Amwaj Blue Beach Resort & Spa (ex. Pickalbatros Beach Club)

Oceniam 8 na 10 , basen fajny , jedzenie smaczne , masaże

Byliśmy na wakacjach w 4, niestety wszyscy przechorowaliśmy, łącznie ze wszystkimi Polakami których poznaliśmy. Kubki od drinków są tylko przepłukane w wodzie z kranu i pomimo stosowaniu się do zasad, przyjmowaniu probiotyków, myciu zębów i twarzy wodą z butelki, nie dało się uniknąć klątwy. Obsługa bardzo miła, ale czystość w pokojach wzorowa nie jest. Jedzenie również nie przypadło nam do gustu. Największa zaleta to bardzo ładna plaża z pomostem, przestronne baseny.

Bardzo fajny hotel i jak na swoje 4* byl spoko. Obsługa zadowalajaca . Baseny super,animacje bardzo fajne w dzien jak i wieczorem.Nawet rafa fajna,kolorowe rybki.Mieliśmy pokój 2018 bardzo ładny zreszta na dole z wyjsciem idealnie na basen. Na duuuzy plus Mohamed -serwis sprzątający. Faraonka mnie dopadła i miałam dostarczone 2 rodzaje herbatki jak i zaparzona i podana do lozka🤭 polecił leki jakie zakupić, a na spieczona skórę dostałam olejek do smarowania. Codziennie zaglądał z troską.

Pobyt miło wspominam, w hotelu dobre jedzenie, bardzo miła obsługa, czyste baseny, wystarczająca ilość leżaków a także przesympatyczny team animatorów.

To była moja pierwsza podróż do Egiptu. Nie mam zatem porównania do hoteli w tym kraju. Egiptu bałam się ale pobyt w hotelu rozwiał moje obawy. Kraj mnie zauroczył. Byliamy w hotelu dwa tygodnie więc sporo mogliśmy zobczyć. Hotel na dzień dobry super, ładne lobby i miłe obsługa. Usytuowanie hotelu oddalone od Hurgady i od innych hoteli ale to jest na plus. Hotel na tle urzekających gór i leżący przy pięknej piaszczystej plaży. Leżaki i parasole na plaży wygodne i zawsze wolne miejsce. Plaża jak rajska wyspa z palmami. Zejście do morza troszkę kamieniste z odplywami. Trzeba mieć butki. Długi pomost z którego można zejść popływać pomiędzy ładną rafa koralową. Z hotelu można rownież popłynąć rejsem statkiem. Oferty na miejscu w hotelu. Oferta hotelu na wycieczki, safarii, spa, i inne dobra cenowo, choć warto ceny negocjować. Teren hotelu zadbany. Sporo zieleni. Baseny czyszczone i duże. Leżaków przy basenie również nie brakuje. Pokoje duże choć urządzenie już wiekowe. Łazienka sporą ale wymaga już gruntownego remontu. Ręczniki wymieniane codziennie. Dobre różne jedzenie. Dla każdego coś się znajdzie. Dni z tematycznymi posiłkami. Miła obsługa od recepcji po kelnerów, animatorów i osoby z obslugi, choć oczywiście napiwki wszędzie mile widziane. Animacje codziennie. Bary z npojami alkoholowymi i bez alkoholu dwa na terenie hotelu. Kubeczki z tworzywa ale nie jednorazówki, były myte. Tu mozna jedynie na minus zaliczyć za mało staranne mycie tych kubków. Warto mieć swój ;)

Kod hotelu HOT19095
Nazwa  Amwaj Blue Beach Resort & Spa (ex. Pickalbatros Beach Club)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Soma Bay
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness

Piaszczysta plaża przy hotelu z wejściem do wody z pomostu.

Dla dzieci: miniklub, 2 brodziki, mini disco, zjeżdżalnia.

Na terenie hotelu: minimarket, sklepiki z upominkami, pralnia, apteka, wypożyczalnia samochodów.

Hotel położony w spokojnej okolicy, z dala od zgiełku dużych kurortów.

