Angela Beach

3.5

Jesteśmy bardziej zadowoleni,hotel czysty Jedzonko bardzo dobre Jedynie plazatroche mała i zapach na plaży nie należy do przyjemnych.

Hotel dla mnie ok pokoje przestrzenne i duże czysto schludnie jedzenie No na 3 gwiazdki dobre . Troche tylko ten Hotel samotny w polu ale mialem Auto tak ze mi to nie przeszkadzalo

Pokoje w hotelu czyste i przestronne. Z balkonu widok na baseny. W okolicy wypożyczalnia samochodów oraz codzienny autokar do Rody.

Hotel sam w sobie jest dobry, jeśli pominąć jakość posiłków na all inclusive

Dostałyśmy najgorszy ze standardów pokoju, radzę unikać pokoi od nr 1000 w górę. Ściany są tak cienkie że słychać każdy dźwięk z pokoju obok. Z kabiny w łazience woda wylewała się na łazienkę, gdybym nie zakręcała wody wylewałaby się na pokój. Jeszcze nigdy nie miałam tak marnego wyboru jeśli chodzi o jedzenie, trzeba było jeździć do miasteczka Roda aby zjeść coś normalnego. Jechaliśmy w 6 osób, mieliśmy dwa pokoje po 3 osoby z czego 4 osoby wymiotowały i miały ostrą biegunkę. Gdy przylecieliśmy nad ranem nie mieliśmy nawet papieru toaletowego w łazience. Córka nie miała czym się przykryć w łóżku. Komary tną na potęgę oraz inne robactwa o których nie chce nawet myśleć. Jak dla mnie to hostel a nie hotel.

Nazwa  Angela Beach
Miejsce  Grecja / Korfu / Roda
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, sporty wodne

Tylko 300 m do piaszczysto-kamienistej plaży z łagodnym zejściem do morza.

Atrakcyjne położenie dla osób lubiących spokojny wypoczynek: w północnej części wyspy, w małej wiosce Agnos.

Sport i rozrywka: boisko do koszykówki i siatkówki, raz w tygodniu wieczór grecki i muzyka na żywo.

Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem

3.5

Wyświetlono 114 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iwona

Zalety

Duży, kilka basenów, ogólnie przestrzeń

Andrzej

Zalety

Trzy baseny. Wszędzie Bar i miła obsługa

Wady

Moim zdaniem plaza ale to jest mój punkt widzenia

Zalety

Przemiła obsługa.

Wady

Hotel położony nad morzem ale plaże bardzo brudne. Jedzenie bardzo nie smaczne i chyba nie świeże, część gości hotelu się zatruła.

Adam

Hotel sam w sobie jest dobry, jeśli pominąć jakość posiłków na all inclusive

Zalety

Czyste, duże pokoje z balkonem, kilka basenów i barów. Duża ilość parasoli i leżaków nad samym morzem. Plaża czysta i piaszczysta, z kilkoma miejscami kamienistymi.

Wady

Jakość jedzenia na all inclusive była poniżej przeciętnej. Nie jestem super wymagający, jeśli chodzi o takie rzeczy, ale jeśli nie idzie się na żaden z posiłków z przyjemnością, marząc o tym, aby choć jedna potrawa była smaczna, to dużo świadczy o jakości kuchni. Darmowe napoje z dystrybutorów średnie. Leżaki wypadałoby przeprać raz na jakiś czas.

3.7
Magdalena

Wady

Śmierdzące pokoje przez problemy z kanalizacją. Firany i narzuta na łóżko brudne.

Zbigniew

Witam Hotel , a w zasadzie kompleks może sie podobać . Czysto , codzienne sprzątanie i wymiana ręczników na życzenie - to na pewno duży plus . Na minus - około 10 budynków a tylko w kilku winda . Jeśli komuś przyjdzie na 3 piętro walizki wnosić to współczuje …

Zalety

Zalety to na pewni baseny - duże , w połowie głębokie ( ponad 170 cm) , gdzie spokojnie można nawet pływać .

Wady

W pokojach mogłyby być jakieś zestawy np do herbaty , a tutaj niestety nic , ani kubka , ani talerzyka .

