Białe, piaszczyste plaże otoczone klifami i turkusową wodą
Malownicze miasteczka i tradycyjne greckie wioski
Urokliwe zatoczki idealne do nurkowania i snorkelingu
Budynki miały 3 gwiazdki więc cudów się nie spodziewałam, pokoje były czyste, pościel ok. Miałam tam tylko spać więc nie narzekałam ponad miarę. Samo miejsce ma potencjał. Byłam w drugiej połowie września, więc super cicho i spokojnie, same pary. Śniadanie codziennie to samo pomidory z fetą plus oliwki, dżemiki, miód, margaryna i grzanki. Kawa, taka sobie, generalnie, lepiej nie brać śniadania, kupić sobie wszystko i samemu rano zrobić, albo iść do miasta coś zjeść. Właściciel Dimitrios miły, natomiast właścicielka, prawdopodobnie jego córka traktująca trochę z góry gości. Fajne miejsce. Pomiędzy dwoma miastami, w cichej okolicy na wzgórzu. W dzień wyjazdu właścicielka zwiozła nas do drogi praktycznie godzinę wcześniej, i siedzieliśmy na murku z walizkami a akurat już zaczęło się zimno robić. Odnieśliśmy wrażenie że chciała się nas pozbyć jak najwcześniej. Milsza właścicielka, plus dobre jedzenie i miejsce było by odczarowane. Przyjemny basen. Cena była niska więc można powiedzieć że to w pewnym sensie to warunkuje poziom. Rozglądałam się dookoła i atutem tego miejsca była intymność i cisza.
Fajne położenie, piękny widok z tarasu przy basenie. Cisza, spokój.
monotonne śniadanie, brak żelazka
Jedyne co można ocenić na plus to ładny widok z hotelu. Poza tym porażka. Odradzam. Obsługa fatalna jakby siedzieli tu za karę. Nie potrafią rozmawiać po angielsku. Śniadania okropne. Przez 7 dni codziennie to samo. Na parę : 2 plastry sera, 2 plastry najtańszej zwykłej mielonki, pare kawałków chleba, okropna kawa i dżemy z jednorazowych opakowań. Coś okropnego. Na samą myśl o takim śniadaniu robiło nam się nie dobrze. Tym bardziej że codziennie było dokładnie to samo. Gdy spytalam czy można prosić chociaż o jajka bo już naprawdę miałam dość dostałam dwa sadzone za 5? .... brak słów. Hotel z ładnym widokiem natomiast bez samochodu lub quada porażka. Zero cywilizacji. Do tego brak sprzątania.. tylko raz zostały nam wymienione ręczniki. Ponadto mrówki codziennie w łóżku. Duszno. Klimatyzacja również dodatkowo płatna.... Nie polecam. Wyspa piękna ale ten hotel odradzam!!!!
widok największą i jedyną zaletą !
obsługa hotelowa tragiczna, nie umieją mówić po angielsku, traktują gości jak powietrze, zero zainteresowania, brudno, mrówki, brak jedzenia do kupienia, śniadania, które oferują w pakiecie z hotelem obrzydliwe przed 7dni codziennie to samo....
Wakacje na Lefkadzie uważam za najbardziej udane. Aparthotel Anastasia znajduje się bardzo wysoko, za czym idzie fakt, że do plaży jest ok 2 km, do miasteczka i sklepu ok 3km. Warto więc wynając samochód, jak nie na cały pobyt to chociaż na jeden dzień aby obejrzeć wyspę. Komunikacja miejska nie zawodzi połączenie stolicy wyspy - Vassiliki jest bardzo częste i autobusy raczej przyjeżdżają nawet na czas :). Jesli chodzi o Hotel to jestem zadowolona pod względem kameralności oraz schludności pokoi. Niestety atmosfera jaka pasuje w hotelu jest nieco dziwna... Właściciele traktują klientów jak powietrze, słowem się nie odezwą, nie przywitają, nie doradzą co by zwiedzić. Okazało się, że nawet z wydaniem opłaconych śniadań mieli problem. Pokój sprzątany był może 2 razy na cały tygodniowy pobyt. Hotelowy basen jest duży i czysty. Niestety byłam świadkiem jak jedna z właścicielek depilowała sobie nogi maszynką, którą płukała w basenie... miałam dosyć. Z jedzenia oferowanego przez hotelowy bar nie korzystaliśmy. Polecam hotel osobom, które raczej nastawiają się na aktywne wakacje, a nie leniuchowanie w hotelu. PS. widok z każdego z pokoi powala..
Cudowne położenie, widok na morze, schludne pokoje
właściciele bez greckiej duszy...
Bardzo kompetentny i zorganizowany rezydent biura podrozy Grecos .
-bardzo duze przestronne apartamenty -piekny widok z pokoju, -dwa balkony
-podczas 7 dniowego pobytu apartament raz sprzatany -basen nie przygotowany do uzytku ,brudny caly w glonach -kabia prysznicowa brudna ,slabe cisnienie wody