Wyświetlono 310 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tomasz

Oceniam 8 na 10 , basen fajny , jedzenie smaczne , masaże

Zalety

codziennie czysta pościel

Wady

Rezydent - mało pomocny

Martyna

Zalety

Plaża z dużym molo Baseny

Wady

Jedzenie Higiena Na plaży, czy basenach non stop namawiają na dodatkowo płatne usługi

Gosia

Zalety

Generalnie nie ma sie do czego doczepic. To mój 3 hotel w Egipcie i stwierdzam, że jest ok

Alessandra

Zalety

Czystość na plus, w restauracjach duży wybór jedzenia + dwie restauracje a’la carte z przepysznym jedzeniem. Przy hotelu ładna plaża

Wady

jedyny minus to odległość od centrum hurgady:( (jeśli ktoś lubi wybrać się do klubu)

Małgosia

Zalety

Plaża i rafa koralowa, którą można oglądać codziennie.

Wady

Pobyt dwa tygodnie. Nie ma większych wad.

3.1
Jacek

Właśnie wróciliśmy. Byliśmy tam pierwszy i ostatni raz. W dniu przyjazdu dostaliśmy pokój, w którym drzwiczki z szafek wypadały, wielki syf a łazienka to już była tragedia. Po awanturze w recepcji dostaliśmy inny pokój piętro niżej. Było niewiele lepiej. Dopiero następnego dnia przy pomocy rezydenta i dopłaceniu 60 dolarów zostaliśmy umieszczeni w innej części hotelu. Niestety pomimo dopłaty z naszej strony nie zmieniono nam opasek i nie mogliśmy korzystać z dolnej restauracji. Zamki w drzwiach działały jak chciały i kiedy chciały. Sejf zablokowany. Pomimo zgłaszania trzykrotnego w recepcji nikt nie przyszedł go otworzyć. Jedzenie monotonne

Zalety

Animacje

Wady

Wszystko oprócz animacji

Ola

Bardzo zadowoleni z pobytu, przemiła obsługa, ciągle uśmiechnięci i weseli, podchodzą i się pytają czy coś potrzeba, czy to drinka czy wody do pokoju czy czyszczenia go. Polacy jak zwykle wstawia zdjęcia jakichś dupereli byle żeby ponarzekać. Żadnej rozwalonej windy nie było widać, robaków tak samo nie. Oczywiste jest też to, że jedzenie będzie się powtarzało bo to bufet. Mimo to zmieniają się niektóre pozycje np. gulasz to różne wariacje (przepyszny polecamy) raz z warzywami, raz z jednym mięsem raz z drugim, raz jest ryba a raz kurczak w panierce, raz na grillu ryba a innym razem warzywa z drobiem. Fajna rozrywką jest water polo oraz wybory miss i mister hotelu. Idzie się pośmiać. Animatorzy bardzo przyjemni, Sonny i Carlos najlepsi 🙏🙏 My trafiliśmy na kolację na dworze, gdzie pozamykano na kolację wszystkie restauracje i zrobiono wieeelki bufet przy plaży. Mega klimat :) Z rana jest odpływ, a przypływ jest kolo 16-17. Mimo to, można przejść się po pomoście i iść na strefę gdzie można się kąpać mimo odpływu z rafą. Dużo małych rybek. Drinki w lobby to killery, nie żałują alkoholu wcale. Przy basenie i plaży jednak leją normalnie 🤣🤣 Jedząc w food courcie gdzie jest super pizza i kanapki z mięsem, przychodził do nas Pan z obsługi i proponował ciągle piwko hahah. Wypiło się jedno to przychodził za chwilkę mówiąc "one more one more?" a odmawiając mu się smucił. Dając napiwek sprzątającym Panom zrobią słonika albo inne cuda z ręczników :) Pokoje ok, troszkę zużyte ale kto na wakacjach siedzi w hotelu. Generalnie czysto i zadbane. Polecam przy wycieczkach w recepcji dzień przed poprosić o lunch box, ponieważ dają owocki, warzywka i kanapki oraz nektar mango :) Fajna sprawa gdy nie ma się czasu na śniadanie albo wymeldowujecie się bardzo wcześnie. Jeśli chcecie odwiedzić restauracje a'la carte róbcie jak najszybciej rezerwację. Szybko nie ma miejsc i niestety nam nie udało się pójść :( Najbardziej denerwowali mnie wyłącznie polacy którzy narzekają że rezydent popełnia błędy mówiąc po polsku skoro jest z egiptu, a da się go w pełni zrozumieć i widać, że się stara. Jak nie chcecie żeby ktoś popełniał błędy w mowie to jedźcie do Mielna a nie do Egiptu zamiast marudzić... Niektórym nic nie pasuje serio aż było mi szkoda Pana który nas oprowadzał słysząc chamskie komentarze w jego stronę. UWAGA TRANSFER Z LOTNISKA TRWA OK. 3H BO ROZWOZICIE WSZYSTKIE HOTELE PO DRODZE A AMWAJ JEST OSTATNI BO JEST W SAFADZE!!!!!