2.4

Byłam w hotelu Angela Beach wraz z mężem oraz dwójką dzieci w wieku 9 i 12 lat. Mieliśmy pokój rodzinny, który składał się z dwóch osobnych pokoi (jeden przechodni). Na ścianie łączącej oba pokoje, przy suficie byla wolna przestrzeń na dł. Ok 2 m i wysokość ok. 40 cm. Jest to zrobione po to aby klimatyzacja, która znajduje się w jednej sypialni chłodziła także drugi pokój oraz łazienkę. Niestety nie zapewnia to żadnej prywatności, oddzielenie pokoi jest tylko optyczne. Oba pokoje są malutkie, w jednym z pokoi jest łóżko małżeńskie, w drugim dwa tapczaniki. Na oba pokoje jest jedną szafa z kiloma wieszakami, bez półek. Ciuchy trzeba trzymać w walizkach, jednak na podłodze można znaleźć miejsce na maksymalnie trzy otwarte walizki, co dość mocno ogranicza komunikację. Otrzymaliśmy pokój z łazienką w której było kilka wad, po zgłoszeniu w recepcji zostały dość sprawnie usuniete. Hotel ma dość fajne zaplecze basenowe (ale uwaga! ratownik jest tylko przy basenie ze zjeżdżalniami). Trzeba się mocno postarać aby znaleźć w ciągu dnia wolne leżaki. Ludzie zajmują je już o świcie. Sporo leżaków jest na plaży ale są także szybko zajmowane. Plaża przy hotelu nie powala widokami ale jest łagodne zejście do wody i z dziećmi dzięki temu jest bezpiecznie. Polecam buty do wody. Hotel w sezonie jest przepełniony, w porze posiłków czasami trudno znaleźć wolne miejsce. Są dwa bufety, z których wydawane są posiłki. Do bufetu tworzą się spore kolejki. Niestety gastronomia jest największą wadą tego hotelu. Byliśmy w wielu hotelach 3 gwiazdkowych ale tu jedzenie nas naprawdę zaskoczyło, na duży minus. Nie jesteśmy specjalnie wybredni ale wybór był mały, o jakości jedzenia nie wspominając. Polecam wynająć auto i potraftowac Hotel jako bazę noclegową. Korfu jest piękne ale nie zobaczycie tego zostając na terenie hotelu Zdecydowanie wartę zobaczenia jest miasto Kordu oraz Sidari. Strzałem w dziesiątkę okazało się także wynajęcie na cały dzień łódki w Paleokastritsa. Podsumowując, Korfu jest piękne. Hotel Angela Beach nie jest wart polecenia. My nie wrócimy do niego na pewno.

Zalety

Bliskość morza jest jedynym atutem tego hotelu.

Wady

Wielkość i układ pokoju rodzinnego. Duży minus za gastronomię. Hotel przepełniony, czuć natłok na posiłkach, przy plaży i basenie.

KINGA

POLECAM,POKÓJ SPRZĄTANY CODZIENNIE,OBSŁUGA MIŁA I POMOCNA,PANOWIE NA BARZE PODSTAWA W JĘZYKU POLSKIM SUPER POZDRAWIAM ICH.CZYTAJĄC WSZCZEŚNIEJSZE OPISY DOTYCZĄCE JEDZENIA FAKTYCZNIE ZGADZAM SIĘ PO TYGODNIOWYM POBYCIE BRAKOWAŁO NAM NORMALNEGO JEDZENIA-CODZIENNIE PRAKTYCZNIE TO SAMO CO NIE ZMIENIA FAKTU,ŻE SMACZNE.

Zalety

OBSŁUGA SUPER.

Wady

MAŁA PLAŻA I DUŻO WODOROSTÓW SPRZĄTANA TYLKO WIECZOREM.PRAKTYCZNIE CODZIENNIE JEDNAKOWE JEDZENIE.

Marlena

Hotel bardzo czysty, zadbany. Miła obsługa , pomocna. Hotel duży przez co dużo możliwości dla wszystkich dużych i małych, bardzo się nam podobał.

Zalety

Parę basenów dzięki temu nie było tłumów i swobodnie można było popływać czy poopalać się. Bliskość plaży i leżaków. Podobało nam się to że było dużo miejsc zacienionych dzięki temu była możliwość schowania się przed słońcem.

Wady

Monotonne jedzenie. Sałata komunikacja z sidari. Leżaki basenowe potrafili być cały dzień zajęte mimo że nikt z nich nie korzystał ale to już bardziej wada ludzi.

