1908 opinii
Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Witam, Polecam ten hotel Wszystkim którzy chcą wypocząć na wyspie Kreta. Najlepszą rekomendacją dla tego będzie fakt, że mój syn nie chciał opuszczać hotelu w dniu powrotu i płakał w momencie odjazdu. Obsługa na wyjątkowo dobrym poziomie i czułem się zaopiekowany od początku do końca wyjazdu. Przed odjazdem zadzwonił Pan z recepcji zapytać czy potrzebujemy pomocy z bagażami, dostaliśmy też zapas wody na wyjazd- drobny gest, ale dużo znaczy. Dla tego hotelu naprawdę liczy opinia gości i to żeby byli zadowoleni. Wiele razy byliśmy czy wszystko w porządku, czy czegoś Nam potrzeba.
-Obsługa uśmiechnięta, miła i zawsze pomocna od początku do końca pobytu. -Blisko hotelu znajduje sie przystanek autobusowy do miejscowości Chania i Rethymno, a także kursuje kolejka turystyczna nad jezioro Kurnas w którym jest piękna, czysta turkusowa woda, można wypożyczyć rower wodny i zobaczyć całe mnóstwo żółwi oraz krabów- to dobra opcja dla tych którzy nie zamierzają wynajmować auta. - pokoje czyste, ładne, niektóre z basenem. -dla dzieci plac zabaw i fajny aquapark
BRAK
Ten hotel to jedna wielka niespodzianka. Jest ogromny - jednak, gdy ktoś nie lubi chodzić, to w pokonywaniu odległości pomogą meleksy. Hotel jest po prostu przepiękny - luksusowy z wieloma udogodnieniami. Pokoje są duże i przestronne - spokojnie pomieszczą każdą rodzinę. Wiele basenów, fontann i bar na każdym kroku sprawia, że nie czuje się obezwładniającej kreteńskiej temperatury. Obsługa jest fantastyczna - starają się pomóc na każdym kroku jak tylko mogą. Do tego w hotelu niedawno została otwarta nowa strefa zabaw dla dzieciaków. Wprost rewelacyjny pomysł - nie przeszkadzają dorosłym podczas zabawy i mają wszystko w jednym miejscu - plac zabaw, brodziki i baseniki ze zjeżdżalniami oraz bar serwujący przekąski i napoje. Mogę śmiało powiedzieć, że hotel spełni wymagania każdego w każdym wieku.
Luksus, elegancja, przepiękne widoki na góry w zasięgu naszych rąk, a do tego wszystkiego szeroka piaszczysta plaża. To co najbardziej mnie urzekło to strefa basenowa. Mogłabym położyć się na leżaku i spędzić tak każdy dzień z dobrym drinkiem i ulubioną książką. Z czystym sumieniem polecę ten hotel na wakacje we dwoje jak i rodzinny wypad ze względu na infrastrukturę przystosowaną dla dzieci. W dalszej części hotelu jest aquapark dla najmłodszych. Wrażenia na miejscu gwarantowane. ;)
Przede wszystkim zachwycił mnie widok z hotelu, ponieważ jest na morze jak i na góry, obiekt o wysokim standardzie, ładne, czyste pokoje. Idealny zarówno dla par jak i dla rodzin z dziećmi - liczne atrakcje dla dzieci m.in basen ze słodką wodą, animacje. Położony jest przy pięknej, szerokiej plaży.
Pięknie zlokalizowany hotel między górami, a morzem. Leżąc na leżakach przy basenie mamy wrażenie, że góry są na wyciągnięcie ręki. Jeżeli jesteśmy na początku sezonu możemy jeszcze obserwować zaśnieżone szczyty. Hotel z każdym rokiem się rozrasta, na ten sezon powstała nowa przestrzeń dla osób aktywnych, zarówno rodzin z dziećmi - są zjeżdżalnie mniejsze i większe, plac zabaw, jak i dla osób lubiących aktywnie spędzać czas – boiska m.in. do siatkówki, koszykówki, piłki nożnej czy siłownia na świeżym powietrzu. Miejsce to jest nieco oddalone od budynków, gdzie goście śpią więc odgłosy radości i zabawy nie będą nikomu przeszkadzały. Eleganckie pokoje, z bardzo wygodnymi materacami sprawiają, że rano wstajemy wypoczęci i gotowi na nowe przygody. Ciekawostką jest to, że zamawiając wino do obiadu czy kolacji dostajemy je w małej buteleczce.
Hotel na bardzo dużym terenie, osobno basen do wypoczynku i osobno z atrakcjami dla dzieci. Jedzenie smaczne i duży wybór. Polecam dla każdego.