Zalety

czystość dobre jedzenie super obsługa śmieszni animatorzy dobra muzyka

Wady

co do hotelu to brak, ale nie polecam brać wycieczek od rezydenta bo przepłacicie spoooro

Tomek

Hotel swoją świetność odnośnie pokoji przechodził pewnie w latach 80 ubiegłego wieku. Codziennie ścielone łużka przez obsługę bo ze sprzątaniem nie miało to nic wspólnego. Po za tym infrastruktura zewnętrzna baseny, plaża, restaracja na plaży są w porządku. Codziennie wieczorem przygotowywane przez animatorów różne atrakcje. Jedzenie smaczne lecz monotonne.

Zalety

Ładna plaża

Wady

Nie wszystkim chce się pracować.

hotel zadbany, czysty to najważniejsze, jedzenie bardzo mały wybór, mało miejsca na stołówce, generalnie na odpoczynek okej

Zalety

ciepła woda w morzu, super hotel

Wady

drobne wady: baseny słabo zadbane, plaża skalista

Powiem tak, nie wiem z jakiego hotelu to są zdjęcia ale część jest na pewno totalną ściemą. Hotel czasy świetności miał jakies 20 lat temu. Meble w pokoju stare, odrapane i uszczerbione. Kafelki w łazience popękane i zaniedbane. Fugi pożółkłe. Klucz do drzwi działał jak chciał. Już nie wspomnę, że w pokoju zadomowiła się jaszczurka. Leżaki na plaży w opłakanym stanie. Strach nawet na nich usiąść żeby przypadkiem się nie rozwaliły. Nie wiem czy akurat trafiłam na taką porę ale codziennie ok godz 12.00 był odpływ. Przez to ok 200-300 m w głąb morza robiło sie bagno. Przypływ był później koło 18.00. Tak więc morzem nie dało sie nacieszyć. Snurkowanie z pomostu i oglądanie rafy? Przepraszam ale jakiej rafy? Kilka kamieni i kilka kolorowych rybek to nie jest rafa. Jedzenie codziennie to samo. Tylko raz było szumnie powiedziane bufet z owocami morza. Co to oznaczało? Stał jeden gość przy grilu i wydawał krewetki. W lobby bardzo nieprzyjemny zapach tak jakby stęchlizną i nieudolną próbą odświeżacza w areozolu. Ogródek, przez który się przechodzi do pokojów śmierdział kanalizacją Serio nie wiem skąd tyle pięknych opinii. Tak jakbym była w zupełnie innym hotelu

Zalety

Baseny, klimatyzacja, daleko od zgiełku

Wady

Stary, zaniedbany

Wybierając ten hotel na pierwsze wakacje w Egipcie kierowałam się opiniami i nie zawiodłam się! Wróciłam oczarowana hotelem Amwaj. Świetna infrastruktura hotelowa trochę wymaga renowacji ale to nie jest problem, bo wszystko jest zadbane i czyściutkie. Codziennie panowie dbają o część ogrodową i myją alejki. Pokoje czyściutkie i pachnące. Budowa obiektu i odległość od morza powoduje, że zimny wiatr cudownie chłodzi podczas opalania i nie czuć temperatury. Jedzenie przecudowne! Wspaniały wybór: wołowiny, kaczek, kurczaków, baraniny, ryb i indyków. Live cooking, na każdy posiłek. Wszystko wypiekane i robione na moich oczach od croissantów po pizzę. Mnóstwo owoców i warzyw. A co najważniejsze nikogo w trakcie naszego 11 dniowego pobytu nie dopadła klątwa toalety. Barmani, kelnerzy i bariści przemili. Ogromny plus dla recepcji, gdzie nie istnieje słowo NIE DA SIĘ. Wszyscy łącznie z housekeeping mówią po angielsku bez problemów. W hotelu nie ma czasu na nudę, animatorzy cały czas w każdej części hotelu oferują różne formy aktywności oraz robią wspaniałe show wieczorem. Cały personel jest nienachlany i uśmiechnięty. Jedyny minus to restauracja Ala carta, ale to warto sprawdzić samemu. Chętnie wrócę do tego pełnego polaków hotelu, mimo mocnych drinków.:))

Zalety

jedzenie atmosfera animacje mocny alkohol

Zalety

Największą zaletą jest brak wad!