Artur

Oceniam bardzo pozytywnie. Polecam wszystkim, którzy po hotelu *** nie spodziewają się ***** Choć pod wieloma aspektami dał bym mu ****

Zalety

4 baseny w tym 3 z barem (wiadomo, przy basenie dla dzieci że zjeżdżalniami to nawet nie wypada) Bardzo miła obsługa, która włada polszczyzną lepiej niż nie jeden Polak. Co za pewne najważniejsze dla wielu, dużo smacznego jedzenia. Piwo lane w kubki 0,5 a nie 0,2 Gyros i pizza między posiłkami. Czasem dopuszczaliśmy sobie śniadanie i szliśmy na "przekąski" Z uwagi na lokalizację, autokar hotelowy Dużo leżaków Bar na plaży Dwie plaże I wiele innych

Wady

Że jak byłem dwa tygodnie to tylko raz mogłem wziąć ręczniki mimo Musiałem zapłacić drugą kałcje i dwie zostały by mi oddane na koniec pobytu. Bez sensu. No dla wielu ta odległość od miasta może być problemem I to tyle :-)

Jacek

Witam, zawsze wybieramy hotele nie z najwyższej półki i nie za wielką kasę ale ten hotel mnie bardzo zaskoczył i to na wielki PLUS, kilka niewielkich budynków a na terenie chyba z 5 basenów i prawie przy każdym bar, na terenie bardzo dużo leżaków, hamaków, łóżka z baldachimem a nawet zewnętrzne dwa jacuzzi. Zaraz po śniadaniu i obiedzie przy stołówce i jednym barze pizza, gyros, frytki i oczywiście tzatziki . Ogólnie hotel polecam ale zastrzegam że jest w miejscu gdzie nie ma żadnych atrakcji i polecam wynająć samochód bo w okolicy jest mnóstwo fajnych miejsc do zobaczenia.

Zalety

Czystość, baseny, dużo leżaków, bardzo blisko morza, bar na dachu jednego z budynków oraz miła obsługa iiii pyszne lody !!!

Wady

Jedzenia bardzo dużo ale trochę monotonne przede wszystkim śniadania

Jeżeli ktoś oczekuje luksusów to ich tu nie znajdzie.Znajdzie natomiast miłych , uśmiechniętych ludzi oddanych swojej pracy.Pokoje czyste, przestronne, klimatyzowane. Posiłki smaczne, różnorodne .Blisko do morza, bezpłatne leżaki. Polecam wypożyczenie samochodu i zwiedzanie wyspy na własną rękę, albo wycieczki organizowane przez biuro.

Zalety

Dla mnie wszystko.

Wady

My nie jesteśmy obiektywni, ponieważ jesteśmy zakochani w Grecji i patrzymy na nią przez różowe okulary 🤓

Maciej Wrocław

Hotel oceniam pozytywnie. Kompleks hotelowy bardzo duży, dużo zieleni, teren czysty, przygotowany. Na terenie hotelu cztery baseny (jeden ze zjeżdżalniami) plus brodzik dla dzieci. Na miejscu animator dla dzieci z firmy ITAKA. Hotel położony jest przy plaży piaszczystej (buty do pływania nie są potrzebne). Leżaki bezpłatne zarówno przy basenach jaki i przy plaży i jest ich bardzo dużo. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, łóżka wygodne w naszym była mała lodówka, TV (nawet są trzy polskie programy). WIFI w naszym pokoju miał słaby sygnał, czasem lepszy na balkonie czasem w WC ale to nie był dla nas problem. Plaża codziennie sprzątana grabiona z glonów i traw które morze wyrzuca na brzeg. Na temat jedzenia pojawiało się już wiele opinii (że niesmaczne - monotonne - zimne). Napiszę tak, nie jest to Hotel Sheraton, jak ktoś spodziewa się żurku, ogórkowej, bigosu, schabowego albo polędwicy sopockiej niech zmieni hotel, w Angela Beach nikt głodny nie chodzi i każdy znajdzie coś dla siebie, jest spory wybór jedzenia. Z hotelu do pobliskiej miejscowości Roda kilka razy dziennie jeździ bezpłatny autobus (ostatni jest o 23:00). Ale żeby nie było że jest tak cudownie są też wady i tak brak animatorów dla dorosłych coś w stylu aqua aerobik, rozkład posiłków szczególnie obiad jak dla nas był za wcześnie ponieważ rozpoczynał się od 12:30 do 14:00, lody wydawane w barach tylko do godziny 17:00, czasem wyglądało to śmiesznie jak do baru przychodziła rodzinka Tatuś pił piwko Mama pięknego kolorowego drinka z parasolką a dzieciak nie miał szans na lody bo jest 17:10 :-)

Zalety

Piękny duży kompleks hotelowy, połozony w spokojnym miejscu.

