wymieniane ręczniki i kosze. Posiłki smaczne w szczególności obiadokolacje, urozmaicone, świeże warzywa, dużo sałatek przeróżnych. Obsługa bardzo miła, pomocna, uśmiechnięta. Czuliśmy się tam bardzo dobrze. Wieczorami były organizowane m.in. karaoke, quizy muzyczne i każdego dnia co innego. Dla dzieci również były organizowane animacje.

Hotel czysty obsługa miła baseny cudne. Wszystko na plus

Hotel oceniam na bardzo dobry z minusem Dla osób ,które mają alergię pokarmowe to bardzo słabo ponieważ Dania nie opisane pod kątem alergenów i trzeba się ciągle pytać kelnerki co nie ukrywam jednak lekko uciążliwe. Ogólnie lokalizacja bardzo fajna wszędzie można było dojść spacerkiem blisko przystanek autobusowy promenada sklepy restauracje. Sam w sobie hotel bardzo czysty

Nazwa  Anna (Pefkohori)
Miejsce  Grecja / Chalkidiki / Pefkochori
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, bez wyżywienia
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, fitness

Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą

Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą

Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos

Wyświetlono 18 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Magdalena

Zalety

idealny dla rodzin z dziećmi.

Wojtek

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Zaletą hotelu są niewątpliwie czyste baseny które są atrakcją w ciepłe dni. Baseny są zarówno dla małych dzieci jak i dorosłych osób. Niestety podczas pobytu w kwietniu woda nie zdążyła się jeszcze nagrzać. Dla dzieci są prowadzone animacje a dla dorosłych ćwiczenia i wieczorne karaoke. Jest również możliwość oglądania meczy na wielkim telewizorze zlokalizowanym w barze przy basenie. Jedzenie w formie śniadań i obiadokolacji bardzo dobre i rozmaite. Bardzo uprzejma i miła obsługa.

Wady

Podczas pobytu w hotelu nie było żadnych problemów. Jedynie przy wykwaterowaniu musieliśmy opuścić pokój do godziny 11:00. Transfer na lotnisko był o godzinie 19:20 więc podczas deszczu (akurat padało w dniu wyjazdu) byliśmy zmuszeni oczekiwać na autobus w recepcji. Możliwe że obsługa hotelu pozwoliłaby opuścić pokój nieco później ale o to nie pytaliśmy, ponieważ liczyliśmy że się wypogodzi.

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

czystość, codziennie zmieniane ręczniki, czajnik i suszarka w pokoju, smaczne i urozmaicone posiłki , pływające rybki i żółwie pod restauracją -interesujące doświadczenie.

Wady

generalnie nie mamy uwag, nie smakowała nam jedynie hotelowa kawa z ekspresu, tyle.

Hotel czysty obsługa miła baseny cudne. Wszystko na plus

Zalety

Przyjazny miła obsługa smaczne jedzenie

Wady

Nie było takiej sytuacji

Mercedes

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Wygląd , lokalizacja,

Wady

Brak tabliczek odnośnie alergenów na duży minus. Mało dań dla osób bezglutenowych i nabiałowych

Ludwik

Pobyt - Październik 2023

Hotel oceniam bardzo dobrze jedzenie bardzo dobre codziennie co innego pokój czysty sprzątany codziennie ręczniki zmieniane codziennie ogólnie wszystko na Plus Dziękuję i pozdrawiam

Zalety

Pobyt bardzo udany

Wady

Kompleks 4 basenów dla dzieci i dorosłych osób, leżaki, restauracja pool bar oferuje smaczne jedzenie od 8 euro, piwo 4 euro. Blisko do miasteczka i morza. Dużo Anglików i Niemców, byliśmy jedynymi Polakami. Hotel fajny, śniadanie i kolację w formie szwedzkiego bufetu. Polecam

Aga

Pobyt - Lipiec 2023

Polecam! Przepiękny basen dla dorosłych i pyszne jedzenie.

Pobyt - Maj 2023

Wspaniały hotel! Zadbany, w wieloma atrakcjami z miłą obsługą. Restauracja z przeszkloną podłogą z widocznymi pływającymi rybkami. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór, doskonałe desery. Blisko centrum i promenady. Polecam

Zalety

Czystość, baseny, strefa basenowa dla dorosłych za hotelem.

Justyna

Pobyt - Maj 2023

Świetny hotel z bardzo dogodną lokalizacją ( pieszo do miasta i plaży, ale dość odosobniony) Przy plaży długa promenada z mnóstwem sklepów, tawern i barów.

Zalety

Bardzo fajny zaciszny basen dla dorosłych, smaczne jedzenie, bardzo miła, pomocna i uśmiechnięta obsługa. Teren jak i pokoje codziennie sprzątane na błysk.

Wady

Słabe wifi i brak telewizji satelitarnej ale może to nie wada tylko zaleta na wakacjach :)

Pobyt - Maj 2023

Pobyt oceniam jako udany. Byliśmy na majówkę w dwie pary. Hotel usytułowany w małej malowniczej miejscowości nie wiele w niej atrakcji do zobaczenia. Jedynie soacery po plaży mogą urozmaicić wieczory. Na poczatku maja było jeszcze dość chłodno i do tego czesto padal deszcz więc nie wiele mozna było zobaczyć polecam bar nad basenem smacz jedzenie i dobre drinki. Plaża q Pefkochori ładna piaszyczsto-żwirowa jednak warto odwiedzić dalsze plaże na samym koncu półwyspu są one piekne i piaszczyste. Warto wynająć samochód bo na pieszo to jednak zbyt daleko

Zalety

Hotel ma doskonałą strefę basenową zarówno dla dzieci i dorosłych. Są dwa baseny jeden z częścią dla dzieci i doroslych a drugi na uboczu tylko 16+. Wifi w hotelu działa bez zarzutu. W pobliżu hotelu jest przystanek autobusowy. Autobus dojeżdża az do Saloników jednak kursuje tylko 5 razy w ciagu dnia wiec trzeba dobrze rozplanować powrót

Wady

Mielismy wykupione śniadania i obiadokolacje niestety posiłki w tym hotelu to najslaszy aspekt. Pomijając monotonność to jest mały wybór i jakoś też pozostawia wiele do życzenia. Wieczorami w hotelu poprostu nie ma co robic brak jakichkolwiek atrakcji.