Aleksandra

Pobyt uważam za bardzo udany. Razem z córką spędziłyśmy 11 udanych gorących dni. Hotel położony na uboczu w okolicy nie ma gdzie pójść i co zobaczyć ponieważ oddalony jest od Hurgady o około 60km. W hotelu brak zjeżdżalni i typowych wodnych atrakcji dla dzieci i dorosłych co akurat nam nie przeszkadzało,jednak jeśli komuś na tym zależy to nie polecam hotelu. Teren hotelu zadbany i sprzątany codziennie tak jak pokoje. Jedzenie dość monotonne,ale bardzo smaczne , świeże, dobrze doprawione i spory wybór więc na pewno nikt głodny nie będzie. Przy hotelu plaża z pomostem gdzie można posnurkowac i zobaczyć kolorowe rybki. Hotel nie jest duży co dla mnie było na plus ponieważ nie trzeba było w tych temperaturach dużo chodzić i wszystko było pod ręką. Na terenie znajdują się 3 baseny o różnych głębokościach również dla malutkich dzieci z dwoma zjeżdżalniami oraz jacuzzi. Walki o leżaki nie było każdy znajdzie dla siebie miejsce. Najlepsi animatorzy jakich kiedykolwiek spotkałam a był to mój 4 wyjazd do Egiptu. Wszyscy bardzo pomocni ,życzliwi i uśmiechnięci. Ja na pewno wrócę do tego hotelu ponownie 🙂

Zalety

Blisko morza i nieduży obszar to największa zaleta.

Julia

Polecam ten hotel, okolica ładna, piaszczysta. Hotel dla osób ceniących sobie spokój. Fajne animacje, jedzenie bardzo w porządku, rozmaite. Każdy znajdzie coś dla siebie. Na plus zdecydowanie większe pojemności napoi w porównaniu do innych hoteli w Egipcie. Świetna obsługa. Zwłaszcza sprzątająca. Hotel może nie jest nowy, niektóre części wymagają remontu, jednak na tygodniowy pobyt mogę śmiało polecić! Duże baseny, piękne molo i rafa! WiFi w pokojach działało bez problemu, świetne widoki z 3 piętra.

Zalety

Duże baseny, jedzenie, napoje i alkohole, kilka restauracji i barów, duży kompleks, profesjonalna obsługa, przestronne lobby z klimatyzacja, dobry zasięg WiFi, widoki na góry i pustynie, dostępne sklepy z pamiątkami, ręczniki za karty, czystość hotelu.

Wady

Odległość od lotniska

Kamila

Bardzo polecamy! Zaczynajac od śniadania - bardzo pyszne, od kiełbasek i fasolki w stylu angielskim, po jajecznicę, przeróżne sery, codziennie mnóstwo warzyw i owoców, pancakes i płatki z mlekiem oraz pyszne pieczywo i świeżo wypiekane croissanty! Lunch - naprawdę kucharze starają się zmieniać mięso, zawsze świeże sałatki, warzywa i owoce, pyszne ciasta na deser. Obiadokolacja - na tarasie zawsze pieczony grill, na kuchni różnego rodzaju mięsa oraz warzywa i sałatki. Drinki - nie żałują 😃 Obsługa hotelu bardzo miła, zawsze pomocna, co nas zdziwiło to starają się mówić dużo po Polsku. Codziennie widać ogrom pracy jaki wkładają w utrzymanie tego hotelu - zarówno czyste pokoje jak i baseny i ogrody. Na końcu pomostu od hotelu można pływać i podziwiać rafę koralową. Codziennie zorganizowane animacje, tańce, dyskoteki, piana party, występny - nie ma nudy.

Zalety

Miła obsługa, pyszne jedzenie, wysoki standard, zadbany hotel, baseny i ogrody.

Super hotel , fajne baseny, wolne leżaki, dobre drinki , obsługa miła i bardzo pomocna, klimatyzacja i internet na duży plus. Polecam ten hotel