Wady

Rozkład posiłków szczególnie obiad dla nas za wcześnie. śniadanie od 08:00-10:00 obiad od 12:30-14:00 (termin jak przedszkolu) kolacja od 19:00-21:00 Lody wydawane są tylko do 17:00 co było lekkim zaskoczeniem

Maciej Wrocław

Kompleks Hotelowy bardzo duży, dużo zieleni, trzy dość spore baseny , jeden basen mniejszy ze zjeżdzalniami dodatkowo brodzik dla dzieci , na miejscu polskojęzyczny animator dla dzieci z firmy ITAKA. Hotel położony jest przy plaży piaszczystej (buty do pływania zbędne). Na miejscu dużo leżaków zarówno na plaży jak i przy basenach (bezpłatne). Plaża codziennie sprzątana (grabiona) po turystach, jak również wyciągane sią z wody trawy i wodorosty które fale wyrzucają na brzeg. Pokoje czyste, łózka wygodne, polska TV (internet WIFI wiadono czasem jest lepszy na balkaonie a czasem WC ale zdarzają się pokoje w których jest nieosiągany, jednak zawsze można pojeść do jednego z kilku barów i problem jest rozwiązany) Jeśli chodzi o jedzenie nie jest to Hotel Sheraton i jeśli ktoś liczy na żurek, flaki, bigos czy schabowego albo wędlinę spopocką niech szuka innego hotelu. Zapewniam, że każdy znajdzie coś dla siebie i głodny chodził nie będzie. Z hotelu do miejscowości Roda kilka razy dziennie jeździ darmowy autobus ( pierwszy o 11:00 a ostatni o 23:00). Między bajki mozna włożyć opowieści o śmierdzących pokojach, Panie sprzątające do pokoi zaglądają codziennie a jeśli ktoś sobie tego nie życzy wystarczy na klamce wywiesić przygotowaną przez hotel informację.

Zalety

Duży wygodny kompleks. Polecam

Wady

Rozkład posiłków, szczególnie obiad jak w przedszkolu (za wcześnie) Śniadanie 08:00 do 10:00 obiad 12:30 do 14:00 (trochę za wcześnie i za krótko) jak dla nas. kolacja 19:00 do 21:00 Lody wydawane tylko do 17:00 spodziewaliśmy się że będą wydawane trochę dłużej. Brak animatorów dla dorosłych coś w stylu aqua-areobiku

Pokoje czyste sprzątane codziennie oprócz niedzieli. Przyjechaliśmy po 1 w nocy meldunek przebiegł szybko niestety nawet szklanki wody nie dostaliśmy a cały dzień opłacony. W pokoju miała być mini lodówka niestety nie było... Jedzenie monotonne czasami nie świeże, z owoców tylko plastry jabłka,plastry pomarańczy, brzoskwinie z puszki czasem gruszka bądź pokrojone banany. Kawa niestety nie można było się napić dobrej kawy.... Pizza dobra gyros to zależy raz dobry raz żylasty . Baseny czyste. Plaża niestety pełna w glonach. Obsługa miła.

Pobyt uważam za bardzo udany. Bardzo duże, przestronne pokoje. Przede wszystkim czyste. Na bieżąco sprzątane, ręczniki wymieniane. Wiele basenów dookoła, bo Angela Beach Hotel jest hotelem dużym. Nie było w ogóle problemu z dostępnością leżaków. Prywatna plaża i znowu bardzo duża ilość leżaków. Baseny czynne do 19. Dla dzieci basen ze zjeżdżalniami 🩷 Jedzenie ok. Jak to na all po kilku dniach chce się innej kuchni:) Ale to norma nie tylko tu. Chociaż pizza i kebsy do 15.00 wygrywają wszystko. Kilka restauracji. Chcesz zejść przy morzu, nie ma problemu. Wolisz w cieniu pod dachem, również jest:) Lody bananowe sztos! Obsługa barów, restauracji oraz recepcji na medal! Mili, pomocni, uśmiechnięci. Sklepik, w którym zaopatrzyć można się w najpotrzebniejsze rzeczy, w tym kartki i znaczki pocztowe. Płatność kartą nie zawsze jest możliwa, lepiej mieć gotówkę. Każdy mówi w języku angielskim i niemieckim. Nawet trochę po polsku. Nie ma problemu z porozumieniem. Do miasta Roda jeździ hotelowy autobus oczywiście za free:) Przy hotelu wypożyczalnia samochodów w przystępnych cenach. W wielkim skrócie na plus!