Luksusowe otoczenie Osobno zjeżdżalnie dla dzieci i zwykły basen
Duży teren, pokój w najdalszej części jest daleko od budynku głównego Daleko do plaży i miasta
Hotel o wysokim standardzie z pięknymi widokami. Oddzielna strefa dla rodzin z dziećmi gdzie znajdują się zjeżdżalnie wodne - duży plus dla osób, które chcą wypocząć w ciszy. Pokoje duże o eleganckim wykończeniu. Przepyszne jedzenie oraz wspaniała obsługa.
Hotel robi wrażenie jest ładny i zadbany, a pokoje przestronne eleganckie i czyste. Na duży plus są atrakcje dla dzieci, plac zabaw, miniklub gdzie dzieci są pod opieką świetnych animatorów. Dojście do plaży odbywa się tunelem, a na plaży jest wydzielone miejsce z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Widok na plaże jest cudowny ponieważ łączy morze i góry. Polecam ten hotel rodzinom z dziećmi które z pewnością nie zawiodą się!
Blisko plaży z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Wiele atrakcji dla dzieci.
Hotel o wysokim standardzie, posiadający wiele udogodnień dla każdego, bar na dachu, 4 restauracje a'la carte, animacje dla dzieci, jak i dla dorosłych, melexy, które dowożą gości do plaży, pokoje z prywatnymi basenami. Znajdziemy również korty do tenisa, boiska do koszykówki i piłki nożnej, aquapark, czy też pole do mini golfa, jak i zewnętrzna siłownia. Hotel o niskiej zabudowie, wykończony w greckim stylu.
Wysoki standard obsługi. Dobre jedzenie. Darmowa kolacja w restauracji a'la carte 3 razy w ciągu pobytu, jeśli mamy wykupioną wersję wyżywienia w postaci All Inclusive.
Dosyć spory teren całego obiektu.
Zaskakująco luksusowy obiekt. Piękne położenie między morzem a górami, kompleks nowoczesny, obsługa na najwyższym poziomie. Hotel na wymagających gości, z tego też powodu na próżno szukać np. basenu z aquaparkiem - w zamian jest miejsce na kameralne miejsce do pływania i odpoczywania. Posiłki bardzo smaczne i różnorodne, co rekompensuje brak all-inclusive.
Przepyszne różnorodne posiłki oraz wybór alkoholi. Nowocześnie, na najwyższym poziomie. Bardzo przestronne pokoje i apartamenty
Hotelowe budynki są na dużej powierzchni, jednak można zamówić bezpłatny hotelowy meleks, który zawiezie do restauracji, recepcji lub na plażę.
Hotel o wysokim standardzie, pięknym designie: woda, palmy. Bardzo dobre wyżywienie. Animacje na wysokim poziomie. Polecam dla par. Dojście do piaszczystej plaży tunelem pod drogą (ew. meleksem).
Meleksy po terenie hotelu na telefon. Bardzo dobre wyżywienie. Piękny design. Przestronne nowoczesne pokoje
W okolicy nie ma nic. Wysokie ceny pobytu. W zasadzie brak seeview
Najgorszy hotel w jakim byliśmy. Hotel oferuje śniadanie, obiad i kolację. Do posiłku przysługuje jeden darmowy napój za następny trzeba płacić. Brak darmowej kawy, napoi, przekąsek, drinków. Ceny w barach bardzo wysokie drink 9 euro , kawa 5 euro,napoje typu cola, fanta 3.5 euro, woda 3 euro. Posiłki średnie, nakładane przez obsługę w bardzo małych ilościach, trzeba było prosić, aby nałożyli więcej co było żenujące. Hotel niby 5*, według nas tylko z wyglądu. Codziennością był widok turystów, którzy wracają z marketu( oddalonego około 3km od hotelu), z torbami pełnymi napoi i wody. Nie polecamy tego hotelu, wygląd to nie wszystko. Poza hotelem nie ma kompletnie nic. Najgorsze wakacje na jakich byliśmy!!!!
Wygląd, obsługa, plaża
Drogie bary. Ręczniki i pościel przez tydzień nie były wymieniane, śmieci z pokoi nie były wyrzucane.