Urszula

Pobyt - Kwiecień 2023

Super Hotel! Cudownie zorganizowana architektonicznie przestrzeń z akwarium pod stołówką ;) Wszystko pachnie nowością, bardzo dobre jedzenie, obsługa bardzo pomocna, a właściciele hotelu traktują Cię jak przyjaciela, a nie jak klienta :) Polecam!

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel na dobrym poziomie. Nasz pokój wraz z balkonem był z widokiem na baseny i okoliczne porośnięte roślinnością wzgórza. Pokój ładnie zaaranżowany , wystrój dopasowany kolorystycznie. Wyposażony we wszystkie potrzebne przedmioty łącznie z działającą klimatyzacją i moskitierą w drtzwiach balkonowych. W łazience dostępne po dwa ręczniki na osobę, mydło i suszarkę. Wyżywienie bardzo dobre; duży wybór, ładnie podane, czysto i smacznie. Na terenie hotelu kompleks basenów z dostepnymi miękkimi leżakami, parasolami i barem. Jest też część przeznaczona dla dzieci. Dostępna siłownia i pool bar.

Zalety

Hotel położony jest na uboczu w cichym miejscu, ale jednocześnie jest niedaleko od głównej ulicy i morza. Bardzo dobra i miła obsługa hotelowa. Zawsze starają się pomóc w potrzebie. Organizowane są zajęcia dla dzieci, a wieczorem rozrywka dla dorosłych.

Pobyt - Wrzesień 2022

Ocena hotelu na 6. Cudowny atmosfera niesamowita, basen dla osób ceniących sobie spokój, drugi basen dla dzieci. Czysto pokoje super. Z czystym sumieniem polecam. Super wieczorki taneczne. Właściciele cudowni

Emilia

Pobyt - Czerwiec 2022

Pobyt za granicą enty raz, wycieczkę do tego hotelu kupiłam bardzo tanio więc pojechaliśmy trochę z obawami. Niepotrzebnie. Hotel piękny, czysty, nie za duży. Jedzenie PRZEPYSZNE. Z gości zero Rosjan i prawie wszyscy Anglia/ Irlandia. Blisko do miasteczka i nad morze. Z przodu hotelu basen dla dzieci, z tyłu hotelu basen powyżej 16 lat. Cisza i relaks bez dzieci. Naprawdę to jeden z nielicznych hoteli do których chętnie bym wróciła.

Zalety

Czysto, dobre jedzenie, blisko miasto i morze, basen dla +16 lat.

Wady

Dużo Anglików w tym też młodzieży.

Emilia

Pobyt - Maj 2022

W hotelu byliśmy na przełomie maja i czerwca. Hotel ogólnie oceniam super. Bardzo czysto, świetnie usytuowany blisko do miasta i nad morze.Śniadanie codziennie to samo ale tak duży wybór że przez tydzień nie ma szans na monotonię. Kolacje przepyszne. Do śniadania dostępny sok i automat z kawą i herbatą do kolacji woda. Napoje płatne jednak w rozsądnych cenach. Na terenie dwa kompleksy basenowe, jeden ogromny dla dzieci drugi od 16 roku życia ( i miałam wrażenie że 80% gości w ogóle nie wiedziało że za budynkiem jest basen - pusto i cicho i pięknie). Na mieście w sklepach i knajpach drogo . Jak oglądam zdjęcia hotelu które są tu na tej stronie to wogóle nie poznaję! Hotel w rzeczywistości jest zupełnie inny - nowoczesny i bardziej rozległy, zdjęcia muszą być bardzo stare, dziwne że nie zadbali o zmianę zdjęć bo na żywo hotel jest całkiem inny - lepszy. Jedynym minusem to to , ze w hotelu 98% gości jest anglojęzyczna ( Anglia, Irlandia, Szkocja) polaków kilka osób. Plus - zero rosjan. Miła obsługa. Szkoda ze daleko od lotniska ( prawie dwie godz autobusem ale plus że można już z autokaru zwiedzać piękny półwysep i turkusową wodę w morzu)Samo miasteczko dość brudne i zaniedbane - ale hotel polecam bardzo.

Zalety

Czysto, blisko miasteczka i morza, świetne jedzenie , miła obsługa.

Wady

98% goście anglojęzyczni.

Pobyt - Maj 2021

Hotel Anna znajduje sie niedaleko od pieknej plazy z restauracjami. Super baseny, basen dla dzieci oraz pokoj do zabaw. Smaczne posilki i ladne pokoje. Bardzo mila Obsluga, wszystko super :) Polecam :)

Zalety

Baseny

Wady

Nie ma

Pobyt - Wrzesień 2020

Hotel czysty, zadbany, położony blisko promenady, w cichym miejscu .

Zalety

Zaletą hotelu jest miła obsługa, fajny ogród z basenami, pokoje może nie za duże, ale przytulne .

Anna (Pefkohori)