Zalety

Jak wyżej :)

Aneta

Bardzo udany pobyt, przemiła obsługa, czysto. Codziennie zmieniana pościel, ręczniki. Jedzenie smaczne. Hotel na uboczu, ale hotelowy autokar 9 razy dziennie kursuje do miasteczka i z powrotem do hotelu. Polecam serdecznie pobyt w tym hotelu.

Patryk

Ocena na mocne 4+. Codziennie sprzątany pokój wraz z wymianą ręczników. Jedzenia dużo i raczej dla wszystkich coś do wyboru, atrakcji tez sporo i czas można śmiało zagospodarować. Ośrodek fajnie oddalony o 2,5 km od Rody co daje fajny odcinek na spacer i poczucie fajnie spędzonego czasu, aby nie tylko leżeć przy basenach czy plaży. Wspomniana plaża przy hotelowa codziennie wieczorem grabiona i sprzątana. Bardzo polecam plaże co prawda kamienistą obok ok. 200 m przez wodę trzeba przejść, ale przejrzysta woda wraz z otoczeniem daje radość na maksa.

Zalety

Codzienne sprzątanie i dbanie o gości.

Wady

W pobycie sobota <~> sobota dla osób lecących z Wrocławia ciężka będzie ostatnia noc, bo piątkowa impreza przy głównym basenie trwa do północy, a wyjazd z hotelu o 2:35...

5.9
Irenka

Pobyt - Październik 2023

Pokoj rodzinny bardzo duży, przestronny, nawet dość nowoczeny jak na hotel 3 gwiazdki. Basen w dobrym stanie, leżaków nie brakowało. Obsługa bardzo miła i pomocna- znaczna większość pracowników z Albanii. Alkohole dostępne w pakiecie all in : wódka, rum, likier pomarańczowy , uozo i to było na tyle. Napoje gazowane to podróby fanty, coli itp. - baaardzo słodkie i baaardzo kaloryczne. Koktajle płatne 7 euro dodatkowo. Przekąski między 11 a 15 - pizza, kebab, tzatziki - znośne. Frytki- tragiczne. Przekąski podaje pan zza baru. Pozostałe jedzenie zaczynając od śniadania po kolacje- niesmaczne i bardzo tłuste. Jajecznica z jaj w proszku-wyglądała niesmacznie. Obiady- każde danie smakowało tak samo, mają naprawę kiepskich kucharzy skoro nie potrafią nawet zrobić dobrej piersi z kurczaka! Codziennie było dostepne mięso mielone w sosie pomidorowym- dzień w dzien przez 8 dni- jak nie na obiad to na kolację. Wszytskie potrafy smakowały IDENTYCZNIE - nieważne czy były to warzywa w sosie czy pałki z kurczaka- wszystko zalane tłuszczem i doprawione tymi samymi przyprawami. Bardzo mały wybór dań- i tu się zgodzę ze wszytskimi opiniami, które wcześniej można było przeczytać o tym hotelu. Jeżeli mam ocenić jedzenie to w skali od 1 do 10 daje słabe 3. Nie jestem wybredna ale naprawde było mega słabo!!!!!!!! Dobrze, że było troche warzyw i zawsze można było sobie zrobić sałatkę z serem feta. Mało zróżnicowana kuchnia i wszytsko na jedno kopyto! Nie dało się poczuć smaku greckich dań- tylko tanich marketowych składników-fuj!

Zalety

dostępność leżaków ładny, prestronny pokój bliskość plaży miła obsługa z Albanii

Wady

okropne jedzenie nawet dla osób niewybrednych obrzydliwe plastikowe szkolanki do napojów- szkło tylko wieczorem było dostępne brak jakichkolwiek animacji

Andrzej

POBYT W HOTELU BYŁ UDANY ...PS.mały minus plaża-wszytko nie może być idealne...ważne nastawienie i towarzystwo....

Zalety

Czysto,jedzenie dobre, kelnerzy i cała obsługa miła......

Wady

Nigdzie nie jest idealnie.....

Angela Beach