Ogólnie nie polecam! Niestety hotel rozczarował nasze oczekiwania jako eleganckiego obiektu 5 *, który do tanich nie należy. Zachęceni dobrymi opiniami na jego temat i zdjęciami skusiliśmy się na pobyt w nim. Podróżujemy bardzo dużo po świecie i jesteśmy wymagającymi klientami, ale 5 * i wysoka cena tego hotelu, zobowiązuje hotel do bardzo dobrego standardu, którego tu niestety nie było. W Grecji byliśmy 5 raz, zawsze w bardzo dobrych hotelach i ten zdecydowanie wiele rzeczy musi jeszcze dopracować aby był obiektem 5 gwiazdkowym. Do hotelu przyjechaliśmy około 2 w nocy z małym dzieckiem i otrzymaliśmy pokój w pobliżu generatora prądu, który włączył się po 5 nad ranem, bo nie było prądu w hotelu i obudził nas hałas ponad 75 decybeli w pokoju, a przy otwartych drzwiach ponad 85 decybeli. Po naszej interwencji próbowano nas przenieść do pokoju przy scenie cowieczornych show, nie zgodziliśmy się i w końcu o godzinie 14 .00 dostaliśmy dobry pokój ale żadne słowo przepraszam ze strony hotelu nie padło. Dodam tylko, że nie wykupiliśmy najtańszego pokoju, tylko pokój z widokiem na basen, zatem takie zachowanie ze strony hotelu mocno zaskakuje!!!
Hotel wybudowany w 2016 r. więc nie widać jeszcze zniszczeń. Ładny hol główny. Czyste pokoje.
Hotel znajduje się przy ?autostradzie? (hałas od samochodów, przejście na plażę tunelem) i odpływach- rowach kanalizacji, którą wieczorami zdecydowanie czuć. Plaża pomimo opisu, że piaszczysta jest głównie żwirowo-kamienista. Dodatkowo na plaży hotelu gniazdo mają szerszenie, które często odwiedzają leżaki. Przy wejściu na plażę, idąc kładką, obok restauracji hotelu widać i czuć wydobywające się z toalet nieczystości... W trakcie cowieczornych show cały hotel chce czy nie to bierze w nich udział, bo dźwięk rozchodzi się po całym terenie hotelu często do późnych godzin wieczornych, a scena z występami znajduje się w centralnej części hotelu, w okolicach basenu. Dodatkowo organizowana jest też dyskoteka w części hotelu, która nie jest zamkniętym pomieszczeniem. Stanowi to problem szczególnie dla rodzin z małymi dziećmi. Smak jedzenia, brak różnorodności i sposób jego podania z pewnością nie zasługiwał na hotel 5 *, smaczne były jedynie makarony. Brak stoiska w restauracji z jedzeniem dla dzieci, pomimo takiego opisu z oferty biura tui. Poza tym około godziny 21.00, podczas trwania kolacji, kelnerzy wózkami zaczynali zwozić brudne naczynia, uderzać głośno sztućcami i talerzami, pomału znikały też półmiski z jedzeniem aby pokazać, że czas posiłku dobiega końca (koniec o 21.30). W łazience w pokoju brak wentylacji, trzeba było otwierać w niej okno, które wychodziło na balkon sąsiadów.
Hotel w postaci wolnostojących domków jednopietrowych.Osobiście zdecydowanie bardziej mi odpowiadają pokoje w domkach z widokiem na basen.Domki w tylnej części hotelu nie mają ciekawego widoku ,ale może dają gwarancję większego spokoju,Duża część pokojów na parterze ma prywatne baseny.Hotel położony przy głównej drodze z Chanii do Heraklionu.To położenie przy głównej szosie może nie we wszystkich pokojach ,ale daje trochę hałasu.Bez zastrzeżeń obsługa,jakośc wyżywienia,plaża .Dostepny także sklepik z najpotrzebniejszymi rzeczami.Na basenie i plaży zawsze można było znalezć dostępne leżaki.W najbliższej okolicy nic nie ma .Warto mieć wypożyczony samochód ,aby wieczorami podjechać do Rethymno, bądż Chanii.Do Georgioupolis 30 minut plażą.Myślę ,że jest to idealny hotel na spokojne wakacje w pełni zasługujący na 5 gwiazdek.
nowy hotel,ładnie urządzony,dobrze zarządzany
hałas od głównej drogi
Hotel piękny, położony w zielonym ogrodzie, polecany zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par(nawet na podróż poślubną). Wysoki standard. Hotel ma 2 lata, urządzony bardzo nowocześnie, wszystko do siebie pasuje. Pokoje duże, Piękne. Plaża idealna:) polecam wszystkim
Wszystko super
wszystko na tak :)
Bardzo dużo Niemców i Rosjan, Polaków (poza mną) nie spotkałem. Miła obsługa, znająca w większości (poza angielskim oczywiście) niemiecki i francuski. Jeśli jedziesz z Tui albo Neckermanna, pracownicy z automatu zaczynają mówić po niemiecku, dopiero kiedy powiesz, że jesteś z Polski, obsługa przestawiając się na angielski, rzecze: \"Mało Polaków do nas przyjeżdża\" (w domyśle: \"Cebulaków nie stać\" ). Hotel godny polecenia wszystkim z wysokimi oczekiwaniami.