Zalety

Obsługa, klimatyzacja,internet,leżaki, jedzenie,alkochole,

Wady

Restauracja trochę za mała

Zdecydowanie nie polecam tego hotelu dla rodzin z dziećmi. Największym minusem jest niestety personel, który traktuje gości jak zło konieczne. Zaraz po przyjeździe do hotelu kazano nam czekać w nieskończoność na przetransportowanie walizek do pokoju, mimo że była 23.00 i żadnych innych nowych gości. Finalnie poszliśmy bez walizek do pokoju, a walizki dotarły po jakiejś 1,5 godziny, kiedy dzieci już dawno spały w ubraniach z podróży. Mini Club i animacje dla dzieci to fikcja. Jest rozpisany program oraz godziny otwarcia klubu, ale nikt się tego nie trzyma. Raz w całym tygodniu udało nam się wejść do Mini Clubu (za naszym przykładem natychmiast wparowało kolejnych kilkoro dzieci), ku zdziwieniu pani animatorki, która zajmowała się leżeniem na łóżkach hotelowych (!!!) stojących w Mini Clubie. Jak się okazało, umieszczają tam czasem gości hotelowych, jak im pokojów zabraknie. Dopytywaliśmy o program animacji, zapewniono nas, że na razie nic nie ma, ale następnego dnia będzie pizza day. Przyszliśmy, oczywiście nie było nikogo. Animatorzy, którzy zajmowali się animacjami dla dorosłych, zrobili tylko wielkie oczy. Pani animatorka od dzieci pojawiła się 2x w ciągu całego tygodnia w okolicy brodziku, gdzie wrzuciła parę plastikowych zabawek, posiedział chwilę i poszła na fajkę i pogrzebać w komórce. Mini Disco odbywało się codziennie, z reguły ze sporym opóźnieniem i w całości trwało około 12 minut. Nic więcej nie było dla dzieci. Przy brodziku są 2 maleńkie zjeżdżalnie, niestety, nie są podłączone do wody, więc są gorące, a w mokrych ubraniach dzieci po prostu nie są w stanie z nich zjechać, jeśli rodzice nie polewają ich na bieżąco wodą. Na stołówce jest kącik dla dzieci, tuż przy okrutnie hałaśliwym wejściu na zaplecze, do którego nie za bardzo dochodzi klimatyzacja, a w bemarach są w zasadzie tylko parówki i frytki. Krzesełka dla dzieci są niedomyte, a talerze ze stołów sprzątane sporadycznie. Niestety, dzieci i jedzenie były obsiadane przez muchy, a po stołach skakały wróble (tak, tak, w pomieszczeniu restauracji). W całej restauracji panuje nieznośny harmider, i to nie za sprawą gości, a obsługi, która wali garami, sztućcami i naczyniami bezlitośnie. Nic nie robią sobie z tego, że wózki skrzypią, tak że aż zęby bolą. Poważnie, nie przesadzam, nie ma tam warunków do zjedzenia czegokolwiek w spokoju. Na koniec pobytu zamówiłam (o naiwności!) odbiór walizek z pokoju... Oczywiście nikt się po nie nie zjawił, ale nawet nas to nie zdziwiło. Jeszcze raz: nie polecam!!! to nasz 8 pobyt w Hurghadzie, zdecydowanie hotel wypadł najgorzej ze wszystkich.

Zalety

Pokój typu delux był całkiem przyjemny. Pan sprzątający okazał się bardzo pomocnym i miłym człowiekiem.

Wady

- brak animacji dla dzieci, mimo szczytu sezonu i oficjalnego udostępnienia programu animacji - brak Mini Clubu, mimo oficjalnego funkcjonowania we wskazanych godzinach - personel działa opieszale, nie można liczyć na obsługę - kącik dla dzieci jest po prostu brudny, zaniedbany, pełno w nim much i wróbli

Dawid i Basia

Witam, z całego serca polecam ten hotel. Wbrew opiniom ludzi Egipcjanie to bardzo mili ludzie i wcale nie natrętni. Są bardzo pomocni i w tym hotelu się o tym przekonasz! Hotel położony na uboczu ok 50 min jazdy od Hurghady. Dla ludzi lubiących ciszę i spokój z dala od zatłoczonych ulic czy plaż. Hotel jest ogromny posiada wszystko co jest potrzebne do odpoczynku na wakacjach. Począwszy od klimatyzowanych pokoi, codziennie sprzątającej i dostarczającej wodę butelkowaną obsłudze po fajne baseny, ciekawe animacje aż po bezpośredni dostęp do morza. Na swoim urlopie byliśmy w połowie czerwca. Temperatura piekielna aczkolwiek jadąc do Egiptu szczególnie w takim okresie trzeba się na to nastawiać. Wielkie baseny, jacuzzi czy ciepłe i przyjemne morze z pewnością ugaszą ten żar :D Na te wakacje wybraliśmy się z biurem podróży exim tours/wspolorganizowatorem z wakacje .pl . Co piątek mieliśmy spotkanie z rezydentem exim tours ktory opowiadał o zwyczajach codziennego życia Egipcjan o najważniejszych miejscach w Egipcie i wkoncu o wycieczkach fakultatywnych. Każdy znajdzie coś dla siebie. W hotelu jest 4 bary w tym jeden z płatnymi drinkami. Jest też snack bar serwujący dania codziennie od 10 do 16. Jedzenie w Egipcie? Hm spodziewaliśmy się dwutygodniowej głodówki. Nic bardziej mylnego. Jedzenia było dużo, czasami troszkę monotonne ale bardzo dobre, wszystko świeże i smaczne. Drinki hotelowe były ok. Bez limitu woda butelkowana w barze co też na plus. Przed hotelem market sklep z pamiątkami apteka. Przy basenach bardzo dużo leżaków każdy znajdzie dla siebie jakiś wolny. To samo tyczy się plaży, która jest szeroka i również z bardzo dużą ilością leżaków z parasolami. Napewno warto mieć buty do wody ponieważ zejście do morza jest częściowo kamieniste, dużo muszelek itp miejscami jest sam piach w wodzie ale zdecydowanie wygodniej chodzić w butach! Do plaży przynależy piękny pomost na końcu którego jest rafa koralowa i kolorowe rybki. Hotel ma 4 gwiazdki i na nie w pełni zasługuje. Pokoje mogły by przejść lifting odświeżający aczkolwiek na wakacje nie jedzie się żeby siedzieć w hotelu więc można na to przymknąć oko. Napewno są to afrykańskie standardy. Otoczenie hotelu ładne zadbane, całą noc hotel jest pilnowany przez ochronę co pozwala ze spokojem spędzać swoje wakacje. W hotelu bardzo dobrze działa WiFi. Po naszym przylocie z Lublina kiedy w hotelu nie było jeszcze pełnego obłożenia WiFi działało płynnie nawet w pokoju. Jeśli komuś zależy na stałym dobrym dostępie do internetu to zdecydowanie w lobby przy recepcji w klimatyzowanym pomieszczeniu przy drinkach z palemką 😁. Z minusów ? Nie działała przez cały pobyt 1 winda akurat na nasze nieszczęście ta najbliżej naszego pokoju. Innych wad nie stwierdziliśmy i gdyby nie wyjazd do Kairu na piramidy i jedzenie w miejscowej restauracji, najprawdopodobniej przeżylibyśmy ten wyjazd bez słynnej klątwy faraona. W hotelu jest naprawdę czysto. Obsługa gastronomiczna pracuje w rękawiczkach. Ryzyko zachorowania jest bardzo małe. Jeśli chcesz spędzić fajne wakacje w Egipcie to zdecydowanie polecam hotel Amwaj beach club. 😄

Zalety

Wielkość Animacje Ogromny basen Bezpośredni dostęp do morza Dobre jedzenie i drinki Miła obsługa Dobry internet

Wady

Nie działająca winda

Ela

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Pokoje co prawda wymagają generalnego remontu ale poza tym wszystko OK. Pobyt uważam za udany.

Zalety

Dobre jedzenie, miła obsługa. Dostateczna liczba miejsc nad basenami i morzem.

Leszek

Hotel poniżej oczekiwań zdjęcia jak i opis hotelu nie zgodne z prawdą.

Zalety

Jedyną zaletą tego hotelu to wielkość pokoju. Pozostałe poniżej oczekiwań: bardzo słabo działająca klimatyzacja w pokojach jak i w lobby oraz na stołówce. Uwaga na personel sprzątający podkradają pieniądze dostają się do sejfu. Byłem już drugi raz w tym obiekcie poprzedni w 2017 roku jest zmiana i to na gorsze. Nie polecam tego hotelu za podobne pieniądze można znaleźć inny znacznie lepszy. Bardzo dużo rosjan co obniża znacznie jakość obsługi i posiłków. NIE POLECAM

Wady

Słaba klimatyzacja w całym hotelu , nie przyjemny zapach kanalizacji w Lobby . Brak zieleni jedynie kilka drzew palmowych i gdzie nie gdzie trawniki podlewane wodą z kanalizacji przy temperaturze ponad 35 stopni , smród na obiekcie. Obsługa sprzątająca podkrada pieniądze z sejfów mi 20 dolarów innym uczestnikom też zginęły pieniądze , posiadają kluczyki do sejfów.

Amwaj Blue Beach Resort & Spa (ex. Pickalbatros Beach Club)